این جواب شما واقعا جای تشکر داشت
اولین بار نیست می بینیم بعضیا تایپیکهای الکی تو این بخش ایجاد میکنن و هدفی جز جلب توجه ندارن.
اولین بار نیست می بینیم بعضیا تایپیکهای الکی تو این بخش ایجاد میکنن و هدفی جز جلب توجه ندارن.
می خوای مارو قبول داشته باش می خوای نداشته باش ........
من داداشم تو کره زندگی می کنه الان باهاش چت می کردم ادرس رو بهش دادم بره تو سایت گفت مشکلی نداره... ناسلامتی شبکه جهانی اینترنته ......مگه میشه یه جا واشه یه جا نشه ....
یه کم واسه دیگران ..................... بی خیال .. بای
ببخشید نمی دونم چرا بعضی اوقات یه حرفهایی می زنم که این شخصیته مشکل پیدا می کنه .. ای بابا ... این هم یه شوخی بود به خدا ...دوست عزيز با اين حرفتون شخصيت خودتون رو زير سوال برديد !
اين جواب افرادي نيست که براتون وقت ميگذارند !
ميتونستيند به جاي ايجاد تاپيک در قسمت عمومي به يک مدير ارشد پيام خصوصي بديد .
بعد هم از همه تشکر ....
آخه می دونی چرا اینا گفتم این یکی از مشکلات یکی از دوستام بود بعد گفتم اگه مدیرها جواب بدن خیلی بهتر می شه ...
در کل از همه ممنونم ...
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------
ای بابا چه آبرو ریزی ای شد تو این تاپیک ... عجب غلطی کردما ...
من داداشم تو کره زندگی می کنه الان باهاش چت می کردم ادرس رو بهش دادم بره تو سایت گفت مشکلی نداره... ناسلامتی شبکه جهانی اینترنته ......مگه میشه یه جا واشه یه جا نشه ....
یه کم واسه دیگران ..................... بی خیال .. بای
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
غلط کردم ... غلط کردم .. غلط کردم .... غلط کردم ... غلط کردم ... غلط کردم .... خوبه یا باز هم بگم ....
غلط کردم ... و در آخر غلط کردم .....
نه دیگه خوبهغلط کردم .... خوبه یا باز هم بگم![]()
اگر کسی از دوستان نمیتونه به فروم یا سایت دسترسی داشته باشه لازمه ip اش رو برای ما ایمیل کنه که مشکل بررسی و حل بشه
Forum [@] p30world.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)