تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: راهنمایی خرید دوربین هندی کم (تا 500 تومن)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام بر اساتید محترم.
    یه سوال داشتم.
    میخواستم بدونم کسی میتونه بهم منبعی معرفی کنه که بتونم در مورد تکنولوژی های به کار رفته در دوربینهای فیلمبرداری اطلاعات به دست بیارم؟
    مثلا فرق لنزهای واریو تسار و واریو سونار چیه؟
    یا مفهوم اصطلاحاتی که در مورد این دوربینها به کار برده میشه مثل هیبریدی و ...
    ممنون میشم کمکم کنید.

2. این کاربر از omid705 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بر اساتید محترم.
    یه سوال داشتم.
    میخواستم بدونم کسی میتونه بهم منبعی معرفی کنه که بتونم در مورد تکنولوژی های به کار رفته در دوربینهای فیلمبرداری اطلاعات به دست بیارم؟
    مثلا فرق لنزهای واریو تسار و واریو سونار چیه؟
    یا مفهوم اصطلاحاتی که در مورد این دوربینها به کار برده میشه مثل هیبریدی و ...
    ممنون میشم کمکم کنید.
    یه منبع مشخص وجود نداره .. باید بگردی و سرچ کنی.. این حکایت خیلی از اطلاعات موجود روی وبه .. یعنی داده ها متمرکز نشده اند، و خود آدم باید بشینه و از مجموعه شون به جواب برسه .. (هم یه مزیت و هم یه نقطه ضعف دنیای وب همینه دیگه) ... البته فرض من اینه که شما دنبال منبع انگلیسی هستی، وگرنه محتوای فارسی که هیچ! ...

ضمن اینکه در مورد دوربین های فیلمبرداری، با توجه به اینکه شاید بیش از 50% شون دوربین هایی باشن که قرار نیست کارکرد حرفه ای پیدا کنن (و بهرحال جزو محصولات خانوادگی حساب میشن یه جورایی) کمپانی ها اغلب دلیلی نمی بینن که اطلاعات فنی رو ارائه بدن و کلاً هم زیاد روی وب حلاجی نشده ان..

ایشالا به جواب برسی.

4. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi_en's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

من خودم یه دوربین برای یکی از آشناهامون می خواستم همین h50 رو خریدم قراره براش پست بشه فکر نکنم ضرر کنه

6. این کاربر از hadi_en بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت aksiran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من هم چند روزی هست که دارم به مقایسه مدل های نزدیک به H80 میپردازم تا ببینم کدوم بهتره برای خربد
    به نظر من هم اگر از یه نکته که لنز های سونی کارل زایس هست چشم پوشی کنیم پاناسونیک از همه لحاظ بهتر به نظر میاد البته من هم هیچکوم رو نداشتم و فقط بر اساس مشخصات فنی که دارم مبینم میگم
    اما من یه
    سوال دیگه برام پیش اومد که نتونستم جوابش رو پیدا کنم اون هم اینه که روی هارد 60 گیگ چند دقیقه فیلم ظبط میکنه

در مورد اینکه دوربین های قیمت بالا تر HD فیلم میگیرن راستش نتونستم خودم رو قانع کنم که از اونها بخرم مبه 2 دلیل
    مهمترینش اینه که گرون هستند و من اینقدر برای این کار نمیخوام بودجه بزارم
    اما دلیل دیگش اینه که در حال حاضر دیسک های بلو ری نیست که بشه فیلم رو کپی کرد مگر اینکه بخواهی فیلم رو از روی دوربین پخش کنیم یا با کامپیوتر

8. این کاربر از aksiran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من هم چند روزی هست که دارم به مقایسه مدل های نزدیک به H80 میپردازم تا ببینم کدوم بهتره برای خربد
    به نظر من هم اگر از یه نکته که لنز های سونی کارل زایس هست چشم پوشی کنیم پاناسونیک از همه لحاظ بهتر به نظر میاد البته من هم هیچکوم رو نداشتم و فقط بر اساس مشخصات فنی که دارم مبینم میگم
    اما من یه
    سوال دیگه برام پیش اومد که نتونستم جوابش رو پیدا کنم اون هم اینه که روی هارد 60 گیگ چند دقیقه فیلم ظبط میکنه
    روی هارد 60 گیگ، با بهترین کیفیت حدود 15 ساعت و با پایین ترین کیفیت حدود 40-50 ساعت میتونه ضبط کنه.

10. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

دوستان سلام
      پاناسونیک اچ 80 رو امروز تو شهرمون دیدم( واسه اولین بار چون هنوز نیومده بودش) با قیمت 515 هزار تومن 
    زیر دوربین هم made in japan بودش
    سونی اس آر 67 رو 482 تومن قیمت دارم
    سونیها کار مالزی هستش

وقتی دوربین رو از فروشنده گرفتمش تا همینجوری توی دست ببینم چجوریه متوجه شدم که صفحش برخلاف سونی لمسی نیستش که نمیدونستم به نظر اهل فن نقص بدیه ؟ کار کردن باهاش مشکل میشه خیلی ؟

کلا نظرتون درباره ی جملات بالا ؟

با این تفاوت قیمت پاناسونیکه میرزه ؟
    Last edited by pourya_bo2pmc; 24-04-2010 at 21:44.

12. این کاربر از pourya_bo2pmc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان سلام
      پاناسونیک اچ 80 رو امروز تو شهرمون دیدم( واسه اولین بار چون هنوز نیومده بودش) با قیمت 515 هزار تومن 
    زیر دوربین هم made in japan بودش
    سونی اس آر 67 رو 482 تومن قیمت دارم
    سونیها کار مالزی هستش

وقتی دوربین رو از فروشنده گرفتمش تا همینجوری توی دست ببینم چجوریه متوجه شدم که صفحش برخلاف سونی لمسی نیستش که نمیدونستم به نظر اهل فن نقص بدیه ؟ کار کردن باهاش مشکل میشه خیلی ؟

کلا نظرتون درباره ی جملات بالا ؟

با این تفاوت قیمت پاناسونیکه میرزه ؟
    خیلی به نظرم این قضیه که ساخت کجاست مهم نیست .. الان دیگه همه کمپانی های معتبر هم دارن میدن چین و کشورهای خاور دور محصول رو بزن .. حالا میشه هم فرض کرد پاناسونیکه بهتره! .. من خودم هم نظرم روی اونه..

//

لمسی بودن صفحه صرفاً سلیقه اس .. یکی ممکنه خوشش بیاد و یکی نه .. من خیلی نمی پسندم چون بخصوص در محصولاتی که تازه شروع به استفاده ازش کرده ان شاید خیلی صفحه لمسی پاسخگویی سریع و کارآمدی نداشته باشه.

//

دیگه اگه فروشنده میذاری تست هم بکنی باید خودت نظر بدی که میارزه یا نه .. من نظرم رو در پست های قبلی گفته ام، اگه ابهامی هست در خدمتم.

14. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

11

دیگه اگه فروشنده میذاری تست هم بکنی باید خودت نظر بدی که میارزه یا نه .. من نظرم رو در پست های قبلی گفته ام، اگه ابهامی هست در خدمتم.

قیمتشو شما دارین ؟ گرون که نمیگه ؟ آخه اس آر 67 هارد 80 داره با اینحال 482 تومنه

یه سوال که نمیدونم شما بین این دو دوربین توجه کردین یا نه ؟
    ظبط صدا در اس آر 67 بصورت دالبی 5.1 کاناله هستش اما در اچ 80 دالبی استریو (2کاناله) ؟

16. این کاربر از pourya_bo2pmc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه malaki_mall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    آرامگاه(منزل)

پيش فرض

دوستان میشه بگین حداقل لوکس نور لازم واسه دوربین های این رنج قیمت چقدره؟

18. این کاربر از malaki_mall بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قیمتشو شما دارین ؟ گرون که نمیگه ؟ آخه اس آر 67 هارد 80 داره با اینحال 482 تومنه

یه سوال که نمیدونم شما بین این دو دوربین توجه کردین یا نه ؟
    ظبط صدا در اس آر 67 بصورت دالبی 5.1 کاناله هستش اما در اچ 80 دالبی استریو (2کاناله) ؟
    قیمت دقیقی ندارم و باید خودت پرس و جو کنی .. ما هم مثل شما کاربر و مصرف کننده هستیم.
    //
    بله - در جریان هستم ... من اینو انقدر مزیتی نمی بینم، مگه اینکه یه نفر در عین حال که یه سیستم صوتی 5 کاناله داشته باشه، واسه اش هم مهم باشه که صدایی که داره پخش میشه هم 5 کاناله باشه ... اگه کاربرد شما این فن آوری رو می طلبه، خب قطعاً بهتره ... اما شک دارم برای مصارف خانوادگی اونقدر تفاوت ایجاد کنه ...
    دوستان میشه بگین حداقل لوکس نور لازم واسه دوربین های این رنج قیمت چقدره؟
    این جزو مشخصات فنی دوربینه و باید اونو چک کنی .. فرضاً برای H80 برابر 2 لوکس و برای SR67 اونطور که چک کرده ام 6 لوکسه..

20. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •