باید چک کنی ببنی که پیزی داره آپ نمیشه..
مثلا ویندوز..
اگه می تونی با یه سیستم دیگه هم تست کن...
باید چک کنی ببنی که پیزی داره آپ نمیشه..
مثلا ویندوز..
اگه می تونی با یه سیستم دیگه هم تست کن...
شما این برنامه رو نصب و اپدیت کن ببین چی میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من می تونم با مرورگرم تویه نت جستجو کنم ولی دانلود فایل نه
یعنی وقتی بر رویه لینکی که برای دانلود یک فایل است کلیک می کنم پنجره ای که باید برای ذخیره فایل ظاهر شود
اصلا باز نمی شود ولی همان لحظه چراغ اکت مودم فعال می شود که یعنی این فایل در حال دان شدنه(این مشکل با ریستارت کردن کامپیوتر برای چند ساعتی حل میشه)
راستش توضیح دادن این موضوع خیلی سخته , چون انگار یه موضوع غیر عادیه...
من نزدیک یک ربع با آی اس پیم صحبت کردم تا آخر تونستم این مشکل بهش بفهمونم....(هر چند که کمکی هم نتونست انجام بده)
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
نه چیزی آپ نمیشه چک کردم
من دارم در ظاهر یک فایل دان می کنم ولی عملا ذخیره نمیشه!
ببین فقط داری می گیری با ریسیو هم داری...
du meter رو نصب کردی..؟
یه بار هم پسورد خودتواز سایت عوض کن...
من du meter را نصب کردم و تویه عکس زیر که هنگام کار با برنامه گرفتم کاملا مشخص میشه که مشکل من چیه
همینطور که میبینید ترافیک جابجا میشه ولی مقدار دانلود فایل 0 بیته
عزیز جان من متوجه نشدم بعد از این که ریستارت میکنی اون فایل موردنظر کامل دانلود میشه ؟؟
یعنی با یک ریستارت میتونی دانلود کنی ؟
اگر بتونی کامل دانلود کنی مشکل اصلا از ISP نیست و به سیستمتون ربط داره و نرم افزار IDM که میخواید دانلود کنید.
این موضوع به احتمال زیاد مال سیستم هست و ربطی به انتی ویروس نداره
خود نرم افزار دانلودر شما خرابه
دو سه تا نرم افزار دالنود منیجر نصب کنید و نرم افزار کنونی رو بردارید.
نتیجه رو گزارش بدید.
آره دادا
من که از همون اول که گفتم مشکل از آی اس پی نیست
وفتی که کامپیوتر را ریستارت میکنم همون فایل رو دوباره می تونم دانلود کنم (البته بعد از یه مدت کوتاهی دوباره همین اتفاق می افته((مثلا وقتی که فایل 69 درصد دان شد)))
وقتی که این مشکل پیش میاد من حتی با مرورگر اپرا هم نمی توانم دانلود کنم(یعنی برروی لینک کلیک میکنم ولی پنجره ای که باید برای ذخیره فایل باز بشود "باز نمیشه"((ولی چراغ اکت مودم چشمک میزنه)))
با دانلود منیجر های دیگه هم دقیقا همین مشکل را دارم
با برنامه های Malwarebytes' Anti-Malware و TrojanHunter سیستمم را هم چک کردمو چند تا تروجان پیدا کردم ولی باز
هم مشکل رفع نشد
تا حالا چند بار ویندوزم را عوض کردم ولی باز هم سیستمم همین جوریه
راستش دیگه داره بدجوری اعصابمو خورد میکنه , شیطونه میگه با یه چکش دخل سیستم و مودممو یه جا بیارم...
البته بنده چند روز پیش عین این ماجرا رو با 2 تا چشمام دیدم.
G Data InternetSecurity داشت طرف و شاید بدونید که این آنتی ویروس 2تا موتور داره یکیش مال همین سگ روسیه واسه همین هم موقع آپدیت وقتی میرسه به آپدیت Eng دومی سرعت وحشتناک میاد پایین یعنی درست همون سرعت آپدیت خود کسپر من فوری فهمیدم داستان چیه رفتم توی تنظیمات هر کاری کردم نشد آخرش دیگه گفتم با این شما نمیتونید دانلود کنید بهتره عوضش کنید تا درست بشه ولی همونموقع خدمهم نفهمیدم یجا رو انگلوک کردم درست شد یعنی idm که هیچی پیشرفت نمیکرد ولی dumeter حد اکثر سرعت رو نشون میداد راه افتاد و ما هم منصرف شدیم از عوض کردن آنتی ویروس حالا بالام جان باهاش ور برو ببین میشه یا نه.
با آنتی ویروس هم زیاد ور رفتم (فایر وال غیر فعال کردم . قسمت تراستد بروگ رفتم.... کلا از رم خارجش کردم) ولی باز هم درست نشد ...
کی گفته مال ویروسه ؟
نه بابا چیکار به انتی ویروس ننه مرده داری
اخه مهندس وقتی هنوز فایلی دانلود نشده چه جئوری انتی ویروس میخواد جلوشو بگیره !
تو ور خدا اول فکرک نید.
نه این مشکل پس دیگه مطمئنم مال مودمت هست
مدلش چیه ؟
2 تا کار بکن
برو توی سایتش و اخرین اپدیت فریمورشو بگیرو دانلود کن.
اگر مشکل حل شد که هیچی وگرنه
برو اولین اپدیت رو بگیر یعنی قدیمیترین نسخه رو و اونو بزن
در امتجان کردن این دو گزینه شک ندارم که مشکل از مودم هست
مودمت هم مارک مزخرف دی لینکه که خوشم نمیاد ازش
ایسوز برمیداشتی همچین ایرادی میداد من تعجب میکردم ولی این دیلینک رو نمیدونم خدایی.
وقتی میگم ایسوز بخرین کسی گوش نمیده بفرما !
حالا دادشا غصه نخور درست یمشه اون کاریک ه میگم بکن اگه نشد مودم رو حتما عوض کن با یه مودم دیگه تست بگیر و ببین اوضاع چی میشه.
ولی شک ندارم مال مودمه به احتمال 99% یک درصد هم میزارم برای سیستمت .ای کاش میتونستی با یه سیستمی هم ستت بگیری.ولی میدونم صد در صد مال مو.دمه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)