ادیت:
اشتباه شد.
لطفن توسط مدیران پاک شود.
ممنون
ادیت:
اشتباه شد.
لطفن توسط مدیران پاک شود.
ممنون
Last edited by merikh_merikh; 18-05-2010 at 18:07.
دوست عزیز این برای هزارمین بار:
اومنیا2 گوشیه خوبیه.
منم اگه حرفی میزنم از روی اطلاعات میزنم مثلن فروم xda (اگه اشتباه نگفته باشم اسمشو) این فروم برای پاکت پی سی ها خیلی مهمه چون اکثر برنامه ها و -- کردن ها در این فروم وجود داره و این فروم بیشتر گوشی های اچ تی سی را ساپرت میکنه...البته با توجه به این که سامسونگ هم داره تعداد پاکت پی سی هاش میره بالا این فروم به پاکت پی سی های سامسونگ نیز داره رو میاره....
در کل اگه اهل پاکت پی سی باشید(من که زیاد نیستم و اطلاعاتی جزعی دارم) باید فروم xda را بشناسید و بدونید که برای پاکت پیسی ها خیلی کارا انجام میده و بیشتر برای اچ تی سی در این فروم مطلب و برنامه.....وجود داره و جدیدن در این فروم داره گوشی های سامسونگ هم مورد توجه قرار میگیره....
در ادامه تکرار میکنم اومنیا2 گوشیه خوبیه ولی کسی که بتونه اچ تی سی بخره بهتره چون اچ تی سی تمام انرژی را روی زدن پاکت پی سی هاش میزاره
من به عنوان کسی که از ویندوز موبایل با امنیا 2 ، 2 ماه تجربه داشتم توصیه می کنم سمتش نری ، گوشی امکانات خیلی خوبی داره از همه نظر اما سرعت ویندوز موبایل کلا خیلی کمه نسبت به سیستم عامل های دیگه
حالا شما امنیا 2 رو گرفتی که یکی از قوی ترین هاست
در کل ذاته ویندوز موبایل کنده
ولی رو همین امنیا 2 اگه رام های کوک شده و لایت نصب کنید سرعتش تا حد قابل توجهی میره بالا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)