تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: ویروسی قدیمی روی سیستمم!!

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

ممنونم واقعاً. اما بازم اینجوری دچار دوگانگی شدم بین کاسپر و آواست!!!
    پ.ن: فقط لطفاً بگین من چجوری دان کنم که بعد از تموم شدن دان، خوده اینا آلوده نشن! چون بالاخره اینا به صورت exe هستن و فشرده نیستن!
    تا دانلود شد نصب کن. روی هیچ درایوی هم دبل کلیک نکن. فقط کلیک راست و سپس open .

موردی پیش نمیاد.

اما ممکنه ویروس اجازه نصب برنامه بهت نده که یعنی ویروس سالیتی گرفتی و نه اینکه فایل نصبی مشکل پیدا کرده.

2. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

اگه نشد نصب کنی یه آنتی ویروس بوت بگیر احتملا مشکلت حل میشه .

4. این کاربر از rassool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

پس الان چیو دان کنم؟ نیازی نیست الان ویندوز رو عوض کنم؟ روی همین ویندوز عمل اسکن رو انجام بدم و بعد عوض کنم، کفایت می کنه؟!!
    هر ویروس کشی رو که میگین، یه لینکم بدین و همینطور اگر کرک و یا لایسنس و یا رجستری، چیزی داره!
    Last edited by Crespo; 27-04-2010 at 21:28.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دادم که بهت چند تا پست قبل بگیر همونه آنتی ویروس توپیه هیچ دردسری هم نداره . 30 روز رایگانه رجسترش کنی (یه فرم میده پرش کنی 4 یا 5 تا سوال میکنه) 1 سال فعال میشه .کرکش روهم خاستی بگو برات آپ کنم فعلا شما بگیرش. 4 ساله ازش استفاده میکنم فقط 1 دونه ویروس از دستش در رفت
    Last edited by rassool; 27-04-2010 at 21:51.

7. این کاربر از rassool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دادم که بهت چند تا پست قبل بگیر همونه آنتی ویروس توپیه هیچ دردسری هم نداره . 30 روز رایگانه رجسترش کنی (یه فرم میده پرش کنی 4 یا 5 تا سوال میکنه) 1 سال فعال میشه .کرکش روهم خاستی بگو برات آپ کنم فعلا شما بگیرش. 4 ساله ازش استفاده میکنم فقط 1 دونه ویروس از دستش در رفت
    اوکی. پس هر چی لازم داره، اوکی کن. کرکشم لطفاً آپ کن دیگه. اگه راهنمائی خاصی هم می خواد بگو. دیگه مطمئن که مشکل من حل میشه؟؟؟!
    نیازی نیست الان ویندوز رو عوض کنم؟ روی همین ویندوز عمل اسکن رو انجام بدم و بعد عوض کنم، کفایت می کنه؟!!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بابا، این آوست که همون اول کاری بدون هیچ سئوالی exe پاک کرد! اول هم فایل آوستی که همین الان دان کردم، گفت به Jeffo آلوده شده!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

می خوام KIS رو دان کنم! همون که قبلاً هم نصبیده بودم! جدیدترین ورژنش اینه: kis2010 - kis9.0.0.736! خوبه؟ Key داره این؟ مثل اینکه باید وین رو عوض کنم، ویروس کش رو دان کنم، ویروس کشی کنم و بعد دوباره وین رو عوض کنم! اینو که بگیرم همین اول کاری باید آبدیتش کنم یه نیازی نیست؟!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

می خوام KIS رو دان کنم! همون که قبلاً هم نصبیده بودم! جدیدترین ورژنش اینه: kis2010 - kis9.0.0.736! خوبه؟ Key داره این؟ مثل اینکه باید وین رو عوض کنم، ویروس کش رو دان کنم، ویروس کشی کنم و بعد دوباره وین رو عوض کنم! اینو که بگیرم همین اول کاری باید آبدیتش کنم یه نیازی نیست؟!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بهترین کار اینه که اول وین رو نصب کنی. بدون رفتن روی هارد و دبل کلیک روی درایو ها و فلش مموری ..... همین کسپرسکی رو نصب کنی. اصلا لازم نیست درایو ها رو نصب کنی همون اول بدن دبل کلیک کسپر رو نصب کن از کلید های که در قسمت تاپیک کسپرسکی قرار دادم د بخش انتی ویروس استفاده کن و و اپدیت کن.خیر حتما باید اپدیت بششه.

میتونی کلید کسپرسکی و فایل نصبی کسپر رو روی یک سی دی بریزی و بعد از تعویض وین از اونجا اجرا کنی. فلش مموری نباشه. یا حداقل یک قسمت خاص هاردت بذار و بعد از تعویض وین بدون دبل کلیک برو اونجا. یعنی مثلا تو درایو D گذاشی روی درایو D کلیک راست میکنی و open رو میزنی و همین طور تا نصب کنی.

12. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اگه اینجوری نشد که به نظر من برو یه انتی ویروس بوتیبل بگیر اول سیستم رو اسکن کن بعد ویندوز عوض کن . اکسر آنتی ویروسای قوی مثل کسپر و ... همه بوتشون هم هست اونجوری اسکن کنی خیالتم راحت تره

14. این کاربر از rassool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بهترین کار اینه که اول وین رو نصب کنی. بدون رفتن روی هارد و دبل کلیک روی درایو ها و فلش مموری ..... همین کسپرسکی رو نصب کنی. اصلا لازم نیست درایو ها رو نصب کنی همون اول بدن دبل کلیک کسپر رو نصب کن از کلید های که در قسمت تاپیک کسپرسکی قرار دادم د بخش انتی ویروس استفاده کن و و اپدیت کن.خیر حتما باید اپدیت بششه.

میتونی کلید کسپرسکی و فایل نصبی کسپر رو روی یک سی دی بریزی و بعد از تعویض وین از اونجا اجرا کنی. فلش مموری نباشه. یا حداقل یک قسمت خاص هاردت بذار و بعد از تعویض وین بدون دبل کلیک برو اونجا. یعنی مثلا تو درایو D گذاشی روی درایو D کلیک راست میکنی و open رو میزنی و همین طور تا نصب کنی.
    الان دان کنم، ایرادیی نداری قبل از عوض کردن ویندوز؟؟!!!
    می زنم رو درایو D مثلاً دان بشه و بعد بدون اینکه دابل کلیک کنم، از RUN مستقیم اجراش می کنم. اینجوری خوبه؟
    واسه کلید هم می تونم از این برنامه ها که مدت 30 روزه رو هی تمدید می کنن، استفاده کنم؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •