تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 40

نام تاپيک: مشاوره خرید گوشی تا 500 هزار تومن

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام عزیز .

i9000 Galaxy S تا 1 ماه آینده ریلیز جهانی میشه و به احتمال زیاد تا 15 بعد از ریلیز هم میشه تو ایران پیدا کرد .

از مزایاش به سرعت بهتر نسبت به پلتفرم Snapdragon و گرافیک 3 برابر قدرت بیشتر هستش .

از همون اول آندروئید 2.1 داره و مثل بعضی کمپانی ها به خاطر بازارگرمی و فروش بیشتر نمیان 6 ماه ملت رو بزارن تو کف !

اونی هم که بهراد گفت جدی نگیر Vivaz هم میگفتن بهترین فیلمبرداری داره ولی متاسفانه بعد از اومدنش مشخص شد از Omnia HD که 1.5 سال پیش معرفی شد چیز زیادی نداره .

مخلصیم .

2. 3 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با تشکر از شما
    اگر تا 1 ماه آینده وارد بازار بشه خیلی عالی میشه
    فقط دوربینش باید ببینم چجوریاست

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

اگر تا 2 ماه دیگه وارد بازار بشه خوبه
    شما فرمودین آندروید آینده داره در نتیجه در حال حاضر نرم افزار زیادی نداره پس من اگر صبر کنم و 1 گوشی آندروید جدیدتر بگیرم ضرر نمیکنم
    اون htc که گفتین خوبه اما نسبت به i9000 یک چیزایی کم داره
    منظورتون رو از جمله آخر متوجه نشدم منظورتون این هستش که به طور مثال اگر گفته میشه مالتی تاچ ساپورت میکنه در واقعیت اینطور نیست ؟!! من تا حالا با این چیزی که میگید برخورد نکردم یعنی اصلا همچین چیزی امکان پذیر نیست که یک برند چیزیو به دروغ اعلام کنه آخه با گوشیهای زیادی کار کردم منجمله سامسونگ و چنین چیزی ندیدم.
    اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدین
    نه نه !
    اینطوری که نه ! مثلآ میگن دوربینش نمیدونم فلان و بمان آخرش میبینی در حد 3 هم نیست (نمونه هاش تو امنیا و جی810 خودم بشخصه دیدم)
    یا مثلآ صدای 100 بعدی و سوراند و ....

یا مثلآ پشتیبانی سامسونگ که واقعآ افتضاحه ! جی810 که من خودم دنبال آپدیتش بودم اصلآ تو سایت سامسونگ فریموری وجود نداره ! آخریش همونیه که 1.5 سال پیش بوده در صورتی که نوکیا هنوز داره برای ن73 فریمور میده و باگهاش رو فیکس میکنه !
    من خودم 3 4 تا باگ (با اینکه جی810 رو اونطوری که با ن82 ور رفتم ور نرفتم) پیدا کردم !

راستی خیلی خوبه خودمونو گول نزنیم ! من نمیدونم سامسونگ به چی 8910 مینازه ؟ آخه سخت افزارآ کپی ستیو هست ! تازه ستیو سنسورش 12 مگا هم هس ! حالا سامسونگ بزور (همونطور که بالا گفتم ، فقط یسری اسم و عدد و گول زدن مشتری) فیلم برداری اچ دی با 20 فریم یا 24 فریم بدون صدا گذاشته ! هنر کرده =)) !
    میگن ویواز بعد 1.5 سال اومده تفاوتی نداره ؟ من نمیدونم 24 فریم گرفتن بدون فریز شدن و البته کاهش فریم و صدای خیلی بهتر و فوکوس هنگام فیلمبرداری و البته سی پی یو 720 مگاهرتزی تفاوت نیست ؟؟
    انتظار داری برات فول اچدی بگیره ! فعلآ که ویواز با این قیمت (البته بدون در نظر گرفتن قیمت هم ) بهترین کیفیت فیلمو داره !

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز بنده رو هیچ بزند خاصی تعصبی ندارم و دلیلی هم نمیبینم که بخوام از یک برند طرفداری بی مورد بکنم
    اما شما به نظر میرسه روی سونی اریکسون تعصب دارید
    فکر نکنید که بنده تا به حال با هیچ گوشی کار نکردم اتفاقا بر عکس با اکثر این گوشیها کار کردم
    قبل از اینکه در این فروم عضو بشم زیاد سر میزدم و نظرات و مقایسه های عزیزان رو برسی میکردم
    فرمودید دوربینش در حد 3 نیست اتفاقا باید به شما عرض کنم اگر تا به حال مقایسه چهار 8 مگاپیکسلی رو در سایت معتبر Gsmarena نخوندید حتما این کار رو انجام بدید و ببینید با کیفیت ترین و بی کیفیت ترین 8 مگاپیکسلی کدوم گوشی هستش که به اصطلاح این گوشی یعنی c905 سایبرشات تشریف دارن ! پس اینجا سایبرشات اسمی برای فریب مردم هستش ؟؟!
    یا به طور مثال یکی از آشنایان ما ساتیو دارن و بنده هم عکسهای این گوشیرو دیدم اما بر خلاف تعریف و تمجید های شما همچین آش دهنسوزیم نیست عکسای روزش مثل باقیه گوشیها خوبه حتی از بعضی از گوشیها میشه گفت ضعیفتره! به اصطلاح این گوشی فلش زنون داره اما عکسهای شبش اصلا راضی کننده نیست
    یا به طور مثال همین ویواز که شما انقدر قربون صدقش میرید فلش بسیار ضعیفی داره و عملا هیچ کاربردی نداره آیا دلیل استفاده از فلش در این گوشی فریب مردم نیست ؟ بهتر نبود مثل آیفون اصلا فلش نداشت تا مردم فریب داشتن فلش رو نخورند
    گفتم که تعصبی ندارم و فقط می خواستم بدونید که تمام برندها مشتریهای خودشون رو فریب میدن برای فروش و رقابت بیشتر

فرمودید سامسونگ به چی 8910 مینازه و اون رو با ساتیو مقایسه کردید این صحبت نشون میده که شما با این گوشیها کار نکردید همونطور که گفتم دوربین ساتیو آنچنان چیزی نیست که بشه روش مانور داد در عوضش 8910 امکانات ضروری یک گوشی رو داره که ساتیو فاقد اونهاست البته شاید برای من مهم باشند و شما به اونها اهمیت ندید
    به طور مثال سوکت خروجی 3.5 میلیمتری برای من و خیلیهای دیگه اهمیت زیادی داره یا تاچ بسیار حساس اون که مقایسش با ساتیو اشتباه هستش
    و lcd اون که کیفیت بی نظیری داره و اسپیکرهای استریو که حداقل برای ما ایرانیها خیلی مهمه

فرمودید برای n73 هنوزهم آپدیت میاد من این رو جایی نشنیدم اما برای n82 شنیدم که ورژن 35 اومده اما خیلی جالبه که هر کس به 35 آپدیت کرده دوباره به 31 فلش کرده !
    خودم هم نوکیا داشتم و می دونم که خود نوکیا یه سری باگ رو به طور عمدی توی گوشیهاش میزاره که شما رو مجبور کنه گوشیتون رو آپدیت کنید و با این کار از -- شدن گوشی جلو گیری کنه در حالی که برندهای دیگه چنین کاری انجام نمیدن

فقط 1 مورد رو یادم رفت در مورد فیلم برداری hd بدون صدا! من فکر میکنم شما حتی فیلم های این گوشی رو هم ندیدین!

به هر حال از شما تشکر میکنم و نظر بنده هم این هستش که ویواز با این قیمتی که داره انتخاب خیلی خوبی میتونه باشه همینطور x10 و ساتیو اما اگر قرار به انتخاب از بین ویواز و ساتیو باشه i8910 رو ترجیح میدم و بین x10 و i9000 مطمعنا i9000 انتخاب من خواهد بود

6. این کاربر از ~ARDESHIR~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

دوست عزیز بنده رو هیچ بزند خاصی تعصبی ندارم و دلیلی هم نمیبینم که بخوام از یک برند طرفداری بی مورد بکنم
    فکر نکنید که بنده تا به حال با هیچ گوشی کار نکردم اتفاقا بر عکس با اکثر این گوشیها کار کردم
    قبل از اینکه در این فروم عضو بشم زیاد سر میزدم و نظرات و مقایسه های عزیزان رو برسی میکردم
    فرمودید دوربینش در حد 3 نیست اتفاقا باید به شما عرض کنم اگر تا به حال مقایسه چهار 8 مگاپیکسلی رو در سایت معتبر Gsmarena نخوندید حتما این کار رو انجام بدید و ببینید با کیفیت ترین و بی کیفیت ترین 8 مگاپیکسلی کدوم گوشی هستش که به اصطلاح این گوشی یعنی c905 سایبرشات تشریف دارن ! پس اینجا سایبرشات اسمی برای فریب مردم هستش ؟؟!
    یا به طور مثال یکی از آشنایان ما ساتیو دارن و بنده هم عکسهای این گوشیرو دیدم اما بر خلاف تعریف و تمجید های شما همچین آش دهنسوزیم نیست عکسای روزش مثل باقیه گوشیها خوبه حتی از بعضی از گوشیها میشه گفت ضعیفتره! به اصطلاح این گوشی فلش زنون داره اما عکسهای شبش اصلا راضی کننده نیست
    یا به طور مثال همین ویواز که شما انقدر قربون صدقش میرید فلش بسیار ضعیفی داره و عملا هیچ کاربردی نداره آیا دلیل استفاده از فلش در این گوشی فریب مردم نیست ؟ بهتر نبود مثل آیفون اصلا فلش نداشت تا مردم فریب داشتن فلش رو نخورند
    گفتم که تعصبی ندارم و فقط می خواستم بدونید که تمام برندها مشتریهای خودشون رو فریب میدن برای فروش و رقابت بیشتر

فرمودید سامسونگ به چی 8910 مینازه و اون رو با ساتیو مقایسه کردید این صحبت نشون میده که شما با این گوشیها کار نکردید همونطور که گفتم دوربین ساتیو آنچنان چیزی نیست که بشه روش مانور داد در عوضش 8910 امکانات ضروری یک گوشی رو داره که ساتیو فاقد اونهاست البته شاید برای من مهم باشند و شما به اونها اهمیت ندید
    به طور مثال سوکت خروجی 3.5 میلیمتری برای من و خیلیهای دیگه اهمیت زیادی داره یا تاچ بسیار حساس اون که مقایسش با ساتیو اشتباه هستش
    و lcd اون که کیفیت بی نظیری داره و اسپیکرهای استریو که حداقل برای ما ایرانیها خیلی مهمه

فرمودید برای n73 هنوزهم آپدیت میاد من این رو جایی نشنیدم اما برای n82 شنیدم که ورژن 35 اومده اما خیلی جالبه که هر کس به 35 آپدیت کرده دوباره به 31 فلش کرده !
    خودم هم نوکیا داشتم و می دونم که خود نوکیا یه سری باگ رو به طور عمدی توی گوشیهاش میزاره که شما رو مجبور کنه گوشیتون رو آپدیت کنید و با این کار از -- شدن گوشی جلو گیری کنه در حالی که برندهای دیگه چنین کاری انجام نمیدن

فقط 1 مورد رو یادم رفت در مورد فیلم برداری hd بدون صدا! من فکر میکنم شما حتی فیلم های این گوشی رو هم ندیدین!

به هر حال از شما تشکر میکنم و نظر بنده هم این هستش که ویواز با این قیمتی که داره انتخاب خیلی خوبی میتونه باشه همینطور x10 و ساتیو اما اگر قرار به انتخاب از بین ویواز و ساتیو باشه i8910 رو ترجیح میدم و بین x10 و i9000 مطمعنا i9000 انتخاب من خواهد بود
    سلام
    دوست عزیز من کاری به حرفاتون ندارم ولی یه چند مورد رو دارید کاملا اشتباه میکنید من توضیح میدم.
    ورژن 35 ان82 خیلی خوبه .اون چند نفری هم که میگن دلیلش اینه که کمی دوربین تفاوت کرده نکه بدتر شده.
    من خودم برای یه آشنا انجام دادم و داره کیفشو میبره.
    مورد بعدی مگه نوکیا مریضه که بیاد خودشو بدنام کنه برای اینکار.نمیگم بی باگه اما از عمد نیست این کار.
    همه برندها فریم ورهاشون باگ دارن.شما فریم ورهای گوشی های نوکیارو نگاه کنید تازه جز بهترین ها هستن.
    و مورد آخر : اول که آپدیت رو با باگ نمیده بیرون که بعد امنیت رو ببره بالا .بالا بردن امنیت گوشی خیلی خوبه و هیچکسم منکرش نیست.این مشکل ما ایرانیها یا جهان سومی ها هست که حالا یا مجبوریم یا ... که از نرم افزارهای کرک شده یا -- و ... استفاده میکنیم.
    و چیزی هم که هست فریم ورهای جدید دیگه مدتی کوک میشن.حالا نوکیا امنیت ببره بالا یا نبره راحت کوک میشن پس مطمعنا برای این مورد آپدیت نمیده بیرون.
    Last edited by total_overdose; 21-04-2010 at 00:18.

8. 3 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

نه نه !
    اینطوری که نه ! مثلآ میگن دوربینش نمیدونم فلان و بمان آخرش میبینی در حد 3 هم نیست (نمونه هاش تو امنیا و جی810 خودم بشخصه دیدم)
    یا مثلآ صدای 100 بعدی و سوراند و ....

یا مثلآ پشتیبانی سامسونگ که واقعآ افتضاحه ! جی810 که من خودم دنبال آپدیتش بودم اصلآ تو سایت سامسونگ فریموری وجود نداره ! آخریش همونیه که 1.5 سال پیش بوده در صورتی که نوکیا هنوز داره برای ن73 فریمور میده و باگهاش رو فیکس میکنه !
    من خودم 3 4 تا باگ (با اینکه جی810 رو اونطوری که با ن82 ور رفتم ور نرفتم) پیدا کردم !

راستی خیلی خوبه خودمونو گول نزنیم ! من نمیدونم سامسونگ به چی 8910 مینازه ؟ آخه سخت افزارآ کپی ستیو هست ! تازه ستیو سنسورش 12 مگا هم هس ! حالا سامسونگ بزور (همونطور که بالا گفتم ، فقط یسری اسم و عدد و گول زدن مشتری) فیلم برداری اچ دی با 20 فریم یا 24 فریم بدون صدا گذاشته ! هنر کرده =)) !
    میگن ویواز بعد 1.5 سال اومده تفاوتی نداره ؟ من نمیدونم 24 فریم گرفتن بدون فریز شدن و البته کاهش فریم و صدای خیلی بهتر و فوکوس هنگام فیلمبرداری و البته سی پی یو 720 مگاهرتزی تفاوت نیست ؟؟
    انتظار داری برات فول اچدی بگیره ! فعلآ که ویواز با این قیمت (البته بدون در نظر گرفتن قیمت هم ) بهترین کیفیت فیلمو داره !
    سلام.

من خیلی وقته که تو این قسمت فقط میام میخونم و میرم و هیچ حرفی در مورد این گوشیها نمیزنم و وارد این بحثهای بیهوده (مثل همینی که الان دارم میشم) نمیشم.اما این مورد یکم فرق میکنه.همین اول صحبتهام هم بگم همونطور که دوستان انجمن میدونن هیچ تعصب و نظر خاصی هم رو برند خاصی ندارم.نمایندگی هیچ شرکتی رو هم ندارم.موبایل فروش هم نیستم.تا چیزی رو هم خودم تست نکرده باشم در موردش حرفی نمیزنم.اما:
    شما این آماری رو که میدی مطمئنی؟ والا در مورد کپی بودن ,من نمیدونم شما منظورت از 8910 کدوم 8910 هست m یا I اما به هر ترتیب اگر یکم دقت میکردی میدیدی که هر دو گوشی سامسونگ زودتر از ساتیو ریلیز شدن اونوقت بنظر شما کی از رو کی کپی کرده؟!!!!
    در مورد دوربین , ساتیو رو با S8300 سامسونگ هم نمیتونید مقایسه کنید من هر دو رو خیلی زیاد تر از اونچیزی که فکر کنی باهاشون کار کردم و واقعا" ساتیو هیچ حرفی برای گفتن در برابر S8300 هم نداره مخصوصا" در فیلمبرداری چه رسد به گوشیهای رده بالاتر سامسونگ.

من فکر نمیکنم تعصب و دادن اطلاعات غلط (مثل خود شرکت سونی اریکسون) به مردم کار خوبی باشه.ضمن اینکه در مورد فریمور ها ,اگر یک گوشی باگ نداشته باشه بهتره یا اینکه یک گوشی سراسر باگ باشه و هر 2 روز یک آپدیت برای فیکس کردن باگهاش بیاد؟
    در آخر من نظرم اینه که در قسمت مشاوره بهتره خودمون رو یکم مسئول تر بدونیم و اطلاعات غلط به کسایی که میخوان مشاوره کنن ندیم چون خیلی از دوستانی که میان مشاوره بگیرن شاید نتونن هر دو روز یک گوشی بخرن و بخوان یک گوشی بگیرن و لااقل چند سالی باهاش کار کنن پس بهتره با داشتن اطلاعات درست انتخاب بهتری داشته باشن.

10. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

نظره من اینه که ویواز با توجه به قیمت و امکانات و سی پیو خوبی که داره گزینه ی خوبیه و نسبت به 8910 و ساتیو هم میتونه بهتر باشه.
    در مورد ساسونگ هم عرض کنم که به نظره منم سامسونگ گوشی هاشو زیاد خوب نشون میده ولی اون چیزی که باید باشن نیستن البته این حرفه من دلیل بربد بودن سامسونگ نیست بلکه سامسونگ گوشی های بسیار خوبی داره ولی اون چیزی که میگه نیستن و باید یه مقدار گوشی هاشو از اون چیزی که میگه پایینتر دونست.
    البته تقریبن همه گوشی ها به این صورتن ولی سامسونگ نسبت به بقیه بیشتر به این صورت بوده.
    من خودم با ای900 همچنین چند بارم با 8510 و یکی دوبارم با 8910 کارکردم ویه مقدارم با گوشی های سطح پایین سامسونگ که اسماشون یادم نیستهم کار کردم ولی من اون انتظاری را که از ای900 داشتم نبود(حالا در مورد بقیشون زیاد دقت نکردم)

12. این کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز من کاری به حرفاتون ندارم ولی یه چند مورد رو دارید کاملا اشتباه میکنید من توضیح میدم.
    ورژن 35 ان82 خیلی خوبه .اون چند نفری هم که میگن دلیلش اینه که کمی دوربین تفاوت کرده نکه بدتر شده.
    من خودم برای یه آشنا انجام دادم و داره کیفشو میبره.
    مورد بعدی مگه نوکیا مریضه که بیاد خودشو بدنام کنه برای اینکار.نمیگم بی باگه اما از عمد نیست این کار.
    همه برندها فریم ورهاشون باگ دارن.شما فریم ورهای گوشی های نوکیارو نگاه کنید تازه جز بهترین ها هستن.
    و مورد آخر : اول که آپدیت رو با باگ نمیده بیرون که بعد امنیت رو ببره بالا .بالا بردن امنیت گوشی خیلی خوبه و هیچکسم منکرش نیست.این مشکل ما ایرانیها یا جهان سومی ها هست که حالا یا مجبوریم یا ... که از نرم افزارهای کرک شده یا -- و ... استفاده میکنیم.
    و چیزی هم که هست فریم ورهای جدید دیگه مدتی کوک میشن.حالا نوکیا امنیت ببره بالا یا نبره راحت کوک میشن پس مطمعنا برای این مورد آپدیت نمیده بیرون.
    من اطلاع دقیقی از ورژن 35 ندارم فقط توی کلوپش در همین فروم دیدم که هر کس آپدیت کرده راضی نبوده و فقط از -- جلوگیری شده و نکته مثبتی درش وجود نداره. به هر حال اطلاعات شما بالاتره و بهتر میدونید
    با صحبت شما در مورد جهان سومی ها و... موافقم بنده هم نگفتم که کار بدی میکنه اما من برای شما یک مثال میزنم نوکیا n86 که بعد از یک سال و تا ورژن 20 همچنان باگ هایی رو داشت دوست بنده این گوشی رو داشت تمام آپدیت هارو انجام داد اما باگ ها رفع نمیشدند و بلخره گوشیش رو فروخت علتش ضعف نوکیا در آپدیت نیست علتش بالا بردن امنیت بیشتر
    شما یک سری موارد رو هم در نظر نمیگیرید شما فکر میکنید همه مثل من و شما اطلاعات بالایی در آپدیت دارند ؟ بیش از 90 درصد افراد اصلاً نمیدونند آپدیت چی هست پس اگر یک گوشی رو که خریداری میکنند ایراد داشته باشه به مشکل بر میخورند
    خواهر دوست بنده i8910 داشتن حتی یک بار هم گوشیشون را آپدیت نکردن و این باعث عدم رضایتشون شد و بلخره گوشی رو فروختن علتش این هست که سامسونگ هم متاسفانه مثل نوکیا یاد گرفته گوشی هاش رو با باگ بیرون بده البته منظور من به طور عمدی نیست بلکه میخوام بگم چرا بیشتر روی گوشی کار نمیکنن تا نیاز کمتری به آپدیت باشه ؟
    سونی هم همین کار رو در مورد x10 انجام داده در حالی که میتونست خیلی راحت از آندروید 2.1 استفاده کنه از ورژن 1.6 اون استفاده کرده
    این موارد که دیگه اکثر شرکتها یاد گرفتند بیشتر برای فریب مشتری هستش
    یکی از دلایلی که بنده ویواز رو توی انتخابام قرار دادم همین هستش که دردسرکمتری نسبت به امنیا داره و آدم تو فریمورهاش گیج نمیشه یک مورد دیگه حرفهای ضد و نقیضی هست که در مورد شارژش زده میشه
    تو یک سایت دیگه بنده میبینم که دارندگانش رضایت دارند در حالی که اینجا میگند که شارژش ضعیفه
    از اون دوستم که خواهرش گوشی رو داشت هم میپرسیدم که باتریش چطور هستش میگفتن خوبه اما چون من میدونستم که ایشون با گوشیهای کمی کار کردند به نظرشون اطمینان نکردم
    به هر صورت بهتره دیگه در مورد این دو گوشی بحث نکنیم چون سیمبین در اولویت آخر بنده هستش و سعی میکنم از بین آندروید و ویندوز یکی رو انتخاب کنم

14. این کاربر از ~ARDESHIR~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نظره من اینه که ویواز با توجه به قیمت و امکانات و سی پیو خوبی که داره گزینه ی خوبیه و نسبت به 8910 و ساتیو هم میتونه بهتر باشه.
    در مورد ساسونگ هم عرض کنم که به نظره منم سامسونگ گوشی هاشو زیاد خوب نشون میده ولی اون چیزی که باید باشن نیستن البته این حرفه من دلیل بربد بودن سامسونگ نیست بلکه سامسونگ گوشی های بسیار خوبی داره ولی اون چیزی که میگه نیستن و باید یه مقدار گوشی هاشو از اون چیزی که میگه پایینتر دونست.
    البته تقریبن همه گوشی ها به این صورتن ولی سامسونگ نسبت به بقیه بیشتر به این صورت بوده.
    من خودم با ای900 همچنین چند بارم با 8510 و یکی دوبارم با 8910 کارکردم ویه مقدارم با گوشی های سطح پایین سامسونگ که اسماشون یادم نیستهم کار کردم ولی من اون انتظاری را که از ای900 داشتم نبود(حالا در مورد بقیشون زیاد دقت نکردم)
    شما تنها برتری های ویواز رو در نظر گرفتید اما با توجه به قیمتش واقعا امکانات کاملی رو ارایه میده
    همونطور که گفتم سیمبین در اولویت آخرم هستش
    این مواردی که فرمودید به هر حال تمام برند ها بالا و پایین دارند به طور مثال دوربین اکثر سونی اریکسونها از برندهای دیگه و بویژه نوکیا ضعیفتره مثلا همون ساتیو در مقایسه با n86
    سامسونگ هم تو یک سری موارد ضعیفتر هست نوکیا هم به همین شکل
    تا العان به این نتیجه رسیدم که برای i9000 صبر کنم چون از امکاناتی مثل بلوتوث 3 و lcd فوق العاده با کیفیتش نمیشه گذشت
    با تشکر از همه دوستان

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

این نظر شماس و قابل احترامه !
    اما من تجربه کارم رو با جی810 با اصطلاح بهترین کمرافون 5 مگاپیکسلی که فقط رو دوربینش مانور دادن و همچنین امنیا که همون موقع هم با ایکس1 مقایسه میشد و میگفتن برتری داره که ....
    درسته با آی8910 کار نکردم ولی تاپیکشو دنبال میکنم !
    اتفاقآ بنظرم شما با سامسونگ کار نکردی که اینطوری نظر میدی ! یا سامسونگ داشتی و دوباره با سامسونگ کار کردی
    کسی که با نوکیا یا سونی کار کرده باشه وقتی بره با سامسونگ کار کنه میتونه تفاوتشونو احساس کنه ! اینو من نمیگم خیلی از دوستان که حالا نمیخام اسمشونو ذکر کنم میگن !
    در مورد فیلمبرداری 8910 هم صحبتی نمیکنم ! فیلماش هست ! نیازی هم نیست !
    هر کاری بکنین سی پی یو 600 مگاهرتزی توان 720 رو نداره ! پس همیشه یه جای فیلم میلنگه ! یا صداش یا تصویرش (افت فریم و فریز شدن)
    ّسلام.

من خیلی وقته که تو این قسمت فقط میام میخونم و میرم و هیچ حرفی در مورد این گوشیها نمیزنم و وارد این بحثهای بیهوده (مثل همینی که الان دارم میشم) نمیشم.اما این مورد یکم فرق میکنه.همین اول صحبتهام هم بگم همونطور که دوستان انجمن میدونن هیچ تعصب و نظر خاصی هم رو برند خاصی ندارم.نمایندگی هیچ شرکتی رو هم ندارم.موبایل فروش هم نیستم.تا چیزی رو هم خودم تست نکرده باشم در موردش حرفی نمیزنم.اما:
    شما این آماری رو که میدی مطمئنی؟ والا در مورد کپی بودن ,من نمیدونم شما منظورت از 8910 کدوم 8910 هست m یا I اما به هر ترتیب اگر یکم دقت میکردی میدیدی که هر دو گوشی سامسونگ زودتر از ساتیو ریلیز شدن اونوقت بنظر شما کی از رو کی کپی کرده؟!!!!
    در مورد دوربین , ساتیو رو با S8300 سامسونگ هم نمیتونید مقایسه کنید من هر دو رو خیلی زیاد تر از اونچیزی که فکر کنی باهاشون کار کردم و واقعا" ساتیو هیچ حرفی برای گفتن در برابر S8300 هم نداره مخصوصا" در فیلمبرداری چه رسد به گوشیهای رده بالاتر سامسونگ.

من فکر نمیکنم تعصب و دادن اطلاعات غلط (مثل خود شرکت سونی اریکسون) به مردم کار خوبی باشه.ضمن اینکه در مورد فریمور ها ,اگر یک گوشی باگ نداشته باشه بهتره یا اینکه یک گوشی سراسر باگ باشه و هر 2 روز یک آپدیت برای فیکس کردن باگهاش بیاد؟
    در آخر من نظرم اینه که در قسمت مشاوره بهتره خودمون رو یکم مسئول تر بدونیم و اطلاعات غلط به کسایی که میخوان مشاوره کنن ندیم چون خیلی از دوستانی که میان مشاوره بگیرن شاید نتونن هر دو روز یک گوشی بخرن و بخوان یک گوشی بگیرن و لااقل چند سالی باهاش کار کنن پس بهتره با داشتن اطلاعات درست انتخاب بهتری داشته باشن.
    خیلی جالبه ! من شدم متعصب و شما بی تعصب !
    من هر جور صحبت کنم شما از روو نمیرین و حرف خودتون رو میزنید ! یا یه جور دیگه برداشت میکنید !
    گوشی که باگ نداشته باشه بهتر از اونو که باگ داشته باشه و هی واسش فریمور بیاد ولی مشکل اینه که سامسونگ پر از باگ هست و بدون خدمات ! شما یه سر بزن برای همین جی810 اگه فریمور سه ماه 2009 به بالا پیدا کردی بیا اینجا هر چی خاستی بگو
    همین که 8 مگاپیکسلی رو از 12 مگاپیکسلی (اونم یا اسمارت فون نه یا کمرافون) که توی همون سایت GSMARENA با 12 سامسونگ ( که سامسونگ تمام قدرتشو روی دوربینش گذاشته) مساوی کرد و مقایسه میکنید بی تعصبیتون رو نشون میده
    این بند آخر رو هم اگه خودتون یکم رعایت کنید بهتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •