تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: دارم گیج میشم !!! C#

آخر فروم باز Mehran NZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام عزیز
    ببینید من این کار و کردم که هر ترمی یک کتاب غیر دانشگاهی در مورد برنامه نویسی خوندم در این صورت تضمین می کنید که در سال بتونید سه تا کتاب بخونید دو کتاب در پاییز و بهار یه دونه هم تابستون که این خیلی خوبه کلا سعی کنید برنامه ریزی داشته باشین و بهشون برسید تا خسته نشین و حتی تعداد صفحاتی که در هر روز می خواین بخونید رو مشخص کنید!
    شما زبانتون در چه حدی هست می تونید انگلیسی بخونید؟ اگه آره که من به ترتیب این و پیشنهاد می کنم
    1-کتاب C++ پیام نور+حل کیه تمریناتش که هم کتابش و هم جواباش در اینترنت هست
    C++ How to Program, Fifth Edition-2
    Wrox Ivor Hortons Beginning Visual C Plus Plus 2008-3
    که هر دوش لینکهای دانلود دارن
    و بعد در حدی خواهید بود 100% که هر زبانی رو که دوست داشتین بدون هیچ مشکلی انتخاب کنید
    ولی ببینید این چیزی هستش که من می گم و قرار نیست که برای شما بهترین باشه اگه شما زبانتون قوی هست مشکل چندانی توی انتخاب منبع ندارین مثلا وقتی می خواین در مورد یک موضوعی مطالعه کنید چندین کتاب رو در مورد اون موضوع دانلود کنید(اگه از این dvd هایی که ارشیو کتاب هستن داشتید که چه بهتر) و همه رو یکم بخونید تا ببینید کدوم بیشتر چشمتون و می گیره به همین راحتی! ولی اگه انگلیسیتون قوی نیست از الان تا آخر عمرتون مشکل منبع خواهید داشت بهترین کاری که به ذهن من می رسه اینه که قبل از خرید کتاب برین کتاب خونه و کتابهای اونجا رو در مورد اون موضوع کامل بررسی کنید و از همین فردا برین در یک آموزشگاه زیان اسم نویسی کنید
    در مورد کتاب جعفر نژاد هم من تا نصف خوندمش کتاب خوبی بود و توی بورلند هم کدهاش و اجرا می کرد که می تونه بهتون کمک کنه که زیاد وابسته به ویژوال استادیو نشین و محیطهای دیگه رو هم بشناسید
    آزاد باشید

2. این کاربر از Mehran NZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ha2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تو پس کوچه های P30World

پيش فرض

سلام عزیز
    ببینید من این کار و کردم که هر ترمی یک کتاب غیر دانشگاهی در مورد برنامه نویسی خوندم در این صورت تضمین می کنید که در سال بتونید سه تا کتاب بخونید دو کتاب در پاییز و بهار یه دونه هم تابستون که این خیلی خوبه کلا سعی کنید برنامه ریزی داشته باشین و بهشون برسید تا خسته نشین و حتی تعداد صفحاتی که در هر روز می خواین بخونید رو مشخص کنید!
    شما زبانتون در چه حدی هست می تونید انگلیسی بخونید؟ اگه آره که من به ترتیب این و پیشنهاد می کنم
    1-کتاب C++ پیام نور+حل کیه تمریناتش که هم کتابش و هم جواباش در اینترنت هست
    C++ How to Program, Fifth Edition-2
    Wrox Ivor Hortons Beginning Visual C Plus Plus 2008-3
    که هر دوش لینکهای دانلود دارن
    و بعد در حدی خواهید بود 100% که هر زبانی رو که دوست داشتین بدون هیچ مشکلی انتخاب کنید
    ولی ببینید این چیزی هستش که من می گم و قرار نیست که برای شما بهترین باشه اگه شما زبانتون قوی هست مشکل چندانی توی انتخاب منبع ندارین مثلا وقتی می خواین در مورد یک موضوعی مطالعه کنید چندین کتاب رو در مورد اون موضوع دانلود کنید(اگه از این dvd هایی که ارشیو کتاب هستن داشتید که چه بهتر) و همه رو یکم بخونید تا ببینید کدوم بیشتر چشمتون و می گیره به همین راحتی! ولی اگه انگلیسیتون قوی نیست از الان تا آخر عمرتون مشکل منبع خواهید داشت بهترین کاری که به ذهن من می رسه اینه که قبل از خرید کتاب برین کتاب خونه و کتابهای اونجا رو در مورد اون موضوع کامل بررسی کنید و از همین فردا برین در یک آموزشگاه زیان اسم نویسی کنید
    در مورد کتاب جعفر نژاد هم من تا نصف خوندمش کتاب خوبی بود و توی بورلند هم کدهاش و اجرا می کرد که می تونه بهتون کمک کنه که زیاد وابسته به ویژوال استادیو نشین و محیطهای دیگه رو هم بشناسید
    آزاد باشید
    زبان که مشکلی ندارم !! (البته فکر کنم) !! !! اما به نظرم ادم وقتی داره یه زبان یاد می گیره بهتره اوین کتابش فارسی باشه !! !! نمی دونم نظر خودم هست ها !! !!
    این کتاب C++ پیام نور باید بخرم یاد دانلود کنم !! بقیه ی کتاب هارو هم دارم !! کلا E-Book زیاد دارم واسه برنامه نویسی !!
    پس شما می گین که سی شارپ رو بیخیال شم ؟ بچسبم به سی پلاس پلاس ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

زبان که مشکلی ندارم !! (البته فکر کنم) !! !! اما به نظرم ادم وقتی داره یه زبان یاد می گیره بهتره اوین کتابش فارسی باشه !! !! نمی دونم نظر خودم هست ها !! !!
    این کتاب C++ پیام نور باید بخرم یاد دانلود کنم !! بقیه ی کتاب هارو هم دارم !! کلا E-Book زیاد دارم واسه برنامه نویسی !!
    پس شما می گین که سی شارپ رو بیخیال شم ؟ بچسبم به سی پلاس پلاس ؟
    اون کتاب پیام نور همون طور که گفتم لینک دانلودش هست تو نت اگرم نسخه کاغذی می خواین که می تونید بخرید(همون خلاصه شده دیتل هست که برای تازه کارها بنظرم خیلی خوبه)
    در مورد اینکه بذارین کنار تصمیم گیرنده خود شمایین باید ببینید چه نوع برنامه نویسی می خواین بشین (حرفه ای یا ...) حالا اگه خیلی شک دارین یکم دیگه برین جلو ببنید به مشکل بر می خورید یا نه ولی من حرفام و زدم دیگه هرگز هم به یه تازه کار c# رو پیشنهاد نمی کنم

5. این کاربر از Mehran NZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ببخشید پابرهنه وسط بحث میام ولی اگر زبانت اونقدری خوبه که کتاب انگلیسی بخونی اصلاً سمت فارسی هم نرو مخصوصاً اینجور کتابا.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ha2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تو پس کوچه های P30World

پيش فرض

اون کتاب پیام نور همون طور که گفتم لینک دانلودش هست تو نت اگرم نسخه کاغذی می خواین که می تونید بخرید(همون خلاصه شده دیتل هست که برای تازه کارها بنظرم خیلی خوبه)
    در مورد اینکه بذارین کنار تصمیم گیرنده خود شمایین باید ببینید چه نوع برنامه نویسی می خواین بشین (حرفه ای یا ...) حالا اگه خیلی شک دارین یکم دیگه برین جلو ببنید به مشکل بر می خورید یا نه ولی من حرفام و زدم دیگه هرگز هم به یه تازه کار c# رو پیشنهاد نمی کنم
    ببخشید ها زیاد سوال می پرسم !!
    این سی پلاس پلاس چقدر طول می کشه یاد گرفتنش !! ؟
    اینه دیگه کتاب !!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ha2006; 04-04-2010 at 21:19.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ببخشید ها زیاد سوال می پرسم !!
    این سی پلاس پلاس چقدر طول می کشه یاد گرفتنش !! ؟
    اینه دیگه کتاب !!
    کد:
    زیاد طول می کشه ذهنتون و باید آماده کنید که حالا حالاها برنامه نویسی برای محیطهای گرافیکی رو از سر باید بیرون کنید(در برنامه نویسی راه میان بر وجود نداره باید تلاش کرد)
    آره همینه اینجارم ببین خودم تمریناش و تا 8 فصل حل کرده بودم ولی تو اینترنت اگه درست یادم مونده باشه دیده بودم مثل اینکه کاملش هم حل شده بود فقط یه مقدار سرچ نیاز داره
    کد:

9. این کاربر از Mehran NZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

سلام.
    اخه چه جوری بدون منبع یاد گرفتین !! اصلا اگه میشه بگین چی خوندین !! یعنی از اول چی کار کردین ؟
    خوب من برنامه نویسی ویژوال بیسیک 6 یکم بلد بودم.
    کلاً تو برنامه گیر که میکردم برنامه رو حتی به صورت گوسفندی!! هم مینوشتم منظورم اینه به جای حلقه تمام متغیر ها رو یکی یکی تعریف میکردم.چیزی که برام مهم بود تمام شدن برنامه بود.
    بعد رفتم سراغ سی شارپ و یه کتاب از آقای هاشمیان گرفتم و تا صفحه 100 خوندم و دیگه نخوندم بقیه رو هم از سورس کد های همین دوستان پی سی و سایت Codeproject.com و مخصوصاً آقای _H2_ داش حسن خودم که خیلی بهم کمک کرد یاد گرفتم.

موفق و سر بلند باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

salam
    be nazare man ketab o narm afzar ba ham khaili komaket mikonan man ham daram to uni c# mikhonam ostadam khob ni ama ketabe ghomi khaili komakam mikone
    movafagh bashi

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •