باید در رنجهای مختلف قیمتی مقایسه رو انجام داد به طور کلی نمیشه مقایسه کرد و این بحث بیپایست.
باید در رنجهای مختلف قیمتی مقایسه رو انجام داد به طور کلی نمیشه مقایسه کرد و این بحث بیپایست.
ما که چیزی نگفتیم!؟![]()
مگه من گفتم چیزی گفتی؟
جتاب amd system گفتن که 300 تومن بدی به صرفه تره ولی خوب شاید یه تفاوت هایی داشته باشن.
مثال: بنز الگانس و اپیروس چه قدر اختلاف قیمت دارن؟
بله این هم میشه
این مثال ماشینی رو که زدید چندان درست نیست , تفاوت 1090 و 980x توی قدرتشون هست نه کیفیت ساختشون چون هم اینتل و هم AMD بدون شک کیفیت ساختشون عالیه و یکی از دلایل این حرفم گارانتی 3 ساله این پردازنده هاست.
تا وقتی یک محصولی کیفیت ساختش عالی نباشه 3 سال گارانتیش نمیکنن و 980x هم برای کارهای حرفه ای هست نه گیم و گرنه برای گیم یک i5 750 یا phenom II 965 تمام بازیهارو به بهترین شکل پردازش میکنن.
همیشه این بحث بی پایان مونده که AMD بهتره یا Intel ؟ ولی من خودم بشخصه نظرم روی AMD هست و اصلا توجه نمی کنم Intel چی ساخته چون AMD رو دوست دارم و تکرار می کنم نظر منه و بعضی محصولات اینتل هنوز AMD براش رقیب نداره ولی AMD مورد نظر منه
این بحث سلیقه ای هست ولی خودم به شخصه یه i7 920 با یه کولر رو به 6 هسته ای های AMD ترجیح میدم.
هر چقدر توی بحث GPU عالی داره کار میکنه AMD توی CPU در نسبت به اینتل ضعیفتر هست
سلام اين هم نظر منه كه 6 هسته اي هاي amd اصلا توي بازي به درد نميخورن.....
هم i7 920 و هم i5 750 توي بازي كارايي بالاتري دارند...اين هم يه لينكه سايت رسمي.................................................. ...........................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولي اگر شما قدرت خريد i7 980x رو دارين توي خريدش شك نكنين چون هم توي بازي..هم توي rendering و هم توي overclock حرف اول رو ميزنه..
کلا amd تو ساخت قطعات ارزون وقدرتمند مهارت خاصی داره ولی تو سی پی یو های 6 هسته ای تا اینجا گند زده وفقط ارزون بودن رو رعایت کرده وخبری از قدرت در حد 6 هسته ای نیست ولی فکر میکنم سعی در اصلاح داشته باشه
دوست عزیز تا حالا 100 دفعه این مسئله مطرح شده که نرم افزار های استفاده شده تو تست ها توانایی استفاده از همه ی هسته ها رو ندارند باید منتظر نرم افزار های جدید تر باشیم این طوری نمیشه تصمیم گرفتولی اینو قبول دارم که 6 هسته ای ام دی تو بازی زیاد خوب عمل نمیکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)