آندروئيد آندروئيد آندروئيد![]()
به نظرم بهترین سیستم عامل باداست ...
اولین دلیلم انعطاف پذیری بالاشه و قدرت گرافیکی سیستم عامل ...
دومین دلیل اینکه با توجه به اینکه مک عالی هستش ! ولی هیچ وقت مثل ویندوز نمیتونی ازش استفاده کنی چون مولتی تسکینگ نداره ! ولی بادا مزیتهای مک رو داره بعلاوه مزیتهای ویندوز ...
سومین دلیل یه هسته کاملا جدا از بقیه سیستم عاملهاست این سیستم عامل هسته مرکزیش Nucleus هستش ! به عبارتی اکثر سیستم عاملها یا لینوکس هستن یا روی هسته لینوکس برنامه ریزی میشن و اینها با یه پوسته محیط رو عوض میکنن ... ولی خوب نمیگم بده! ولی چیزیه که همه دست گذاشتن روش و خوبم هست اما انعطاف پذیری بادا رو نداره
بادا اگر پشتیبانی خوبی بشه قطعا ظرفیتش بالاتر از بقیست ..توجه داشته باش به شرط پشتیبانی نرم افزاری قوی ! وگرنه میشه همون سیستم عامل گوشیهای چینی![]()
سلام
من خودم الان یک گوشی n78 دارم. چندان از سیستم عامل سیمبیان راضی نیستم. نه از نظر مولتی مدیا و نه از نظر راحتی کار .
دوستانی که با ویندوز موبایل کار کردند, از گوشی خود رضایت بیشتری داشتند.
شخصا با توجه به اینکه علاقمند به برنامه نویسی هستم و با محیط دات نت هم آشنایی دارم, گوشی بعدی که بخرم , احتمال بسیار زیاد ویندوز موبایل باشه ( فعلا HTC HD2 مدنظرمه ) چون میشه در دات نت برای ویندوز موبایل برنامه نویسی کرد. پشتیبانی مولتی مدیای ویندوز هم تا اونجا که دیدم عالی بوده.
علاوه بر ویندوز موبایل, آیفون هم سیستم عامل قدرتمندی داره. در آیفون نرم افزارهای خلاقانه بسیاری نوشته شده. کلاس کار آیفون هم یک سر و گردن بالاتر از بقیه گوشیهاست. یکی از همکارانم که آیفون باز بود , خیلی از نرم افزارهای آنرا بمن معرفی میکرد. اکثر سرویسها و نرم افزارهایی که در گوشی همراه خدمات می دهند, آیفون را تحت پوشش دارند. البته نسخه 3G آنرا به شما توصیه میکنم.
آندروید با اینکه بهینه سازیهای خوبی در اجرای برنامه ها دارد اما بدلیل تعداد کمتر نرم افزارها و نیز وابستگی به سرویسهای گوگل و با توجه به محدودیت و هزینه بالای اینترنت روی موبایل در ایران, بهتون توصیه نمیکنم.
1- android
2- mac
3-symbian new
4-rim
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)