خیلی ممنون از جواب دادن سریعتون.جواب این سوال رو هم نمیدونم که چرا در بنچمارکهای farcry2 و street fighter 4 و resident evil 5 با افزایش فرکانس cpu فریم ریت کاهش می یابد؟
احتمالا در بازیهای دیگر هم تاثیر منفی میذاره!تشکر میکنم
خیلی ممنون از جواب دادن سریعتون.جواب این سوال رو هم نمیدونم که چرا در بنچمارکهای farcry2 و street fighter 4 و resident evil 5 با افزایش فرکانس cpu فریم ریت کاهش می یابد؟
احتمالا در بازیهای دیگر هم تاثیر منفی میذاره!تشکر میکنم
با اجازه یک سوال دیگه: باس رم رو وقتی میذارم روی 667mhz در فرکانس 3200 میشه 700mhz.که در پستهای قبل گفتم نسبت به 800تا900 Mhz تفاوت زیادی در پهنای باند دارن. اگه همزمان با اور cpu . رم را هم اور کنم چه مشکلی پیش میاد؟ آخه .بطور مثال تا فرکانس 3000 رم شد 860mhz که ولتاژ رم رو گذاشتم 1.85 ولت دیگه orthos ارور نداد.اگه تا 3200 بخوام اور کنم رم میشه 900mhz.اشکال نداره با افزایش ولتاژ رم پایدارش کنم.مادربردم حداکثر 1.95 ولت برای رم داره.رمم پاتریوت قرمز هیت سینک داره.ببخشید پر حرفی کردم.
همونطور که گفتم بعید می دونم که شما با افزایش فرکانس پردازنده دچار کاهش فریم بشید!!این کاملا برای من عجیب هست چون تقریبا محال هست که افزایش فرکانس در کارایی پردازنده اثر منفی بذاره
خوب پایدار کردن رمها در این فرکانس کار سخت و پر ریسکی هست.البته شما باید نیم نگاهی هم به تایمینگشون داشته باشی و نذاری زیاد بشه.اگر که این امکان برای شما وجود داره که با افزایش ولتاژ پایدارشون کنید که خیلی خوب هست ولی حتما ولتاژ کاری رمها را از روی خود ماژولها بخونید تا به آنها آسیب نرسونید البته حدس میزنم که ولتاژ کاری رمهای DDR2 حدود 1.85 تا 2.1 باشه
در سایت پاتریوت ولتاژ مورد نیاز رو 1.8 زده اما از ولتاژ قابل تحمل چیزی نگفته.من فرکانس رو به 3150 رسوندم.برای پایدار نگه داشتن رمها بجای افزایش تایمینگ. ولتاژ رو به 1.9 رسوندم که هیچ مشکلی پیش نیومده.orthos هم ارور نمیده.به نظر شما اشکال داره اگه فرکانس رو حداکثر تا 3200 زیاد کنم و ولتاژ رم رو به 1.95 برسونم؟ اگه هیچ ارور و مشکلی پیش نیاد بعده ها در حین کار ممکنه یه دفعه رمها بسوزن؟!!
شما مقدار ولتاژ رمها را از روی خود ماژولها هم می تونی بخونی
برای رمهای DDR2 معمولا ولتاژ ها بین 1.8 تا 2.1 هست
پس ولتاژ 1.95 نمیتونه به رمها آسیب برسونه ضمن اینکه ولتاژ 1.8 همون ولتاژ پیشفرض هست
ضمنا در کیس را هم باز کن و وقتی سیستم زیر فشار تست هست سینک ماژولها را هم با انگشت چک کن(از لحاظ حرارتی) و باید این حرارت جوری باشه که برای انگشت شما قابل تحمل باشه
با عرض سلام بعد از نیم ساعت تست دمای قطعاتم رو با عکس نشان دادم.فقط نمیدونم اون 127 دمای چیه؟! به رمها دست زدم داغ بودن ولی تاثیر منفی در تست نداشتن با این حال اونا رو به 667 کاهش دادم که الان با اور شدن 700.ولتاژ پردازنده روی 1.375 هست و فرکانس 3150 میخواستم بدونم الان همه چی درسته؟دیگه بیشتر نمخوام اور نمیکنم.بذارم همین حالت بمونه مشکل پیش نمیاد؟ با تشکر فراوان
![]()
اون 127 ایراد از نرم افزار هستو نگرانش نباش
دمای سایر قطعات هم نرمال هست و مشکلی ندارند
آقا یک سوال دیگه.به نظر شما از دو حالت مختلف رم کارایی کدوم بیشتره؟
1-کاش فرکانس از بایاس به 667 و جلوگیری از اور شدن
2-اور کردن رم و رسوندن 800 به 900mhz و به جای افزایش ولتاژ. افزایش تایمینگ از 5 به 6
متشکرم
فرکانس کمتر یا تایمینگ بیشتر؟؟
به کار برد بستگی داره
مثلا در کاربردهایی نظیر رندرینگ و محاسبات ریاضی سنگین فرکانس بالاتر بیشتر به کار میاد ولی در بازی تفاوت محسوسی وجود نداره
با سلام و خسته نباشید سیستم یکی از دوستام مثل مال خودمه(athlon x2 5600).تا 3000 اور کردم ولتاژ رو از حالت اتوماتیک خارج کردم و کمتر کردم(برای کاهش دما).الان با فرکانس 3000 ولتاژ روی 1.28 هست و سیستم با تست orthos پایداره.ممکنه کمترم کنم پایدار باشه.میخواستم ببینم مشکلی پیش نمیاد اگه ولتاژ رو کمتر کنم ولی سیستم پایدار باشه؟ به قطعات آسیب نمیرنه؟ با تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)