دوست عزیز شما وقتی لبتاب سونی می خری پول ویندوز اورجیتال رو هم پرداخت می کنی، همه کاربرهای ایرانی یکی از کارهای ماهانه شون پیدا کرده کرک ویندوز 7 هست، اونوقت کسی که پول ویندوز اورجینال رو پرداخته کرده بی خیال بشه ؟؟!
دوست عزیز شما وقتی لبتاب سونی می خری پول ویندوز اورجیتال رو هم پرداخت می کنی، همه کاربرهای ایرانی یکی از کارهای ماهانه شون پیدا کرده کرک ویندوز 7 هست، اونوقت کسی که پول ویندوز اورجینال رو پرداخته کرده بی خیال بشه ؟؟!
درست میگید ولی من برنامه های اضافی که وایو از پیش روی لپتاپ میریزه رو گفتم نه ویندوز اوریجینال رو.
بچه ها سلام,من dv6 2190 دارم ,من ریکاوری گرفتم 3تا دی وی دی شد,,الان ویندوزم سر یه داستانی ویروسی شده,,الان میخوام با اونا ویندوز بریزم ؛و ویندوزمو مثل روز اول کنم؛ببخشید سوالم مبتدی بود یا که جاش اینجا تبود..
چطور باید با این دی وی دی ها کار کنم؟
راه حلشو پیدا کردم...مرسیییییییییییییییی یی
دوست عزیز چ راهی به منم یاد بده؟؟ آخه منم مشکل یو را داشتم ویندوز اورجینال نیافتم مگرنه با سریال لب تابم میتونستم بنسبم![]()
لپ تاپ که ریستارت کردی,تنظیمات بایوسو روی دی وی دی رایترت ok کن,بعد دوباره ریستارت کن و F11 بزن..بعد دبگه خودش دی وی دیهارو میخواد که بزاری,,عملیات نصب تموم میشه,,به همین راحتی,,
فــــــــــقــــــــــــط قبلش از چیزایی که میخوای یه نسخه بردار چون همش پاک میشه]![]()
xp بود سون نیست
ویندوز 7 اورجینال یا غیر اورجینال فرقی نمیکنه چیزی اضافه تر از معمول نداره محتویات my picture و ویدئو ها و برنامه ها هم ربطی به ویندوز اورجینال ندارند.
در صورت اصل بودن ویندوز خریداری شده همراه لپ تاپ ، برای ریکاوری از امکانات پشتیبان موجود روی لپ تاپ سونی خود بهره ببرید.
کی گفته؟
همین که ویندوز بدون درد سر آپدیت می شه و دم به دقیقه هی پیغام نمیاد که شما این نگارش ویندوز را دزدیدید. هم اکنون آن را بخرید!!!! و پایداری و ثباتش بیشتره... این هاست تفاوت ویندوز اصل و غیر اصل...
برای اون رفیقمون هم گفتم؛ ویندوز به طور اریجینال در یه درایور مخفی در لپ تاپ وجود داره. در هنگام آغاز کار کلید F10 رو بزنه و برو توی ریکاوری تولز. اگه نشد یه بار یه ویندوز کپی رایتی بریزه؛ سپس این کار رو بکنه تا بتونه دوباره ریکاوری کنه.
شاد باشین![]()
با سلام
دوست گرامی من خودم با این مشکل مواجه شدم یک راهنمایی بهت میکنم اگر نتیجه درست باشه میشه ویندوز رو برگردوند
1 - روی my computer کلیکسمت راست کن و بعد manage بعد وارد پنجره computer managment
و بعد در قسمت storage و وبعد disk manegment رو انتخاب کن که مشخصات درایوهای لب تاب رو نشون میده شما در اونجا باید یک درایو به نام ریکاوری داشته باشی که مقداری اطلاعات داخل درایو هست
اگر درست بود
از سایت سونی برنامه ریکاوری رو دانلود کن بعد نصب کن و بعد شروع به ریکاوری کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)