تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 27

نام تاپيک: مجلس با "دو فوریت" ، درباره‌ی واردات خودرو در سال 89 احتمالا تجدید نظر می کند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

به نظر من هم پایین آوردن تعرفه کار درستی نبود.

چرا که کیفیت پایین تولیدات ما ، از جای دیگه آب میخوره و یقین بدونید اگر هم این تعرفه 70% رو برای 89 نگه دارند، باز هم کیفیت بهتر نمیشه. شایدم باعث افت بشه . به خاطر مسائل اقتصادی که براشون ممکنه پیش بیاد.

راه بالا بردن کیفیت محصولات خودروی ما یه هیچ وجه پایین آوردن تعرفه واردات نیست. این رو تو سال آینده خواهید دید.

پروفشنال هشت بهشت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

وقتی رئیس پلیس راه نمایی و رانندگی تهران تو تلویزیون میگه تا وقتی خوردوسازی تو ایران دولتی باشه کیفیت ماشین ها بهتر نمیشه ، و وقتی با بالا نگهداشتن تعرفه ها دست خودرو ساز باز گذاشته میشه تا برای افزایش کیفیت تلاشی نکنه ، این بازدید رهبری از صنایع خودروسازی دیگه یه جور تایید رفتار خودروساز محسوب میشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من نمیدونم این فقط واردات خودرو هست که باعث میشه ملت از کار بیکار بشن؟؟؟؟.. اونوقت این واردات بی رویه و غیر اصولی کالا (بهتره بگم بنجل‌جات) از کشور دوست و برادر چـــین هیچ دخلی به بیکاری جوونای ما نداره؟؟؟

پ.ن:یعنی میشه یه روز برسه ما پورشه/فراری/بنز سوار شیم؟...
    Last edited by masud-000000; 01-04-2010 at 19:33.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران - سه راه افسريه - شهرك كاروان (رضويه)

پيش فرض

به نظر من هم پایین آوردن تعرفه کار درستی نبود.

چرا که کیفیت پایین تولیدات ما ، از جای دیگه آب میخوره و یقین بدونید اگر هم این تعرفه 70% رو برای 89 نگه دارند، باز هم کیفیت بهتر نمیشه. شایدم باعث افت بشه . به خاطر مسائل اقتصادی که براشون ممکنه پیش بیاد.

راه بالا بردن کیفیت محصولات خودروی ما یه هیچ وجه پایین آوردن تعرفه واردات نیست. این رو تو سال آینده خواهید دید.
    ابن همه سال داره این سیستم تعرفه اجرا میشه چی شد ؟ چقدر کیفیت رشد کرد ؟

اینها یک پاپاسی برای جون من و خانواده ام و شما و خانواده تون قائل نیستند اگر خدای نکرده یک روز تو ماشینتون نشسته بودید همراه خانوادتون و ماشین آتیش میگرفت و زند زنده جزغاله می شدید بازم این حرف روز میزدید (خودتون بهتر از این مسائل اگاه هستید)

از چند تا از این خانواده ها که مردم ماشینشون اتیش گرفته / باز نشدن ایربگ / نگرفتن ترمز و .... که خسارت مادی و جانی دادن دلجوی شده ؟ چقدر سعی کردن که این مشکلات رو بر طرف کنن ؟ اینا رو دیدید شرکت تویوتا رو هم ببینید

نگید تو رو خدا این حرف ها رو ما که جونمون رو از سر راه نیاوردیم که بکنیم خودمون رو موش ازمایشگاهی اینها !

اینها که سنگشون رو به سینه میزند کاری که انجام میدن جز ضرر (در خیلی از مسائل) چیزی برای کشور نداره

هر کسی را بهر کاری ساختند

5. 2 کاربر از _LOVE_CODER_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BBNHFAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من نمیدونم این همه کشته توی تصادفات رو بعضی ها نمیبینن که میان دفاع میکنن ؟! آخه ایران رو چه به خودروسازی ؟! هزارجای دیگه برای کار داره ایران این همه معدن و سرمایه های عظیم ! چه گیری دادن به خودرو سازی ! تا 1 سال دیگه اصلا توی خیابونها نمیشه رانندگی کرد از بس شلوغ میشه ...
    واقعا حرف درستیه
    اثباتش هم اینه که:
    سایپا ( سال تاسیس = 1966)
    آخرین دستاورد : Saipa SABA

هیوندای (سال تاسیس = 1967)
    آخرین دستاورد:Hyundai Equus

7. 2 کاربر از BBNHFAK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ابن همه سال داره این سیستم تعرفه اجرا میشه چی شد ؟ چقدر کیفیت رشد کرد ؟

اینها یک پاپاسی برای جون من و خانواده ام و شما و خانواده تون قائل نیستند اگر خدای نکرده یک روز تو ماشینتون نشسته بودید همراه خانوادتون و ماشین آتیش میگرفت و زند زنده جزغاله می شدید بازم این حرف روز میزدید (خودتون بهتر از این مسائل اگاه هستید)

از چند تا از این خانواده ها که مردم ماشینشون اتیش گرفته / باز نشدن ایربگ / نگرفتن ترمز و .... که خسارت مادی و جانی دادن دلجوی شده ؟ چقدر سعی کردن که این مشکلات رو بر طرف کنن ؟ اینا رو دیدید شرکت تویوتا رو هم ببینید

نگید تو رو خدا این حرف ها رو ما که جونمون رو از سر راه نیاوردیم که بکنیم خودمون رو موش ازمایشگاهی اینها !

اینها که سنگشون رو به سینه میزند کاری که انجام میدن جز ضرر (در خیلی از مسائل) چیزی برای کشور نداره

هر کسی را بهر کاری ساختند
    شما متوجه نشدید من چی گفتم.

نمیگم که کیفیت خودروهای ما خوبه. من هم میدونم که چقدر پژو آتیش گرفت.
    کسی منکر اینها نشده.

من میگم که راه بالا بردن کیفیت ، کاهش تعرفه نیست. همین.

همین کره جنوبی که سریع با ایران مقایسه اش میکنن، به هیچ وجه از راه محدود نبودن واردات و تشويق صادرات

به اینجا نرسیده.

در جامعه کره جنوبی، در هر زمینه ای ، مصرف کنندگان کالای خارجی را خائن تلقی میکنند، آن هم نه در وضعیت امروزی بلکه در زمانی که کره جنوبی ابتدای مسیر بود و کیفیت کالاهایش، مناسب نبود و اصلا با نمونه های خارجی قابل مقایسه نبود.

در سال 1995 کل خودروهای وارداتی به کره جنوبی 1900 دستگاه بوده، در حالی که تولید داخلی در کره جنوبی 2 میلیون دستگاه بوده که امریکا 20% آن را وارد کرده.

کسی منکر کیفیت پایین خودروهای داخلی نیست، این که واضحه. بلکه بحث بر سر شیوه ی ارتقای کیفیت هست. که نظر من اینه که کاهش تعرفه واردات به هیچ وجه به ارتقای کیفیت منجر نمیشه.

بنده هم سنگ کسی رو به سینه نمیزنم. من هم در ابتدا اگر بحث شخصی باشه، از خدامه که تعرفه پایین بیاد. اما انسان باید همه جوانب رو در نظر بگیره.

به نظر من یکی از راه های ارتقای کیفیت، خصوصی سازی رد مالکیت در مرحله ی اول و سپس خصوصی سازی در مدیریت در مرحله ی بعد هست که در فضای اقتصادی امروز کشور و به خصوص فضای اقتصادی ایران خودرو این اتفاق چند سال طول میکشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

حالا دلیلش رو متوجه شدید

دلیل چی رو متوجه بشم؟

من نظرم رو گفتم و ایشون هم یه جمله ای گفتند، مگه من سوالی کردم که دلیلش رو متوجه بشم؟

اما به شخصه با ایشون موافق نیستم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mdmehry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

حمایت از صنعت به اصطلاح نوزاد خودروسازی به چه بهایی. واقعا جای تاسف داره.

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

شما متوجه نشدید من چی گفتم.

نمیگم که کیفیت خودروهای ما خوبه. من هم میدونم که چقدر پژو آتیش گرفت.
    کسی منکر اینها نشده.

من میگم که راه بالا بردن کیفیت ، کاهش تعرفه نیست. همین.

همین کره جنوبی که سریع با ایران مقایسه اش میکنن، به هیچ وجه از راه محدود نبودن واردات و تشويق صادرات

به اینجا نرسیده.

در جامعه کره جنوبی، در هر زمینه ای ، مصرف کنندگان کالای خارجی را خائن تلقی میکنند، آن هم نه در وضعیت امروزی بلکه در زمانی که کره جنوبی ابتدای مسیر بود و کیفیت کالاهایش، مناسب نبود و اصلا با نمونه های خارجی قابل مقایسه نبود.

در سال 1995 کل خودروهای وارداتی به کره جنوبی 1900 دستگاه بوده، در حالی که تولید داخلی در کره جنوبی 2 میلیون دستگاه بوده که امریکا 20% آن را وارد کرده.

کسی منکر کیفیت پایین خودروهای داخلی نیست، این که واضحه. بلکه بحث بر سر شیوه ی ارتقای کیفیت هست. که نظر من اینه که کاهش تعرفه واردات به هیچ وجه به ارتقای کیفیت منجر نمیشه.

بنده هم سنگ کسی رو به سینه نمیزنم. من هم در ابتدا اگر بحث شخصی باشه، از خدامه که تعرفه پایین بیاد. اما انسان باید همه جوانب رو در نظر بگیره.

به نظر من یکی از راه های ارتقای کیفیت، خصوصی سازی رد مالکیت در مرحله ی اول و سپس خصوصی سازی در مدیریت در مرحله ی بعد هست که در فضای اقتصادی امروز کشور و به خصوص فضای اقتصادی ایران خودرو این اتفاق چند سال طول میکشه.
    خصوصی سازی وقتی به درد میخوره که رقابت در میون باشه. وگرنه وقتی تعرفه ها بالا باشه و ماشین وارداتی گرون در بیاد و خودرو ساز داخلی با این گرونی تضمین داشته باشه که خودرو اش به فروش میره دیگه چه فزقی میکنه دست کی باشه؟ خصوصی باشه یا دولتی؟

کاهش تعرفه اتفاقا کار خوبیه. اگر کلا تعرفه ها برداشته بشن خب دیگه کلا صنعت خودرو سازی(؟) کشور میخوابه.
    اما اگه مثل الان مثلا ده درصد کمتر کنند باعث میشه که خودرو سازحواسشو بیشتر جمع کنه و به خیال اینکه هر چی بده فروش میره جنس سمبل کاری شده به خورد ملت نده.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خصوصی سازی وقتی به درد میخوره که رقابت در میون باشه. وگرنه وقتی تعرفه ها بالا باشه و ماشین وارداتی گرون در بیاد و خودرو ساز داخلی با این گرونی تضمین داشته باشه که خودرو اش به فروش میره دیگه چه فزقی میکنه دست کی باشه؟ خصوصی باشه یا دولتی؟

کاهش تعرفه اتفاقا کار خوبیه. اگر کلا تعرفه ها برداشته بشن خب دیگه کلا صنعت خودرو سازی(؟) کشور میخوابه.
    اما اگه مثل الان مثلا ده درصد کمتر کنند باعث میشه که خودرو سازحواسشو بیشتر جمع کنه و به خیال اینکه هر چی بده فروش میره جنس سمبل کاری شده به خورد ملت نده.
    اتفاقا زمانی رقابت ایجاد میشه که مالکیت خصوصی بشه . زمانی که خصوصی نیست به این معناست که مالک آن یعنی دولت ، موظف است که تمام مخارج و حتی ضرر دهی اون رو جبران کنه.
    زمانی که مالکیت خصوصی بشه، مجبور میشن که برای جلوگیری از ضرر ، اقدامات مشتری محور انجام بدن ( مثل ارتقای کیفیت و خدمات پس از فروش) .

در حالتی که شرکتی خصوصی هست ، به دلیل این که پشتیبانی نامحدود مثل دولت نداره، مجبور به ارتقای کیفیت میشه، اما زمانی که دولتی هست، چندان عزمی بر مشتری محوری وجود ندارد.

ما اگه مثل الان مثلا ده درصد کمتر کنند باعث میشه که خودرو سازحواسشو بیشتر جمع کنه و به خیال اینکه هر چی بده فروش میره جنس سمبل کاری شده به خورد ملت نده.[
    این که همون توجیه دوستان بود.
    موضوع اینه که همه چیز به این راحتی نیست که بله خودروساز حواسش رو جمع میکنه.
    مدیریت خصوصی برای همین جاست که تا نشه، به قول شما خودروساز حواسش رو جمع نمیکنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •