سلام
وقتی وارد لینک برای دانلود پروژه می رم این پیغام رو میده
باتشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
وقتی وارد لینک برای دانلود پروژه می رم این پیغام رو میده
باتشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدایا از دست این سایت های آپلود نجاتم بده!وقتی وارد لینک برای دانلود پروژه می رم این پیغام رو میده
درست شد.
موفق باشید
سلام
!!!! مشکل از رایانه، برنامه پراکسی، اینترنت، یا برنامه دانلود منیجر، یا بی دقتی و... خودتان است!وقتی وارد لینک برای دانلود پروژه می رم این پیغام رو میده
لینک های دانلود از سایت آپلود معروف rapidshare است در حالی که خطایی که شما دریافت میکنید از سایت آپلود معروف دیگری به نام divshare است!!!
خیلی مشخص و واضح است که جایی از کارتان ایراد دارد.
برنامه پراکسی و برنامه های کمکی مدیریت دانلود و... را از کار بیاندازید و با دقت بیشتری عمل کنید.
موفق باشید.
سلام
بالاخره نسخه 2 این برنامه هم تمام شد
در نسخه جدید یکی ظاهر برنامه قشنگتر شده و یکی قابلیت چند زبانی به اون اضافه شده که چون کمی وقت گیر بود من چند زبانی بودن رو در حد چند کلمه انجام دادم
جا داره از دوست عزیز _H2_ به خاطر راهنمایی بنده در برخی از قسمت های برنامه تشکر کنم
باید بگم که من دیگه این برنامه رو به تنهایی گسترش نخواهم داد اما شما ها می تونید این کارو انجام بدید و اگه مشکلی داشتید همینجا بپرسید و من هم تا اونجایی که بتونم راهنمایی می کنم برای مثال جستجو در این برنامه بسیار ساده است و فقط برای یک جدول دیتابیس است که شما می تونید از این یه نمونه استفاده کنید و برای جداول دیگر هم امکاناتی بیشتر فراهم کنید یا قابلیت چند زبانی را می تونید به راحتی گسترش دهید یا ظاهر برنامه رو با استفاده از امکانات جدید VS 2010 یا Expression Blend بهتر و جذاب تر کنید
در ضمن می توانید با استفاده از چند کنترلر جدید دات نت 4 (DataGrid ,Calendar ,DatePicker) هم این کارها را ساده تر انجام دهید!
لینک دانلود در پست دوم
شب خوش
آقا من در به در دنبال فارسی کردن عنوان پنجره هستم شما هم اینکارو نکردید.میشه بگید اینکارو چجور انجام میدید؟ یا تو این برنامه انجام بدبد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من flowdirection رو که راست چین میکنم اون دکمه ها میفتن جپ
داداش WindowTitle برای عنوان پنجره میباشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)