دوست عزیز بنده رو هیچ بزند خاصی تعصبی ندارم و دلیلی هم نمیبینم که بخوام از یک برند طرفداری بی مورد بکنم
اما شما به نظر میرسه روی سونی اریکسون تعصب دارید
فکر نکنید که بنده تا به حال با هیچ گوشی کار نکردم اتفاقا بر عکس با اکثر این گوشیها کار کردم
قبل از اینکه در این فروم عضو بشم زیاد سر میزدم و نظرات و مقایسه های عزیزان رو برسی میکردم
فرمودید دوربینش در حد 3 نیست اتفاقا باید به شما عرض کنم اگر تا به حال مقایسه چهار 8 مگاپیکسلی رو در سایت معتبر Gsmarena نخوندید حتما این کار رو انجام بدید و ببینید با کیفیت ترین و بی کیفیت ترین 8 مگاپیکسلی کدوم گوشی هستش که به اصطلاح این گوشی یعنی c905 سایبرشات تشریف دارن ! پس اینجا سایبرشات اسمی برای فریب مردم هستش ؟؟!
یا به طور مثال یکی از آشنایان ما ساتیو دارن و بنده هم عکسهای این گوشیرو دیدم اما بر خلاف تعریف و تمجید های شما همچین آش دهنسوزیم نیست عکسای روزش مثل باقیه گوشیها خوبه حتی از بعضی از گوشیها میشه گفت ضعیفتره! به اصطلاح این گوشی فلش زنون داره اما عکسهای شبش اصلا راضی کننده نیست
یا به طور مثال همین ویواز که شما انقدر قربون صدقش میرید فلش بسیار ضعیفی داره و عملا هیچ کاربردی نداره آیا دلیل استفاده از فلش در این گوشی فریب مردم نیست ؟ بهتر نبود مثل آیفون اصلا فلش نداشت تا مردم فریب داشتن فلش رو نخورند
گفتم که تعصبی ندارم و فقط می خواستم بدونید که تمام برندها مشتریهای خودشون رو فریب میدن برای فروش و رقابت بیشتر
فرمودید سامسونگ به چی 8910 مینازه و اون رو با ساتیو مقایسه کردید این صحبت نشون میده که شما با این گوشیها کار نکردید همونطور که گفتم دوربین ساتیو آنچنان چیزی نیست که بشه روش مانور داد در عوضش 8910 امکانات ضروری یک گوشی رو داره که ساتیو فاقد اونهاست البته شاید برای من مهم باشند و شما به اونها اهمیت ندید
به طور مثال سوکت خروجی 3.5 میلیمتری برای من و خیلیهای دیگه اهمیت زیادی داره یا تاچ بسیار حساس اون که مقایسش با ساتیو اشتباه هستش
و lcd اون که کیفیت بی نظیری داره و اسپیکرهای استریو که حداقل برای ما ایرانیها خیلی مهمه
فرمودید برای n73 هنوزهم آپدیت میاد من این رو جایی نشنیدم اما برای n82 شنیدم که ورژن 35 اومده اما خیلی جالبه که هر کس به 35 آپدیت کرده دوباره به 31 فلش کرده !
خودم هم نوکیا داشتم و می دونم که خود نوکیا یه سری باگ رو به طور عمدی توی گوشیهاش میزاره که شما رو مجبور کنه گوشیتون رو آپدیت کنید و با این کار از -- شدن گوشی جلو گیری کنه در حالی که برندهای دیگه چنین کاری انجام نمیدن
فقط 1 مورد رو یادم رفت در مورد فیلم برداری hd بدون صدا! من فکر میکنم شما حتی فیلم های این گوشی رو هم ندیدین!
به هر حال از شما تشکر میکنم و نظر بنده هم این هستش که ویواز با این قیمتی که داره انتخاب خیلی خوبی میتونه باشه همینطور x10 و ساتیو اما اگر قرار به انتخاب از بین ویواز و ساتیو باشه i8910 رو ترجیح میدم و بین x10 و i9000 مطمعنا i9000 انتخاب من خواهد بود