تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 11 از 11

نام تاپيک: خسته شدم از بس دنبال باطری 9 یا 12 سلولی سونی گشتم

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

منکه درست حسابی هدفت رو متوجه نشدم! باتری قبلیش خراب شده یا دنبال یک پرسلولی تر! اضافه هستی؟ معمولاً خود نمایندگیهای فروش بر حسب سفارش مشتری میتونند باتری قویتر وارد کنند حتی برای لپتاپهای قدیمی
    خودم یک باتری 12 سل داشتم که دیگه درست شارژ و دشارژ نمیشد دادم بازار سلولهاش را عوض کرد و نو گذاشت.البته انتخاب دست خودم بود که چند سلول داخلش بذاره و میتونستم 12 یا 10 یا 9 یا 6 یا 4 بگم
    میشه حتی باتری 4 سل را بدی هر چی جای اضافی داشت برات سلول بذاره مثلا تبدیل به 6 یا 8 سلولی کندش!
    یک مسأله هم هست که برد الکترونیکیش بتونه سلولهای بیشتر رو بشناسه و پشتیبانی کنه که اون رو تست میکنن
    آره من هم شنیدم که میشه سفارش داد که 12 سلولی برات بسازن ... باطری من کاملا سالم هست ولی ما اطراف شیراز باغداریم که هنوز برق نداره و می خوام در کنار این 6 سلولی یک 12 هم داشته باشم .. امسدوارم متوجه شده باشی من لب تاپ سونی وایو دارم با برق 19.5 ولت شارز میشه و ضمنا ببین دوستان چه نظرات تاسف اوری میدن مثلا یکی از دوستان گفته برو این لب تاپ رو بزار کنار ایسر بگیر این سونی وایو که گرفتم تقریبا بهترین مدل در ایران هست قط دنبال باطری هستم که بیشتر بهم برق بده یا هر راه دیگه ای که لب تاپ بیشتر برام کار کنه

راستی 12 سلولی چند سال برات کار داد و چقدر شارژ نگه می داشت؟
    من 9 سلولی برای لب تاپ دل داشتم که حدود 3:30 جواب میداد.

منتظر جوابت هستم ببینم چیکار می تونی برام کنی
    تقریبا تمام لپ تاپ ها باتری هاشون از باتری های 1.2 ولتی ( قلمی تشکیل میشن که بهشون میگن Cell )
    وقتی شما یک باتری 6 سل دارید که توش 6 تا باتری قلمی هست راهی نیست افزایش بدید ، اون فروشنده و تعمیرکاری که ادعا میکنه میتونه افزایش بده دروغ میگه و این کار عملا امکان پذیر نیست
    این عکس باتری 6 سلولی - 8 سلولی - 9 سلولی ، شما بگید کجای این میشه باتری اضافه کرد ؟

شما نیاز به شارژ بیشتر دارید باید باتری جدا تهیه کنید نه اینکه فکر دور زدن باتری باشید با افزایش تعداد سلول ها !
    خلاصه بگم راهی برای افزایش داخلی سلول های باتری نیست . راه شما خرید باتری اضافه هست .
    اون چیپ و برد داخلی باتری بیشتر برای کنترل مدار و جریان مصرفی هست و اینکه بتونه نوسان انرژی رو کنترل کنه
    بعدش هم دوست عزیز IMANOKIA بهتره از دوستانی که به شما کمک میشه تشکر کنید نه اینکه نظراتشون رو برای خودت تاسف بار بخونی ، سعی کنید به نظرات دیگران احترام بگذارید .
    هرکسی هم به شما تلقین کرده لپ تاپ شما بهترین هست سخت در اشتباهه .
    این بحث هم از نظر من تموم شده هست .

2. 13 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •