تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 37

نام تاپيک: خاموش شدن سیستم

داره خودمونی میشه nazanin66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دیسک نجات یا Kaspersky Virus Removal Tool رو تست نکردی ؟

شما همین طور آلودگیتون به ویروس داره بیشتر میشه نه فقط یک نوع ویروس... وقتی نمی تونید انتی ویروس نصب کنید با گذشت زمان مشکلات بیشتر میشه و الودگی به انواع ویروس بیشتر میشه.

شما هم نگفتید کدوم راه هارو تست کردید. نوع کار اینجا به این شکله که بهترین شیوه که به نظر میرسه ارائه میشه طرف مقابل تست میکنه نتیجه رو میگه و همین طور مرحله به مرحله تا توان بچه ها ادامه پیدا میکنه.

مثلا Rescue Disk بهترین راه کار برای الانه من باز روش کارش رو میگم خواستید تست کنید نخواستید هم موردی نیست. اما ویروسی نداریم که مانع انجام عملایت Rescue Disk بشه. لاقل بعد از تست این کار شما متوجه می شید که اشکال از سخت افزار بوده یا نه البته فقط مورد ریست شدن رو میگم. این کاهش سرعت مثلا مربوط میشه به اجرای زیاد پروسس های ویروس ریسایکلر.

یک سیستم دیگه کسپرسکی 2010 رو به طور مثال نصب کنید و از محیط برنامه دیسک رو دانلود کنید سپس با این برنامه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به صورت بوت ایبل رایت میکنید. سی دی رو داخل سی دی رام بذارید و تنظیمات بوت رو از قبل این شکل کرده باشید. بوت اول سی دی رام و بوت دوم هارد دیسک باشه. از دیسک های قدیمی استفاده نکنید چون امکان آپدیتش با مودم های ما یکم پیچیده میشه و دیسک نجات حداکثر برای 10 روز پیش باشه.

به سرعت یک محیط کاملا امن برنامه برای خودش اماده میکنه و ویروس ها رو از روی هارد به طور کامل پاک سازی میکنه.

اگر هم هنوز سیستم در محیط ویندوز کار میکنه Kaspersky Virus Removal Tool رو پیشنهاد کردم.
    سلام
    من هنوز تو محیط ویندوز هستم... Kaspersky Virus Removal Tool رو دانلود کردم اما اجرا نمیشه و چنین پیغامی دارم:
    is not a valid win32 appilication.

کاسپر هم روی سیستمم نصب هست اما به محض اینکه فعال می کنم در وسط کار سیستمم خاموش میشه.
    حالا میگید چی کار کنم؟
    با تشکر

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام
    من هنوز تو محیط ویندوز هستم... Kaspersky Virus Removal Tool رو دانلود کردم اما اجرا نمیشه و چنین پیغامی دارم:
    is not a valid win32 appilication.

کاسپر هم روی سیستمم نصب هست اما به محض اینکه فعال می کنم در وسط کار سیستمم خاموش میشه.
    حالا میگید چی کار کنم؟
    با تشکر
    ویندوز رو در حالت safe mode بالا بیارید اگه شد برنامه رو از اونجا باز کنید و اسکن کنید. حتما دقت کنید وقتی safe mode اومدین روی هیچ فایل یا درایوی دبل کلیک نکنید. بدون دبل کلیک به مسیر برنامه مورد نظر برید و اجراش کنید یعنی کلیک راست سپس open. ( خیلی مهم هست ) اصلا دبل کلیک نکنید.

اگه باز ویروس نذاشت برنامه اجرا بشه دنبال Rescue Disk باشید. مثلا دانلود Rescue Disk از همون محیط safe mode یا اگه شد از ویندوز نرمال.

اما اگه قبلش مایل هستی یک برنامه 12 مگی رو امتحان کنی با اپدیت 4 مگی این لینک رو دانلود کن سپس اپدیت کن بعد اسکن.( باز هم یک راه برای الان هست اما نه قطعی )

کد:
    یه برنامه خوب دیگه که معمولا باهاش ویروس هایی که انتی ویروس غیرفعال می کنند رو خارج میکنم اینه اگه دانلود کردی حتما اپدیت کن

http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html

نشد دیگه راه های احتمالی فکر کنم دیگه کافی باشه و همون راه قطعی رو تست کنید.

امیدوارم بالاخره موفق بشید
    Last edited by Dr Hannibal; 16-05-2010 at 08:21.

3. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    مرسی
    یه سوال
    من حالت safe modeام بالا نمیاد..میشه یه راهنمایی بکنید که چه جوری برم؟
    شاد باشید.

5. این کاربر از nazanin66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام
    مرسی
    یه سوال
    من حالت safe modeام بالا نمیاد..میشه یه راهنمایی بکنید که چه جوری برم؟
    شاد باشید.
    سلام
    ریست کنید کلید f8 رو پشت سر هم بزنید تا منوی ویندوز بیاد. safe mode رو انتخاب کنید. اگر هم ویروس نذاشت هم که هیچی. اون 2 فایل رو اگه شد در محیط نرمال چک کنید.

این هم دیسک نجات کسپرسکی اگه نتونستی از خود محیط برنامه دانلود کنی. فایل رو iso رو با اون برنامه که معرفی کردم رایت کنید.

کد:
    Last edited by Dr Hannibal; 16-05-2010 at 14:08.

7. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

Avira AntiVir Rescue System

کد:

9. این کاربر از amd>intel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    ریست کنید کلید f8 رو پشت سر هم بزنید تا منوی ویندوز بیاد. safe mode رو انتخاب کنید. اگر هم ویروس نذاشت هم که هیچی. اون 2 فایل رو اگه شد در محیط نرمال چک کنید.

این هم دیسک نجات کسپرسکی اگه نتونستی از خود محیط برنامه دانلود کنی. فایل رو iso رو با اون برنامه که معرفی کردم رایت کنید.

کد:
    سلام
    دانلود کردم
    اما باز موقعی که اجرا شد..سیستمم رو خاموش کرد.
    از حالت safe mode هم دسترسی به ویندوز ندارم...خاموش میکنه.
    zero file چیه؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام
    دانلود کردم
    اما باز موقعی که اجرا شد..سیستمم رو خاموش کرد.
    از حالت safe mode هم دسترسی به ویندوز ندارم...خاموش میکنه.
    zero file چیه؟
    با تشکر
    zero file رو نمیدونم چی هست. اما دیگه فقط تنها راه دیسک نجات هست.

12. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    کاسپر رو که نمیزاره اجرا کنم..سیستم خاموش میشه.
    آویرا رو دانلود کردم و بعد هم روی سی دی زدم...با F8 بالا اومد...تا 98% پر میشه...اما دیگه هیچ تغییری نمی کنه؟
    چی کارش کنم؟
    با تشکر

14. این کاربر از nazanin66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام
    کاسپر رو که نمیزاره اجرا کنم..سیستم خاموش میشه.
    آویرا رو دانلود کردم و بعد هم روی سی دی زدم...با F8 بالا اومد...تا 98% پر میشه...اما دیگه هیچ تغییری نمی کنه؟
    چی کارش کنم؟
    با تشکر
    شما فایل iso یعنی دیسک نجات رو دانلود کردید برای آویرا !

اون رو باید رایت کنید روی سی دی با این برنامه

http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=51&Title=Ultra ISO%20Premium%20Edition%209.3.6.2750%20+%20Portabl e
    رایت کنید.بعد سی دی رو بوت کنید مثل بوت کردن سی دی ویندوز فقط اولی سی رام باشه دومین بوت هارد باشه.

من خودم روی چند تا سیستم آویرا رو تست کردم مشکل پاک کردن ویروس ها بعد از پیدا کردنشون رو داشت برای این پیشنهاد ندادم. من iso کسپرسکی رو گذاشتم بالا

http://download.softpedia.com/dl/3bfa34565e8fed54505a0e89d00dbef3/4befca73/100100454/software/antivirus/kav_rescue_10.iso
    با آویرا نتونستی ( مثل خودم ) با کسپرسکی بوت کن.

16. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما فایل iso یعنی دیسک نجات رو دانلود کردید برای آویرا !

اون رو باید رایت کنید روی سی دی با این برنامه

http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=51&Title=Ultra ISO%20Premium%20Edition%209.3.6.2750%20+%20Portabl e
    رایت کنید.بعد سی دی رو بوت کنید مثل بوت کردن سی دی ویندوز فقط اولی سی رام باشه دومین بوت هارد باشه.

من خودم روی چند تا سیستم آویرا رو تست کردم مشکل پاک کردن ویروس ها بعد از پیدا کردنشون رو داشت برای این پیشنهاد ندادم. من iso کسپرسکی رو گذاشتم بالا

http://download.softpedia.com/dl/3bfa34565e8fed54505a0e89d00dbef3/4befca73/100100454/software/antivirus/kav_rescue_10.iso
    با آویرا نتونستی ( مثل خودم ) با کسپرسکی بوت کن.
    سلام
    من همه این کارها رو کردم...میگم مثل بوت کردن سی دی ویندوز این کارو می کنم...تا 98 درصد پر میکنه...بعد دیگه هیچ کاری انجام نمیشه...
    اون موقع چی کار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •