من دوباره گير كردم در آن قسمت كه بايد گوهر قرمز و گوشواره در مرحله کنار ساحل ( 09 Reef ) نزدیک آخرای بازی را استعمال كرد گير
كردم اگر كسي ردش كرده به مرا راهنمايي كند.با تشكر.
من دوباره گير كردم در آن قسمت كه بايد گوهر قرمز و گوشواره در مرحله کنار ساحل ( 09 Reef ) نزدیک آخرای بازی را استعمال كرد گير
كردم اگر كسي ردش كرده به مرا راهنمايي كند.با تشكر.
بچه ها در مرحله آخر كه يه تفنگ برقي ميگيريم چكار بايد بكنيم ( در آن قسمت كه يه غول بزرگ در يه چيزي مثل قفس نشسته و در بالا يه دكمه را ميزنيم تا آب به جريان بيفتد )....لطفا كمكم كنيد....باتشكر... .
من در زير زمين كليسا گير كردم رمز گاوصندوق رو بدست آوردم اما نمي تونم اونورو وارد كنم يكي به من بگه چطوري اونو وارد كنم
رمز از چهار عدد تشكيل شده كه هر عدد رو بايد سه يا چهار بار در جهتهاي مختلف حركت دهم
potter جان بعد از اين كه به طبقه پايين رفتي روي ميز يك كتاب گذاشته اون رو بردار زير كتاب يك سري اعداد هست روي اونها اكشن بزن بعد دكمه i را بزن و روي چيزي كه به عكس شباهت دارد كليك كن تا تركيب رو بدست آوري بعد به سراغ گاوصندوق برو و اين كد رو وارد كن 3157 يه توضيح بدم كه عدد سه را يك بار در جهت عقربه هاي ساعت و عدد دوم را در خلاف جهت عقربه هاي ساعت حركت بده و روي اعداد مكث كن اگر نشد اين بار اينتر بزن بيرون بيا دوباره زوم كن اين بار 3 رو در خلاف جهت عقربه هاي ساعت بچرخون و به عمين منوال جلو برو يعني 3 عكس 1 جهت 5 عكس 7 جهت
آقا من همین اول کار موندم انوجا که میره به سمت یک ساختمون که از داخلش به پلسها شلیک میشه من از در پشتی میرم داخل خونه درم پشتم بسته میشه اما دیگه نمیدونم چیکار کنم چیزی هم نیست که بردارم درهایی هم که اونجاست همه بسته اند اگه میشه بازشون کرد که من بلد نیستم بگید یا اینکه بگید چیکار کنم ممنونم .
یه گاوصندوق در پاسگاه پلیس در پشت یه کمد که باید کمد را جابه جا کنید و کد هم واضح است در آخرین کتابهایی که گرفتید کد سال است
كسي نبود به من بگه چيكار كنم ؟ همين اول اول بازي . نه جايي موندم كه كد بخواد نه هيچ ديگه جالبه مييان مال بقيه رو جواب ميديد اما مال من كه همين اولم هست انگار كسي نميدونه![]()
![]()
![]()
آقا لطفا كامل بگوييد كجا گير كرديد...من بهتون ميگم.نوشته شده توسط piishii
عزيز من همين اول اول بازي گير كردم اونجا كه يك خونه هست از داخل خانه يك عده به پليس ها شليك ميكنند من از در پشتي ميرم داخل خانه اما پشت سرم در بسته ميشه ديگه نميدونم چيكار كنم .
سلام![]()
piishii
شما میتونی با فشردن کلمه s {اس} د ربها را باز کنی![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)