تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: خرابی چیپ ست لپ تاپ دل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من لب تاپ 1510 دارم که تصویرش به هم ریخته. تصویر خروجی کاملا برفکی شده و هیچ چیزی قابل مشاهده نیست و خروجی های عجیب و غریب روی مونیتور میاد . نمایندگی دل گفته که باید مادر برد عوض بشه چون ما کار تعمیراتی نمیکنیم. جاهای دیگه گفتن باید چیپست گرافیک عوض بشه و هزینه از 110 هزار تومن تا 250 هزار تومن رو براورد کردن. یک جا هم گفته که با دستگاه infra red شاید بشه چیپست رو برگردوند، اگه برنگشت باید چیپست عوض بشه. از دوستان عزیزی که مشکل مشابهی داشتند تقاضا میکنم تجربشونو در این زمینه بگن و بنده رو راهنمایی کنند.
    ظاهرا دستگاهایی مثل دستگاه من که چیپست گرافیک شماره 630 دارند به ین مشکل برمیخورند . مثل اینکه مشکل فنی در فرایند ساخت این چیپست ها در شرکت Nvidia بوده. برای رفع مشکل چیپست شماره 631 رو جایگزین میکنند که اصلاح شده مدل 630 هست. ظاهرا بعد از این دو مدل شماره 620 اومده که اصلاح شده دو مدل قبلی است.
    مشکل اینه که به کدوم یک از تعمیر کارا میتونم اعتماد کنم و چطور مطمئن بشم که چیپست رو عوض کرده (و مثلا با هیتر یا IR موقتا برش نگردونده) و چطور مطمئن بشم که چیپست 631 رو جایگزین کرده.
    دوستانی که در مشهد تعمیر کار مناسبی رو میشناسند لطفا معرفی کنند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دستگاه رو دیگه نمیشه روش زیاد فشار بیارینا
    و این که چیپست ها چون به صورت bga هستند معمولا یکی از پایه ها اتصالش قطع بشه این مشکل پیش میاد
    در اکثر موارد این چیپ رو بر میدارن از روی مادربرد و پایه های اون رو به دو صورتی که وجود داره ترمیم با تعویض میکنند منظور از پایه قلع های گلوله ای است که روی اون قرار میدهند و با حرارت دوباره روی مادر برد میچسیونند
    کم پیش میاد که خود چیپ بسوزه
    من لب تاپ 1510 دارم که تصویرش به هم ریخته. تصویر خروجی کاملا برفکی شده و هیچ چیزی قابل مشاهده نیست و خروجی های عجیب و غریب روی مونیتور میاد . نمایندگی دل گفته که باید مادر برد عوض بشه چون ما کار تعمیراتی نمیکنیم. جاهای دیگه گفتن باید چیپست گرافیک عوض بشه و هزینه از 110 هزار تومن تا 250 هزار تومن رو براورد کردن. یک جا هم گفته که با دستگاه infra red شاید بشه چیپست رو برگردوند، اگه برنگشت باید چیپست عوض بشه. از دوستان عزیزی که مشکل مشابهی داشتند تقاضا میکنم تجربشونو در این زمینه بگن و بنده رو راهنمایی کنند.
    ظاهرا دستگاهایی مثل دستگاه من که چیپست گرافیک شماره 630 دارند به ین مشکل برمیخورند . مثل اینکه مشکل فنی در فرایند ساخت این چیپست ها در شرکت Nvidia بوده. برای رفع مشکل چیپست شماره 631 رو جایگزین میکنند که اصلاح شده مدل 630 هست. ظاهرا بعد از این دو مدل شماره 620 اومده که اصلاح شده دو مدل قبلی است.
    مشکل اینه که به کدوم یک از تعمیر کارا میتونم اعتماد کنم و چطور مطمئن بشم که چیپست رو عوض کرده (و مثلا با هیتر یا IR موقتا برش نگردونده) و چطور مطمئن بشم که چیپست 631 رو جایگزین کرده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

همون طوری که دوستان گفتن کلا سری Vostro از لحاظ گرافیک مشکل دارن یعنی وقتی باهاش کار گرافیکی سنگین یا بازی برای یه مدت زمان زیاد انجام میدی یا تصویر میره یا ریست میده لپ تاپ پسر خالمم اینطوری شده بود و یه کار جالب روش انجام دادم و واقعا خوب جواب داده
    اول یه هیت به گرافیک دادم تا تصویر برگشت بعد از هیتسینک لپ تاپ اون قسمتی که رو چیپ گرافیک میشینه رو جدا کردم و یه هیتسینک از یه لپ تاپ اوراقی در آوردم و چیپ گرافیک رو مستقیم به همون قسمتی از هیتسینک که مستقیم با فن مرتبطه وصل کردم یه سیلیکون خوبم رو گرافیک زدم الان تقریبا 1 سالو نیمه که داره خوب ازش کار میکشه و آخ هم نمیگه رو یه دستگاه دیگه هم اینکارو کردم ولی هنوز 1 ماه نشده و هنوز امتحانشو پس نداده
    آخه هیتسینک خودشون از فن که میاد میره رو CPU بعد میره رو شمالی بعد میره رو گرافیک و همین طوری که کار گرافیکی هم باهاش انجام نمیدی سریع هیتسینک رو گرافیک داغ میشه چه برسه وقتی که باهاش کار گرافیکی به مدت طولانی انجام بدی اونم به این خاطره که قسمتی از حرارت CPU و شمالی هم میاد رو گرافیک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز

من یک لپ تاپ دل وسترو 1510 دارم که تقریبا 4 سالی هست دارمش و واقعا ازش راضی بودم تا چند روز پیش که حین کار با لپ تاپ یهو صفحه هنگ کرد و بعد چند لحظه صفحه معروف !!! آبی رنگ اومد که یه سری اطلاعات داده بود ، خلاصه سیستم ریست شد ولی دیگه وارد ویندوز نمیشد و همون اول روی لوگ این میموند ، خلاصه هرکاری کردم وارد نشد تا مجدد تصمیم به نصب ویندوز 7 گرفتم این بار وارد ویندوز شد ولی به محض نضب آخرین ورژن درایور کارت گرافیک ( 8400) بعد از ریست شدن دوباره همون مشکل قبل پیش اومد در واقع انگار به محض نصب کارت گرافیک مشکل برگشت . خلاصه دیگه مجبور به نصب ویندوز xp شدم ، الان ویندوز xp نصبه و حتی درایور کارت گرافیک رو هم نصب کردم ولی وارد ویندوز شد البته باز هم یه جاهایی سیستم هنگ میکنه مثلا وقتی کنترل پنل nvidia رو میخوام باز کنم یا یهو بخوام عکسی با رزولوشن بالا رو اجرا کنم . یکی از دوستان گفت که مشکل از چیپ کارت گرافیکه ولی من واسم خیلی عجیبه که چرا پس تو xp میشه کار کرد باهاش ولی تو سون یا ویستا نمیشه ! از طرفی باید بگم لپ تاپ من تقریبا اکثر مواقع روشن بوده و حسابی هم باهاش بازی می کردم و دمای کارت گرافیک در بالاترین زمانش به 75-80 میرسید حالا اگر کسی میتونه به من کمک کنه و یا راهنمایی واقعا ممنونشم . چون حسابی دمقم کرده و کلی از کارام افتادم ! ممکنه فقط در اثر گرما چیپ شل شده باشه ؟ با اصلا میشه چیپ نیم سوز شده باشه ؟!!!

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •