به نظر من هم ویواز مناسب تره.به خصوص اینکه براتون نرم افزار مهمه.ویواز سیتم عاملش سیمبیان هست و هر نوع نرم افزاری براش هست و قابل نصب.در مقابل ایکس 10 آندروییده و یکسری محدودیت هایی براش هست و به نظر من قیمتش الان خیلی زیاده.
به نظر من هم ویواز مناسب تره.به خصوص اینکه براتون نرم افزار مهمه.ویواز سیتم عاملش سیمبیان هست و هر نوع نرم افزاری براش هست و قابل نصب.در مقابل ایکس 10 آندروییده و یکسری محدودیت هایی براش هست و به نظر من قیمتش الان خیلی زیاده.
به نظر من اگه قیمت براتون مهم نیست X10 بگیرین اصلا شک هم نکنید! دیزاین فوق العاده زیبا! سرعت باورنکردنی گوشی، برنامه های کاربری فراوونی که میتونید از نت بگیرید و روی گوشی نصب کنید. صفحه ی 4 اینچی با وضوح و کیفیت فوق العاده بالا که جلوی نور مستقیم خورشید هم راحت میتونید باهاش کار کنید. به نظر من X10 بگیرید با یک دوربین دیجیتال سونی W350 با 14 مگاپیکسل کیفیت هم روش و حسابی کیفشون و ببرید!
به نظره من هر دو گوشی های خوبی هستن و شما برای انتخاب بهتر میتونید به سیستم عامل این دو فکر کنید و بین سیستم عامل این دو یکی را انتخاب کنید و در نتیجه یه گوشیه خوب بگیری
نها مشکلی که م شه گفت با ایکس 10 نگرانم می کنه اینه که بعضی از دوستان میگن سیستم عاملش پایین تر از ویواز هستش ...
هر دو گوشی انتظارات شما را براحتی برطرف میکنند
واسه همین ویواز را پیشنهاد میکنم
آندروئد هم یه سری معایبی داره ولی هر چی باشه بهتر از s60v5 هست
اما اگه قیمت مهم نیست طبیعتا x10 بهتره
راستی یه خبر هم بگم
در اپدیت x10 نسخه آندروئید 2.1 میشه و فیلمبرداریش hd
Last edited by golmohammadi; 07-05-2010 at 01:40.
پس با این خبر می شه گفت دیگه از لحاظ سیستم عامل هم ایکس 10 مثل ویواز می شه...؟...به نظر شما پس ایکس 10 الان بهترین مورده؟...مرسی از راهنمایی ای خوبتون![]()
به نظر من از همه بهتر vivaz هستش
فیلمبرداری HD که x10 نداره
سیستم عامل آندروید ارجح به سیمبیان نیست
زمان مکالمه ویواز بیشتره
تنها نقطه مثبت x10 صفحه نمایش اون هستش
اصلا نمیتونی این دو رو با هم مقایسه کنی حدود 250 هزار تومن تفاوت قیمت دارن
اگه مثلا با لجند میخواستی مقایسه کنی یه چیزی اما با این نه
در هر صورت فکر نمیکنم ویواز در مقابل این گوشیه روز با سیستم عامل روز حرفی برای گفتن داشته باشه
ضمنا الان خدا تا برنامه و بازی برای اندروید هست
یه نگاهی به بازی آسفالت 5 برای آندروید بکنین و میبینین که اپل هم باید بره جلو بوق بزنه
لجند رو نمی شناسم!!می تونین یه لینک از بهترین مدلش (که با کاربرد هام هم همخونی داشته باشه)بزارین..مرسی
سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamidkabiri6270; 10-05-2010 at 00:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)