سلام عزیز
ببینید من این کار و کردم که هر ترمی یک کتاب غیر دانشگاهی در مورد برنامه نویسی خوندم در این صورت تضمین می کنید که در سال بتونید سه تا کتاب بخونید دو کتاب در پاییز و بهار یه دونه هم تابستون که این خیلی خوبه کلا سعی کنید برنامه ریزی داشته باشین و بهشون برسید تا خسته نشین و حتی تعداد صفحاتی که در هر روز می خواین بخونید رو مشخص کنید!
شما زبانتون در چه حدی هست می تونید انگلیسی بخونید؟ اگه آره که من به ترتیب این و پیشنهاد می کنم
1-کتاب C++ پیام نور+حل کیه تمریناتش که هم کتابش و هم جواباش در اینترنت هست
C++ How to Program, Fifth Edition-2
Wrox Ivor Hortons Beginning Visual C Plus Plus 2008-3
که هر دوش لینکهای دانلود دارن
و بعد در حدی خواهید بود 100% که هر زبانی رو که دوست داشتین بدون هیچ مشکلی انتخاب کنید
ولی ببینید این چیزی هستش که من می گم و قرار نیست که برای شما بهترین باشه اگه شما زبانتون قوی هست مشکل چندانی توی انتخاب منبع ندارین مثلا وقتی می خواین در مورد یک موضوعی مطالعه کنید چندین کتاب رو در مورد اون موضوع دانلود کنید(اگه از این dvd هایی که ارشیو کتاب هستن داشتید که چه بهتر) و همه رو یکم بخونید تا ببینید کدوم بیشتر چشمتون و می گیره به همین راحتی! ولی اگه انگلیسیتون قوی نیست از الان تا آخر عمرتون مشکل منبع خواهید داشت بهترین کاری که به ذهن من می رسه اینه که قبل از خرید کتاب برین کتاب خونه و کتابهای اونجا رو در مورد اون موضوع کامل بررسی کنید و از همین فردا برین در یک آموزشگاه زیان اسم نویسی کنید
در مورد کتاب جعفر نژاد هم من تا نصف خوندمش کتاب خوبی بود و توی بورلند هم کدهاش و اجرا می کرد که می تونه بهتون کمک کنه که زیاد وابسته به ویژوال استادیو نشین و محیطهای دیگه رو هم بشناسید
آزاد باشید