به هر حال تخصص بتسدا rpg هستش. و از عهده ای این سبک بازی خوب برمیاد.
به هر حال تخصص بتسدا rpg هستش. و از عهده ای این سبک بازی خوب برمیاد.
یعنی چی؟ یه جوری میگی انگار یه سبکی هست که تازه درست شده!!ای بابا! اینم که RPG هست! RPG هم خز شد !![]()
این سبک یکی از اصیل ترین سبک های بازیه
بعدشم اگه شما توجه کنید بیشتر بازی هایی که سبکشون RPG نیست یکمی از رگه های RPG در خودشون دارن
تصاویر جدید به همراه تریلر توسط Bethesda برای Hunted: The Demon’s Forge منتشر شده است.این عنوان برای سه پلتفرم 360, PS3 و PC در تاریخ May 31 در امریکای شمالی و 3 June در اروپا منتشر میشود.
مشاهده تصاویر :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه نکته ای که برام جالبه اینه که صدا پیشه شخصیت Seraphine تو بازی کسی نیست جز خانم Lucy Lawless یا همون لوکریشیا ( Lucretia) تو سری اسپارتاکوس !
محتوای مخفی: O O
مطمئن هستی که 31 پخش می شه من امروز دیدم که تو یک سایتی لینک دانلود گذاشته بود
با توجه به فرهنگ پر طرفدار کپی رایت عنوان های کرک شده زود تر منتشر میشن ولی اون تاریخ برای انتشار درست است دی:
تاریخ های انتشار بازی در نقاط مختلف هم به این صورت هست:
- May 31, 2011 در آمریکای شمالی
- June 23, 2011 در ژاپن
خب بازی منتشر شد،باید انتقال پیدا کنه تاپیک هم....من گرفتم بازی رو،فقط دقت کنید فرشنده بهتون نندازه،آخه هم فرانسویش الان تو بازار هست هم انگلیسیش،من نمیدونستم،فرانسویشو گرفتم2 باره یکی دیگه گرفتم تا بتونم یه بازی rpg رو بازی کنم مثل آدم!
![]()
Hunted The Demons Forge PC SKIDROW
محتوای مخفی: D
اینم از این...
Last edited by Hojjat07; 01-06-2011 at 22:00.
لینک ها رو داخل اسپویلر قرار بدید تا تاپیک شلوغ نشه....................
چرا کسی چیزی در مورد بازی نمیگه؟!
بازی دیگه هم برای 360 هم برای پی سی اومده
دو تا امتیاز از بازی:
Joystiq 7.0
Eurogamer 7.0
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)