تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: اومدن پیاپی صفحه آبی

پروفشنال linkinkurd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

خوب اگه من مشکلم رو واضحتر بیان کنم اینجوری میشه:

ویندوز 7 : نسخه اورجینال سالم بود. کم کم شروع به ارور دادن "ati driver has stopped responding and recovered" کرد. بعد از مدتی استفاده دیگه صفحه آبی اجازه نداد ویندوزم بالا بیاد. هرچی ویندوز 7 جدید نصب میکنم و یا مال خودشو ریکاوری میکنم صفحه آبی در آخرین مرحله نصب ویندوز ظاهر شده و نمیزاره نصب تموم بشه.

ویندوز ویستا: ویندوز براحتی نصب میشه و باهاش کار میکنم. ولی وقتی درایور کارت گرافیک رو نصب میکنم باز صفحه آبی میاد و از بوت شدن سیستم جلوگیری میکنه.

ویندوز اکس پی:
    دقیقا مثل همون ویستا شد.

================================================== =
    ایراد سخت افزاریه دیگه نه؟ باید بره برا گارانتی؟ تاحالا شنیدین از هرچی بترسی برات پیش میاد؟ هیچ خاطره خوشی از گارانتی قطعات ندارم...

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

اين مشكل رو منم يك وقتا كه لپتاپ داشتم HP invent بود تقريبا 4 سال پيش بود ولي اواخر زندگي اين لپتاپ اين مشكل خود به خود حل شد كه ما فروختيمش(به قيمت 200 تومن!!!)

پروفشنال free_touch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جایی که 12 درصد نفت دنیا و 16 درصد گاز دنیا را دارد اما...

پيش فرض

این مشکل مربوط میشه به درایور گرافیک و سخت افزاری نیست.
    متاسفانه راه دقیقی واسه از بین بردنش وجود نداره.
    شما درایور گرافیک رو بدون catalyst بگیر.فقط disply driver رو دانلود کن بریز ببین مشکلت حل میشه یا نه.
    این مشکلو من با کامپیوتر دسکتاپم دارم اما هنوز راه حل دقیقی واسش پیدا نکردم(کل فروم های خارجی و ایرانی و فروم خود ati رو گشتم) و هرکس یه راه حل میده اما مشکل بطور کامل برطرف نمیشه.
    ممکنه با ریختن یه درایور تعداد دفعات اومدن صفحه ابی(صفحه مرگ) کمتر شه.

4. این کاربر از free_touch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

10

سلام
    سال نو مبارک
    به نظر من مشکل سخت افزاریه و کارت گرافیک شما مشکل داره؟
    راستی وقتی صفحه ی آبی میاد پایین صفحه دلیلشو مینویسه
    و همچنین فایلی که مشکل داره
    یه نگاهی بنداز و بیا بگو چی مینویسه؟

6. این کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

اين مشكل رو منم يك وقتا كه لپتاپ داشتم HP invent بود تقريبا 4 سال پيش بود ولي اواخر زندگي اين لپتاپ اين مشكل خود به خود حل شد كه ما فروختيمش(به قيمت 200 تومن!!!)
    بله مرسی! البته من یک ماهه فقط دارم از لپ تاپم استفاده میکنما...!

این مشکل مربوط میشه به درایور گرافیک و سخت افزاری نیست.
    آخه همزمان با چندتا نسخه درایور میتونه مشکل داشته باشه؟ یا با چندتا ویندوز؟ من دارم سه نسخه درایور رو روی سه نسخه ویندوز تست میکنم که پیاپی ارور صفحه مرگ میده. اصلا کل لپ تاپ بوی مرگ میده دیگه!

متاسفانه راه دقیقی واسه از بین بردنش وجود نداره.
    کملا درست میگید. هر فرومی میری 100 نفر از این مشکل رو دارن ولی هیچ راه حلی پیدا نکردم. 2 هفته اس هرچی فروم سخت افزاریه گشتم...

شما درایور گرافیک رو بدون catalyst بگیر.فقط disply driver رو دانلود کن بریز ببین مشکلت حل میشه یا نه.
    نه متاسفانه. این راه هم امتحان کرده بودم.

ممکنه با ریختن یه درایور تعداد دفعات اومدن صفحه ابی(صفحه مرگ) کمتر شه.
    جالب اینجاس که ATI هم کاملا چند ساله در مورد این مشکل خودشو زده به گیجی...

به نظر من مشکل سخت افزاریه و کارت گرافیک شما مشکل داره؟
    سلام و سال نو شما هم مبارک.
    بله فکر میکنم اینطور باشه. خلاصه چه نرم افزاری باشه و چه سخت افزاری فک کنم باید بفرستم بره برا گارانتی. اونجا هم سه چهار ماه امروز فردا میکنن به آدم. بعد یهو میگن مشکلت شامل گارانتی نمیشه...

راستی وقتی صفحه ی آبی میاد پایین صفحه دلیلشو مینویسه
    و همچنین فایلی که مشکل داره
    برا ویندوز 7 از atikmdag.sys و برا ویندوز ویستا از atipmdag.sys ایراد میگیره. برا اکس پی هم از یه فایل ati2... .sys ایراد میگیره.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خه همزمان با چندتا نسخه درایور میتونه مشکل داشته باشه؟ یا با چندتا ویندوز؟ من دارم سه نسخه درایور رو روی سه نسخه ویندوز تست میکنم که پیاپی ارور صفحه مرگ میده. اصلا کل لپ تاپ بوی مرگ میده دیگه!
    این مشکل یه مشکلی هستش که ربطی به ویندوز نداره.
    خود ati هم می دونه چنین مشکلیو و کلی هم من ایمیل زدم بهشون اما پاسخ درستی نمیدن(یعنی ندارن که بدن).

بله فکر میکنم اینطور باشه. خلاصه چه نرم افزاری باشه و چه سخت افزاری فک کنم باید بفرستم بره برا گارانتی
    خیر مشکل سخت افزاری نیستش.
    چون اگه درایور رو غیر فعال کنید میبینید که یکبار هم ابی نمیشه.
    در ضمن این مشکلو خیلی ها دارن(اونقدر فراگیر هستش که کلی تو اینترنت راجبش بحث شده و حتی تو خود فروم ati هم راجبش بحث شده و هیچ کی نگفته که مشکل از سخت افزاره).تو ارور هم میبینید که یه فایل dll رو ارور میده مثلا تو ایکس پس این ارورشه : ati2dvag.dll که مربوط میشه به یه فایل dll که موقع ریختن درایور تو system32 ویندوز نصب میشه.
    واسه شما که لپ تاپه بهترین کار ممکن پس دادنش و خرید یه لپ تاپ دیگه با کارت nvidia هستش(از نظرمن).

9. این کاربر از free_touch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

واسه شما که لپ تاپه بهترین کار ممکن پس دادنش و خرید یه لپ تاپ دیگه با کارت nvidia هستش(از نظرمن).
    همه حرفاتون رو کاملا متوجه هستم و اطلاع دارم. چون شدیدا در نخ این مشکل قرار دارم و عرض کردم 2 هفته اس شب و روز برام نذاشته. در مورد فایل اکس پی فک کنم dll بود ولی برا ویستا و سون 100% مطمئنم که sys هستن پسونداش. حالا هرچی. مهم اینه که در پوشه wndows\system32\drivers هستن این فایلا و با ریختن درایور درست میشه. اما من باز میگم مشکل سخت افزاریه. چون وقتی شما درایور رو نصب میکنید gpu رو مستقیما وارد کار با پردازش سنگین میکنید که کم میاره و ارور مرگ میاد. این هم درسته که وقتی درایور رو غیر فعال میکنم مشکلی نداره.
    در هرحال من به گارانتی میبرمش ببینم چه خاکی...

11. این کاربر از linkinkurd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

شما درایور رو نصب میکنید gpu رو مستقیما وارد کار با پردازش سنگین میکنید که کم میاره و ارور مرگ میاد. این هم درسته که وقتی درایور رو غیر فعال میکنم مشکلی نداره.
    در هرحال من به گارانتی میبرمش ببینم چه خاکی...
    بله اینم می تونه درست باشه.
    به هر حال ببرید گارانتی ان شاءالله که حل میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خوب اگه من مشکلم رو واضحتر بیان کنم اینجوری میشه:

ویندوز 7 : نسخه اورجینال سالم بود. کم کم شروع به ارور دادن "ati driver has stopped responding and recovered" کرد. بعد از مدتی استفاده دیگه صفحه آبی اجازه نداد ویندوزم بالا بیاد. هرچی ویندوز 7 جدید نصب میکنم و یا مال خودشو ریکاوری میکنم صفحه آبی در آخرین مرحله نصب ویندوز ظاهر شده و نمیزاره نصب تموم بشه.

ویندوز ویستا: ویندوز براحتی نصب میشه و باهاش کار میکنم. ولی وقتی درایور کارت گرافیک رو نصب میکنم باز صفحه آبی میاد و از بوت شدن سیستم جلوگیری میکنه.

ویندوز اکس پی:
    دقیقا مثل همون ویستا شد.

================================================== =
    ایراد سخت افزاریه دیگه نه؟ باید بره برا گارانتی؟ تاحالا شنیدین از هرچی بترسی برات پیش میاد؟ هیچ خاطره خوشی از گارانتی قطعات ندارم...
    اشکان جان مشکل از گرافیکت نیست ، خیالت راحت.
    اینا رو امتحان کن :
    1- بایوس مادربردت رو اپدیت کن( چون هر چند مدت اپدیت همخوانی مادربرد با گرافیک در حالت بهتری ساخته میشه و شرکت سازنده اونو تو سایتش میزاره)
    2-رمت رو با نرم افزار memtest ( فکر کنم اسمش همین باشه) تست کن .
    3- هاردت رو چک کن( فکر نکنم از هاردت باشه )
    4- ویندوز ها اورجینال و باز هم اورجینال نصب کن.
    5-درایور گرافیکت رو اپدیت کن.
    6- از سایر درایور ها و حتی برنامه ها هم می تونه باشه.(واسه خودم تو xp بخاطر انتی ویروس نود32 بود!پاکش کردم درست شد)

من تا حالا 3 تا کامپیوتر کار کردم 4650 چیزی کمتر از جی فورس ( مثل 9600) نداره و مشکل نرم افزاری هم ممکنه برای همه قطعات وجود داشته باشه.

14. این کاربر از Reman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Zizzigolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Emerald Dragonshrine

پيش فرض

این مشکل بیشتر مربوط به رم هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •