تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: یک عالمه سوال . فوریه کمکم کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه L u K e !'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Qazvin

پيش فرض

2 - توی فایل ذخیره کن بعد موقع FormLoad بخونش
    می تونی از این فضا استفاده کنی System.File
    3 - اره می شه
    4- سوال تکراری جوابتو داده بودم

توی همون تاپیک قبلی سوالاتو می پرسیدی

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    1)
    از ToolboxBitmap استفاده کنید.
    فایل تصویری 16×16 به پروژه اضافه کنید Build Action آن را به Embedded Resource تنظیم کنید و کدی مثل این به کلاستان اضافه کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2)
    VB امکانی به نام Settings دارد که میتوانید تنظیمات بین اجرای برنامه را در آن قرار دهید و ذخیره کنید.
    به Project->Properties->Settings مراجعه کنید و سطر جدیدی برای ذخیره دیتای مورد نظر ایجاد کنید.

3)4)
    گمانم جواب داده شده.

5)
    برای محاسبات ساعات و دقیقه و... ساختار TimeSpan مناسب تر از Date است.
    برای تبدیل string داخل TextBox هم از متد TimeSpan.Parse استفاده کنید و مثل حالت معمول و عادی TimeSpan های تولید شده را جمع کنید.

6)
    من که کدتان را ندیده ام ولی نباید انتظار داشته باشید کدی که برای نسخه 10 سال پیش نوشته شده همینطوری و بدون دستکاری در نسخه های جدید هم کار کند.
    طبیعتاً کد باید با توجه به سینتکس و قوانین جدید باز نویسی شود.
    ضمن اینکه اغلب کدهای کار روی ساعت و تاریخی که من دیدم، خود کدشان مشکلات جدید برنامه نویسی داشته اند.
    حالا این کدتان چه مشکلی دارد؟

7)
    یک برنامه نویس که نمیتواند برای هر کاری که میخواهد انجام دهد دنبال چیز آماده بگردد، پس کار برنامه نویس چه میشود؟؟؟
    کنترلر برای تاریخ بخواهید دارم، ولی بقیه بخش های ذخیره یادداشت و... را خودتان باید کدنویسی کنید و اطلاعات را در یک xml یا هرز بانک اطلاعاتی دیگری ذخیره کنید.
    البته شاید بگردد چیز آماده ای هم در اینترنت پیدا کنید ولی این عادت خوبی نیست که برای هر کار کوچکی دنبال چیز آماده ای از دیگران بگردید.

8)
    ذات تبدیل از string شما به وضوح مشکل دارد، همینطوری که نمیتوان متن string را خواند را در محاسبات استفاده کرد.
    شما باید string را به طرز صحیح و با الگوریتم صحیح خوانده و تجزیه کنید و اعداد Integer سال و ماه و روز را از آن استخراج کنید تا بعداً بتوانید در محاسبات از آنها استفاده کنید.

البته اگر خواستید، dll اماده ای ساده ای دارم که میتوانید بیشتر فرمتهای string شمسی را خوانده و ترجمه و Parse کنید که در تاپیک زیر تشریح شده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای تاریخ شمسی و کامپونت و... به تاپیک های زیر هم میتوانید مراجعه کنید:

پروفشنال shadmehrshadow1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ممنونم از پاسخ هاتون.
    یه چند تا سوال دیگه هم داشتم.
    1- ما یک listview روی فرم داریم که در هر سطر مقدار های مختلفی قرارگرفته و هر سطر یک ستون دارد که در آن یکی از اعداد 1 تا 5
    قرار گرفته شده. یک دکمه در فرم داریم که با کلیک بر روی ان یکی از سطر های لیست ویو به طور تصادفی انتخاب می شود .
    حالا من میخوام با توجه به اون ستونی که در هر سطر وجود داره یکی از سطر ها انتخاب بشه . مثلا سطری که مقدار 5 در ستون
    مربوط به خودش داره دارای اولویت بیشتری در انتخاب شدن داشته باشه و سطری که مقدار 1 داره دارای اولویت کمتری باشه . و وقتی
    که روی دکمه کلیک کردیم و به طور تصادفی یکی از سطر ها با توجه به اولویتشون انتخاب بشه.
    نمیدونم خوب منظورم رو رسوندم یا نه ؟
    2- چند وقتیه درون پروژه در قسمت Solution Explorer یک فایل جدید به نام app.config ایجاد شده که اطلاعات زیر توش هست .
    این فایل برای چی ایجاد شده ؟ چیکار باهاش میشه کرد ؟ چه جوری باهاش کار میشه کرد ؟ و ... .
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
    <configuration>
    <system.diagnostics>
    <sources>
    <!-- This section defines the logging configuration for My.Application.Log -->
    <source name="DefaultSource" switchName="DefaultSwitch">
    <listeners>
    <add name="FileLog"/>
    <!-- Uncomment the below section to write to the Application Event Log -->
    <!--<add name="EventLog"/>-->
    </listeners>
    </source>
    </sources>
    <switches>
    <add name="DefaultSwitch" value="Information" />
    </switches>
    <sharedListeners>
    <add name="FileLog"
    type="Microsoft.VisualBasic.Logging.FileLogTraceLi stener, Microsoft.VisualBasic, Version=8.0.0.0, Culture=neutral,
    PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a, processorArchitecture=MSIL"
    initializeData="FileLogWriter"/>
    <!-- Uncomment the below section and replace APPLICATION_NAME with the name of your application to write to the Application Event
    Log -->
    <!--<add name="EventLog" type="System.Diagnostics.EventLogTraceListener" initializeData="APPLICATION_NAME"/> -->
    </sharedListeners>
    </system.diagnostics>
    </configuration>
    3- ما دو تا تاریخ به شمسی در اختیار داریم. حالا می خواهیم بفهمیم که فاصله بین این دو تاریخ چه قدر هست ؟ به حالت های مختلف ؟
    بر اساس روز ، هفته ، ماه و سال که بشه هر کدوم رو جداگانه حساب کرد. مثلا 200 روز مانده که از تاریخ اول به تاریخ دوم برسیم.

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

1-
    من کار هایی رو که برای ToolboxBitmap گفتید رو انجام دادم ولی تغییری ایجاد نشد . میشه یکمی بیشتر توضیح بدید راجع به کد زیر:
    <System.Drawing.ToolboxBitmap("ProjectNamespace.fi le.png")> _
    البته من به جای File نام فیل خودم رو گذاشتمو یا به جای ProjectNamespace هم نام پروژه رو ولی بازم نتیجه نداد.میشه بگید که
    آیا باید جای اونها چیز دیگه بزارم یا نه؟
    2-
    من میخوام وقتی فرم رو میبندم رنگ پس زمینه فرم رو ذخیره کنم و وقتی که فرم رو دوباره باز کردم رنگ پس زمینه فرم به همون رنگ تغییر کنه.
    من مشکلی در دخیره کردن مقدار ندارم . مشکلم اینه که چه چیزی رو باید ذخیره کنم و بعد چه جوری به فرم بدمش .

وی فایل ذخیره کن بعد موقع FormLoad بخونش
    می تونی از این فضا استفاده کنی System.File
    بله میدونم میتونم ذخیره کنم و بعد توی Form_Load بخونمش . مشکلم اینه که نمیدونم چیرو باید ذخیره کنم. چه مقداری رو ؟

3-
    و اینکه میشه رنگ یک کنترل رو به صورت ff000000 تعیین کرد. که معرف رنگ سیاه است؟
    اره می شه
    گمانم جواب داده شده.
    چه خوب که میشه میشه بگید چه جوری ؟ شاید جواب داده شده باشه ولی فکر کنم به یکی دیگه جواب داید و اونم معلوم نیست کی ؟
    میشه یک بار دیگه به من بگید
    4-
    در وی بی 2008 چه طور میشه اعداد تصادفی بین 0 تا 6 رو ایجاد کرد با ویزگی های زیر :
    وقتی که روی دکمه کلیک کردیم و مثلا عدد 4 رو تولید کرد . سپس روی دکمه دوباره کلیک میکنیم . دیگه همون عدد 4 نیاد و یه عدد دیگه بیاد یا اینکه اگه
    دوبار یه عدد پشت سر هم تولید شد برای بار دوم عدد رو رد کنه و یه عدد دیگه تولید کنه .
    فکر کنم منظورم رو درست متوجه نشده اید .
    کد زیر رو در فرمتون قرار بدید و همین طور یک ListBox با 6 یا 7 مقدار . این کد عددی رو ایجاد میکنه و اگه 5 باشه خانه پنجم از لیست باکس رو انتخاب
    میکنه و اگه تکراری باشه باز هم خانه انتخاب شده در لیست باکس همان مقدار قبلی باقی می مونه . برای رفع این مشکل چه کار باید کرد.
    Dim rnd As New Random
    Dim I As Integer = -1
    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    Dim C As Integer = rnd.Next(0, 7)
    If I <> C Then
    Label1.Text = C.ToString()
    I = C
    ListBox1.SelectedIndex = Label1.Text
    End If
    گمانم جواب داده شده.
    جواب اعداد تصادفی داده شده ولی نه به این شکل که اگه تکراری بود خودش یکی دیگه عدد تولید کنه و اعمال کنه. قبلا گفته شده بود که
    چه طور اعداد تصادفی تولید شه که من خودم تولیدش رو بلد بودم و مشکلم توی جای دیگه هست .ممنون میشم اگه جواب را بگذارید.
    5-
    ساعت اول = 17:1
    ساعت دوم : 7:11
    فاصله زماني= 14 ساعت و 10 دقيقه (اين عدد، طول شب را نشان مي دهد)
    داخل پرانتز عرض کنم که 14 ساعت و 10 دقیقه از سمت درستش که حساب کنید میشود 9 ساعت 50 دقیقه!
    شاید من بد توضیح دادم منظورم این بود که : از ساعت 17:1 تا ساعت 7:11 دقیقه فردا . که همون 14 ساعت میشه .
    البته مشکل رو تا حدودی حل کردم فقط مونده که ساعت 17:1 دقیقه رو با ساعت 7:5 دقیقه جمع کنم . که هرکاری کردم نشد .
    منها میشد مثلا منها :
    Dim date1 As Date
    Dim date2 As Date
    date1 = Convert.ToDateTime(TextBox2.Text)
    date2 = Convert.ToDateTime(TextBox1.Text)
    Dim diff As System.TimeSpan
    diff = date2 - date1
    ولی جمع نمیشدند . چه جوری جمع کنمشون ؟
    برای محاسبات ساعات و دقیقه و... ساختار TimeSpan مناسب تر از Date است.
    برای تبدیل string داخل TextBox هم از متد TimeSpan.Parse استفاده کنید و مثل حالت معمول و عادی TimeSpan های تولید شده را جمع کنید.
    بله . قبلا این موضوع رو گفته بودید و ممنونم از راهنمایتون خیلی خوب تونستم جواب بگیرم . ولی همون طور که گفتم . اعداد تفریق میشن
    ولی جمع نمیشن و وقتی علامت + را بین دو TimeSpan میذارم خطا میده مثلا کد بالا :
    diff = date2 - date1
    وقتی به جای علامت - از علامت + استفاده می کنم . کار نمیکنه و خطا میده.
    6-اوقات شرعی؟
    من که کدتان را ندیده ام ولی نباید انتظار داشته باشید کدی که برای نسخه 10 سال پیش نوشته شده همینطوری و بدون دستکاری در نسخه های جدید هم کار کند.
    طبیعتاً کد باید با توجه به سینتکس و قوانین جدید باز نویسی شود.
    ضمن اینکه اغلب کدهای کار روی ساعت و تاریخی که من دیدم، خود کدشان مشکلات جدید برنامه نویسی داشته اند.
    حالا این کدتان چه مشکلی دارد؟
    چیزی نیست فقط جواب ها متفاوت اند و اشتباه از آب در میاد .
    7-
    یک برنامه نویس که نمیتواند برای هر کاری که میخواهد انجام دهد دنبال چیز آماده بگردد، پس کار برنامه نویس چه میشود؟؟؟
    کنترلر برای تاریخ بخواهید دارم، ولی بقیه بخش های ذخیره یادداشت و... را خودتان باید کدنویسی کنید و اطلاعات را در یک xml یا هرز بانک اطلاعاتی دیگری ذخیره کنید.
    البته شاید بگردد چیز آماده ای هم در اینترنت پیدا کنید ولی این عادت خوبی نیست که برای هر کار کوچکی دنبال چیز آماده ای از دیگران بگردید.
    کاملا با شما موافقم و مشکل اصلی من در همان ذخیره کردن در فایل XMl هست که واقعا هر کجا که گشتم چیز مناسبی وجود نداشت که
    بشه اطلاعات را در فایل نوشت و از آن خواند و همین طور در آن جستجو کرد وگرنه بقیه قسمت ها مشکل زیادی نیست . ممنون میشم که فقط
    در رابطه با همون فایل Xml یعنی ذخیره، بازیابی و جستجو را بذارید.
    8-
    واینکه من از خیلی مدت پیش دنبال یک کنترل بالن هستم که بشه توش عکس قرار داد و به زحمت یکی شو پیدا کردم ولی در واقع چیز
    اصلی که من می خوام اینه که بتونم این بالن عکس را رو از توی کنترل NotiyIcon بیرون بیارم . شما میتونید راجه با اون بهم کمک کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام من مي خوام icon يك component جديدي كه توي toiibox ساختم رو عوض كنم بايد چي كار كنم مي شه منو راهنمايي كنين لطفا

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

یکی جواب بده.گیرم.گیر

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    نقل قول نوشته شده توسط shadmehrshadow1
    من کار هایی رو که برای ToolboxBitmap گفتید رو انجام دادم ولی تغییری ایجاد نشد
    نقل قول نوشته شده توسط the nice sun
    من مي خوام icon يك component جديدي كه توي toiibox ساختم رو عوض كنم بايد چي كار كنم
    لطفاً مطالب بیان شده در پست 12 را با دقت بیشتری انجام دهید.
    Embedded Resource را هم فراموش نکنید.

نقل قول نوشته شده توسط shadmehrshadow1
    1- ما یک listview روی فرم داریم که در هر سطر مقدار های مختلفی قرارگرفته و هر سطر یک ستون دارد که در آن یکی از اعداد 1 تا 5
    قرار گرفته شده. یک دکمه در فرم داریم که با کلیک بر روی ان یکی از سطر های لیست ویو به طور تصادفی انتخاب می شود .
    حالا من میخوام با توجه به اون ستونی که در هر سطر وجود داره یکی از سطر ها انتخاب بشه . مثلا سطری که مقدار 5 در ستون
    مربوط به خودش داره دارای اولویت بیشتری در انتخاب شدن داشته باشه و سطری که مقدار 1 داره دارای اولویت کمتری باشه . و وقتی
    که روی دکمه کلیک کردیم و به طور تصادفی یکی از سطر ها با توجه به اولویتشون انتخاب بشه.
    نمیدونم خوب منظورم رو رسوندم یا نه ؟
    برای تایین اولویت میتوانید رنج اعداد مختلفی را در نظر بگیرید ...
    مثلا برای تولید اولویت های 1 تا 5 از اعداد شانسی 1 تا 15 استفاده کنید.
    -اگر عدد شانسی 1 بود بجایش 1 قرار دهید.
    -اگر عدد شانسی 2،3 بود به جایش 2 قرار دهید.
    -اگر عدد شانسی 4،5،6 بود به جایش 3 قرار دهید.
    -و الی آخر ...

رنج بالا عدد شانسی n(n+1)/2 خواهد بود.
    و برای نگاشت اعداد شانسی به عدد اصلی اولویت هم میتوانید از فرمول زیر استفاده کنید:
    کد:
    یک بحث ساده ریاضی-آماری است و واضح است شانس تولید اعداد با اولویت بالاتر به همان میزان برابر افزایش می یابد.

=====

سوالات شما کمی پر بار است و وقت حقیر اندک، باید ببخشید یکسری کار دارم، بقیه باشد برای روزهای آتی (منظورم همان شب های آتی است!)
    موفق باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه L u K e !'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Qazvin

پيش فرض

واسه Xml یه مثال می زنم

کد:

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    2- چند وقتیه درون پروژه در قسمت Solution Explorer یک فایل جدید به نام app.config ایجاد شده که اطلاعات زیر توش هست .
    این فایل برای چی ایجاد شده ؟ چیکار باهاش میشه کرد ؟ چه جوری باهاش کار میشه کرد ؟
    این فایل تنظیمات خاصی را برای پروژه شما نگاه میدارد، از جمله رشته های اتصال به دیتابیس و نسخه زمان اجرای فریم ورک و وضعیت CAS در نسخه 4 و...
    در حالت عادی و اکثر مواقع شما نیاز به دستکاری آن ندارید و خود VS تغییرات مناسبی در آن اعمال میکند.

3- ما دو تا تاریخ به شمسی در اختیار داریم. حالا می خواهیم بفهمیم که فاصله بین این دو تاریخ چه قدر هست ؟ به حالت های مختلف ؟
    بر اساس روز ، هفته ، ماه و سال که بشه هر کدوم رو جداگانه حساب کرد. مثلا 200 روز مانده که از تاریخ اول به تاریخ دوم برسیم.
    تاریخ های شمسی را به نوع میلادی تبدیل کرده و سپس تفریق کنید، حاصل یک TimeSpan خواهد بود که متدهای لازم برای خروجی هایی که میخواهید را دارد

بدهی است اگر تاریخ های ورودی شما String باشند نیاز به Parse متنی و تبدیل به اعداد سال و ماه و روز دارند تا سپس انها را به Date میلادی تبدیل و تفریق کرد.
    مثلاً:
    کد:
    بله میدونم میتونم ذخیره کنم و بعد توی Form_Load بخونمش . مشکلم اینه که نمیدونم چیرو باید ذخیره کنم. چه مقداری رو ؟
    به Project->Properties->Settings بروید و مدخل جدیدی با نام مشخص و نوع System.Drawing.Color برای ذخیره رنگتان ایجاد کنید سپس
    میتوانید در زمان طراحی فرم این Settings را به BackColor فرم متصلی کنید تا تمام کارهای مورد نیاز بعدی را خود VS انجام دهد یا خودتان کد دستی بنویسید ...
    در زمان طراحی:
    فرم را انتخاب کنید و در Properties گزینه اول با نام (ApplicationSetiings) را انتخاب کنید و سپس (PropertyBinding) را کلیک کنید در فرمی که باز میشود جلوی BackColor کلیک کنید و مدخل مورد نظری را که قبلاً ایجاد کرده اید انتخاب کنید.

در کدنویسی:
    کد:
    در هر مرحله برای ذخیره میتوانید فرمانی مثل این بدهید:
    کد:
    3 اینکه میشه رنگ یک کنترل رو به صورت ff000000 تعیین کرد. که معرف رنگ سیاه است؟
    کافی است خصیصه BackColor را در زمان طراحی و در Properties اصلاح کنید و یا در کد اصلاح کنید، مثلا
    کد:
    در وی بی 2008 چه طور میشه اعداد تصادفی بین 0 تا 6 رو ایجاد کرد با ویزگی های زیر :
    وقتی که روی دکمه کلیک کردیم و مثلا عدد 4 رو تولید کرد . سپس روی دکمه دوباره کلیک میکنیم . دیگه همون عدد 4 نیاد و یه عدد دیگه بیاد
    این یک مبحث الگوریتمی است و وابسته به زبان خاصی نیست...

برای تولید اعداد انحصاری و تصادفی میتوانید به دو روش عمل کنید.
    1) چک و تکرار
    اعداد تولید شده را در List ای نگاه دارید و اگر عدد جدید قبلا در List موجود بوده، رندم را تکرار کنید تا بالاخره عدد جدیدی تولید شود.

2) روش ایندکس
    (
    این روش برای مواردی که اعدادی که باید تولید شوند پشت سر هم نیستند هم مناسب است، مثلا انتخاب شانسی یکی از اعداد 25،114،952 !
    )
    در این روش میتوانید به هر عدد یک ایندکس اختصاص دهید، مثلا اعداد را در یک List قرار دهید و ایندکس یا همان خانه List را رندم کنید، (اعداد ببن صفر تا Count-1) طبیعتا میتوانید بعد از آنکه خانه ای انتخاب شد آن را حذف کنید تا دیگر تولید نشود ...
    بدیهی است در دفعه بعدی Count یک واحد کمتر شده است و...

5-
    ساعت اول = 17:1
    ساعت دوم : 7:11
    فاصله زماني= 14 ساعت و 10 دقيقه (اين عدد، طول شب را نشان مي دهد)
    داخل پرانتز عرض کنم که 14 ساعت و 10 دقیقه از سمت درستش که حساب کنید میشود 9 ساعت 50 دقیقه!
    شاید من بد توضیح دادم منظورم این بود که : از ساعت 17:1 تا ساعت 7:11 دقیقه فردا . که همون 14 ساعت میشه .
    البته مشکل رو تا حدودی حل کردم فقط مونده که ساعت 17:1 دقیقه رو با ساعت 7:5 دقیقه جمع کنم . که هرکاری کردم نشد .
    قبلا هم خدمتتان عرض کردم اینکارها در محدوده وظایف TimeSpan است.
    کد:
    یا
    کد:
    دستورات TryParse و Parse جهت تفسیر و تبدیل String به TimeSpan استفاده شده.

چیزی نیست فقط جواب ها متفاوت اند و اشتباه از آب در میاد
    متاسفم، فعلاً فرصت چک کردن این کدها را ندارم.
    پیشنهاد میکنم سعی کنید، الگوریتم کد قبلی را متوجه شوید و به جای Copy و Paste ان، آنرا از اول و منطق با شرایط VB10 بازنویسی کنید.

کاملا با شما موافقم و مشکل اصلی من در همان ذخیره کردن در فایل XMl هست که واقعا هر کجا که گشتم چیز مناسبی وجود نداشت که
    بشه اطلاعات را در فایل نوشت و از آن خواند و همین طور در آن جستجو کرد وگرنه بقیه قسمت ها مشکل زیادی نیست . ممنون میشم که فقط
    در رابطه با همون فایل Xml یعنی ذخیره، بازیابی و جستجو را بذارید
    (البته شما میتوانید از بانکهای اطلاعاتی مثل Access هم استفاده کنید)

برای کار با XML اصول کار چنین است که شما اطلاعات را یکبار میخوانید و در اشیای مناسبی در برنامه قرار میدهید (دیگر بدیهی است مشکل جستجو و عملیات و تغییر و... وجود ندارد) و در پایان مجدد ان را ذخیره میکنید.

VB10 با روش ها بسیار متنوع و مختلقی از خواندن و ذخیره یک XML پشتیبانی میکند...
    1- خواندن و ترجمه و نوشتن سطر به سطر و بلوک به بلوک ...

2- خواندن و نوشتن یکپارچه سندی
    که دوستمان جناب L u K e ! مثالی در پست قبلی ذکر کردند.

3- سریالی اشیای موجود به/از XML به کمک کلاس XmlSerializer

4- خواندن و نوشتن یک DataSet به/از XML

5- دسترسی مستقیم در کد نویسی
    (حاصل تکامل و پیشرفت مفهوم شماره 2 ذکر شده در دات نت 3)

تاپیک مرتبط کلی:

==============

گمانم پرسشی جا نیافتاده باشد.
    موفق باشید و شب بخیر.
    Last edited by _H2_; 17-06-2010 at 01:29.

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

وای خیلی خیلی ممنونم عالی بود.
    از جواب بسیار خوبتون در مورد اولویت بندی خیلی ممنونم. من یه کد برای این منظور نوشتم ولی خیلی خوب نیست و در بعضی از موارد مشکل
    داره . مثلا:
    دو لیست باکس در فرم قرار دهید ، دو لیبل و همچنین دو دکمه.
    مقدار های زیر را برای لیست باکس دوم برای تعیین اولویت قرار قرار دهید :
    5
    3
    4
    2
    1
    5
    5
    1
    3
    2
    5
    3
    5
    4
    و در لیست باکس اول به همین تعداد به مقدار دلخواه داده وارد کنید.
    و کد های زیر را در فرمتون کپی کنید .
    Public Class Form1
    Public Priority As Integer
    Public Function Random(ByVal Lst As ListBox) As Integer
    Dim Rnd, Rnd2 As New Random
    Dim I As Integer = -1
    Dim C As Integer = Rnd.Next(0, Lst.Items.Count)
    If I <> C Then
    I = C
    Random = Val(C.ToString)
    End If
    End Function
    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    Dim R As Integer
    R = Random(ListBox1)
    Label1.Text = R
    If Label2.Text = ListBox2.Items(R).ToString Then
    ListBox1.SelectedIndex = R
    MsgBox(R & " [ " & Label2.Text & " ]")
    Button2.PerformClick()
    Else
    Button1.PerformClick()
    End If
    End Sub
    Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click
    Dim Rnd As New Random
    Dim P2 As Integer
    Dim P As Integer = Rnd.Next(1, 15)
    Select Case P
    Case 1
    P2 = 1
    Case 2, 3
    P2 = 2
    Case 4, 5, 6
    P2 = 3
    Case 7, 8, 9, 10
    P2 = 4
    Case 11, 12, 13, 14, 15
    P2 = 5
    End Select
    Label2.Text = P2
    End Sub
    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    Button2.PerformClick()
    End Sub
    End Class
    این کد کار میکنه ولی همون طور که بهتون گفتم خیلی خوب نیست و از یک روش معمولی استفاده میکنه. ولی اگه در لیست باکس دوم که
    اولویت ها در آن ذکر شده اگر بعضی از اولویت ها را توش نذاریم .مثلا اگه عددهای 3 و 4 رو توش نذاریم خطلا میده.
    من نمیدونم باهاش چیکار کنم. اگه شما راه حل بهتری بلد هستید .ممنون میشم اگه بگید.
    و اینکه من یه کد می خوام . یه کره زمین سه بعدی که بتونم تکونش بدم. البته من یه چنین کدی رو برای ویبی 6 دارم ولی توی ویبی 2008 نمی دونم چه جوریه؟
    واینکه نحوه Exe کردن یک پروزه و ساخت ستاپ برای پروزه با خود ویبی 2008 چگونه است . مثل Package & Deployment Wizard
    در ویبی 6
    و مشکل TimeSpan هم حل کردم. دسترسی به اینترنت نداشتم که بهتون بگم.

من هنوز پاسخ ها رو نخوندم ممکنه پاسخ سوالم توش باشه و اگه نبود اینو جواب بدید.
    و من میخوام یک فایل Xml به صورت زیر داشته باشم.
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <SHamsi>
    <Rokhdadha>
    <Farvardin XDate="1/1" XEvent="عید نوروز" Pictures="20" XMonth="فروردین" TaTil="1" />
    <Farvardin XDate="1/2" XEvent="عید نوروز2" Pictures="20" XMonth="فروردین" TaTil="1" />
    <Ordibehesht XDate="2/1" XEvent="ردیبهشت1" Pictures="20" XMonth="اردیبهشت" TaTil="1" />
    <Ordibehesht XDate="2/2" XEvent="اردیبهشت 2" Pictures="20" XMonth="اردیبهشت" TaTil="1" />
    </Rokhdadha>
    </SHamsi>
    <Miladi>
    <Rokhdadha>
    <October XDate="1/1" XEvent="عید نوروز" Pictures="20" XMonth="فروردین" TaTil="1" />
    <October XDate="1/2" XEvent="عید نوروز2" Pictures="20" XMonth="فروردین" TaTil="1" />
    <Aguest XDate="2/1" XEvent="ردیبهشت1" Pictures="20" XMonth="اردیبهشت" TaTil="1" />
    <Aguest XDate="2/2" XEvent="اردیبهشت 2" Pictures="20" XMonth="اردیبهشت" TaTil="1" />
    </Rokhdadha>
    </Miladi>
    میخوام توش سرچ کنم بر اساس XMonth , Xdate, XEvent و جواب جستجو بره توی یک لیست ویو نه دیتاگرید .
    و توی لیست وییو ستون های Event , Date, Month, Pictures,TaTil وجود داشته باشه که اطلاعات توش تقسیم بندی بشه .
    و البته جستجو فقط از بین اطلاعات موجود در <SHamsi> تا </SHamsi> توی لیست ویو بره.
    ودر کل فایل XML جستجو کنم و نتیجه جستجو توی لیست ویو بره . مثلا اگه حرف "ع" را نوشتم . از توی فایل XML هرکدام از سطرهایی
    که توش حرف "ع" وجود داره مثلا توش کلمه عید باشه توی لیست ویو نشون بده و جستجو هم بر اساس XDate , XEvent , Xmonth باشه .
    و یه حالت جستجوی دیگه که با جستجو بر اساس XDate باشه و اطلاعات به دست اومده رو توی یک تکست باکس داشته باشم. البته
    بازهم جستجوی انجام شده بین اطلاعات موجود در <Miladi> تا </Miladi> باشه.
    Last edited by shadmehrshadow1; 27-06-2010 at 09:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •