تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 8 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 72

نام تاپيک: یادداشت ویژه: از مورینیو متنفر باش!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

واقعا برای دوستایی که خودشونو فوتبالی میدونن واسه اسم این تاپیک متاسفم!!!
    کاملا معلومه که شما از مورینیو و اینتر مشکلی ندارین..
    ولی دوستان...ما اینجا دو بحث داریم...یکی ضد فوتبال و یکی تاکتیک تدافعی...کاری که مورینیو و اینتر و گاس و چلسی کردن تاکتیک تدافعی بود..نه ضد فوتبال...
    بازی یه تیم وقتی ضد فوتبال میشه که یه تیم تاکتیک اصلیش این باشه که نذاره تیم مقابل تاکتیک خودشو انجلم بده،یعنی در حقیقت از خودش ابتکاری نداره و فقط به تخریب بازی طرف میپردازه،حالا با هر نو کاری..
    ولی تاکتیک تدافعی یه کار دقیقا حرفه ایه و مربی یه تیم تاکتیک و برنامه ای میچینه که تیمش کمترین راه نفوذ رو داشته باشه...یعنی واسه این کار برنامه داره...یه برنامه کاملا فوتبالی...مورینیو و اینتر به تاکتیک بارسا کاری نداشتن و اونو خرابش نمیکردن...بلکه فقط تاکتیک خودشونو که بستن تمام راههای نفوذشون بود رو به نحو احسن انجام دادن...ولی جناب آقایون بارسایی به این کار میگن ضد فوتبال!!چرا چون مثل خودشون بازی نمیکنه...دوستان...هر تیمی تاکتیک خودش و روش خودشو داره....شما بر پایه حمله برنامه ریزی میکنین و یکی دیگه بر پایه دفاع...و اون شب دیدیم که برنامه دفاعی مورینیو به بارسا چربید..چرا..چون اندیشه های مربیا سطحشون خیلی با هم فرق میکرد..مورینیو و پپ...واسه همینه گه هیچ وقت خرز رئال نمیتونه همچین کاری در مقابل بارسا انجام بده..چون برنامش خیلی سنگیتنه و از عهده هر مربی ای برنمیاد..
    دوستان بارسایی خواهشا این بحثا رو تموم کنین که ضد فوتبال بازی کردن و اینا....حقیقت اینه که تاکتیکت اونا به شما چربید..همین!
    لطفا فرق ضد فوتبال و تاکتیک تدافعی رو بدونبن،بعد نظر بدین!
    (البته دلیل این جبهه گیری ها به نظر من اینه که طرفدارای بارسا بیشتر به خاطر بردا و قهرمانیای این چند سالش طرفدارشن و نمیتونن تحمل کنن که تیمشون باخته...چون دلیل طرفداریشون زیر سوال میره..البته بعضی از طرفداراش که البته تعدادشونم کم نیس...واسه همین به هر قیمتی جبهه گیری میکنن..واسه همینم هست که هیچ وقت نمیتونن قبول کنن که برنامه یوفا بوده که اونا پارسال به فینال رسیدن..نه استحقاقشون...(هر چند تو فینال حقشون برد بود))
    جبهه گیری واضحی که وجود داره مشکل شما با وضعیت فعلی فوتبال جهان هست. یعنی بهترین تیم و بازیکن دنیا که مطابق سلیقتون نیستن. نوشته های شما در مخالفت با بارسلونا و مسی که بیشتر از نوشته های شما در مورد تیم و بازیکن مورد علاقتون یعنی منچستر و رونی هست هم گواه این قضیه هست. حتی دوستان هوادارن بایرن رو هم شاکی کردید و به این نتیجه رسیدن که باید پست های شمارو نادیده گرفت. جالبه که حتی متوجه نشدید خبر ابتدایی و عنوانش (= عنوان تاپیک) تحسین و تعریف از مورینیو هست.

میشه بفرمایید چه کار گثیفی کرد ؟؟؟؟نکنه اینیستا بهتون دقیقه آخر گل زد هنوز دلخورید؟؟؟؟؟نکنه دوست داشتید که ببازه که شما قهرمان کیشدید؟؟؟؟اونجا اگر باز ضد فوتبالی مطرح باشه باز چلسی بود با اون دفاع که 100 درصد دفاع بود نه حتی 99 درصد
    بارسا نباید حرفی در مقابل بازی ای که اینتر به نمایش گذاشت داشته باشه..................خوده بارسا کثیف ترین بازی رو مقابل تیم چلسی انجام داد............دیگه اینو همه میدونن که قضیش با داور چی بوده........
    دوستان این بحث نتیجه ای نداره. نه هوادار بارسلونا میگه حذف حق چلسی نبود چون چند پنالتی در بازی برگشت براش گرفته نشد و نه هوادار چلسی میگه بارسا شایسته صعود بود چون در بازی رفت پنالیتش گرفته نشد و چلسی کلا بسته و دفاعی بازی کرد.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اینکه یک تیم به حریف اجازه نده که طرحهای تاکتیکی متداول خودش رو ارائه بده ( مثل چلسی و اینتر جلوی بارسا ) به نظر من ضد فوتبال نیست و در واقع دیدیم که اینتر و چلسی به بارسا دراین اجازه رو دادند که :

1- مالکیت توپ رو در اختیار داشته باشد .

2- در یک سوم دفاعی خود و در یک سوم میانی زمین بازی همیشگی اش رو ارائه دهد( مبتنی بر پاسهای پر تعداد و برخی مواقع عرض دادن به بازی ) و در واقع اجازه دادند بارسا تنها در جلوی آنها فوتبال بازی کند اما وقتی بارسا هم عرض با این دو تیم میخواست بازی کند موفق نمی شد.

اما در یک سوم دفاعی اینتر و چلسی این طرحهای تاکتیکی گاس هیدینک و مورینیو بود که تعیین کننده بود.

حتی بازی تخریبی هم از نظر من ضد فوتبال محسوب نمیشه ، اما اگر تیمی در حین این نحوه بازی به کارهایی که صرفا برای اتلاف وقت انجام میشه ( مثل تاخیرهای مکرر و عمدی سزار برای شروع مجددها ) روی بیاره اطلاق واژه ضد فوتبال چندان بی معنی نیست .

به نظر من تعاریف شما از ضد فوتبال و تاکتیک تدافعی چندان مرتبط به این دو واژه نیست . البته اگر مایل باشید میتونیم خیلی دقیقتر و با تعاریف علمی تر به این مباحث بپردازیم .

داره خودمونی میشه VAHID_ENGINEER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

مطمئن باش با موضوع تاپیکت 100% موافقم.

فکر میکنی چند درصد مردم دنیا که بازی برگشت بارسا و اینتر رو زنده دیدن، از وقت گذاشتن برای این بازی و بیدار ماندن تا 1 بامداد خوشحال بودن ؟؟؟

مطمئن باش 5% هم نمیشه.

بارسا حذف شد ولی هوادارای بارسا منتظر قهرمانی های پی در پی اف سی بارسلونا در سال بعد خواهند بود.

امیدوارم بایرن مونیخ قهرمان امسال بشه، و حال سرمربی اینتر که یادش رفته یه روزی مترجم بوده حسابی گرفته بشه.

تاریخ فوتبال جهان، نمونه مشابه همچین آدم مغرور و بی ادبی رو به یاد نمیاره.

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

تاریخ فوتبال جهان، نمونه مشابه همچین آدم مغرور و بی ادبی رو به یاد نمیاره.
    چون حال بارسا رو گرفت شد بی ادب ؟
    یعنی والدز بی ادب نیس ؟
    یعنی مسئولان باشگاه که ابپاش رو باز کردن بی ادب نیستن ؟

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

داوری که 5 تا پنالتی واسه ی چلسی نگرفت
    فکر کنم صفر جلوی پنج رو یادت رفت

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

اینکه یک تیم به حریف اجازه نده که طرحهای تاکتیکی متداول خودش رو ارائه بده ( مثل چلسی و اینتر جلوی بارسا ) به نظر من ضد فوتبال نیست و در واقع دیدیم که اینتر و چلسی به بارسا دراین اجازه رو دادند که :

1- مالکیت توپ رو در اختیار داشته باشد .

2- در یک سوم دفاعی خود و در یک سوم میانی زمین بازی همیشگی اش رو ارائه دهد( مبتنی بر پاسهای پر تعداد و برخی مواقع عرض دادن به بازی ) و در واقع اجازه دادند بارسا تنها در جلوی آنها فوتبال بازی کند اما وقتی بارسا هم عرض با این دو تیم میخواست بازی کند موفق نمی شد.

اما در یک سوم دفاعی اینتر و چلسی این طرحهای تاکتیکی گاس هیدینک و مورینیو بود که تعیین کننده بود.

حتی بازی تخریبی هم از نظر من ضد فوتبال محسوب نمیشه ، اما اگر تیمی در حین این نحوه بازی به کارهایی که صرفا برای اتلاف وقت انجام میشه ( مثل تاخیرهای مکرر و عمدی سزار برای شروع مجددها ) روی بیاره اطلاق واژه ضد فوتبال چندان بی معنی نیست .

به نظر من تعاریف شما از ضد فوتبال و تاکتیک تدافعی چندان مرتبط به این دو واژه نیست . البته اگر مایل باشید میتونیم خیلی دقیقتر و با تعاریف علمی تر به این مباحث بپردازیم .
    دوست من شما هم داری تعاریف منو با یه زبون و کلمات دیگه بیان میکنی....منظور منم دقیقا همیناس...و اینکه صد در صد اینتر و چلسی ضد فوتبال بازی نکردن..

جبهه گیری واضحی که وجود داره مشکل شما با وضعیت فعلی فوتبال جهان هست. یعنی بهترین تیم و بازیکن دنیا که مطابق سلیقتون نیستن. نوشته های شما در مخالفت با بارسلونا و مسی که بیشتر از نوشته های شما در مورد تیم و بازیکن مورد علاقتون یعنی منچستر و رونی هست هم گواه این قضیه هست. حتی دوستان هوادارن بایرن رو هم شاکی کردید و به این نتیجه رسیدن که باید پست های شمارو نادیده گرفت. جالبه که حتی متوجه نشدید خبر ابتدایی و عنوانش (= عنوان تاپیک) تحسین و تعریف از مورینیو هست.

.
    جبهه گیری شما هم جالبه...وضعیت فعلی فوتبال دنیا رو تیم خودتون میدونید..در ضمن تو این پست هیچ حرفی از من یو رونی نزدم..حرفای قبلیمم درباره رونی یا مسی یا من یو و بارسا نظر شخصیم بوده و به کسی ربطی نداشته...دوستدارا نبایرنم به این دلیل که نمیتونست جوابای درست و حسابی و منطقی رو قبول کنن..راه بهتر رو این دیدن تا تاپیک بسته بشه و نتونم جوابی بدم...شما از کجا میدونین که بهترین تیم دنیا کیه که بخواد مطابق سلیقه من نباشه؟؟؟پس شما هم خودتون دارن جبهه گیری میکنین و بهترین تیم و بازیکن رو بارسا و مسی میدونین که میگین مطابق سلیقه من نیستن...تعریف وضعیت فعلی فوتبالو هم فهمیدیم..همچنین تعریف بهترین بازیکن و تیم..یعنی سلیقه جنابnw_nk...!!!

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با مقاله در پست اول فوق العاده موافقم و برای نویسنده اش دست میزنم
    عالی بود در دنیای فوتبال اگه په له و مارادونا بعنوان بازیکن جاودانه هستند مورینیو به عنوان مربی جاودانه است

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

کسایی که میگن نباید اینتر در مقابل بارسا اینجوری بازی می کرد خودشونو جای مورینیو یا حتی سزار که وقت تلفی می کرد یا به قول شما ضد فوتبال بازی می کرد قرار بدن ،
    برای شما افتخار بردن تیمه یا اینکه حمله کردن مقابل تیمی مثل بارسا که بازیکن هاش حتی بدون مربی هم میتونن هر تیمی رو از پا دربیارن؟!

چرا توی یه تیم دفاع وجود داره؟!
    یه تیم باید همش حمله کنه؟!
    مگه تو مدرسه دارن فوتبال بازی میکنن که 90 دقیقه دور هم باشن برای خنده؟!

مهمترین دلیل مشاهده فوتبال از نظر شما چیه؟ یادگیری و دیدن تاکتیک؟ هیجان و زیبایی؟
    مگه تاکتیک ندیدی؟!
    نمیخوای مربی گری هم یاد بگیری؟!
    نحوه بازی کردن در مقابل تیمی که از تکنیک و مهارت های فردی بازیکناش یه سر و گردن از شما بیشتر یاد بگیری؟!

نحوه بازی کردن با تیم هایی که تکنیک فردی بازکن

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام. اول بگم که بنده یک رئالی هستم.

اما...

اصلا واسم فرقی نمیکرد که بارسا بره بالا یا اینتر. البته یه کوچولو دوست داشتم که بارسا حذف بشه ، اما...

من بازی رو کامل نگاه کردم. تو دلم آفرین گفتم به مورینیو. تو قدرت خط حمله ی بارسا هیچ شکی نیست، اما وقتی مورینیو و تیم 10 نفره ش میان با یه دفاع ایتالیایی بی نقص و بی نظیر (که از تماشاش واقعا لذت بردم) این خط حمله ی مرگبار رو به بهترین شکل ممکن طوری مهار می کنن که حتی نفس هم نمی تونه بکشه، به نظرم این اظهار نظر ها غیر منصفانه ست. مگه بازی زیبا فقط تو حمله ست؟ مدافع و کلا خط دفاع نمی تونه زیبا بازی کنه؟

بارسا یک تیم عالی و قدرتمنده، اینو دارم به عنوان یک رئالی اعتراف می کنم، اما اینتر این تیم عالی رو طناب پیچ کرد تو زمین. شکی نیست تو نبوغ مورینیو... من اون شب به مورینیو و دفاع اینتر آفرین گفتم...

کوچیک همه هم هستیم.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

شیوه بازی بارسا دقیقا از همین قاعده پیروی می کند. نگاه عامه وقتی یک بازی فوتبال را تماشا می کند به دنبال حمله بیشتر، پاس بیشتر و دریبل بیشتر است. از نظر او مهارت تنها در پاسهای ژاوی و دریبلهای مسی معنا می شود.

او سیو حیرت انگیز ژولیو سزار در برابر شوت مسی یا هفتاد دقیقه بازی اتوئو در پست دفاع چپ کلاسیک را مهارت نمی داند و آن را آنتی فوتبال می نامد. نگاه عامه دوست دارد مربی ای داشته باشد که همه اش از دیگران تعریف کند و لبخند بزند و حتی در نوع پوشش و اصلاح سر و صورت هم "نمایش" تواضع بدهد.(نگاه مجری تلویزیونی که می گوید برای ما مهم پرگل بودن بازی است و بازی ای که گل ندارد کسل کننده است)
    این قسمت متن، واقعا حقیقتی بود تلخ...
    برای کسایی که میشینن فوتبال رو برا سرگرمی نگاه میکنن و بقول مجریای تی وی، میخوان گل ببینن، بدون شک بارسای الان میشه یکی از بهترین تیم ها تاریخ(شایدم بهترین!)...
    اما برا امثال منی که فوتبال رو خارج از گل زدن و سرگرمی دنبال میکنم، امثال مورینیو و کاپلو، نابغه هایی هستن که از هر دقیقه حرکاتشون میشه یاد گرفت...
    اما چه میشه کرد که هوادارای اون شکلی فوتبال، خیلی بیشتر هستن...هر چند تقصیری ندارن..طرفدارهایی که بعد از فینال سال قبل منچستر-بارسا، میان و طرفدار بارسا میشن!
    ممكن است مفسر ناشناخته اي چون عبدالله مهاجر، روبروي دوربين تلويزيون بنشيند و بگويد بايد به احترام مورينيو كلاه را از سر برداريم، چه بسا كارشناسان شناخته شده تري هم پيدا شوند كه از اين همه توانايي مورينيو و اينتر در مهار بازيكنان بارسلونا به وجد بيايند و استدلال كنند كه اين شيوه اي جديد از فوتبال است، اما من كه تماشاگر فوتبال هستم و فوتبال مي بينم تا به من لذت و هيجان گل بدهد، هيچ گاه براي نمايش اينترميلان و هر تيمي كه هنرش تنها گل نخوردن باشد، كلاه از سر بر نخواهم داشت
    و این چیزیه که باعث میشه اون متنی که گفتم، حقیقتی فوق العاده تلخ باشه..
    کارشناسان پرتعداد روزنامه ها و برنامه های ورزشی که روز به روز هم بیشتر می شوند از ذبح فوتبال پاک توسط فوتبال زشت می نویسند و کسی نیست از آنها بپرسد که دفاع کردن ده نفره آن هم وقتی دو گل از حریف جلو هستی ناپاک است یا آن مشتی که مسی در بازی رفت عمدا به دهان مایکون زد و دندانش را شکست یا آن غلتهایی که بوسکتس در حالی که زیرچشمی کنار زمین را می پایید روی چمن زد تا اینتر را ده نفره کند یا حمله با چماق هواداران به ماشین مربی و ایجاد سروصدا جلوی هتل محل اقامت حریف در شب قبل از بازی برای اینکه نتوانند بخوابند یا...
    اینم یه درد دیگس!

کلا صحبت در این مورد بی فایدس...
    کسایی که فوتبال رو برا لذتش نگاه میکنن و فقط میخوان دریبل های مسی رو ببینن یا پاسای ژاوی، این فوتبال جذابه براشون...
    اما ایکاش روزی این افراد یخورده عمیق تر به قضیه نگاه کنن که بارسایی که بهترین تیم تاریخ میدوننش، رو به رو تیمی که حتی امید نداشت بیاد فینال، اینطوری به زانو در می آد و این هنر شخصی مثه مورینیوس که بدون دریبل های بهترین بازیکن تاریخ(بقول این افراد، مسی) و پاسهای ژاوی، میاد و تمام تاکتیک( اگه تاکتیکی جز توپ رو بده ژاوی، ژاوی تو هم برسون به مسی وجود داشته باشه!) تیم حریف رو خنثی میکنه...
    البته من حق میدم به این افراد...اونا وقتی بیکار میشن، برای تفریح دوست دارن بشینن یه فوتبال پر گل ببینن...و اصلا دلشون نمیخواد که یاد بگیرن چطور میشه با یه تیم ضعیف تر، یه تیم قوی تر رو برد!( یونان هم بمانند همین اینتر)...(یاد این افتادم که در سینما، به طرف میگفتم این فیلم رو ببین که درام-ه...میگفت هیجان نداره و خوابم میبره!!)
    شما از فوتبال های پرگل بارسا و دریبل های مسی و پاسای ژاوی لذت ببرید، ما هم از امثال مورینیو، یاد میگیریم...

این خبر واقعا درد دل من رو تازه کرد...
    ممنون از دوستی که این مطلب رو پست کرد...
    (و صد البته نویسنده ای که با شجاعت حرفش رو میزنه و در مسیر رود حرکت نمیکنه)...
    خیلی حرفا هست برا زدن اما...
    خیلی خواستم نقل قول کنم که بیخیال شدم چون اکثرا احساسی هستن...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •