معلومه گیرین بهترهآيا كسي هست كه كاركرد هر دوي اين پاورها را ديده باشد .
حالا باز بحث میشه میگن هرچی ارزونتر بهتر
اون توضیحات راجب این پاور رو هم در صفحه ی قبل بخون به نتیجه میرسی
معلومه گیرین بهترهآيا كسي هست كه كاركرد هر دوي اين پاورها را ديده باشد .
Last edited by sasan816; 17-05-2010 at 21:16.
از لحاظ قیمت که تفاوتی ندارندمعلومه گیرین بهتره
گارانتی هر دو هم خوبه (گرین و انفورماتیک گستر)
هر کدوم رو گرفتین ضرر نکردین
اگه سایلنت بودن براتون مهم هست من ممونکس رو پیشنهاد می کنم
اون متن که دوستمون از گرین گذاشته بود که نصفش تعریف از صدای فنش بود و تعداد کانکتورهای برقش برای ساتا و ide
اين دو مدل مورد نظر بنده با مدلي كه دوست عزيزمون مقايسه كرده بود در يك رنج نيست پس براي بنده كاربردي ندارد .
سلام صحبت آقای ULTRA BLACK عزیز در مورد 420 ممونکس و 435 گرین تایید میشه من هر دو شون رو تست کردم فرقی باهم ندارند فقط نویز ممونکس کمتره
اینم جزئیات بیشتر از 535B:
![]()
یک چند ماه پیش 1 دونش رو تست کردم دیدم صدای جالبی نداره ولی الان که میبینم صداش فرقی با گرین نداره
دوستان بازدهیش چطوره میشه روش حساب کرد
اتفاقا صدای خیلی پایینی دارهیک چند ماه پیش 1 دونش رو تست کردم دیدم صدای جالبی نداره ولی الان که میبینم صداش فرقی با گرین نداره
من برای اولین بار که پاور رو تست کردم صدای خیلی پایینش متعجبم کرد
Memonex یه برند بین المللی هست و علاوه بر پاور محصولات دیگه ای از جمله رم و SSD هم تولید میکنهدوستان بازدهیش چطوره میشه روش حساب کرد
در کل برند قابل اطمینانی هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته بنده با بين المللي بودن اين برند زياد موافقم نيستم . در سايت خود ممونكس بيشتر روي فروش در بازار خاورميانه تاكيد دارد و اگر در وب نيز Memonex را جستجو كنيد فقط با سايت هاي ايراني روبرو مي شويد .
نه عزیز توسط سایتهای معتبر خارجی در رابطه با محصولاتش ریویو هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته تا اونجایی که تحقیق کردم پاورهاش در اروپا و آمریکا توزیع نمیشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جناب اولترا بلك عزيز نظر شما
1- براي انتخاب رم جايگزين پاتريوت و در حدود قيمت آن چيست ؟
2- در مورد اين دو مادربرد GA-MA785GMT-UD2H و GA-MA785GT-UD3H . فكر مي كنم در سايت هاي مختلف الويت با GA-MA785GMT-UD2H است فقط شك من بخاطر داشتن دو عدد اسلات PCIEX UD3H است كه گفته مي شود در آينده كارتهايي UBS 3 را مي توان روي آنها نصب كرد . آيا درست است ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)