سلام
من زانتیا داشتم ماشین خوبیه اگه مثل من اهل گاز بستن و ویراژ نباشی (بلایی به سرم آورد که نمی دونم چطوری الان زندم)زیاد امن نیست.قطعاتشم دست کاری کردن.فکر کن نکنن.در مجموع به مدلهای دیگه فکر کن از من میشنوی
سلام
من زانتیا داشتم ماشین خوبیه اگه مثل من اهل گاز بستن و ویراژ نباشی (بلایی به سرم آورد که نمی دونم چطوری الان زندم)زیاد امن نیست.قطعاتشم دست کاری کردن.فکر کن نکنن.در مجموع به مدلهای دیگه فکر کن از من میشنوی
مدل ديگه اي نمونده كه
همين جنتو هست و ديگر هيچ
من باشم اولین انتخابمو مزدا 323 میکنم اگه احیانا منصرف شدم در مورد خریدش میرم سراغ جنتو
بچه ها من يكم رفتم تحقيق كردم از آوانته خوشم اومد
ماشينه سنگينيه
قيمتش چنده؟
راستش ميخوام 206 بخرم
كدوم تيپ خوبه؟
قيمت تيپهاشون چندن ؟
ممنون
راستي اسم تاپيك هم عوض بشه خوبه ها
زانتيا يا آوانته جنتو يا 206
دوست عزیز بین زانتیا و 206 و آوانته من صد در صد آوانته رو پیشنهاد میکنم . شتابش به نظر من فوق العادست ( دنده ای )
به نظرم بتونید کارکردشو بگیرید !!
اگه بتونید با 20 تومن کارکردشو پیدا کنید واقعا عالیه !!! فقط داشبوردش یخوره خسته کنندست !!
25 دنده ای و 28 اتوماتیکبچه ها من يكم رفتم تحقيق كردم از آوانته خوشم اومد
ماشينه سنگينيه
قيمتش چنده؟
فعلا 3 تیپ در حال تولید و تیپ 2 و تیپ 3 موتورشون یکیه ولی تیپ 3 فول اپشن هستش و تیپ 2 ساده و تیپ 6 هم هست که اتوماتیکه و فول اپشن!راستش ميخوام 206 بخرم
كدوم تيپ خوبه؟
قيمت تيپهاشون چندن ؟
ممنون
دوست عزیز مگان رو هم از قلم ننداز
صفر جنتو حدودا 24 فك كنم البته دنده دستيمن از دوتا جا تو همین شهرمون ( رشت ) پرسیدم هردو میگفتن 27.4 یا همین حدود بین 27 تا 28..تو همون مایه های 24 - 25 تومن هستش.
فكر كنم تيپ 3 فول آپشن خوب باشه برا مافعلا 3 تیپ در حال تولید و تیپ 2 و تیپ 3 موتورشون یکیه ولی تیپ 3 فول اپشن هستش و تیپ 2 ساده و تیپ 6 هم هست که اتوماتیکه و فول اپشن!
راستي فول آپشن چيه؟
حالا قيمتش چنده؟
آوانته خیلی بهتره ... اگه ازش خوشت اومده شک نکن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)