تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: در خواست یه فایل و گزارش ثبت نشدن یک موضوع

پروفشنال shadmehrshadow1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ممنون از پاسخ هاتون
    1-
    واسه سوال اخرت : میتونی از متد Subtract استفاده کنی
    کد:
    Dim ff As DateTime = "01/01/2011"
    Dim aa As TimeSpan = ff.Subtract(Today.Date)
    MessageBox.Show(aa.TotalDays
    شاید اشتباه از من بود که نگفتم که مربوط به تاریخ شمسی رو میخوام.
    2- و در مورد فایل XMl باید بگم من بیشتر مشکلم با ایجاد خود فایل XML هستش .و گرنه جستجو و ذخیره اش رو میشه با سرچ
    پیدا کرد. ممنون میشم اگه بتونید فایل XML با اون توضیحاتی که دادم برام بذارید. اگه پروژه سرچ رو هم بذارید که عالی میشه
    3-
    همین مجموعه Devcomponent البته در نسخه های جدیدش دارای کنترل Scheduling هست, من هم باهاش کار نکردم
    ولی DevExpress یک کنترل بسیار قدرتمند به نام Xtra scheduling داره که قدرت فوق العاده ای داره , یه سرچ بکن ببین راست کارت هست یا نه.
    کدوم مجموعه میشه بذارید. همین طور Xtra scheduling v رو .
    4-
    دنبال کنترلی باشید که از Shading پشتیبانی کنه
    من زیاد توی سرچ قوی نیستم . میشه شما بذارید .
    5-
    و جواب این سوال رو توی پست ششم نگفتید :
    نحوه کار با کنترل AdvPropertyGrid رو بگید .
    6- اون کنترل Super Tooltip خوب بود .ولی برای وقتیه که روی یه کنترل مکث کنی. اما من میخوام که یک بالن به همون شکل Super Tooltip از آیکونی که در کنار ساعت قرار میگیره در بیاد . مثلا آیکونی که با Notify Icon ایجاد میشه .
    باز هم ار توجهتون ممنون

پروفشنال anvar.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

نوع تاریخ چه فرقی می کنه, شما از همین تابع استفاده کن, ببین تاریخ شمسی چقدر خطا داره بعدش هم سعی کن ماههای شمسی رو با ماههای میلادی مقایسه کن تا میزان خطا در تعداد روزهاش رو بتونی مهار کنی.
    از MSDN استفاده کن یا به لینک زیر مراجعه کن
    توابع زمان و تاریخ رو در لینک زیر می تونی ببینی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واسه XML یه فایل اپلود کردم. از PDF داخل فایل می تونی کمک بگیری

همون مجموعه ای که Advpropertygrid و Supertooltop رو داشت یعنی Devcomponent Dot Net bar

واسه Xtra scheduler هم به سایت اصلی طراحش برو و دانلودش کن, حدود 20 تا 30 پست قبل تو همین تالار هم کرکش رو گذاشته بودند. فقط یه سرچ ناقابل

من زیاد توی سرچ قوی نیستم . میشه شما بذارید .
    برای یکبار هم که شده سعی کنید, خیلی زود قوی میشید !!!

واسه کنترل Propertygrid هم دوست عزیز اقای H2 تو یکی از پست های خود شما جواب دادند .... در هر صورت واسه مفاهیم تخصصی تر میتونید به مقالات زیر مراجعه کنید

واسه بالون هم از کنترل Balon tip استفاده کن, نه کنترل Super tooltip
    اگه نسخه Trial این مجموعه رو دانلود کرده باشی نمونه پروژه هم همراهش داره.

پروفشنال shadmehrshadow1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

فایل های رو که گذاشتید رو هنوز دانلود نکردم ولی مطمئنم که چیز مفیدی خواهد بود.
    یه function میخوام که تاریخ شمسی رو دریافت کنه و تاریخ میلادی اونو بیرون بده.
    وسوال اولی رو باید بگم که من سعی کردم تبدیل به شمسی کنم ولی نتونستم .آخه فقط یه ماه هست که من از وی بی 6 به ویبی 2008 اومدم ممنون میشم که اونم بذارید.
    نحوه اینکه کنترل BalonTip از توی آیکون کنار ساعت بیاد بیرون چه جوریه ؟
    من یه فایل Xml پیدا کردم که خیلی خوب اطلاعات رو ازش میگیره و روش مینویسه وسرچ میکنه .
    <?xml version="1.0" encoding="utf-16"?>
    <SHamsi>
    <Farvardin>
    <Farvardin XDate="1/1" XEvent="عید نوروز" Pictures="20" XMonth="فروردین" TaTil="1" />
    <Farvardin XDate="1/2" XEvent="عید نوروز2" Pictures="20" XMonth="فروردین" TaTil="1" />
    </Farvardin>
    <Ordibehesht>
    <Ordibehesht XDate="1/1" XEvent="ردیبهشت1" Pictures="20" XMonth="اردیبهشت" TaTil="1" />
    <Ordibehesht XDate="1/2" XEvent="اردیبهشت 2" Pictures="20" XMonth="اردیبهشت" TaTil="1" />
    </Ordibehesht>
    </SHamsi>

وقتی کد بالا توی فایل Xml هست خیلی خوب کار میکنه . ولی من میخوام کد رو به شکل زیر بکنم
    <?xml version="1.0" encoding="utf-16"?>
    <SHamsi>
    <Farvardin>
    <Farvardin XDate="1/1" XEvent="عید نوروز" Pictures="20" XMonth="فروردین" TaTil="1" />
    <Farvardin XDate="1/2" XEvent="عید نوروز2" Pictures="20" XMonth="فروردین" TaTil="1" />
    </Farvardin>
    <Ordibehesht>
    <Ordibehesht XDate="1/1" XEvent="ردیبهشت1" Pictures="20" XMonth="اردیبهشت" TaTil="1" />
    <Ordibehesht XDate="1/2" XEvent="اردیبهشت 2" Pictures="20" XMonth="اردیبهشت" TaTil="1" />
    </Ordibehesht>
    </SHamsi>
    <Miladi>
    <March>
    <March XDate="1/1" XEvent="عید نوروز" Pictures="20" XMonth="فروردین" TaTil="1" />
    <March XDate="1/2" XEvent="عید نوروز2" Pictures="20" XMonth="فروردین" TaTil="1" />
    </March>
    <Aguest>
    <Aguest XDate="1/1" XEvent="ردیبهشت1" Pictures="20" XMonth="اردیبهشت" TaTil="1" />
    <Aguest XDate="1/2" XEvent="اردیبهشت 2" Pictures="20" XMonth="اردیبهشت" TaTil="1" />
    </Aguest>
    </Miladi>
    ولی وقتی این طوری می کنم دیگه اطلاعات رو نمیخونه . میخواستم بدونم میشه کاری کرد که وقتی اطلاعات از فایل Xml خونده میشه
    کاری کرد که فقط اطلاعات بخش <Shamsi> تا <Shamsi/> رو بخونه .
    خیلی ممنون از این که زود جواب میدید.

در ضمن :
    این کنترل SHape ماکروسافت رو که گذاشتید . وقتی فرم رو اجرا میکنیم محو میشه و دیده نمیشه .
    مگه اینکه با نوشتن کد زیر در یک دکمه و انتخاب اون دکمه shape دیده بشه . درحالی که اگه همین کد رو
    توی رویداد Form_Load بنویسیم همین طور محو می مونه و دیده نمیشه . برای حل این مشکل چه کار باید کرد؟
    RectangleShape1.ResumePaint(True)
    واینکه توی وی بی 6 وقتی میخواستیم دستوراتی که در یک دکمه است به شکل زیر عمل می کردیم .
    call CommandButton1_Click
    این کار رو توی وی بی 2008 چه طور انجام میدهند ؟
    Last edited by shadmehrshadow1; 01-05-2010 at 22:32.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •