تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 19 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 184

نام تاپيک: برنامه‌ی مردان آهنین

کاربر فعال انجمن موسیقی rh.mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مجری برنامه که واقعا داغونه .
    ایتم ها خیلی تکراری شدن و واقعا خسته کنندن .
    شرکت کننده ها هم که همونایین که از همون اول بودن . از الان معلومه کیا فینال میرسن .
    دار مسابقه هم که خیلی تالوئه تیپ و هیکلش و خیلی هم بیحاله .
    کلا باید از پایه درستش کنن .

اینا کلی خرج بدنشون میکنن و کلی پول خرج میکنن تا به اینجا برسن آخرش فقط به 4-5 نفرشون یه چیزی میدن . اگه از نظر مالی حمایت بشن مطمئنا رکوردای بهتری هم میتونن بزنن و قهرمانای جدیدتری رو هم میتونیم ببینیم

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

بچه ها اينم از نتايج مسابقات من كه ديدم اعصابم خورد شد ،شما هم اگر حالتون گرفته ميشه نگاه نكنيد:
      محتوای مخفی: نتياج مسابقات مردان آهنين 89 
    دوستان باز هم برای 2 سال پیاپی روح الله داداشی قهرمان مردان اهنین سال 89 شد.

اینم نتایج رتبه های اول تا پنجم

1-روح الله داداشی

2-مسلم دارابی

3-مهرداد باجلان

4-نقد علی اسماعیلی

5- محراب فاطمی

این نکته رو هم عرض کنم که رضا قرائی مصدوم میشه و از ادامه ی مسابقات باز میمونه.

این دوره مسابقات همراه با حاشیه های زیادی بوده از جمله اخراج شدن مجتبی ملکی به علت کتک کاری و چاقو کشی با برادر روح الله داداشی
    و دعوای محراب فاطمی در فینال مسابقات با روح الله داداشی

خبر تائید شده است و دوستانی که در مسابقه ی فینال حضور داشته اند گقته اند
    منبع هم:«[code]http://bestirmusic3.com/ftopicp-120269.html[/code
    ]

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خوبه که در مورد یه برنامه همه با هم اتفاق نظر دارن .
    واقعا خیلی ضایع اس این برنامه . چیزی هم که باعث میشه جذابیتش بیاد پایین این مجری بی حال و داور بی حال تر از اون هستش . من نمی دونم فوتبال چه ربطی به این مسابقه داره . تازه از فوتبال هم چیز زیادی سرش نمی شه .
    "آقای جاودانی ... در این آیتم از مسابقه ورزشکاران ما باید از پنجه و زانوی بسیار قوی برخوردار باشند تا بتوانند به نحو احسن این قسمت را به پایان برسانند..... !!!! "
    بیش از اندازه ضایع و بی انرژی و .........
    تماشاگرا هم که واقعا هیچی ......
    من نمی دونم منظورشون از اوردن چند دختر بچه 8 ساله به این نوع مسابقات که همه شون مذکر و به طور میانگین 30 ساله هستن چه معنی ای داره .
    دکوراسیون هم کلی اشکال داره .
    حالا جدی جدی ملکی مابین مرحله 3 و 4 چاقوکشی کرد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه malaki_mall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    آرامگاه(منزل)

پيش فرض

من چند سال پیش شنیده بودم که خوردنگاه با فاطمی ها نسبت فامیلی داره و به همین بهانه هر دوره که فاطمی ها شرکت کنن قرایی ها شرکت نمی کنن.

این دوره هم که سنت شکنی شد دیدین همه قرایی ها یه جورایی مصلحتی حذف شدن.

به جز اولین دوره که اسمش قویترین مردان بود، اون دوره که تو شهرک سینمایی (هزاردستان بود) محشر بود و کشیدن واگن به متراژ 12 متر توسط رضا قرایی که مجتبی ملکی رو تو آخرین آیتم کشید پایین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

برنامه مزخرفيه ديگه مثل قبلنا ديدن نداره با آدماي تكراري از هر طايفه هم ميبيني 2 تا 4 تا شركت ميكنن برادر -پسر عمو امه دايي ......

از برادران دادشي و قرايي هيچوقت خوشم نيومد. ولي دارابي قابل تحمله.

در كل اميدوارم سازندگان اين برنامه مزخرف يه تكوني به خودشون بدن و باند بازي رو بذارن كنار و آدماي جديد بيارن مخصوصا مجري....

نميدونم آوردن تماشاگر خردسال اونم از نوع مونث براي مسابقه خشني مثل اين كه حتي ممكنه توش حوادث خيلي بدي اتفاق بيفته كار عاقلانه اي هست يا نه ! من اگه جاي پدر و مادر اون بچه ها بودم به هيچ وجه حاضر نميشدم بچمو بفرستم تا اين مسابقه رو از نزديك نگاه كنه !
    Last edited by toolhelp; 26-03-2010 at 15:52.

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

البته من بايد بگم كه واقعا از مسابقات 4-5 پيشش خوشم ميومد ،اما الان يه جوري شده كه هر سال يه سري چهره ها رو ميبينيم و همونا هم ميرن و فينال و هموناهم قهرمان ميشن ،با نظرتون در باره مجري موافقم خودنگاه هم كه ديگه هيچي با اون سوتي هايي كه ميده!!

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من چند سال پیش شنیده بودم که خوردنگاه با فاطمی ها نسبت فامیلی داره و به همین بهانه هر دوره که فاطمی ها شرکت کنن قرایی ها شرکت نمی کنن.

این دوره هم که سنت شکنی شد دیدین همه قرایی ها یه جورایی مصلحتی حذف شدن.

به جز اولین دوره که اسمش قویترین مردان بود، اون دوره که تو شهرک سینمایی (هزاردستان بود) محشر بود و کشیدن واگن به متراژ 12 متر توسط رضا قرایی که مجتبی ملکی رو تو آخرین آیتم کشید پایین.
    اون دوره اول نبود
    دوره اول مربوط به 10-12 سال پیش بود
    مرحل اول مقدماتی بارفیکس بود
    وزن کنده ای که میزدن 70 کیلو گرم بود!!
    به نظم باید شرکت کننده خارجی رو هم شرکت بدن
    یه جورایی یه تورنمنت بین المللی بشه

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من نمی دونم منظورشون از اوردن چند دختر بچه 8 ساله به این نوع مسابقات که همه شون مذکر و به طور میانگین 30 ساله هستن چه معنی ای داره .
    چیرلیدرز با دامنهای بلند و مقنعه + حضور بانوان در ورزشگاهها + رشد عقاید سکشوالیتی در بین باورهای نسل آینده + نمایش نسل رو به انقراض مرد

9. 4 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mani_2004_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

افتضاحه ! هیچ جذابیتی نداره
    این یارو جاودانی چی سرش میشه که باید بشه مجری این برنامه ؟ کاملا لوس و خنکه این مردک
    هیچ تنوعی نداره . هر سال تکرار سال قبلی هست
    تماشاگرا هم که ...
    فقط بین آیتم ها یه نشون میده تماشاگرا رو و ... شق شق شق شق ( صدای دست )

به نظرم کلا باید همه چی عوض شه حتی این یارو داوره
      محتوای مخفی: نتایج مردان آهنین 1389 

امسال بعد از سالها، انتظاره طرفدارانه مسابقاته قویترین مردانه ایران به پایان رسید!

خبر این بود:
    "بالاخره محراب فاطمی و رضا قرائی رو در روی هم به مسابقه میپردازن"

سالها بود كه، هر وقت برادران فاطمی در این مسابقات شركت میكردند، هیچ عضوی از خانواده برادرانه قرائی در این مسابقات حضور نمیافتند. و این قضیه در سالهای بعد، در مورد خانواده فاطمی نیز مصداق پیدا كرد.

اما امسال بالاخره مهراب فاطمی یكی از قویترین مردان جهان و ركوردار آسیا و ایران، حاضر شد با رضا قرائی یكی دیگر از قویترین مردان جهان و دارنده عناوین سومی و چهارمی جهان، رور در رو به رقابت بپردازند و به این همه شایعه و انتظار طرفدارانه این مسابقات، پایان بدند.

اما مسابقات امسال،
    بسیار دور از انتظاره طرفدارانه این ورزش بود!

رضا قرائی مصدوم شد.
    مهراب فاطمی پنجم شد.
    مجتبی ملكی از مسابقات اخراج شد!
    و روح الله داداشی قهرمانیه دوره ی گذشتش رو تكرار كرد.

نتایج و اتفاقاته بسیار عجیب!

اما قضیه از این قرار بود:

مجتبی ملكی دارنده چندین عناوین داخلی و آسیایی بعد اینكه با آمادگیه كامل در این مسابقات شركت كرده بود، (حتی برای این مسابقات، از شركت در مسابقات آسیایی انصراف داده بود. و نزدیك 36 كیلو از وزن خودشو برای آمادگی هر چه بیشتر در این مسابقات كم كرده بود) بعد از گذروندن 2 آیتم از دور مقدماتی، با برادره روح الله داداشی (قهرمان دوره قبل و این دوره مسابقات) درگیریه لفظی پیدا میكنه. و منجر به كتك كاری و استفاده از چاقو نیز میشه، و از این مسابقات اخراج میشه. و اولین شوك رو به این مسابقات وارد میكنه.

اما شوك بعدی كه تا حدود زیادی جذابیت این دوره از مسابقات رو گرفت،
    مصدومیت رضا قرائی از 2 ناحیه ی مچ دست و پا بود. كه این هركول ایرانی رو نیز از مسابقات این دوره دور كرد.

اما مثل اینكه حواشی قرار نبود از این مسابقات دور بشه!

حاشیه ی بعدی،
    درگیریه مهراب فاطمی و روح الله داداشی در دور فینال بود.

مهراب فاطمی كه انگیزه ی خودشو، یعنی مصدوم شدن كسیكه برای رقابت با اون پا به این مسابقات گذاشته بود (رضا قرائی) و درگیری با كسیكه تو این مسابقات جو بدی بر علیه اش تو اردوی مسابقات بین شركت كننده ها شكل گرفته بود (روح الله داداشی)، از دست داده بود،
    دیگه فینال مسابقات رو جدی نگرفت، و منجر به پنجم شدنش شد!

بله.
    سه هركول بزرگ ایرانی، در این مسابقات یكی پس از دیگری از دور خارج شدن تا نتیجه ی عجیبی در این دوره از مسابقات شكل بگیره:

نفر اول: روح الله داداشی
    نفر دوم: مسلم دارابی
    نفر سوم: مهرداد باجلان
    نفر چهارم: اسماعیلی
    نفر پنجم: مهراب فاطمی

اگه نباشه جاش خالی می مونه malaki_mall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    آرامگاه(منزل)

پيش فرض

به نظر من قویترین مرد قیاس احمدیه که واسه بعضی از آیتم ها به خاطر قدش مشکل پیدا می کنه.

مسلم دارابی هم فوق العاده اس، خیلی با فیزیک و مرامش حال می کنم.(پارسال با بد شانسی محض دوم شد.)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •