هرکسی که توی لیستش ال 90 هست،بدونه
بچه های اینجا حتی بین بنز و ال 90 هم نظرشون روی ال 90 ئه![]()
هرکسی که توی لیستش ال 90 هست،بدونه
بچه های اینجا حتی بین بنز و ال 90 هم نظرشون روی ال 90 ئه![]()
گل رو کلاً بیخیال شو الان دیگه ارزش خرید نداره، تولیدشم متوقف شده.
بین لوگان و SD هم خوب SD بدون شک امکانات بهتر و بیشتری داره از نظر موتوری خیلی فرقی ندارن از نظر فضا ولی عقب لوگان جادارتره، کلاً یه SD V8 سفارشی واقعاً ماشین دلنشینتری هستش، کلاً من از قیافیه جعبهای و مربعی لوگان خوشم نمیاد 206 بهتره.
منم نظرم همینه
به نظر من که پارس و گل به ویژه پارس اصلا ارزش خرید نداره!گل رو کلاً بیخیال شو الان دیگه ارزش خرید نداره، تولیدشم متوقف شده.
بین لوگان و SD هم خوب SD بدون شک امکانات بهتر و بیشتری داره از نظر موتوری خیلی فرقی ندارن از نظر فضا ولی عقب لوگان جادارتره، کلاً یه SD V8 سفارشی واقعاً ماشین دلنشینتری هستش، کلاً من از قیافیه جعبهای و مربعی لوگان خوشم نمیاد 206 بهتره.
دلیلش هم اینکه هم کیفیت ساختشون نسبت به سالهای قبل خیلی پایین اومده هم موتورشون قدیمیه و هم امکانات رفاهی و ایمنیشون نسبت به تندر و 206 کمتره.قیافه هم که بحث سلیقه ای هستش من هم لیستم اینه:
1- 206 sd
2- تندر 90
3- ریو
4- 405 SLX
توليد گل از كي متوقف شده ؟؟؟
از sd بدم نمياد ولي شنيدم كه صندلي عقب و صندوق چون كار ايرانه كيفيت جالبي نداره و اينكه لذت رانندگي يه 206 معمولي رو هم نميده !
از کی تا حالا قیافه شده جزء امکانات
خوب یه مورد از امکانات رو شما نام بردی که اونم گفتی لوگان جادار تره
اما اگه قیافه ماشین منظورتونه منم موافقم sd خوشگلتره
Last edited by HASHEM289; 11-04-2010 at 21:58.
sd v8
به نظرم بهتر باشه.
از همه دوستان ممنون ! ولي لطفا يكي جواب سوالمو بده !
من که پرسیدم گفتن تولیدش قطع نشده و قیمتش هم هفته پیش تو تهران دیدم 18/700 زده بود.
sd v8 سفارشي چه چيزايي بيشتر داره و تفاوت قيمتش چقدره ؟
دوست عزیز نظر من گل است.
یکی از دوستان میتونه بگه ایراد گل چیه؟ (لطفا نظرش حرفه ای و کارشناسانه باشه تا بتونم از نظرش استفاده کنم.)
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)