آوانته بین همه اینا بهتره ... موتور خوفی داره !
پرشیا
ورنا
زانتیا 86
غیره
آوانته بین همه اینا بهتره ... موتور خوفی داره !
دوست عزيز ميشه بگي زانتيا كجا امنيتش بالاست ؟زانتیا.. مهم ترین دلیلم براش سرعت و امنیت بالاشه..
تا جايي كه يادمه از Euro Ncap از 5 ستاره فقط 1.5 ستاره ايمني از روبه رو گرفت !!!
----------------------------------------------------------
در كل پيشنهاد من اينه كه اگه ميتونيد با داشبورد ساده آوانته كنار بياييد از اينا بهتره .
درضمن خدمتتون بگم كه ضريب ايمنيش اگه اشتباه نكنم 4.5 ستاره هستش !!!
1-زانتیا
2-ال90ای2
3-ورنا
4-پرشیا
سلام دوست عزیز
به نظرم همیشه ماشینی بگیر که جوابه خودش رو پس داده باشه
مثلا در رنج زیر 20 میلیون به نظرم سه ماشین 206 تیپ 5 یا نوع صندوقدارش وی8 و از تندر تیپ 2 اون واقعا جواب پس دادند و خوب
در رنج زیر 30 هم به نظرم فقط زانتیا و هیوندای آوانته
من تقریبا یه 2 ماهی از هر دو این ماشینا داشتم واقعا خوب هست قدرت موتور و ... شون ولی آوانته یکم بروزتره ولی زانتیا با توجه به شکل موشکی بودنش چیزی کم نداره . ماشینی هم هست که خود راهنمایی رانندگی برداشته پ چیزه خوبیه
فکر جن تو هم نکن که جز ظاهر خیلیفرقی با تیپ 5 206 نداره
زانتیا رنگ یشمی خیلی قشنگه
آوانته هم نقره ای
ماشینی که میخری باید یک مدت باهاش سر کنی و اگر بخوای بفروشی کلی ضرر میکنی پس باید ببینی چه ماشینی بدردت میخوره
اگر ظاهر ماشین برات اصلا مهم نیست و فقط میخوای از ماشین استفاده کنی آوانته بخر که نه ظاهر جالبی داره نه جزابه نه هندلینگ خوبی داره فقط مثل شورلت های زمان شاه قدرتش زیاده و مثل خر کار میکنه
من خودم به شخصه با زانتیا کار کردم و میگم واقعا ماشین خیلی عالی هست هم شتاب و قدرتش خوبه هم هنلینگ بالای داره هم رخ داره مشکلش هم یکی مقاومت و امنیتش هست یعنی تصادف کنی مگر خدا و بعدش ایربگ نجاتت بده و یکمی هم خز شده.
اگر بتونی مگان بخری که خیلی عالیه هم ماشین بروزی هست هم زیاد خز نشده هم قدرت و شتابش خوبه وهم اینکه خیلی رخ داره و کیفیت بالای هم داره
جنتو هم هست 26 تومن که اون هم بد نیست
یک خط قرمز به شعاع 100 کیلومتر هم دور ورنا بکش که اگر احیانا بخری به جمع گمراه شدگان پیوستی
زانتیا امنیتش کجا بوده!
1.5 ستاره !
نظر شخصیم روی یکی از این 3 خودرو هست
آوانته
مگان 1600
و پروتون جنتو
من خودم آوانته رو بیشتر از همه میپسندم البته این رو هم بگم طراحی داخلش زیاد به دل نمیشینه ولی ماشین خیلی خوبی هستش و من عاشق طراحی بیرونشم
قشنگ ترین رنگشم رنگ مشکیش هست از نظر من
اینم سطح کیفی خودرو ها هست که یکی از بچه ها زحمتشو کشیده و گذاشته :
دوست عزیز شما که فرمودید تا 25 میلیون دارید و حتی فکر زانتیا 86 هستید
با 25 میلیون میتونید یک مزدا 3 بخرید که واقعا از لحاظ موتور . ظاهر . امنتت . هندلینگ سرتر هت
با این پول حتی یک تیپ 3 شو هم 87 میشه خریدا
من با 25 میلیون تومان قطعا اوانته رو پیشنهاد میکنم.%
يه خورده بزار پولت زيادتر بشه مزدا 3 كاركرده بگير به همشون ارزش داره ولي با همين پولت آونته يا زانتيا خوبه مگان هم بدرد نمي خوره قيافش خيليهستش . البته اين رو هم بدون زانتيا خيلي زياده و خز شده
دوستان بحث خز شدن نیست.....
یه ماشینی میخوام که دوسال توپ واسمون کار کنه.
همین امروزم نمایندگی بودم.
یه ماشین دیگه هم بود.سراتو....
نظرتون راجع به اون چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)