سلام کسی میدونه شهریه دانشگاه ازاد در رشته داروسازی ترمی چند میشه؟
سلام کسی میدونه شهریه دانشگاه ازاد در رشته داروسازی ترمی چند میشه؟
من آزمون های قلمچی ، یکی دو تا که بررسی کردم، یه گونی سوال ریخته جلوت، خودت انتخاب می کنی که به کدومش جواب بدی. خب اگه اینطور باشه که رتبه ای که به دست می آری واقعی نیست. کلا من می گم سوالات گزینه دو استاندارد تره. حالا در مورد گزینه دو تو یه تاپیک دیگه بحث می شه و اینجا بحثش رو باز نمی کنیم.
منم میگم قلم چی و 3 تا آزمون سنجش فقط ... ولی باید حواست باشه توی قلم چی عقب نیفتی وگرنه دیگه دل زده میشی ...
من که میگم فقط سنجش. آخه دلیل نداره شرکتی دیگه بهتر از سنجش که کنکور رو طراحی میکنه به خودش شبیه تر باشه. بقیش تبلیغاته. مثلا خیلی از تست های دروس عمومی در این جور شرکت ها غیر استاندارد و من درآوردی هست. دیگه از سشوالات مشکل فیزیک و دیفرانسیل نمی گم.(مخصوصا علوی)
اگه نظر من رو بخواین امروز که کنکور دادم تازه فهمیدم قلمچی و گزینه 2 . سه تا جامع سنجش هم واسه دست گرمی بد نیست ولی ابدا شباهت به کنکور نداشت حداقل اختصاصی هاش . ولی قلمچی و گزینه 2 میان از اول عین چی سخت می گیرن که دیگه وقتی می ری سر جلسه کنکور 89 وقتی سوالا رو می بینه فراری نمیشی به خودت اطمینان می دی که غول تر از اینا رو زدی تو آزمایشی .
نظر کاملا شخصیه ممکنه بقیه نظر دیگه ای داشته باشن.
---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
دوست عزیز اگه شما امسال کنکوری باشی نباید همچین حرفی بزنی ، واقعا کدوم یکی از جامع های سنجش امسال مثل کنکورش بود ؟ به خصوص جامع 3 که واقعا در حد تیم ملی افتضاح بود .
توصیه می کنم سوالا رو ببینید و مقایسه کنید .![]()
نه بابا من کنکور 90 ام. اومدم انتخاب کنم ببینم چه آزمونی خوبه. همینحالا اگه شما ابنطوری میگین حتما همینطوره
به نظر من اول گزینه دو بعد گاج بعد بقیه.
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
مدرسه ما هم رفت همرو گاج ثبت نام کرد.
به عنوان یه تجربه شخصی اینو بگم که گاج کتاباش خیلی خوبه ولی آزموناش ..... .
---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
دوسته عزیز
اول من یه چند نکته به شما بگم :
1-تو این رشته 3 برابر پولی رو که می دی بابت شهریه وکتاب باید بدی کتاب اضافه بخری و بخونی.
2-شهریه هم به این صورت هست که شما یه شهریه ثابت دارید و یه صهریه متغیر که شهریه ثابت رو بایت دانشگاه باید بدید که مقدار ثابتی هست و شهریه متغییر که بایت درس بدی یعنی علاوه بر پولی که باید به دانشگاه بدی باید پول اون درس رو هم بدی که در ترم های مختلف متفاوت هستش.
می تونی لطفا برنامه ی راهبردی پیش ریاضی رو بذاری ؟
سلام
به عنوان دوست بگم انتخاب كتاب و انتخاب موسسه آزموني و مشاوره و از اين چيزا فقط يه قسمت كوچيك هست.و اگه باعث بشه يه جوري بشه كه بشه اصل خيلي بده و ميشه جوگيري از نوع كنكوريش.
مهم خودتي اين چيزا بايد فقط كمكت كنن نه اين كه يه حالي بشه كه همه فكر و ذهن آدم اين چيزا بشه.اون وقت كي ضرر ميكنه؟من و تو كه يه سال سركار رفتيم.و كي سود؟كيسه ي هميشه باز منتظر پول اين موسسه ها.
بخدا نصفش جو كنكورهوكنكور اون قدرها هم سخت نيست.
حواستون باشه تو دكون بازار اينا گير نيفتين.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)