پيشنهاد من از برند سامسونگه
SAMSUNG S8003 jet
SAMSUNG 8910
SAMSUNG Pixon
پيشنهاد من از برند سامسونگه
SAMSUNG S8003 jet
SAMSUNG 8910
SAMSUNG Pixon
به نظره من با 600 تومان به ایکس10 فکر کنید بهتره.اگه یه مقدار بیشتر هزینه کنید میتونید ایکس10 بگیرید که گوشیه خوب و کاملیه(البته قیمت دقیقشو نمیدونم)
ممنون دوستان بابت کمکتون. ولی این دوستم فقط اچ تی سی میخواد. در ضمن فک کنم تو زمینه ویندوز اچ تی سی بهترین باشه. مگه مینی چند وقته اومده؟ چقدر صبر کنیم تا قیمت بیاد پایین؟ حالا این که رزولوشنش این جوریه مشکلش چیه؟
ممنون
سلام
X10 کیفیت Lcd از 6120 نوکیا کمتره !
من میگم N97 mini یا X2
اگه میتونی پولتو بیشتر کنی و اینتر نت پر سرعت داری N900![]()
دوستان واقعا شرمنده می کنید همه پاسخ میدید. ولی خواهش می کنم به پست من توجه کنید. این دوستم فقط گوشی اچ تی سی می خواد. اگه اچ تی سی نمیخواست که مطمئن همون N97 رو پیشنهاد میدادم. هر چند اچ تی سی چیز دیگه ایه.
موفق باشید
ببخشید فک کنم اشکال از من بود که تاپیکو به هم ریختم. مطمئنا پیشنهاد دوستان به صاحب اصلی تاپیک بوده که گوشی تا 500 می خواستن. بازم عذر می خوام
Last edited by S!LENCE; 30-04-2010 at 22:42.
کیفیت ال سی دی X10 از 6120 که دیگه بهتره ! حالا چون دیدی 65000 رنگه یعنی بدتره حتما ! با شما ادم پیر میشه
legend گوشی خوبی به نظر میاد من نداشتم ! و از جلو هم کار نکردم .. ولی از بیس و قیافش و همینطور طراحی و امکاناتش تو htc ها با توجه به قیمت بدم نیومد ...
به نظر من n97 هم میتونه گزینه ی بعدی باشه
گوشی کشویی از جانب با صفحه کلید کامل، ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی، صفحه نمایش ۳٫۵ اینچی لمسی با وضوح بالا و تفکیک ۱۶ میلیون رنگ، مسیریاب جیپیاس، قطبنمای دیجیتالی، دوربین ۵ مگاپیکسل، فیلمبرداری با وضوح دیویدی، حسگر شتابسنج جهت دوران خودکار صفحه، حسگر مجاورتسنج، فرستنده رادیویی، سیستم عامل Symbian نسخه ۹٫۴، شبکه بیسیم به همراه فناوری UPnP، خروجی تلویزیون، خروجی صدای استاندارد، نمایش پروندههای آفیس و پیدیاف، رادیوی افام استریو، بلوتوث استریو
htc :legend
motorola:milestone
sony ericson:x10
samsung:s8000-omnia hd
nokia:n900
دوست عزیز در مورد دوربین و سایز ساتیو گوشی کاملیه .
دوست عزیز، نصف اینایی که گفتی حدود 600 تومنه
والا کلا انتخاب گوشی کار خیلی سختی شده! هر گوشی هرچقدر هم شما رو راضی کنه همیشه این کپانی های عزیز یه مشکلی توش میزارن که حال شما رو بگیرهیکی باتریش ضعیفه، یکی Divx نمی خونه و ...
مثلا همین milestone با این عظمت Divx رو نمیتونه بخونه و برای آندروید هم تا جایی که من خبر دارم یه دونه پلیر درست و حسابی هنوز پیدا نشده و اگرم بشه چون گوگل ما رو تحریم کرده برای دانلودش یه خرده مشکل پیش میاد...
خوب ، ولی در کل به نظرم امنیا 2 گزینه خوبی میاد، دوربین خوب و مناسب، صفحه بزرگ و با کیفیت ... از لحاظ مولتی مدیا هم گوشی خوبیه!
قیمتش هم همون چیزیه که شما می خواید، یه خرده کمتر از 500 هست فکر کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)