تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 33

نام تاپيک: می خوام CPU, MB, VGA, RAM, POW بخرم تا سقف 500 تومن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه a1i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

تایید میشه DDR3 داره اما SATA3 USB3 نداره.
    آره اشتباه از من بود من تو specification این سایت های فروش دیدم زده بود داره ....

اون مادر برد الایت هم usb3 نداره اما خوبه ... .

---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:24 AM ----------

اگر گرافیک مجزا می گیری به نظر من خرید مادربرد گرافیک آنبرد خیلی توجیه منطقی نداره
    مثلا اگر گرافیک ati و با گرافیک آنبرد مادربرد ، crossfire کنیم بازدهی بالاتر نمیره؟ بهتر نمیشه زمانی که پول یک گرافیک خوب خریدن موجود نیست؟
    Last edited by a1i; 09-04-2010 at 11:49.

داره خودمونی میشه moj2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگر گرافیک مجزا می گیری به نظر من خرید مادربرد گرافیک آنبرد خیلی توجیه منطقی نداره

ولی اگر گرافیک مجزا نمی گیری و می خوای از گرافیک آنبرد استفاده کنی مدل ASROCK هم می تونه یک انتخاب خوب باشه
    اگر مادر بوردی باشه که گرافیک آنبوردش خوب باشه، نه گرافیک مجزا نمی گیرم. شاید یکی دو سال دیگه یه گرافیک گرفتم چون اهل بازی نیستم. (در ضمن شنیدم بعضی از ماردبورد های گرافیک آنبورد، اگه یه کارت گرافیک روش بزاری قابلیت کراس فایر شدن با اون رو داره!)
    اگه میشه مشخصات او مادر بورد ASROCK رو بدید یا یه لینک از اون برام بزارید.
    راستی من تا حالا از ASROCK استفاده نکردم، مارک خوبیه؟ در حد اسوز و گیگا هست؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

راستی من دقت نکرده بودم اون مادر بوردی که امیر موسر جان معرفی کرده بودند هم چیز خوبی به نظر می رسه اگر گیر بیارم اون هم با اون قیمت، خوب میشه ها!

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سلام

برای پاور چون مدل B از همین پاور های گرین اومده که تکنولوژیه جدیدتری هم داره و سایلنته دیگه مدل قدیمی ترش که یه A آخرش داره پیدا نمیشه پس GREEN GP535B رو با قیمت حدود 68 تومن بگیر.کلا برای کار تو گرین بهتره چون پاور هاش عمری هستند و از قطعاتت خوب محافظت میکنند مخصوصا این پاور که دارای مدار FPC است و یه پاور EPS محسوب میشه.

خوب میرسیم سر بحث مین و رم و سی پی یو . ببین کلا دو تا مین هستند که به درد تو میخورند:
    1- یکی GIGABYTE 770TA-UD3 که تازگی به بازار عرضه شده و قیمتش العان حدود 105 تومنه و چون این مین گرافیک آنبرد نداره و با توجه به کاربردت ... کارت با همین 8600 هم راه میوفته و اصلا در این موقعیت صلاح نمیبینم کارت جدید بخری چون همین کارت خودت کاملا پاسخ گوی کار شما هست.در ضمن بگم این مین تمام قابلیت هایی که خواستی رو داره به غیر از ساپورت سی پی یو های نسل بعد. برای سی پی یو های نسل بعد که 6 هسته ای هستند مناسب نیست و برای اینکه این قابلیت رو داشته باشی باید بری و یه مین با چیپست AMD 8 و مدل 890 رو بخری.اگه این راه رو انتخاب کردی میتونی سی پی یو رو AMD PHENIM II X4 955 با قیمت 188 تومن انتخاب کنی و رم هم میتونی مدل PATRIOT 4GB (2&2GB) 1333 CL8 AMD BLACK EDITION که مخصوص این نوع از سی پی یو های AMD هست و به اسم G SERIES معروفند که یه هیتسینک مشکی و دندانه دندانه با برچسب سبز چمنی داره رو با قیمت 135 تومن انتخاب کنی اگه نبود سریه VIPER هست که هیتسینکش کاملا مشکی و دندانه دندانه است و این هم با تایم 8 و باس 1333 با قیمت تقریبیه همین موجود میباشد.اینجوری هزینه ی کلت میشه:

ALL:496.000
    .................................................. .................................................. ..........

2-یکی هم انتخاب مین GA-890GPA-UD3H است که فکر میکنم مناسب ترین برای خواسته های شما است و تمام قابلیت ها رو دارا میباشد و سی پی یو های نسل بعد هم ساپورت میکند اما تنها مشکلی که هست اینکه این مین حدود یکی دو ماه دیگه وارد بازار میشه و باید صبر کنی. قیمتش هم باید حدود 180 تومن باشه.گرافیک آنبرد این مین از قویترین نوع که 4290 میباشد و قابلیت هایبرید با سریه 5000 ATI هم دارد. دوست عزیز به علت ورود چیپست AMD 8 خرید GA-790FXTA-UD5 یا مدل های دیگه ی 790 اصلا صلاح نیست و ضرر خواهی کرد.با ورود چیپست AMD 8 دیگه 790 خواهانی نخواهد داشت.اگر هم این مین رو انتخاب کردی میتونی سی پی یو رو AMD PHENOM II X4 945 رو با قیمت 165 تومن بگیری و رم هم بری و همون KINGMAX 4GB(2&2GB) 1333 CL9 رو با قیمت حدود 100 تومن بگیری که اینجوری هزینه ی کلت میشه:

ALL:513.000
    .................................................. .................................................. ..........

از مین GA-890XA-UD3 هم حالا حالاها خبری نیست و ممکنه تا سه یا چهار ماه دیگه بیاد تو ایران ولی خوب این مین یه نکته ی خیلی مهم داره که خریدش توصیه نمیشه و اون اینکه این مین از چیپست AMD 8 نیست و از خانواده ی 790X است و چون با SB850 همراه است به این اسم تجاریه 890XA نام گزاری شده و در ضمن این مدل از چیپست 790X دیگه آنبرد نداره.
    ((( پس دوستان توجه داشته باشند که درسته که این دو مین هم خانواده به نظر میرسند ولی در واقع فقط 890GPA-UD3H از خانواده ی AMD 8 و چیپست 890 است و 890XA-UD3 فقط اسم این سری رو بخاطر همراه بودن با پل جنوبیه 850 برده و در واقع از چیپست 790X است. )))

با این اوضاع سعی کن تصمیم درست رو بگیری

5. 3 کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

MAGIDIYUM جان دستت درست توضیح کاملی دادی اما چند سوال داشتم
    چرا با مدل GA-890XA-UD3 سی پی یو 945 رو معرفی کردی مگر 955 نمی خوره؟
    رم PATRIOT 4GB (2&2GB) 1333 CL8 AMD BLACK EDITION چه خصوصیتی داره گه گفتی برای س پی یو 955 باید از این رمها استفاده بشه؟
    نظرت درمورد AMD PHENIM II X4 810 چیه چون اون هم کارم رو راه میندازه کلا سری 8xx با سری 9xx چه تفاوتهایئی دارند؟
    ببخشید که زیاد سوال می کنم

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگر مادر بوردی باشه که گرافیک آنبوردش خوب باشه، نه گرافیک مجزا نمی گیرم. شاید یکی دو سال دیگه یه گرافیک گرفتم چون اهل بازی نیستم. (در ضمن شنیدم بعضی از ماردبورد های گرافیک آنبورد، اگه یه کارت گرافیک روش بزاری قابلیت کراس فایر شدن با اون رو داره!)
    اگه میشه مشخصات او مادر بورد ASROCK رو بدید یا یه لینک از اون برام بزارید.
    راستی من تا حالا از ASROCK استفاده نکردم، مارک خوبیه؟ در حد اسوز و گیگا هست؟
    سلام
    شما که میگی اهل بازی نیستی چرا می خواهی 80 تومن بدی گرافیک بخری؟ خب همون 8600 رو بزار روی سیستم جدیدت
    80 تومن رو بزار روی مین یا cpu یک چیز بهتر بگیر

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ساتا 3 و یو اس بی 3 کاربردی برای شما نداره و گیر نده بهش .
    مین بوردم که دوستمون میگه تجاریه و وقتی ddr3 شده برد عوض نشده خوب نبایدم عوض شه . چون کنترلر رم ddr3 توی خود cpu هست فقط سوکت ddr3 کافیه بذارن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه 8432032's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جمع بندی من!
    با پاور 535B گرین موافقم، چون اهل اور هستی ضریب امنیت بالایی داره. توضیحات کامل رو هم MAGIDIYUM جان فرمودند!
    اگه اهل بازی نیستی خیلی هم نیازی به تعویض 8600 نیست، همون هم میتونه کارهاتو راه بندازه
    مادربوردی که امیر موسر عزیز معرفی کرده از بقیه بهتره، من هم امتحانش کردم و به نسبت قیمتش کاملا به صرفه س!
    در مورد رم هم باید بگم که 1333 با 1600 فرق خیلی زیادی نداره، بیشتر روی تایمینگش دقت کن که نهایتا CL7 باشه! بقیه ش خیلی به صرفه نیست

چیز دیگه ای هم مونده؟!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

جمع بندی من!
    با پاور 535B گرین موافقم، چون اهل اور هستی ضریب امنیت بالایی داره. توضیحات کامل رو هم MAGIDIYUM جان فرمودند!
    اگه اهل بازی نیستی خیلی هم نیازی به تعویض 8600 نیست، همون هم میتونه کارهاتو راه بندازه
    مادربوردی که امیر موسر عزیز معرفی کرده از بقیه بهتره، من هم امتحانش کردم و به نسبت قیمتش کاملا به صرفه س!
    در مورد رم هم باید بگم که 1333 با 1600 فرق خیلی زیادی نداره، بیشتر روی تایمینگش دقت کن که نهایتا CL7 باشه! بقیه ش خیلی به صرفه نیست

چیز دیگه ای هم مونده؟!

ممنون دوست عزیز
    اما یادم نمیاد گفته باشم اهل اورکلاک هستم حتما اشتباه دیدی
    پس شما هم با اون مادر برد موافقی. در مورد کارت گرافیک هم چون می خواستم سیستمم رو رد کنم گفتم کارت گرافیک جدید تری رو بگیرم. اما حق با شما و amirpcp30 است، حالا تصمیم گرفتم نگهش دارم.
    Last edited by moj2000; 09-04-2010 at 15:55.

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

MAGIDIYUM جان دستت درست توضیح کاملی دادی اما چند سوال داشتم
    چرا با مدل GA-890XA-UD3 سی پی یو 945 رو معرفی کردی مگر 955 نمی خوره؟
    رم PATRIOT 4GB (2&2GB) 1333 CL8 AMD BLACK EDITION چه خصوصیتی داره گه گفتی برای س پی یو 955 باید از این رمها استفاده بشه؟
    نظرت درمورد AMD PHENIM II X4 810 چیه چون اون هم کارم رو راه میندازه کلا سری 8xx با سری 9xx چه تفاوتهایئی دارند؟
    ببخشید که زیاد سوال می کنم
    جواب ها به ترتیب:

1-چرا میخوره.من چون GA-890GPA-UD3H رو انتخاب کرده بودم قیمت ها بالا رفته بود و برای همین 945 رو انتخاب کردم تا با بودجه ی 955 جور در بیاد و هر سی پی یو ای که خواستی میتونی از AM3 انتخاب کنی.

2- این رم ها یا اینگونه رم ها تازه وارد بازار شدند و برای تمام برند هاش موجود میباشد و مناسب برای سریه بلک ادیشن فنوم هست نه فقط 955 و برای این سی پی یو ها بهینه شده تا قدرت بیشتری بگیرید.مثلا شنیدی رم های مخصوص I7 و .... اومده.حالا برای AMD هم اومده تا دیگه انحصاری برای استفاده ی کامل از پهنای باند FSB مورد استفاده قرار بگیره و میتونی از رم های دیگه هم استفاده کنی ولی این رم ها بهینه شده فقط برای AMD تا حداکثر کارایی رو بگیری.

3-فکر میکنم سریه 8 با 9 تفاوتش اینکه قابلیت آنلاک کردن هسته در سریهبلک ادیشن بهتر انجام میشه و راحت تره و اور بهتری هم داره و کش L3 و فرکانس در سریه بلک ادیشن بیشتره .در ضمن دیگه کمتر از 810 به خاطر وجود سریه 9 که قدرت بیشتری داره استفاده میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •