تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: مشکل در انتخاب پاور بالای 1000 وات

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد از تعطیلات یا نهایتا تا اردیبهشت ماه میاد بیرون
    باید بیاد تا ببینیم چه جور پاوریه

اگه نباشه جاش خالی می مونه cold398's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    من در نهایت این پاور رو انتخاب کردم و خریدم
    real powe m1000
    این پاور تو نت ریویوهای متعدد داره و شناخته شده و کاملا قدرتمنده
    درباره ماژولار بودن یا نبودن پاور 1250 وات کولرمستر اگه پست های قبلی منو تو همین تاپیک بخونید متوجه میشید که من سر موضوع بررسی کردن این پاور از نزدیک، با عامل فروش دریا کامپیوتر درگیر شدم و آخرش هم قیدشو زدم
    زورشون میومد پک رو از انبارشون بیارن و باز کنن!
    در هر حال من که قیدشو زدم و m1000 خریدم
    گرین و کورسیر و ترمالتیک و اینا رو فراموش کردم.......
    هر کس یه تجربه ای از برندهای مختلف داره ، تجربه منم از گرین خوب نبوده تا الان
    راستی قیمت روز 1250 کولر 290 تومانه،نمیدونم این قیمت میتونه قیمته یه پاوره 1250 ماژولار باشه یا نه؟
    چون ترمالتیک 1000 واتش که 300 تومانه ؛ مارکهای دیگه هم همینطور. ولی 290 تومان اگه ماژولار باشه جای سوال داره!
    در ضمن خرید silent pro اصلا به صرفه نیست چون از m1000 یا مدلهای 1000 وات مشابه خیلی بالاتره
    سلام
    real powe m1000 رو توی نت دیدم انتخاب خوبی کردی دوست عزیز مبارک باشه ولی چند تا سوال دارم اولیش اینکه قیمتشو بهم نگفتی ! این پاور تا حدودی شبیه همون مدل 1250 واته . سرو صدای فنش چطوره ؟ سایلنته ؟ چرا 1000وات سایلنت پرو به صرفه نیست مگه قیمتش چقدره ؟ راستی چرا کورسیر 1000 وات نخریدی ؟ اخه این مدلم جز مدل های پر طرفداره من از نزدیک ندیدمش ولی بهش میاد خیلی توپ باشه .

[
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by cold398; 04-04-2010 at 21:35.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    real powe m1000 رو توی نت دیدم انتخاب خوبی کردی دوست عزیز مبارک باشه ولی چند تا سوال دارم اولیش اینکه قیمتشو بهم نگفتی ! این پاور تا حدودی شبیه همون مدل 1250 واته . سرو صدای فنش چطوره ؟ سایلنته ؟ چرا 1000وات سایلنت پرو به صرفه نیست مگه قیمتش چقدره ؟ راستی چرا کورسیر 1000 وات نخریدی ؟ اخه این مدلم جز مدل های پر طرفداره من از نزدیک ندیدمش ولی بهش میاد خیلی توپ باشه .

[
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قیمتش 270 تومان
    Last edited by alpha007; 29-03-2010 at 11:16.

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز...
    قطعات شما ؟!

به نظر من Green GP1035B میتونه انتخاب خوبی باشه..
    کلا سری جدید پاور ها Green (1035 & 1235)s پاور ها کاملا بی صدایی هستند......
    اگر قیمت قطعه براتون مهم نیست من به شما پیشنهاد های بهری میدم مثل 85 + Antec 1200W OC / Enermax Revulotion 1250W
    اگر هم از گزینه بالا بدون در نظر گرفتن قیمت من Corsair HX1000W رو انتخاب میکنم.....
    سلام
    یکی دیگه از دوستان تحقیق کردن و میگن که Corsair حرارت زیادی تولید میکنه پس با توجه به استاندارد نبودن کیس من فکر نمیکنم Corsair HX 1000w انتخاب مناسبی باشه .

ممنون از راهنماییتون

داره خودمونی میشه ali.sholug's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

کول مستر خودش جزو سازندگان فن هستش پس میشه اینطور نتیجه گرفت که اگر جنبه سایلنت بودن مطرح باشه کول مستر خوبه توی کیفیت هم در حد متوسط هست

اکبل که گفتم تایوانیش رو اگر پیدا کنید خیلی خوبه اکبل تامین کننده پاور سرور برای برندهای معروف هم هست که معمولا چندین سال بدون وقفه کارمیکنن

اگر قیمت زیاد براتون اهمیت نداره درباره اکبل هم کمی تحقیق کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    دیروز داشتم به سایت OCZ یه نگاهی می انداختم که این مدل رو پیدا کردم OCZ Z SERIES 1000W به نظر میاد از نظر کیفیت ساخت و دوام از گرین و کولر مستر و یا حتی کرسیر خیلی بهتر باشه جدای از این موضوع این پاور جز پاورهایی هست که نشان GOLD PLUS 80 رو اخذ کرده.

کسی درباره میزان نویز و صدایی که فن پاورهای OCZ ایجاد می کنه اطلاع داره ؟ و اینکه میزان حرارتی که این پاور ها تولید میکنن در حد نرمال هست یا مثل کرسر حرارت خارج شده توسط فنش زیاده (طبق گفته یکی از دوستان ، خودم اطلاع دقیقی راجع به کرسیر ندارم ولی میگن حرارت زیادی تولید میکنه) ؟ اگه اطلاع دارین راهنماییم کنین ممنون میشم میخوام بخرمش ولی اطلاعات دقیقی راجع بشه ندارم خواهش میکنم کمکم کنین .

Last edited by cold398; 04-04-2010 at 20:49.

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اینم یه مدل دیگه از برند بین المللی و بسیار بسیار معتبر Enermax
    شرکت Enermax جز بزرگترین تولید کنندگان پاور ، کیس و فن کولر در دنیاست و جز برند های پر طرفدار بشمار میره این شرکت 9 سری پاور مختلف تولید میکنه . نکته جالب دیگه اینه Enermax Technology Corporation در حال حاظر با 17 مدل پاور دارنده گواهینامه GOLD PLUS 80 دارای بیشتر تعداد پاور دارنده این گواهینامه در دنیاست . پاوری که پایین تصاویرش رو گذاشتم MODU87+ 900W از سری+MODU87 هستش که پاورهای این سری 7 مدل هستند و از 500 وات تا 1100 وات هستند . 
    راستی یه چیز خیلی عجیب دیگه اینکه میزان نویز تولید شده توسط فن این پاورها در راندمان کاری نرمال بین 1-2 db هست فن پاورهای گرین و کولر مستر حداقل 16 db نویز تولید میکنه .

خواهش میکنم نظرتون رو درباره مدل های معرفی شده بگین .
    Last edited by cold398; 04-04-2010 at 21:42.

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    مشخصات دقیق تر از پاور های Enermax و سری +MODU87 که شرکت مهندسی عقیق رایانه تک وارد کننده این برند در ایران هستش .

ویژگی ها :

- دارای نسخه 2.3 ، ATX 12V ، سازگار با جدیدترین استاندارد پاورهای PC

- دارای بازده 88 %

- کاهش مصرف قابل توجه انرژی به دلیل دریافت نشان برنز 80 PLUS از موسسه بین المللی تست پاور در آمریکا که در نهایت منجر به کاهش هزینه مصرف برق

می گردد

- طراحی کانکتورهای 12 پینی برای نسل جدید CPU ها و کانکتورهای 10 یا 12 پینی برای کارت های گرافیک جدید

7 روز هفته 24 ساعته در دمای 40 درجه سانتیگراد!!!

مناسب برای عملکردهای صنعتی بدون وقفه در محدوده دمای 40 درجه سانتیگراد یا 104 درجه فارنهایت

- قابلیت DXX برایPCI Express 2.0 و تولیدات آینده کارت های گرافیک با دارا بودن کانکتورهای 6+8P )2P) پینی PCI-E

آماده برای بازی!

نسخه 2.3 ATX12V از آخرین سری پردازنده های Intel یعنی core 2 Due/Quad/Extreme/i7 و AMD یعنی Athlon 64x2& Phenom X3/X4 و

تکنولوژی SLI یا CrossFire X.3 پشتیبانی می نماید.

- قابلیت Active PFC

- پشتیبانی از استاندارد EMC فیلترینگ کامل امواج الکترو مغناطیسی جهت محافظت از سیستم در مقابل امواج و پرتو و دارای استاندارد ROHS برای حفاظت از

محیط زیست

AirGuard

– با داشتن طراحی دینامیکی مطلوب پره های فن ، منجر به کاهش نویز هوا می گردد.

SafeGuard

– دارای شش مدار محافظ صنعتی برای محافظت از سیستم شامل :

محافظت در برابر افزایش شدت جریان \ OCP
    محافظت در برابر افزایش سطح ولتاژ \ OVP
    محافظت در برابر کاهش سطح ولتاژ \ UVP
    محافظت در برابر افزایش میزان بار \ OPP
    محافظت در برابر افزایش درجه حرارت \ OTP
    محافظت در برابر وقوع اتصال کوتاه \ SCP
    SpeedGuard

– دارای منطق فازی منحصر به فرد و پیشرفته برای کنترل سرعت فن جهت خنک شدن مطلوب و حداقل نویز

-ریل های سه گانه 12 ولتی- بهترین طراحی ریل برای این کلاس PSU جهت داشتن ماکزیمم امنیت و سازگاری

-دارای خارن های الکترولیتی 100% ژاپنی و استاندارد های بالای اجزا به منظور داشتن بالاترین طول عمر کارکرد

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پاورهای تو رنج 1000 وات رو من خودم بررسیشون کردم:
    گرین1035
    کولرمستر 1000 ماژول و غیر ماژولش
    ترمالتیک
    کورسیر
    حرارت کورسیر که نسبت به بقیه مخصوصا کولرمستر تا حدودی میشه گفت بیشتره
    ترمالتیک و گرین هم که طول نسبتا زیادی دارن
    گرین 22 و ترمال باز کمتر 19 سانت
    که گرین تو سری های جدید داره این موضوع طول پاور رو لحاظ میکنه
    تنها گزینه مقبول برای من کولر مستر بود که با کیسهای خودش هم کاملا مچ میشه

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

icute عجت پاوریه < تو قیافه که تکه مخصوصا سری تیتانیوم

فعلا از قیافه بگم تا بعد در مورد فنی

بدنش از استیل عجب برقی میزنه . فنش هم واقعا زیباترین و بزرگترین فن پاوریه که تا حالا دیدم (14 سانت) جالب بدونید از 11 پره تیز استفاده میکنه که کاملا بیصدا هستند

اینم عکساش که از زاویه مختلف گرفتم

یه دسمال داخلش داره منقش به نام icute

تمام کابلها با روکش توری آبی

اون عقبیه هم کیس خودمه
    سلام
    کاش ماژولار بود !
    یه ذره راجع به مشخصات فنیش هم مینوشتی .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •