سلام
شما دو حالت داری
اول اینکه اتومبیل گاز می خوره و دور موتور بالا میره و مثلا تا 5000 یا بیشتر میره ولی کیلومتر سرعت اصلا از 25 بیشتر نمیشه که در این حالت ماشین اصطلاحا دوک می خوره که مشکل 90% از صفحه کلاچ و دیسک صفحه هست که باید عوض بشه
حالت دوم این هست که ماشین اصلا شتاب نمی گیره و دور موتور روی 4000 یا همین حدود باقی می مونه که ممکن هست از چند قسمت باشه که مهمترینشون گرفتن ژیگلورها و سوزنهای کاربرات هست که با یک سرویس 10-15 تومن درست میشه.ولی از اونجایی که می گی از اگزوز ماشین روغن بیرون میاد پی حتما مشکل روغن سوزی و کمپرس رینگ روغن و کمپرس هم داره که باید سر سیلندر هم باز بشه
خوب این گفته شما اصلا ربطی نداره
اتفاقا پرایدهای مدل 81 و 82 یکی از بهترین مدلها هستند چون من هم پراید کاربراتوری داشتم و هم انژکتوری و از لحاظ شتاب و سرعت هیچ تفاوت خاصی و محسوسی هم با هم ندارند
ضمنا قطعات پراید به راحتی قابل تعویض هستند و ارزون پس بابت مسایل فنی هم ایشون خیلی مشکل ندارند و نباید ایشون را خیلی نگران کرد
من به شما پیشنهاد میدم که اتومبیل را ببرید به نمایندگی سایپا و اونجا خودشون تعمیرات لازم را برای شما انجام میدن. در رابطه با وارد بودن و نبودنشون خیلی نمی تونم نظر بدم ولی من هر وقت که اتومبیل را بردم چه به لحاظ کیفی و چه به لحاظ فنی راضی بودم
در مورد مخارج هم نمیشه نظر قطعی داد ولی تا اونجایی که من می دونم اجرت یک سرویس کامل کاربراتور چیزی حدود 10-15 تومن هست و اگر فرض بگیریم شما کلیه لوازم و سوزنها و ... را عوض کنید برای قطعات هم باید چیزی حدود 10-20 تومن کنار بذارید
اجرت باز کردن سرسیلندر و تعویض واشر هم 45-50 تومن هست و برای لوازم یدکی هم واشر سرسیلندر 30-45 تومن لاستیک پایه سوپاپ ها حدودا 15-20 تومن(یک دست کامل) و رینگ پیستون هم حدود 30-40 تومن
قیمت دیسک صفحه هم که دوستان گفتن
پراید بجز این لوازم اصلی فقط یک جلوبندی داره و دیگه چیز خاصی از لحاظ فنی نداره که در عملکرد(شتاب و سرعت)تاثیر گذار باشه