تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: اسپرت روا

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

سلام به همه! متاسفانه من ماشين صفرمو بردم آپشن ايرانخوردو تو يادگار امام براي اينكه رينگ اسپرت بندازم! نزديك 900 تومن رينگ 15 برام خرج بر داشت بعدش همين كه سوار شدم ديدم از سرعت 60 كه مي گذرم فرمون به شدت مي لرزه! پرسيدم گفتن ببر بالانس درجا! چند جا بردم بالانس درجا هيچكدوم نتونستند درستش كنن! همه مي گن رينگات آشغاله! اصلا بالانس نمي شه! از همه ي دوستان يه سوال و يه خواهش دارم:
    سوال اينكه حالا چي كار كنم؟!!
    خواهش هم اينكه: تورو خدا ماشيناتونو دست اين دزدهاي آپشن ايرانخودرو نديد كه گند مي زنن به ماشيناتون! (همونطور كه گند زدن به ماشين صفر من) تازه كلي هم ادعاشون مي شه اگه جايي غير از اين مراكز ببرين ماشين از گارانتي خارج مي شه!
    همه جاي دنيا دزدها جزء مردم عادي و يا شركت هاي خصوصي هستند. تو ايران شركتهاي دولتي دزدي مي كنن هيچكسي هم نيست حرفي بزنه!!!
    اخه برادر من توی تمتم فروم های اتومبیل دوستان دارن از دزدی شرکت های خودرو ساز داخلی قصه ها میگن.اونوقت شما همینطوری رفتی ماشینتو دادی دست اینا؟؟؟؟؟؟بابا تو چه جیگری داشتی.من واسه ماشینمو حتی واسه سرویس و گارنتی هم نبردم پیششون چون مطمئنم نه تنها کاری نمیکنند که هیچ میزنن دهن ماشینو سرویس میکنن.به پیر به پیغمبر بابا پولتونو دور نریزید نبرید ماشین دست گلتونو بدید دست این دزدای سر گردنه.رینگو که خودتم میتونستی بری بیرون بخری بندازی.همچین چیز عجیبی هم نبود.

2. 4 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

خيلي مباركه مشاين خوشكليه
    بدنش به خواطر صندق عقبش خيلي خوشكل تره از 405
    و رنگشم كه عشقه شتابشم عاليه
    خلاصه يه عمر ماشينه برات

و اما اسپرت كردنش
    به نظر من چيزي كه مي خواد
    4 تا لاستيك 205 يا 215
    يه خورده ارتفاع بده
    يه سر اگزوز بيضي
    روكشاي ساه روش ميشينه اما چرمي ننداز كه پشيمون ميشي

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

اگه اسپرتش کردی یه عکس ازش بگذار تا ببینیمش.

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خيلي مباركه مشاين خوشكليه
    بدنش به خواطر صندق عقبش خيلي خوشكل تره از 405
    و رنگشم كه عشقه شتابشم عاليه
    خلاصه يه عمر ماشينه برات

و اما اسپرت كردنش
    به نظر من چيزي كه مي خواد
    4 تا لاستيك 205 يا 215
    يه خورده ارتفاع بده
    يه سر اگزوز بيضي
    روكشاي ساه روش ميشينه اما چرمي ننداز كه پشيمون ميشي
    به نظر من كه اصلا دست به ظاهرش نزن (رينگ و لاستيك و بدنه و ...) كه ماشين نازنينتو خراب مي كني! مي گي نه؟ امتحان كن! پشيمون مي شي! اونموقع بهم خبر بده كه پشيمون شدي! بجاش پولتو بده براي دودي كردن شيشه و سيستم صوتي و ... خيلي بهتره! ماشينت هم آسيب نمي بينه و دلت نمي سوزه!!! اگه به رينگ و لاستيك و بدنه ي روا دست بزني از فرداش مشكلاتت شروع مي شه!! مشكلاتي كه حل نمي شه! حالا نگي نگفتم ها

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

سلام به همه! متاسفانه من ماشين صفرمو بردم آپشن ايرانخوردو تو يادگار امام براي اينكه رينگ اسپرت بندازم! نزديك 900 تومن رينگ 15 برام خرج بر داشت بعدش همين كه سوار شدم ديدم از سرعت 60 كه مي گذرم فرمون به شدت مي لرزه! پرسيدم گفتن ببر بالانس درجا! چند جا بردم بالانس درجا هيچكدوم نتونستند درستش كنن! همه مي گن رينگات آشغاله! اصلا بالانس نمي شه! از همه ي دوستان يه سوال و يه خواهش دارم:
    سوال اينكه حالا چي كار كنم؟!!
    خواهش هم اينكه: تورو خدا ماشيناتونو دست اين دزدهاي آپشن ايرانخودرو نديد كه گند مي زنن به ماشيناتون! (همونطور كه گند زدن به ماشين صفر من) تازه كلي هم ادعاشون مي شه اگه جايي غير از اين مراكز ببرين ماشين از گارانتي خارج مي شه!
    همه جاي دنيا دزدها جزء مردم عادي و يا شركت هاي خصوصي هستند. تو ايران شركتهاي دولتي دزدي مي كنن هيچكسي هم نيست حرفي بزنه!!!
    از همین رینگ های سمندی انداخت؟ رینگ های ایرانخودرو حداقل میدونم اونایی که روی 206 میندازه توی اپکو خیلی با کیفیت هست و سبک! و نمیدونم حالا چطوری واسه شما اینطوری شده
    بعدش به نظر من اصلا به فکر اسپرت Roa نباش چون مهم ترین کار یعنی ارتفاع رو نمیشه !
    یکی دیدم رینگ انداخته بود ولی عینه شتر بود ماشین واقعا زشت!
    بعدشم موتور اذیت میشه و کشش قبلیو دیگه نداره !
    کلا اگر میخوای زیاد هزینه کنی جمع کن 405 بخر یا موارد دیگه ...

7. این کاربر از mm00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •