تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 44 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 433

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390 | پیش فصل

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض کنایه سرمربی پرسپولیس به سیدمهدی رحمتی

علی دایی: اگر گلر خاجی بیاید، دروازه‌بان‌ها ناز نمی‌کنند!

بدون شک مخاطب مورد نظرش سید مهدی رحمتی است.سید برای پرسپولیسی شدن 900 میلیون تومان در خواست کرده بود.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در بخشی از مصاحبه مطبوعاتی اش پس از قهرمانی در جام حذفی و در پاسخ به سوالی مبنی بر جدایی میثاق معمارزاده از این تیم و جذب دروازه بان جایگزین برای این تیم گفت« میثاق هر تصمیمی بخواهد می تواند بگیرد.چون او بازیکن آزاد است.اما من به او گفته ام که به باشگاه برود و قرار دادش را تمدید کند.البته می خواهم یک بحثی را مطرح کنم.ین تقصیر سازمان لیگ است که ورود دروازه بان های خارجی به لیگ برتر را ممنوع کرده است.تیم ما نیاز به دروازه بان دارد و مجبور است طبق قانون سازمان لیگ فقط دروازه بان ایرانی جذب کند.

در این بحبوحه دروازه بان های ایرانی هم که خیالشان راحت است و می دانند آلترناتیوی ندارند قیمت هایی را برای بازی کردن می دهند که اصلا منطقی نیست.به نظرم اگر پای گلر های خارجی به لیگ باز شود دیگر کسی ناز نمی کند!»

دایی در ادامه می گوید«به نظر من سازمان لیگ باید این قانون را بردارد تا هم قیمت بی رویه دروازه بان ها کاهش پیدا کند و هم رقابت بین آنها به وجود بیاید.مسئولان سازمان می توانند این کار را در لیگ یک که پایه سازی برای لیگ برتر است انجام دهند.طبق آمار من بیش از 80 درصد دروازه بان های لیگ دسته اول خارجی هستند»

دایی در حالی این حرف را می زند که بدون شک مخاطب صحبت های او سید مهدی رحمتی بوده است.بر اساس آخرین اخبار قرار بوده رحمتی فصل بعد پیراهن پرسپولیس را بپوشد اما رقم پیشنهادی بالای او که مبلغی در حدود 900 میلیون تومان بوده است سرخپوشان را از جذب این دروازه بان منصرف می کند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض واعظ: دلایل مرفاوی برای رفتن منطقی بود/ می‌مانم و کار می‌کنم

امیر واعظ آشتیانی باری دیگر صندلی ریاست خود را در اختیار گرفت.

دیشب نشست بررسی عملکرد استقلال در لیگ نهم برگزار شد . اگرچه از قبل اعلام شده بود علی سعیدلو به این نشست می رود و تغییراتی در هیات مدیره تیم ایجاد خواهد شد اما رئیس سازمان ساعاتی قبل از جلسه با اعلام این خبر که تغییری در هیات مدیره استقلال ایجاد نمی شود ، همچنان به حکم محمد علی آبادی در تفویض اختیارات باشگاه به مسعود زری بافان ، پایبند ماند و با این شرایط هم هیات مدیره در سمت های خود ماندگار شدند.

در پایان جلسه هیات مدیره دیشب واعظ گفت:« از اول هم قرار نبود که بروم. بارها گفتم ، باز هم می گویم روزی از این تیم خواهم رفت که خودم اراده کنم. همه در هیات مدیره استقلال همدل هستیم و با رئیس سازمان ورزش هم سالهاست که سابقه دوستی دارم.»

او درباره شرایط به هم ریخته استقلال گفت:« ما مشکلی نداریم . حرفهای مرفاوی را درباره رفتن شنیدیم و به این نتیجه رسیدیم که دلایلش برای رفتن منطقی است. نام هایی که درباره مربی سال بعدمان مطرح می شود صحت ندارد و من همه این نام ها را تکذیب می کنم.»

کد:

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فيليپ آلوز دسوزا در استقلال

فيليپ آلوز دسوزا ، هافبك دفاعي سابق تيم ملوان بندرانزلي با امضاي قراردادي 2 ساله به تيم استقلال پيوست .
    به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال ، اين هافبك برزيلي كه سابقه بازي در ليگ حرفه اي برزيل و بلژيك و همچنين تيم واسكوداما را در كارنامه خود دارد ، با امضاي قرار دادي 2 ساله به تيم استقلال پيوست . دسوزا فصل گذشته عملكرد مناسبي در ليگ برتر ايران داشته و در پست هافبك دفاعي جزو بازيكنان موفق ليگ ايران و تيم ملوان بندرانزلي بود .
    فيليپ آلوز دسوزا ، 28 ساله ، متولد ريودوژانيوو است و قد او 80/1 سانتيمتر و وزن او 78 كيلوگرم است .

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض نقل و انتقالات

ميثاق در رختكن با سرخپوشان خداحافظي كرد

سايت گل ـ‌ اگر چه علي دايي در برنامه ديشب نود، كه از ميثاق معمارزاده خواسته تا با حضور در باشگاه قراردادش را تمديد كند. اما همانطور كه پيش‌بيني مي‌شد اين دروازه‌بان تمايلي به تمديد قرارداد با پرسپوليس نداشته و باشگاه نيز همين حس مشترك را نسبت به معمارزاده دارد.
    به گزارش گل معمارزاده كه به همراه احمدرضا عابدزاده روز قبل براي تماشا بازي فينال به ورزشگاه رفت و با اين حركت اسباب دلخوري كاشاني و ساير مسئولان پرسپوليس را فراهم آورده بود، پس از پايان بازي در رختكن حاضر شد. ميثاق با تمامي بازيكنان به جز عليرضا حقيقي دست داد و روبوسي كرد.
    او از تمام سرخپوشان به نوعي خداحافظي كرد تا به صورت غيرمستقيم آشكار كند كه براي جدايي از پرسپوليس تصميم‌اش را گرفته، حال بايد منتظر بود و ديد باشگاه براي تغيير عقيده معمارزاده اقدامي خواهد كرد يا نه؟

کد:

مهدوي‌كيا با استيل‌آذين قرارداد جديد امضا كرد

سایت گل - مهدي مهدوي كيا كه پس از 11 سال در اواسط سال گذشته ليگ برتر به استيل آذين پيوست قراردادي به مدت يك سال و نيم امضا كرد اما اين بازيكن امروز پس از ديدار با مسئولان باشگاه استيل آذين علي رغم اينكه يك سال از قراردادش مانده بود قرارداد جديد 2 ساله منعقد كرد تا براي 2 فصل ديگر در اين تيم بماند.

مهدوي كيا در جلسه‌ بعدازظهر امروز پس از توافقات انجام شده قرارداد خود را امضا كرد.

کد:

كاظمي، اكبرپور، مكاني و زنيدپور به استيل‌آذين پيوستند

سایت گل - هيات فوتبال استان تهران در اولين روز نقل و انتقالات فوتبال كشور تنها شاهد رفت و آمد ستاره‌هاي سرخ باشگاه استيل آذين بود.

همانطور كه پيش از اين اعلام شده بود استيل آذين در نخستين روز نقل و انتقالات به بخش قابل توجهي از اهداف از پيش تعيين شده دست يافت هرچند برخي مشكلات مانع از ثبت قرارداد تعدادي از بازيكنان جديد استيل آذين شد.

پيش از اين موضوع محدوديت ثبت قرارداد‌هاي كمتر از دو سال اعلام نشده بود اما در آستانه فصل نقل و انتقالات يكباره اعلام شد كه تنها قراردادهاي بيش از دو سال جنبه قانوني دارد و اين مسئله مشكلاتي در ثبت قرارداد بازيكنان جديد و همچنين تمديد قراردادها ايجاد كرد.

با اين وجود صبح روز سه شنبه، سه بازيكن استيل آذين اولين بازيكناني بودند كه قرارداد خود را در هيات فوتبال استان تهران به ثبت رساندند. غلامي، عشوري زاد و برجلو قراردادهاي خود را به مدت دو سال با باشگاه استيل آذين تمديد كردند.

عصر امروز هم فريدون زندي قرارداد دوساله خودش را با باشگاه استيل آذين ثبت مي‌كند.

همچنين سوشا مكاني و ميلاد زنيدپور تا پايان مهلت تعيين شده از سوي هيات فوتبال در روز سه شنبه قرارداد خود را به ثبت مي‌رسانند و نخستين بازيكناني خواهند بود كه در اين فصل به استيل آذين پيوسته‌اند.

حسين كاظمي و سياوش اكبرپور دو بازيكن فصل گذشته باشگاه استقلال نيز با استيل آذين به توافق رسيده و قرارداد امضا كرده‌اند.

قرارداد اين دو بازيكن به زودي در هيات فوتبال استان تهران ثبت خواهد شد.

به اين ترتيب در آغاز فصل نقل و انتقالات فوتبال كشور استيل آذين تنها باشگاهي است كه موفق به تمديد قرارداد چهار بازيكن و جذب چهار بازيكن ديگر شده است.

کد:

داره خودمونی میشه goldenm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

محدودیت انضباطی برای مصاحبه بازیکنان لیگی

مهر: رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با اعلام محدودیت های جدید انضباطی برای بازیکنان لیگ برتر در فصل آینده گفت: با اعمال برخی راهکارهای اجرایی درصدد کاهش تخلفات انضباطی بازیکنان لیگ برتر هستیم.

مجتبی شریفی ضمن اعلام این مطلب افزود: از آنجا که بخش عمده از تخلفات بازیکنان در فصل گذشته با مصاحبه‌ها و اظهارنظرهای تخریبی و توهین آمیز بازیکنان و مربیان اختصاص داشت، تصمیم گرفتیم با اعمال برخی محدودیت ها و تعیین چارچوب های مشخص شرایطی را در لیگ برتر فراهم کنیم تا بازیکنان مرتکب اینگونه تخلفات انضباطی نشوند و بتوانیم از بروز اینگونه حاشیه ها خودداری کنیم.

وی اعمال محدویت ها در انجام مصاحبه ها و اظهارنظر بازیکنان و رعایت اخلاق حرفه ای به عنوان دو مقوله اصلی و تکلیفی برای بازیکنان لیگ برتر برشمرد و اظهار داشت: درصدد هستیم چارچوب مشخصی را برای مصاحبه بازیکنان و تمامی اهالی فوتبال تعیین کنیم تا براساس آن بازیکنانی که درخصوص شخصیت اخلاقی سایر بازیکنان اظهارنظر می کنند با محرومیت ها و کیفرهای انضباطی روبرو شوند.

شریفی درعین حال تصریح کرد: البته این محدودیت شامل اظهارنظرهای فنی مربیان و بازیکنان نمی شود و در این زمینه بازیکنان هیچ محدودیتی برای اظهارنظر پیرامون شیوه بازی تیم رقیب و یا عملکرد بازیکنان حریف ندارند.

رئیس کمیته انضباطی خاطرنشان کرد: در نظر داریم محدودیت های جدید در خصوص مصاحبه ها و اظهار نظرهای بازیکنان را درچارچوب آئین نامه جدید کمیته مسابقات و سازمان لیگ برتر بگنجانیم تا این مسئله به عنوان یک تعهد مورد توجه بازیکنان قرار گیرد.

وی از رعایت اخلاق حرفه ای به عنوان مجموعه وظایفی وسیع و گسترده در رعایت مسائل انضباطی یاد کرد و افزود: اخلاق حرفه ای مجموعه مسائلی است که به صورت خودجوش در یک شغل و حرفه برای فرد رعایت و الزام ایجاد می کند و شاغلان آن حرفه باید خود را ملزم به رعایت آن بدانند.

شریفی اضافه کرد: در بخش اخلاق حرفه ای به زندگی خصوصی و حریم شخصی افراد وارد نخواهیم شد چرا که زندگی خصوصی هر فرد به خودش ارتباط دارد اما در مستطیل سبز که در معرض دید عمومی است فرد ملزم و مکلف به رعایت مجموعه اخلاق حرفه ای است و کمیته انضباطی با هرگونه فعالیتی که منافی با اخلاق حرفه ای باشد به شدت برخورد خواهد کرد.

رئیس کمیته انضباطی دربخش دیگری ازگفتگوی خود با خبرنگار مهر در مورد ارزیابی عملکرد کمیته انضباطی در لیگ نهم، اظهار داشت: به اعتقاد من تخلفات بازیکنان درفصل گذشته به شدت کاهش یافت اما نوع تخلفات به گونه ای است که باید برای ریشه کن کردن آنها تلاش کنیم.

وی اضافه کرد: در لیگ نهم در کنترل سکوها چندان موفق نبودیم چرا که هنوز ارتباط درستی با هواداران نداریم و رسانه ملی ما را دربرقراری ارتباط درست و سالم با هواداران وگسترش مسائل فرهنگی کمک نمی کند وتلاش می کند تا بیشتربه حاشیه ها بپردازد.

شریفی با نقد عملکرد خود در ارتباط با کمیته انضباطی اظهار داشت: به دلیل اینکه با هوادار و متخلف ارتباط دوستانه و صمیمی برقرار نمی کنیم و نمی توانیم به گونه ای عمل کنیم که هوادار به ما علاقه مند شود ، به همین خاطر هوادار در ترک بداخلاقی ها با ما همراه و همسو نمی شود و از ما تاثیرپذیری ندارد.

رئیس کمیته انضباطی، استراتژی این کمیته در فصل آینده را جذب و علاقه مندی و اصلاح و اندیشه های نادرست عنوان کرد و اظهار داشت: تنها با صبوری، تحمل و مدارا می توانیم هوادار را جذب خود کنیم و با بهره گیری از آموزه های دینی و ایجاد الفت و دوستی زمینه بهبود رفتاری هواداران را ایجاد نماییم.

وی درباره عملکرد کمیته انضباطی در لیگ نهم را نسبت به سالهای گذشته قابل قبول ترعنوان کرد ولی درعین حال اظهار داشت: مطرح شدن واژگانی نظیر ناپاکی در فوتبال حواشی زیادی را در فصل گذشته ایجاد کرد که قصد داریم با مطرح کنندگان این بحث به شکل قانونی برخورد کنیم.

شریفی ادامه داد: کسانی که مدعی وجود ناپاکی در فوتبال شده اند را کمک خواهیم کرد تا با استعلام از مراجع قانونی ادعاهای خود را ثابت کنند اما کسانی که نتوانند دلایل قانع کننده ای برای ادعای خود بیاورند در چارچوب اظهارنظرهای خلاف واقع تلقی می شوند و مشمول محرومیت های سنگین خواهند شد.

رئیس کمیته انضباطی درپایان گفت: من منکرناپاکی درفوتبال نیستم ولی راه مبارزه با ناپاکی رسانه ای کردن آن نیست بلکه باید تلاش کنیم فضا و محیط را ازهرگونه ناپاکی تطهیر کنیم تا مطرح شدن این قبیل مسائل باعث جوسازی در فوتبال نشود.

داره خودمونی میشه goldenm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض مفاسد مالی فوتبال از زبان مایلی کهن

ایسنا: محمد مايلي كهن از علي كفاشيان خواست تا «به خاطر مردم و مملكت» از رياست فدراسيون فوتبال استعفا بدهد.

سرمربي تيم فوتبال سايپا از هر دري سخن گفت. از اين كه چگونه توانسته با بازيكني همچون ابراهيم ميرزاپور كه دو فصل قبل با 240 ميليون تومان با سايپا قرارداد بسته بود، قراردادي 160 ميليوني ببندد تا اين دروازه‌بان در فصل 89 ـ 88 در چارچوب سايپا قرار گيرد.

او از اين گفت كه ظاهر‌سازي‌ها در فوتبال به يك مشكل بزرگ تبديل شده و مثل تمامي مصاحبه‌هاي گذشته‌اش تاكيد كرد كه مشكل اصلي ورزش و فوتبال ايران، نبودن افراد متخصص و مدير است.

مايلي كهن در ابتداي اين گفت‌وگو درباره وضعيت سايپا در فصلي كه گذشت، گفت: فصل را با شكست برابر ذوب آهن آغاز كرديم. هيچ وقت فراموش نمي‌كنم كه در همان بازي اول گزارشگر اصفهاني چگونه جانبدارانه عليه سايپا صحبت كرد و گفت كه نمي‌داند چه بلايي سر سايپا آمده است. ما در حالي ليگ را آغاز كرديم كه نسبت به فصل گذشته‌اش 17 ، 18 تغيير داشتيم. يك سري از اين تغييرات خواسته بود و يك سري ناخواسته. بعضي بازيكنان به لحاظ تكنيكي، تاكتيكي يا حتي اخلاقي به كار ما نمي‌آمدند كه خواسته از تيم ما جدا شدند و بعضي ديگر از بازيكنان كه فصل قبل از آن با رقم‌هاي بسيار بالا به سايپا آمده بودند، افزايش بيش از صد درصدي رقم قراردادشان را طلب كردند كه به اجبار اين بازيكنان هم از ما جدا شدند.

وي افزود: پس از باخت به ذوب آهن دو بازي پشت سر هم را برديم. به هر حال عملكرد بدي نداشتيم. شما مي‌دانيد كه در طول فصل ممكن است يك تيم در بعضي مواقع با بازي‌هاي دشواري روبه‌رو شود. من پيش‌بيني اين روزهاي سخت را كرده بودم و دقيقا هم همين اتفاق افتاد. پس از گذشت آن روزهاي سخت توانستيم مقام هشتم را به دست آوريم. حتي مي‌توانستيم ششم شويم. حتي اگر يك سري اشتباه‌هاي داوري نبود، سايپا مي‌توانست جزو 4 تيم اول ليگ باشد.

مايلي كهن در پاسخ به اين سوال كه در طول فصل مطرح شد كه شما رابطه خوبي با مديران باشگاه سايپا نداريد، گفت: در كشور ما تا دلتان بخواهد شايعه وجود دارد اما آن چيزي كه شايعه شده بود، تا واقعيت تفاوت داشت. اين‌ها همان بده بستان‌هاي جاري است كه در بيشتر امور اجتماعي كشور وجود دارد. فوتبال هم از اين قاعده مستثني نيست. در ايران تعداد زيادي سايت و شبكه خبري فعاليت مي‌كنند و ما از اين شايعه‌ها بسيار مي‌شنويم. خيلي سخت است كه اگر كسي بخواهد با فردي كه دروغي را مطرح كرده برخورد كند.

وي ادامه داد: در طول فصل فشاري روي ما وجود نداشت و بازيكنان هم صادقانه عمل مي‌كردند. ما از هر فرصتي براي كسب آمادگي استفاده كرديم و هيچ چيز را به قضا و قدر نسپرديم. اگر در يك بازي مي‌باختيم سعي مي‌كرديم تمرين‌ها را بهتر و بيشتر و تخصصي‌تر كنيم. خوشبختانه پس از آن ديدارهاي سخت، نتايج ما فوق‌العاده خوب شد. در شرايطي كه بعضي از آقايان جشن ماندگاري در ليگ مي‌گيرند اما سايپا با كمترين هزينه ممكن مقام هشتمي ليگ را به دست آورد. من به صراحت مي‌گويم كه سايپا كمترين هزينه را در ليگ انجام داد. با اين حال من با واقعيت‌ها زندگي مي‌كنم. حتي اگر اين واقعيت‌ها به ضررم باشد و بايد بگويم بر خلاف آن چيزي كه مي‌گويند تيم سايپا تيم جواني است، اين صحت ندارد. تيم ما مركب از باتجربه‌ها و جوان‌هاست و حتي تعداد باتجربه‌هايش بيشتر است. با توجه به تجربه‌اي كه دارم مي‌گويم اين بازيكنان باتجربه هيچ گاه چوب لاي چرخ بازيكنان جوان نگذاشتند و حتي به آن‌ها كمك كردند و الگوي فني و اخلاقي خوبي براي جوان‌ها بودند. آن‌ها نه تنها حرفه‌اي تمرين كردند بلكه حرفه‌اي تغذيه و استراحت كردند و اين از عوامل اصلي موفقيت ما در اين فصل بود.

مايلي كهن در پاسخ به اين سوال كه آيا فصل بعد در سايپا مي‌مانيد يا خير، گفت: در مدتي كه در سايپا بودم نه من مشكلي با مديران سايپا داشتم و نه آن‌ها با من مشكلي داشتند. هيچ نگراني بابت ماندن يا رفتن ندارم. سايپا ارث پدري‌ام هم نيست. هر زمان بگويند برو، دست‌شان را مي‌فشارم و مي‌روم و هر موقع هم بگويند بمان، باز هم همين كار را انجام مي‌دهم. در حال حاضر 18 تيم ليگ برتري در مسابقه‌ها حضور دارند و مثل بعضي از دوستان نيستم كه مي‌گويند از 20 تيم پيشنهاد داريم!

وي ادامه داد: زماني كه يك سال و نيم قبل به سايپا آمدم، سايپا در نيم فصل نخست از 17 بازي 16 امتياز گرفته بود و يكي از كانديداهاي سقوط بود اما در نيم فصل دوم كه ما به سايپا آمديم، با وجود اين كه كار هميشه در نيم فصل دوم سخت‌تر است سايپا 25 امتياز گرفت و در ليگ ماند. سال قبل از حضور ما در سايپا، دوستاني كه تيم را بسته بودند، دو و نيم تا سه برابر بيشتر از آن چيزي كه ما در سال بعد از آن هزينه كرديم، خرج كرده بودند. ما با يك يا دو سوم هزينه‌ي آن‌ها توانستيم سايپا را هشتم كنيم. در مجموعه‌اي كه كار كردم، احترام متقابل از پايين‌ترين تا بالاترين سطح وجود داشت.

وي افزود: ما حتي بيشتر از خودمان به فكر حفظ چمن باشگاه بوديم. زماني كه به سايپا آمدم قرار بود يك ميليارد تومان براي ساخت اساسي چمن زمين تمرين هزينه شود اما من با توجه به تجربه‌اي كه داشتم، به"سجادي" مديرعامل وقت آن زمان سايپا گفتم كه انجام يك كار اساسي بسيار خوب است اما با ترميم همين زمين چمن مي‌شود، تمرين‌هاي خوبي را بر روي آن زمين انجام داد. همين اتفاق هم افتاد و يك سري باغبان كاردان به خوبي به وضعيت چمن رسيدند. سال قبول 10 تا 20 ميليون براي چمن هزينه كرديم و امسال هم شايد همين حدود هزينه شود و در حال حاضر سايپا يكي از بهترين زمين چمن‌ها را دارد. حتي ما در سفرهايمان هم به دنبال اين بوديم كه حداقل هزينه را انجام دهيم. مي‌بينيم كه بعضي از آقايان به دنبال كاهش هزينه هستند اما وقتي تيم شان به سفري داخلي يا خارجي مي‌رود به غير از تيم، صد نفر همراه دارند.

مايلي كهن درباره رقم‌هاي نجومي‌اي كه اين روزها در فوتبال ايران براي جذب بازيكنان و مربيان پرداخت مي‌شود، گفت: ما هنوز فوتبال را به معناي واقعي‌اش درك نكرده‌ايم. هيچ اراده‌اي هم براي اين مساله وجود ندارد كه بتوانيم به معناي واقعي از فوتبال در تمامي زمينه‌ها استفاده كنيم. متاسفانه در ايران به فوتبال تنها به عنوان يك بازي نگاه مي‌شود. بيشتر باشگاه‌هاي ما از پول دولت خرج مي‌كنند اما وقتي مدير باشگاه دولتي ما به تلويزيون مي‌رود و مي‌گويد كه چرا به ما حق پخش داده نمي‌شود اين نشان دهنده ناآگاهي آن مدير است. وقتي باشگاهي كه نه دولتي است و نه صنعتي،‌ سالي 10 ميليارد تومان از سازمان تربيت بدني مي‌گيرد، باز هم مي‌گويد چرا حق پخش به ما داده نمي‌شود.

وي به رقم‌هاي بالايي كه براي جذب بازيكنان خارجي پرداخت مي‌شود اشاره كرد و به ايسنا گفت: سال قبل دو بازيكن خارجي كه هم‌اكنون در پرسپوليس هستند، از سوي يك مدير برنامه براي حضور در سايپا به من پيشنهاد داده شد و رقم آن‌ها بين تا 150 تا 170 هزار دلار بود اما من گفتم كه در كشورمان آن قدر بازيكن خوب وجود دارد كه مي‌توان از آن‌ها استفاده كرد. وجدانم اجازه نمي‌داد كه از اين بازيكنان خارجي استفاده كنم در حالي كه تا پايان فصل هم چهار جاي خالي داشتم. ما مي‌توانستيم آن‌ها را با 150 و 170 هزار دلار به سايپا بياوريم اما اين كار را انجام نداديم. پس از آن ديديم كه همين بازيكنان با 400 هزار دلار سر از پرسپوليس درآوردند. مي‌بينيد كه هيچ حساب و كتابي نيست براحتي هم آقايان بدون اين كه بازخواست شوند، جابه‌جا مي‌شوند. اين به خاطر اين است كه مديران ما با مسائل آشنا نيستند و البته مسائل ديگري وجود دارد كه نمي‌خواهم آن‌ها را باز كنم.

سرمربي سايپا ادامه داد: مشكل ورزش و بويژه فوتبال ما در اين است كه مدير متخصص كم داريم. قسم مي‌خورم كه در رشته‌اي كه من در آن فعاليت مي‌كنم بيش از هر جاي ديگري به متخصص نياز دارد. سال گذشته كه تمام امور سايپا از جمله بحث نقل و انتقالات در اختيار خود من بود توانستم با ابراهيم ميرزاپور كه سال قبل از حضور من با قرارداد 240 ميليون توماني به سايپا آمده بود، قراردادي 160 ميليون توماني ببندم. البته او به من محبت داشت و ما حرف همديگر را مي‌فهميديم. سال قبل قرارداد انصاري فرد و امين منوچهري و شيخ ويسي يك ساله بود اما ما قرارداد آن‌ها را يك سال ديگر تمديد كرديم اين به خاطر اين است كه من كارم را بلدم و نسبت به پولي كه باشگاه مي‌خواهد خرج كند احساس مسووليت دارم. شايد اگر بخواهم براي خودم خرج كنم از اين كه چانه‌زني كنم خجالت بكشم اما براي باشگاه چانه‌زني مي‌كنم تا بهترين جنس را با ارزان‌ترين قيمت بخرم.

مايلي كهن افزود: مديران در باشگاه‌ها عوض مي‌شوند و مدير بعدي كه مي‌آيد مدير قبلي را تخطئه مي‌كند. با رفتن يك مدير تمامي كارمندان باشگاه عوض مي‌شوند. آيا اين‌ها هزينه‌بر نيست؟ اين‌ها مواردي است كه باعث افزايش رقم قرارداد بازيكنان و مربيان مي‌شود. طبيعي هم است كه اين افزايش قيمت‌ها به نفع برخي آقايان است. چرا ما هميشه در محكمه‌هاي بين‌المللي بازنده هستيم. دليلش اين است كه مديران ما با موارد، آشنايي ندارند و براي باشگاه‌هايشان وقت نمي‌گذارند. مدت‌هاست كه بحث دو شغله‌ها مطرح است. اما من مي‌خواهم اين را بگويم اگر همه تنها دو شغل‌ داشتند، كسي در اين مملكت بيكار نبود. ما مديراني را مي‌بينيم كه ده تا بيست شغل دارند و از بيشتر اين پست‌ها حقوق مي‌گيرند. آن‌ها مگر چقدر وقت دارند؟

وي با اشاره به بحران اقتصادي دنيا گفت: تنها سازمان‌هاي سودده در دنيا، فيفا و يوفا هستند كه نه تنها در اين بحران اقتصادي ضرر نكردند بلكه ميلياردها دلار درآمد داشتند. شما ببينيد كه كشورها چگونه براي گرفتن ميزباني جام جهاني تلاش مي‌كنند. وقتي بكام نماينده انگليس مي‌شود تا ميزباني جام جهاني را بگيرد، معناي اين حركت چيست؟ آن‌ها مي‌دانند كه تنها چيزي كه باعث بالا رفتن شخصيت كشورشان مي‌شود و درآمد زيادي را براي كشورشان به همراه دارد، همين گرفتن ميزباني جام جهاني است.

مايلي كهن ادامه داد: چيزي كه در كشور ما مد شده، اين است كه برخي از اين آقايان خودشان را طلبكار مي‌دانند. كسي كه قبلا سوراخ موش مي‌خريده، پول هنگفت گرفته و با اين وجود، سر مردم و كشور منت مي‌گذارند. ما مديون مردم كشور هستيم.

وي با اشاره به ديدار اينترميلان و بايرن مونيخ در ليگ قهرمانان اروپا گفت: در اين بازي باشكوه، ديديم كه خانواده چقدر براي بازيكنان و مربيان مهم هستند. مورينيو بچه‌اش را بر روي دوشش گرفت. اين يعني اين كه خانواده در جامعه اروپايي اهميت دارد و اين كار را بدون كوچك‌ترين تظاهر انجام مي‌دهند. اما در اين جا خيلي از رفتارها و تظاهرها باعث شده تا ما از مذهب دور بمانيم. من مايلي كهن به ائمه قسم مي‌خورم اما طور ديگري عمل مي‌كنم. اسلام براي دقيقه به دقيقه ما برنامه دارد اما وقتي ما به كاري تظاهر مي‌كنيم و رفتارمان به گونه‌اي ديگر است، آن جوان و نوجوان فكر مي‌كند كه ايراد از اسلام است. بازيكن گل مي‌زند و پيراهنش كه زير آن اسم ائمه نوشته شده را بالا مي‌زند، اما در عمل و رفتارهاي اجتماعي به گونه‌اي ديگر عمل مي‌كند. اين هم به دليل اين است كه ما يك سري آدم ساده‌انديش داريم كه به اين تظاهرها خيلي توجه مي‌كنند. وقتي كسي اين كار را انجام مي‌دهد، به دين خيانت كرده است. شايد اين حركت براي او منافع فردي به همراه داشته باشد، اما در كل به دين ضربه مي‌زند و اين باعث مي‌شود كه غم‌باد بگيريم و تيروييدمان را عمل كنيم. اگر بخواهم در اين باره صحبت كنم بايد تا صبح به مصاحبه‌ام با شما ادامه بدهم و باز تنها خودم را اذيت كرده‌ام.

سرمربي سايپا ادامه داد: اگر نرخ بازيكنان و مربيان بدون تناسب بالا برود، شك نكنيم كه به دليل بي‌لياقتي آدم‌هاست. ما در يك مقطعي گفتيم بحث دوپينگ را جدي بگيريد. بياييد حتي از پسر من هم آزمايش دوپينگ بگيريد. بعد بحث تباني را پيش كشيديم و ديديد كه چه اتفاقي افتاد. مگر حرف‌هاي ما درباره دوپينگ و تباني اشتباه بود؟ اما بعد از مدتي قضيه ماست‌مالي شد و ديگر كسي پيگير قضيه نشد.

مايلي كهن در پاسخ به اين سوال كه كفاشيان به عنوان رييس فدراسيون فوتبال مدعي است، ناپاكي در فوتبال ايران وجود ندارد و كساني كه بحث ناپاكي را مطرح مي‌كنند، بايد ايراد را در خودشان ببينند به ايسنا گفت: در كشوري مثل ژاپن وقتي مديري متخصص بنا به دلايلي اشتباه مي‌كند، اين اشتباهش وجدان او را به درد مي‌آورد، به طوري كه بر اساس يك رسم قديمي، آن مدير خودكشي مي‌كند. من در شش ماه اول حضور علي آبادي در سازمان تربيت بدني از علي آبادي خواستم حالا كه متوجه شده ورزش به مدير آشنا و متخصص نياز دارد، به خاطر مردم و خدمت به رييس جمهور، استعفا بدهد و برود تا اين استعفا در تاريخ ماندگار شود.

حالا هم خواهشم از كفاشيان اين است كه چنين كاري انجام بدهد. كفاشيان از بد حادثه رييس فدراسيون فوتبال شده است. اگر حرف من غير منطقي است بگوييد. در يك مقطعي به او گفتند ثبت نام كن. قرار بود علي آبادي رييس فدراسيون فوتبال شود. جزو دستور بود كه كفاشيان و شهنازي كانديدا شوند. پس از آن كه فيفا به علي آبادي اجازه حضور در انتخابات را نداد، قرعه به نام كفاشيان افتاد و او از بد حادثه رييس فدراسيون شد. كفاشيان كه علاقه‌اي نداشت به فوتبال بيايد اما قرعه به نام او افتاد. با وجود اين كه مسوولان فدراسيون فوتبال مي‌گويند عملكرد خوبي داشته‌اند و مثال مي‌آورند كه دليل اين ادعا، انتخاب به عنوان بهترين فدراسيون فوتبال آسيا بوده است، خودشان كلاه‌شان را قاضي كنند. كفاشيان به اين سوال پاسخ بدهد كه آيا انصافا حضور او در فوتبال باعث پيشرفت شده است؟ آيا باعث شده كه فوتبال ما در رده‌هاي بالايي فوتبال قرار بگيرد؟ آيا فوتبال ما توانسته از نظر اقتصادي روي پاي خودش بايستد؟ و آياهاي بسيار ديگري كه وجود دارد.

مايلي كهن خطاب به كفاشيان گفت: آقاي كفاشيان عزيز! و اي برادري كه سال‌هاست همديگر را مي‌شناسيم، به خاطر مملكت، به خاطر جوان‌ و پير و به هر خاطر ديگري كه خودت فكر مي‌كني، از فدراسيون فوتبال استعفا بده و برو.

وي افزود: علي‌رغم همه زحمت‌هايي كه دولت در ورزش مي‌كشد اما برويد ببينيد كه مردم ما لنگ چه چيزي هستند. مساله همين دفع زباله‌ها معضل است. خوزستان كه بودم مي‌ديدم كه چگونه زباله‌ها در خيابان‌ها تلنبار مي‌شوند. دل من پر از درد و غم مردم است. وقتي رييس جمهور شخصا به شهرها و روستاها مي‌رود، براي اينكه خودش از نزديك با مشكلات مردم آشنا شوند، ما بايد در اين راه به دولت كمك كنيم. كمك ما چگونه مي‌تواند باشد؟ به نظر من كمك اين است كه وقتي ما را در جايي مي‌گذارند كه جزو تخصص‌مان نيست، بايد بگوييم كه ما اين كاره نيستيم و كس ديگري را انتخاب كنيم. طي اين دو دوره همه علاقه‌مندي دولت به ورزش را حس كردند و مثال آن، پيگيري امور ورزشگاه‌ها از سوي شخص رييس جمهور بوده است. اكنون بحث اين است كه يك درصد بودجه سازمان‌ها به ورزش اختصاص پيدا كند.

حتي صحبت از افزايش بودجه ورزش است. من يك چشمم به اين قضيه خنده است و چشم ديگرم نگراني است. نگراني از اين جهت كه با اين پول خرج ورزش بي‌خود اضافه مي‌شود. وقتي بازيكن مي‌گويد من 600 ، 700 ميليون تومان براي يك فصل مي‌خواهم به اين خاطر است كه متوجه شده بودجه ورزش اضافه شده است. باشگاه بايد از همين افزايش بودجه به اين بازيكن پول بدهد. ما در ورزش كم پول نداريم و كمبود ما نيروهاي متخصص دلسوز است.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سید برای پرسپولیسی شدن 900 میلیون تومان در خواست کرده بود.
    فردوسی پور راست میگه. آدم میخواد سرشو بکوبه رو میز!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

جانواريو سپاهاني شد؛ دوساله 1.2 ميليارد؟

هافبك سابق استقلال با عقدي قراردادي رسمي به تيم فوتبال سپاهان ملحق شد.استقلالي ها ادعا مي كنند سپاهان با پيشنهاد سالي 600 ميليون او را هوايي كرد و به نتيجه هم رسيد.

سايت گل - پس از آنكه فابيو جانوآريو هافبك برزيلي استقلال با توافقي دوساله به سپاهان پيوست، سايت باشگاه استقلال ادعا كرد او براي دوسال بازي در استقلال طلب 1.2 ميليارد پول كرده بود.

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، دراین جلسه صبح روز شنبه اول خرداد در محل باشگاه استقلال برگزار شد و این هافبک برزیلی در ابتدای جلسه تاکید کرد که پیشنهاد 600 میلیون تومانی یکی از باشگاههای لیگ برتری را دریافت کرده و برای تمدید قرارداد 2 ساله با تیم استقلال خواهان مبلغ یک میلیارد و دویست میلیون تومان ( هر سال 600 میلیون تومان ) شد . همچنین جانواریو شرط امضای قرارداد خود را دریافت نقدی 200 میلیون تومان ( یعنی به اندازه رقم کل قرارداد فصل پیش) و طلب فصل گذشته خود عنوان کرد.

در نقطه مقابل واعظ آشتیانی شرایط تمدید قرارداد فابیو را این گونه مطرح کرد: « 800 میلیون تومان به ازای 2 فصل به اضافه تخفیف قابل توجه در جرایم مالی این بازیکن »

در اين گزارش آمده: در پایان این جلسه قرار شد فابیو در بعدازظهر همان روز پاسخ نهایی خود را اعلام کند. در ساعت 19 همان روز این بازیکن برزیلی و مدیر برنامه اش در محل دفتر مدیرعامل باشگاه استقلال حضور یافتند و از نحوه اظهارات خود مشخص کردند که پیشنهاد عجیب و نجومی یکی از باشگاههای لیگ برتری را نمی توانند فراموش کنند. (منظور سپاهان است)...

درپايان باشگاه استقلال، ضمن تشکر و قدردانی از زحمات فابیو جانواریو تاکید كرده که باز هم در آینده از پرداخت رقم نجومی خودداری می کند. البته بايد منتظر واكنش سپاهان به اين ادعا بود آنها امروز در سايت خود به نقل از فابيو اين رقم را تكذيب كرده اند.

کد:
    2010/5/26

عليرضا محمد: مگر بقيه حبس‌اند كه خياباني فينال را گزارش مي‌كند؟

هنگامي كه خياباني مسابقات را گزارش مي‌كند، به همه چيز مي‌پردازد جز فوتبال. فقط حواشي را گزارش مي‌كند. حتي زيرنويس‌هاي تلويزيون را هم مي‌خواند، اما فوتبال را نمي‌بيند.

سايت گل - عليرضا محمد به شدت از جواد خياباني گلايه داشت. گويا اظهار نظر جواد خياباني در مورد اين مدافع حسابي او را برآشفته بود. اينكه «محمد بعد از يك فصل، يك فوتبال خوب ارائه داد» اظهارنظري از سوي خياباني بود كه در بازي فينال بر زبان آورد و همين جمله اسباب ناراحتي شديد محمد را فراهم آورد. گفت‌وگوي اختصاصي محمد را با سايت گل مي‌خوانيد.

- بالاخره بعد از يك فصل فوتبال خوب از تو ديديم!!

من نمي‌دانم چرا با وجود اين همه گزارشگر، گزارش بازي حساسي چون فينال جام حذفي را به اين آقا سپرده‌اند. يعني گزارشگرهاي ديگر حبس بوده‌اند كه خياباني بايد گزارشگر بازي فينال باشد؟

- خيلي ناراحتي؟!

نه بابا. اين بنده خدا كه در حد ناراحتي نيست چون اصلا فوتبال نمي‌بيند كه از او توقعي داشته باشم. نمي‌دانم دقت كرده‌ايد يا نه اما هنگامي كه خياباني مسابقات را گزارش مي‌كند، به همه چيز مي‌پردازد جز فوتبال. فقط حواشي را گزارش مي‌كند. حتي زيرنويس‌هاي تلويزيون را هم مي‌خواند، اما فوتبال را نمي‌بيند. به هر حال من پيشنهاد مي‌كنم او بهتر است به جاي گزارشگري برود با دوستانش در مورد اين رشته صحبت كند چون او براي آنها كارشناس است نه اهالي فوتبال!

- به تيم ملي هم دعوت شدي.

خدا را شكر. به هر حال بعد از يك فصل بد بازي كردن به خاطر يك بازي خوب در فينال جام حذفي، به تيم ملي دعوت شدم!

- كنايه مي‌زني؟

به هر حال اين ادعاي آقاي خياباني است. ادعاي آقاي كارشناس! اما ديديد كه به تيم ملي دعوت شدم. بگذريم! خدا را شكر با چنين ادعاهايي مردم به خوبي متوجه مي‌شوند چه كسي كارشناس است و چه كسي نيست.

- ... و قهرماني پرسپوليس!

خدا را شكر. فصل خيلي پرفراز و نشيبي را پشت سر گذاشتيم. در ابتداي فصل اذيت شديم، اما رفته با حضور دايي اوضاع بهتر شد. در نهايت شكر خدا قهرمان شديم. اين قهرماني را بايد به تمام هواداران تبريك گفت.

کد:
    2010/5/26

واكنش تراكتور به خبر منشوري بودن كمالوند

فاطمي: منتظر اعلام نظر سازمان ليگ هستيم.

سايت گل - مهدي فاطمي مدير روابط عمومي و سخنگوي باشگاه تراكتور در واكنش به خبر منتشر شده در سايت گل مبني بر منشوري بودن فراز كمالوند چنين گفت: «آقاي شفق با آقاي عزيزمحمدي در اين مورد جلسه‌اي برگزار خواهند كرد و نتيجه آن به اطلاع طرفداران تراكتور خواهد رسيد.»

او گفت: «در حال حاضر ما در انتظار تعيين و تكليف از طرف سازمان ليگ هستيم،‌ طبيعتاً‌ اولويت ما ادامه همكاري با آقاي كمالوند است، اما اگر منعي در اين خصوص وجود داشته باشد مجبور به تصميمگيري هستيم، البته بدون شك با توجه به اينكه مردم تبريز هم علاقه‌مند به همكاري با آقاي كمالوند هستند ما هم دوست داريم با ايشان ادامه بدهيم.»

او در پاسخ به اين سوال كه آيا تراكتور كسي را براي جانشيني كمالوند در نظر گرفته است،‌ اظهارنظر نكرد، اما به اين گمان وجود دارد كه آنها در اين زمينه جلساتي برگزار كرده‌اند تا با آغاز ناگهاني فصل نقل و انتقالات براي فصل آينده هم تيم خوبي ببندند، نكته مهم اين است كه با توجه به وعده كمالوند هر كس كه بخواهد جايگزين اين مربي جوان بشود كار بسيار سختي در پيش دارد، بخصوص كه تراكتور از نظر فني هم در حد قابل قبولي هم بازي كرده و ليگ را با رتبه خوبي به پايان برده است. به گفته فاطمي تكليف موضوع كمالوند تا فردا مشخص خواهد شد.

کد:
    2010/5/26

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

مدیر برنامه ادینهو در باشگاه استقلال
    ادینهوی برزیلی مهاجم تیم مس کرمان مورد توجه مسئولان استقلال قرار دارد و مسئولان این تیم طی تماس تلفنی با مدیر برنامه این بازیکن اعلام کردند که در مسائل مالی با این مهاجم کنار خواهند آمد.

طبق شنیده ها مسئولان این تیم برای جلب نظر این بازیکن برای فصل آینده استقلال، تعیین سقف قرارداد را برای او در نظر نخواهد گرفت و از مدیر برنامه های ادینهو درخواست کردند که برای انجام مذاکرات اولیه راهی باشگاه استقلال شود تا با وی در خصوص قرارداد این بازیکن گفتگو کنند.

گفتنی است،از‌‌‌ آنجا که ادینهو هم اکنون برای استراحت و جام جهانی به کشورش سفر کرده مدیر برنامه‌های وی قرار است در باشگاه استقلال با مسئولان وارد مذاکره شود.

کد:
    ميداودي به امارات رفت تا مذاكره كند
    قول به استقلالی ها برای آبی پوش شدن

میلاد میداودی مهاجم تیم استقلال اهواز یکی از گزینه های مورد نظر آبی ها در خط حمله استقلال است اما این مهاجم برای مذاکره با یک تیم اماراتی راهی این کشور عربی شده است.

میلاد میداودی در حالی از باشگاه استقلال تهران پیشهاد دارد که به مسئولان این تیم اعلام کرد اولویت خود را برای فصل آینده حضور در لیگ های خارجی قرار داده است و اگر شرایط حضورش در لیگ های اماراتی مهیا نشد، به طور حتم قرارداد خود را با استقلال امضا می کند.
    پیش از این قرار بود، مهاجم استقلال اهواز که هم اکنون بازیکن آزاد محسوب می شود، در رقابت های آسیایی یار کمکی استقلال باشد، اما به علت مخالفت های مسئولان استقلال اهواز و قرارداد رسمی میداودی با تیم سابق خود این امر محقق نشد، اما این مهاجم قول حضورش در استقلال را برای فصل آینده داده است.

کد:

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

پس از حضور در تست پزشکي تيم الوحده
    انصراف قهرمان لیگ امارات از جذب اشجاری
    باشگاه الوحده ابوظبی از جذب حسن اشجاری صرف نظر کرد.

تیم الوحده قهرمان لیگ برتر امارات که در پی جذب حسن اشجاری هافبک چپ باشگاه ذوب آهن اصفهان بود و ضمن توافقات اولیه این بازیکن را برای تست پزشکی به ابوظبی دعوت کرده بود، پس از حضور اشجاری در ابوظبی و حضور در تست پزشکی این باشگاه از جذب این بازیکن صرف نظر کرد.

کادر پزشکی باشگاه الوحده پس از تست اشجاری بدلیل داشتن سابقه مصدومیت این بازیکن نظر منفی خود را اعلام کردند که با این شرایط انتقال اشجاری به تیم الوحده منتفی شده است.

قرار بود حسن اشجاری بعنوان بازیکن سهمیه آسیایی بجای حسن مظفر عمانی به تیم قهرمان لیگ برتر امارات بپیوندند.

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •