درسته منم دقيقا همين كارو ميكنم اما افت كيفيتش زياده نميخوام كيفيت تصوير خراب بشه هرچند يه امر اجتناب ناپذيره.در كل دنبال يه برنامه اي كه از1394 با كيفيت ترين تصويرو بگيره و همچنين يه كانورتر كه موقع تبديل AVIبهVCD زياد كيفيت رو خرابش نكنه ميگردم
درسته منم دقيقا همين كارو ميكنم اما افت كيفيتش زياده نميخوام كيفيت تصوير خراب بشه هرچند يه امر اجتناب ناپذيره.در كل دنبال يه برنامه اي كه از1394 با كيفيت ترين تصويرو بگيره و همچنين يه كانورتر كه موقع تبديل AVIبهVCD زياد كيفيت رو خرابش نكنه ميگردم
درود;
دوست عزیز اگه بخوام برات قضیه رو بشکافم باید چند پاراگراف توضیح بنویسم که اگه وقت شد چشم.. تا اون موقع شما با پریمیر یا ادیوس کپچر کن!
.......
راستي اون افكت ها يا فيلتراي سه بعدي كه كه تو ميكسا انجام ميدن مثلا يه تيكه از فيلم تو يه تيكه روزنامه يا... هرچي،از كجا ميشه بدست آورد؟
خوب يه كانورتر با كيفيت واسه اون كاري كه گفتم معرفي مي كنيد؟
دندانه دندانه شدن ممکن است هنگام کپچر پیش بیاد. در واقع این افت کیفیت نیست. شما باید تو برنامه ی ادیت فیلد رو تنظیم کنید. بهترین راه اینکه که تنظیمات فیلد رو deinterlace انتخاب کنید. اینجوری فیلمتون سینمایی تر هم در میاد. بعد هنگام تبدیل به vcd خود برنامه دوباره فیلمتون رو interlace می کنه.
منظورتونو دقيقا متوجه نشدم![]()
درود;
بخاطر همین من توضیح ندادم.. البته یولید فکر نکنم تنظیمات فیلد برا کپچر داشته باشه.منظورتونو دقيقا متوجه نشدم![]()
افتر افکتزراستي اون افكت ها يا فيلتراي سه بعدي كه كه تو ميكسا انجام ميدن مثلا يه تيكه از فيلم تو يه تيكه روزنامه يا... هرچي،از كجا ميشه بدست آورد؟
نمیدونم واسه چه کاری گفته بودین ولی:خوب يه كانورتر با كيفيت واسه اون كاري كه گفتم معرفي مي كنيد؟
تو سایتهای ایرانی کراک شدش هم هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
1.افتر افكتز پلاگينه يا يه برنامه ي جداست؟ميشه يكم بيشتر توضيح بدين آخه من تاحالا همش با يوليد كار ميكردم ميخواستم حرفه اي تر كار كنم،تو پريمير تازه كارم اطفا يخورده در مورد اون افكتايي كه گفتم توضيح بدين
2.يه كانورتر واسه تبديل AVIبهVCD كه كيفيت رو زياد خراب نكنه ميخواستم
ممنون
درود;
1-2- پروکدر (Pro Coder).کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.......
آقا ممنون از اين همه لطف شما
خيلي وبلاگ مفيدي بود
بازم تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)