تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 38

نام تاپيک: 5 قلم از اقلام یک آزمایش خون

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام
    (+2)C.Tab :Eqto 50ng Fe F.: قرصهاي روكش دار
    Oral drop :125 mg / ml )25mg iron): قطره خوراكي
    5ml /Syrup : 200mg )41 mg iron):شربت
    كم خوني فقر آهن بزرگسالان:mg200-100 )mg3-2 به ازاء هركيلوگرم وزن بدن) آهن پايه elemental در 3 دوزمنقسم در روز.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وزن من 70 کیلوگرم. پس 70*2=140 و 70*3=210 پس انگار سه تا قرص 50 میلی گرمی ضرر نداره. باز هم هر چی شما بفرمایید.
    اين‌ دارو در كم‌خوني‌ ناشي‌از فقر آهن‌ مصرف‌ مي‌شود.
    آهن‌ يك‌ عنصر اساسي‌ و لازم‌براي‌ ساخت‌ هموگلوبين‌ است‌.
    بزرگسالان‌: بمنظور پيشگيري‌ از كم‌خوني‌فقر آهن‌، 300 mg/day و در درمان‌كم‌خوني‌ فقر آهن‌، 300 ميلي‌گرم‌ دوبار درروز مصرف‌ مي‌شود و سپس‌ برحسب‌نياز و تحمل‌ بيمار، بتدريج‌ تا 300 ميلي‌گرم‌4 بار در روز افزايش‌ مي‌يابد.
    Tablet: Eq. to 50 mg Iron
    Syrup: 200 mg (41 mg Iron)/5ml
    Oral Drops: 125 mg (25 mg Iron)/ml
    کد:
    در نقل قول بالا آمده است که: آهن‌ يك‌ عنصر اساسي‌ و لازم‌براي‌ ساخت‌ هموگلوبين‌ است‌. در حالیکه میزان هموگلوبین خون من مطلوبه.

راستش من هم نفهمیدم چرا باید آهن بخورم؟
    اگر برم و از پزشکم سوال کنم، بپرسم که چرا قرص آهن نوشتید؟ اگر مطلبی رو باید بپرسم خواهش می کنم بفرمایید تا بپرسم شاید به درگیری های ذهنی و سوال ها پاسخی داده بشه.

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

همانطورکه خودتون اشاره کردید آهن در درمان کم خونی فقر آهن بکار می رود . بدنبال کاهش آهن مصرفی ابتدا بدن از ذخایر موجود استفاده می کند و سعی می کنه میزان هموگلوبین را طبیعی نگه دارد ولی با کاهش ذخایر آهن و به اتمام رسیدن آنها بتدریج ساخت هموگلوبین مختل شده و میزان هموگلوبین کاهش می یابد و می شود کم خونی فقر آهن . پس ممکنه فرد فقر آهن داشته باشد ولی کم خونی نداشته باشد در این موارد هموگلوبین طبیعی است ولی نیاز به ترمیم ذخایر آهن بوسیله قرص آهن خوراکی داریم. شما قطعا کم خونی شدید ندارید چون هموگلوبین شما خوب است ولی اینکه آیا ذخایر آهن شما کاهش یافته یا نه منوط به انجام آزمایشات گفته شده می باشد.
    تنها موردی که پزشک شما بر اساس آن به شما آهن داده کاهش MCV می باشد ولی باید بدانیم که کاهش MCV علل دیگری نیز دارد مثل تالاسمی مینور که باید توسط آزمایش بررسی شود .
    این مطلب که بنده عرض کردم این میزان آهن شاید زیاد باشد به همین علت است که این میزان دوز درمانی کم خونی فقر آهن است که شما احتمالا این بیماری را ندارید .
    در هر صورت قصد بنده دخالت در درمان پزشک شما نیست و بنده فقط نظرم را گفتم .
    یک نکته هم اینکه شما سعی نکنید یک مطلبی را به پزشک خود گوشزد کنید و یا به ایشان بگویید که چه آزمایشی را بنویسید یا چکار بکند این مطلب شدیدا پزشک شما را ناراحت میکند

قرص آهن هم با این دوز شاید ضرر زیادی نداشته باشه و مهمترین عارضه آن می تواند عوارض گوارشی آن باشد.
    البته در نظر داشته باشید که بعد از مصرف حتی تعداد محدودی قرص آهن آزمایشاتی که مربوط به فقر آهن می باشند می توانند طبیعی بشوند پس بهتره قبل از مصرف اهن آزمایشات گفته شده انجام بشه

3. 3 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام و تشکر
    1-الان چرا دونستن فقر آهن یا وجود تالاسمی مینور برای شما دارای اهمیت هست؟ فقط به خاطر میزان مصرف قرص آهن هست یا مواردی دیگر نیز در ذهن شما وجود داره؟
    2-حالا چه جوری بخوام که پزشکم این 4 مورد رو هم برام بنویسند که هم دخالت توی کار ایشون نباشه و هم من بتونم منظورم رو برسونم؟ بدم یه پزشک دیگه اینها رو برام بنویسن؟
    3-راستی یه آمپول B12 هم دکترم نوشتن، اون رو هم نزنم تا زمانیکه آزمایش ها رو انجام می دم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

در هر صورت هدف ما رسیدن به تشخیص درسته تا درمان درست را هم انجام بدیم . اگر شما فقر آهن داشته باشید شاید نیاز باشه که تا چند ماه قرص آهن مصرف کنید و در غیر اینصورت نیاز به این کار نیست . در مورد تالاسمی مینور هم نیاز به درمان با آهن نیست ولی توصیه می شه که از فولیک اسید استفاده بشه . پس تشخیصهای متفاوت درمانهای متفاوتی هم خواهند داشت. ما در حقیقت می خواهیم پیگیر آزمایش اول شما باشیم که میزان MCV پایین بود و دنبال علت آن هستیم.
    شاید بتونید از پزشک دیگر برای انجام این آزمایشات کمک بگیرید .
    آمپول B12 کاری به آزمایشات شما نداره و می توانید تزریق کنید.

6. 2 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

چشم. حتماً پیگیری می کنم و جوابش رو در همین تاپیک قرار می دم. انشاء الله من رو راهنمایی بفرمایید.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

چشم. حتماً پیگیری می کنم و جوابش رو در همین تاپیک قرار می دم. انشاء الله من رو راهنمایی بفرمایید.
    حتما .
    موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام
    پیرو فرمایش شما، رفتم سراغ این 4 قلم آزمایش ولی وقتی قیمت هاشون رو شنیدم سرم به سقف خونمون چسبید. حالا فهمیدم چرا دکترم اینها رو حذف کردند.
    کد:
    قیمت ها به تومان هست و تازه گفتند به غیر از TIBC که گمان کنم جزو بیمه حساب نمی شه. اگر بخوام برم بیمارستان میلاد، دنگ و فنگش زیاده و ویزیت از بیرون رو هم قبول نمی کنه، یعنی باید تایید بشه که خودش کلی کار داره. یه جورایی انگار باید صرف نظر کنم چون اصلاً پولش فراهم نیست، حتی برای تشخیص فقر آهن!
    خدایا، یعنی بیماران خاص چه کار می کنند و چه جوری خرج درمانشون رو می دن!

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام
    نکته مهم این هست که یکی از داروهای اصلی این بیماری همون " اسید فولیک " معروف هست...و در ضمن به هیچ وجه نباید از قرص های آهن یا همون فروس سولفات در درمان بیماران مبتلا به تالاسمی مینور استفاده بشه ....به هیچ وجه...مگر در شرایط کاملا خاص و مدت کاملا محدود....چون کاملا ثابت شده که عوارض جبران ناپذیری در این افراد خواهد داشت....
    کد:
    2- اگر پزشکی به اندازه کافی تجربه در تفسیر آزمایشات خون نداشته باشه.. ممکنه بیماری خفیف شما را با کم خونی آهن اشتباه کند.. که اگر به بیماری تون اشاره کنید.. حتما حواسش خواهد بود و تفسیر بهتری خواهد کرد.. چون اگر به بیمار تالاسمی ماینور تشخیص کمبود آهن و برچسب کمبود آهن زده شود.. دادن آهن مشکلاتی را برای آنها ایجاد خواهد کرد3- علی رغم اینکه دادن آهن برای این بیماران مضر است.. با اینحال تحت شرایط خاصی. و با علم به وجود بیماری خفیف تالاسمی ماینور دادن خون بی اشکال است.. مثل خونریزی های اورژانسی..
    کد:
    واقعاً نگران شدم وقتی خوندمشون. چقدر یک داروی اشتباه می تونه زیان برسونه به بدن و گاه زیان جبران ناپذیر!
    حالا که اینجوریه، انگار باید یه کاری کرد. یه خواهشی دارم و اون اینکه لطفاً تمام پارامترهایی که باید برای تشخیص فقر آهن و تالاسمی مینور مورد آزمایش قرار بگیره رو لطف کنید و بنویسید. چون هزینه کار بالا هست باید برم بیمارستان میلاد و به نظرم بهتره که یکدفعه ای همه پارامترها رو آزمایش بدم که دیگه مشکلی باقی نمونه. راستی پزشک عمومی هم می شه رفت برای این آزمایش و تشخیص اون یا فقط متخصص داخلی؟با تشکر از راهنمایی هاتون

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز همون آزمایشاتی که عرض کردم می توانند تشخیص را مسجل کنند . در مورد تالاسمی مینور فقط الکتروفورز هموگلوبین و لا غیر .
    بله پزشک عمومی خوب هم می تونه کمکتون کنه .
    در مورد هزینه هم عرض کنم که کاملا صحیح می فرمایید . واقعا بعضی ها در فشار می باشند و این ضعف سیستم بیمه های درمانیه که حمایت نمی کنند . البته آزمایشاتی که بنده عرض کردم همگی تحت پوشش بیمه هستند ولی بیمه حداکثر 30% مبلغ آن را پر داخت می کنه .

12. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. ببینم چه کار می تونم بکنم. به محض اینکه آزمایش ها رو گرفتم، جوابش رو اینجا می گذارم. البته حتماً باید برم بیمارستان میلاد چون هزینه اش زیاده. بازم هم تشکر می کنم. پس تا زمانیکه آزمایش ها آماده بشه فعلاً خدانگهدار.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •