تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 12 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 119

نام تاپيک: Doom 3

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

من كه چيزي از عكس نفهميدم عزيز ! ميشه يكم ديگه توضيح بدي ؟ اونجا كه خرابه پايينش چيه ؟ دورو برت دري هست نيست ؟

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

عكس رو يه خورده روشنتر كردم

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

ممنون مهدي جان حالا بذار خودشم بياد يكم توضيح بده .
    بايرن جان بازم اگز ميخواي بيا اين راهنماي بازي همه ي مراحل اما انگليسي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر هم كه انگليسيت خوب نيست دو تا كار كن يا اينكه يكم بيشتر توضيح بده يا اينكه بر اساس اين سايت بگو كجاش هستي خودم نوكرتم برات ترجمه ميكنم الان خواستم ترجمه كنم ديدم نميدونم كجاي مرحله هستي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام و تشكر كه به فكر حل كردن مشكل من هستيد...
    اين عكس اين مرحله هست وقتي كه مي خواد وارد مرحله بشه...

ببينيد از اول بازي تا اين مرحله اين تنها مرحله اي است كه اين ويژگي رو داره كه يك دستگاه هست كه با اون مي شه در چند ثانيه به يك قسمت ديگه از اين مرحله رفت...اين هم عكس اين دستگاه كه در بازي به اسم صفحه نام برده مي شه...مثلا رفتن به صفحه 1 يا 2 يا 3 تا صفحه 4 داره...

وقتي به اين قسمت مي رسم بايد برم و از روي اين مانيتور جايي رو كه ميخوام انتخاب كنم و بعد...

و بعد برم روي اين صفحه وايسم و روي مانيتور داخل اون كليك كنم تا به جايي كه قبلا انتخاب كردم برم...

حالا من وقتي صفحه 4 رو انتخاب مي كنم ميام ميرسم به اين قسمت كه يك پل هست ولي خراب شده و نمي شه از روش بپرم...و اگر بپرم مي افتم توي يك چاه كه در جا مي ميرم...

البته در اين تصوير آخر كه جلوي من پل هست سمت چپ من يك در هست ولي توسط اين در من به جاهايي كه قبلا بودم بر مي گردم و راهي پيدا نمي كنم تا برم اون طرف پل...
    اون طرف پل يك در هست كه اگر به اون برسم اين مرحله تموم مي شه.
    با تشكر و سپاس...دوستدار شما بيتا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

راستي من انگليسيم اصلا خوب نيست...

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

فهميدم كجايي بيتا خانوم خود من اينجا پدرم در اومد تا رد كردمش . الان يادم نمياد چه جوري رد كردم الان ميرم برات ترجمه ميكنم طبق اونا ميام بهت ميگم

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

اينايي كه ترجمه ميكنم به ترتيب طبق راهنماست :
    هنگام ورود : قبل از ورود به اتاق بعدي يك گروه از نيروهاي جهنمي را با يك كماندو زماني كه ميبيني بكش.
    از سمت چپت سلاح و تجهيزاتي بردار از يك بخش بخار آلود و به در بعدي برو .
    در در بعدي از قسمتي كه خون داره استفاده كن و از روي منويي كه اونجاست دري رو باز كن و كماندويي كه پشت اونجا مخفي شده و سرش پيداست رو بكش.
    اتاق بعدي رو كه مثل يك حمام ناديده بگير مگه اينكه بخواي با يك سري نيروهاي جهنمي براي بدست آوردن كمي تجهيزات بجنگي سپس به در بعدي برو .
    يك كماندو دوتا نيروي جهنمي و تعدادي نيروي شرور رو بكش تعدادي هم از پشت سر شما ميان .
    يك شرور سمت راستتم بكش و سلاحي كه اونجاست رو بگير و PDA( Frank Cerano( رو به كار ببر تا از آيتم هاي مخفي استفاده كني كه در سمت راستت قرار دارند . ايميلت رو چك كن كد درو هم 841 است .
    بخش 1 : يك كماندو در پايين و يكي رو در بالا بكش و به اتاقي كه بالاي سرت هست وارد شو .
    اگر احتيج داري از بخشي كه خون ميده استفاده كن و اينو PDA (Han Lee) بردار و صفحه ي چرخان رو بكار ببر كدي هم كه ميتوني باهاش در جاي مخفي رو باز كني اينه : 836 سپس از اين اتاق برو بيرون و يك كماندو و يك شرور رو بكش قبل از وارد شدن به در قبلي كه ترك كرديش.
    يك كماندو و يك شرور رو قبل از وارد شدن به در بعدي بكش.
    قبل از وارد شدن به در بعدي كد 836 رو براي هردو كابينت به كار ببر تا سلاح هاي خوبي ( ؟ ) بگيري .
    در سمت چپت يك كماندو و يك شرور هست بكش و سپس در سمت چپت بخشيست كه به وسيله ي آن به بخش ديگيري منتقل ميشي . در بخش سمت راستت صفحه ايست كه از آن براي چك كردن صفحات به كار ببر و اين رو انتخاب كن "pad 2 balcony" به عنوان مقصدي كه ميخواي بري . به بخش روشني ميري و يك دستگاهي كه اونجاست رو فعال ميكني .
    يك آدم مرده ( منظور همونايين كه مثل مرده هان اصلا قيافشون يادم نميره ! ) بكش و خوني رو كه سمت راستته بگير براي رفتن به دري كه اون نزديكي هاست .
    كماندويي رو بكش و به در سمت راستت وارد شو .
    تعدادي نيروي جهنمي و شرور رو بكش بزودي هم به جايگاه خون ميرسي و سپس به اتاق قبلي برگرد و به در سمت راستت برو .
    يك آدم مرده دوتا شرور و يك نيروي جهنمي رو بكش و قبل از ورود به در بعدي تعدادي از آيتم هاي پايين پله هارو بردار .
    آيتم هارو بردار و خون خودتو با رفتن به جايگاه خون افزايش بده و صفحه اي كه اون نزديكاهس رو براي باز كردن در بعدي فعال كن .
    به اتاق قبلي برگرد و دو تا كماندوي معمولي رو بكش و به پاييين پله ها برو و به در بعدي وارد شو .
    قبل از برداشتن سلاح ها از اتاق كنفرانس يك نيروي جهنمي و شرور رو بكش و به در بالاي سرت برو .
    به يك جفت از نيروهاي جهنمي تيراندازي كن و به براي گرفتن كمي مهمات به اتاق كوچك سمت چپت وارد شو .
    يك جفت ديگه از شرورها رو بكش و از اتاق كوچك بالايي خون رو بخور ( ميفهمي منظورمو ؟ بهتر از خون خوردن نفهميدم چي ترجمه كنم ! ) و يك كماندو هم سپس بكش ( چي بكش بكشي كردم من ! ) دوتا شرور بالا سرتو بكش و ب درون سوراخي كه در كف هست بپر .
    ادامه دارد ................. ( خواستم همشو يك باره بفرستم سرور ارور داد كه حجم زيادي داره آپلود ميشه !! )

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

بالا سمت چپ يك بخش چند شاخه هست مسير رو طي كن تا از جايي بالا بري و خارج شي .
    كماندويي كه پشت شماست بكش و به اتاق ذخيره برو ( واضح ميگم ؟؟؟ )
    يك شرور رو بكش و مقداري آيتم و سلاح منفجر كننده ( منظورش و خدايي نميتونم از اين بهتر بگم فكر ميكنم كسي كه بازي ميكنه ميفهمه الان منظورش همون سلاحيه كه فكر كنم عدد 6 رو ميزدي ميومد همون كه مثل نارنجك بود تقريباااااا )
    از جايگاه خون خون بخور و به اتاق قبلي برگرد سمت راستت دوتا در ديگيه كه هنوزز اونجاها نرفتي .
    دوتا مرده رو در سمت راست بالا بكش و سپس صفحه ي انتقال رو با زدن بخش 3 براي مقصدت اتخاب كن .
    سكو رو براي برگشتن به از ميان در ناديده بگير و به در بالايي برو ( اينجاشش اگه يكم نافهموم شد معذرت )
    يك شررور رو بكش و آيتم ها رو بردار و براي فعال كردن سكو برگرد .
    تعدادي آيتن بردار و به در بعدي وارد شو.
    قبل از به سمت خارج رفتن يك كماندو در سمت چپت دوتا شرور و دوناي ديگه كماندو رو بكش ( چه خشونتي داشت اين بازي ! )
    به پايين پله ها برو و در سمت راستت يك نيروي جهنمي رو بكش و ار جايگاه خون نزديكت خون بخور و به در بعدي برو .
    يك شرور رو بكش و به پاييا بپر ( يا سقوط كن !!! ) و در راهروي اطراف برو و يك مرده رو بكش و به ميان يك گروه از درها برو ( وقتي توي ترجمه ناشيم گاهي اوقاتم نامفهومه ترجمه هام بازم معذزت )
    يك شرور جهنده ( جان ؟؟؟ منظورش كدوماست ؟ ) و يكي ديگه در سمت راستت بكش و به جفت دري كه همون نزديكيهاست برو .
    از نردبان بالا برو و به يك زامبي در سمت راستت شليك كن ( حالا اگه يكي خواست با اره برقي بكشه تكليف چيه ؟ ها ها ها ) سپس سمت چپ بالا به در همون نزديكيا برو .
    آيتم ها رو بگير و از جايگاه سلامتي ( همون خون . ها ها . ) سالم شو ( همون خون بخور :d ) سپس قبل از وارد شدن به در قبلي صفحه ي چرخان رو براي راه افتادن به كار ببر .
    ار نردبان يك بار ديگر بالا برو و يك شرور و يك مرده رو بكشو از ميان يك جفت در برو و قسمت پايين تا به در بعدي برسي .
    به يك كماندو و يكي ديگه قبل از برداشتن آيتمهاي ذو طرفت شليك كن و در سمت راستتم شروري هست كه ميتوني بكشي ( اينجا شد ته ترجمه !! )
    َشرور پشت سرت رو بكش و به بخش كنترل برو و شروري ديگري كه پشتته رو بهش تير اندازي كن ( اينجا فكر كنم منظورش اونيه كه بعدا از پشت مياد )
    صفحه رو بكار ببر و قسمت 1 رو براي هدفت انتخاب كن .
    در مايل به قرمز سمت راستت رو بكار ببر و به اونجا برو براي ترك كردن اين ناحيه . ( تموممممممممم شددددددددد )
    اينم ترجمه ي كلي اين مرحله كه موندي بيتا ( خانوم ؟؟؟ )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام
    دوست عزيز ممنون تونستم ردش کنم و بازي رو هم تموم کردم...البته با راهنمايي شما...خيلي ممنون....اميدوارم جبران کنم.
    راستي در مورد کلمه آخر شما (خانوم؟؟؟) که فکر مي کنم اين يک سوال هست که براي شما پيش آمده...بايد بگم که بله خانوم و اسم واقعي من بيتا هست.
    موفق و سربلند باشي

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط byta_1
    با سلام
    دوست عزيز ممنون تونستم ردش کنم و بازي رو هم تموم کردم...البته با راهنمايي شما...خيلي ممنون....اميدوارم جبران کنم.
    راستي در مورد کلمه آخر شما (خانوم؟؟؟) که فکر مي کنم اين يک سوال هست که براي شما پيش آمده...بايد بگم که بله خانوم و اسم واقعي من بيتا هست.
    موفق و سربلند باشي
    كاري نكردم عزيز . اولا كه در مورد خانوم چون بعضيا ميگن بيتا يعني تك . برا همين .
    دوم اينكه بازي رو تموم كردي جدييييي ؟ به اين زودي؟؟
    بابا سوپر بازي خور مرحله آخر مشكل نداشتي ؟ فقط همين جارو گير كرده بودي ؟؟
    زحمتي هم نبود عزيز يكم زبانم قوي شد و ترجمه همين

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •