تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 57

نام تاپيک: سریال دارا و ندار

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با اینهمه هنر پیشه معروف انتظار بیشتری ازش میرفت ولی بازم ده نمکی همون گزینه های (( اخراجیها)) رو برای خندوندن مردم انتخاب کرده .حالا جدا از چندتا دیالوگ جالب که بین نازیگرا ردو بدل میشه .

2. این کاربر از yahoda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال 3dmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

به نظر من که فیلمش با عرض معذرت واقعا مزخرف بود. حیف این همه بازیگر معروف توی فیلم. روابط بین بازیگرا کاملا تصنعیه و آرمانیه و زیاد از حد توی روابط اقراق شده. آخه کدوم آدم بالای 50 سالی به جای مشکوک میگه مشکوف اون به دفعات زیاد؟ تقریبا نصف بازیگرای فیلم کلمات رو اشتباه می گن که کاملا تصنعی و اقراق شدست و روابط توی خانواده های سطح پایین و فقیر هم زیاد از حد عاشقانه و غیر قابل باوره.
    مشکل دیگه ای هم که داره کش دادن بیش از حد صحنه هاست, صحنه ای رو که میشد توی 2 دقیقه تموم کرد تقریبا 10 دقیقه طول میکشه و حسابی آدم رو کلافه میکنه.
    درسته که ده نمکی خواسته مشکلات جامعه رو هم توی فیلمش مطرح کنه ولی نه دیگه انقدر مستقیم و مصنوعی.

باور کنید سریال که تموم شد از این که وقتمو انقدر تلف کردم احساس پوچی می کردم.

4. 3 کاربر از 3dmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من 10 دقیقه از سریال رو دیدم و حالم داشت به هم میخورد ولی گفتم با 10 دقیقه نمیشه قضاوت کرد ، بنابر این قسمت 1 و 2 رو دیدم ،‌الان هم با اطمینان کامل میگم کار بسیار مزخرفی هست و وقت تلف کردنه . حیف این همه بازیگر با استعداد که می شد تو سایر سریال های نوروزی استفاده بشن .

اقای ده نمکی فکر کردن حالا که 2 تا فیلم پرفروش داشتن ، دیگه میتونه هر مزخرفی رو به خورد مردم فهیم ایران بده .
    خیلی هم مغرورانه صحبت میکنه و انگار دیگه هیچ کارگردان و هیچ فیلمی رو قبول نداره ، اگر فیلمی مثل اواتار رو کارگردانی کرده بود دیگه هیچ خدایی رو بنده نبود .

در ضمن مهران مدیری امتحان خودش رو پس داده و همه قبولش دارن ، همه هم میدونن اگر مهران سریال نوروزی داشت هیچ جایی برای دارا و ندا نبود ، گر چه الان هم فکر نمیکنم کسی این سریال رو نگاه بکنه .

6. 3 کاربر از Macushla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه oghtapost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    یعنی تو نمیدونی؟

پيش فرض

رويگري: «دارا و ندار» فقط براي خنداندن ساخته نشده است
    خبرگزاري فارس: «رضا رويگري» گفت: نبايد صرفا به عنوان يك كار طنز به «دارا و ندار» نگاه شود، اين سريال حرف دارد و واقعا فقط براي خنداندن ساخته نشده است.

«رضا رويگري» در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس درباره متفاوت بودن سريال «دارا و ندار» ساخته مسعود ده‌نمكي نسبت به ديگر سريال‌هاي نوروزي سيما، گفت: بايد به اين نكته توجه كنيم كه نبايد صرفا به عنوان يك كار طنز به «دارا و ندار» نگريسته شود.
    وي ادامه داد: اين سريال با ساير سريال‌هاي مشابه تفاوت‌هايي دارد و من به همين دليل قبول كردم در آن بازي كنم ضمن آن كه نقش من در اين كار هم نسبت به ساير نقش‌هايي كه تا به‌حال ايفا كرده‌ام، كاملا متفاوت بود و من هم كه معمولا به دنبال نقش‌هاي متفاوت هستم، دوست داشتم در يك كار طنز كه با كارهاي ديگرم تفاوت داشته باشد، ايفاي نقش كنم.
    وي در مورد ميزان استقبال مخاطب از اين سريال گفت: در اين چند روز كه در بين مردم نبوده‌ام و به صورت دقيق از ميزان استقبال آنها از اين سريال خبر ندارم اما اين را مي‌دانم كه ما در اين سريال با اين هدف كار كرديم كه «دارا و ندار» مورد توجه مردم واقع شود و سريال در بين مخاطبان انبوه خود از قشرهاي مختلف تاثيرگذار باشد. اين سريال حرف دارد و واقعا فقط براي خنداندن ساخته نشده است. كارگردان «دارا و ندار» يك جاهايي مي‌خواهد اشك تماشاگر را هم دربياورد و مسائل اجتماعي و فاصله فقر و غنا را مد نظر داشته، درعين حالي كه مي‌خواسته در ايام عيد، خنده را بر لبان مردم بياورد... البته تا اينجاي كار، قصه يك مقدار عوض شده و در قسمت‌هايي كه پخش شده، شنيده‌ام كه بخش‌هايي از كار ما جابه‌جا شده، ولي از اين جا به بعد، قصه سرجاي خود قرار مي‌گيرد و روند خودش را پيدا مي‌كند.
    وي درباره اين كه «دارا و ندار» تا چه حد مي‌تواند در رقابت با دو مجموعه طنز ديگر، موفق ظاهر شود، گفت: اميدوارم كه سريال جايگاه خودش را پيدا كند. البته همان طور كه اشاره كردم، براي من فقط همان تفاوت صدوهشتاد درجه‌اي نقش نسبت به كارهاي ديگرم مطرح بود اما در كليت كار، فكر كنم سريال به مرور ارتباط خوبي با مخاطب پيدا خواهد كرد چرا كه آقاي ده‌نمكي نبض تماشاگر را در دست دارد و مي‌داند چگونه با تماشاگر ارتباط برقرار كند.
    رويگري در مورد زمان پخش سريال «دارا و ندار» گفت: زمان پخش سريال مناسب است و همين كه در ساعت نه و نيم شب، اين همه مخاطب داشته باشد، اين نشان از پرمخاطب بودن سريال دارد.
    وي درباره فعاليت‌ خود در ايام نوروز 89 گفت: طي سال‌هاي اخير، امسال تنها سالي است كه مشغول استراحت هستم. من هشت سال مدام در ايام سال نو كار كردم و خيلي خسته بودم. به همين دليل همه پيشنهادهايي را كه براي فعاليت در اين ايام به من داده شد، نپذيرفتم و فعاليتم را به پس از پايان تعطيلات موكول كردم. مثلا بازي يك سريال 90 قسمتي به من پيشنهاد شده كه گذاشته‌ام بعد از عيد جواب بدهم.
    رويگري به فارس گفت: من روي نقش‌هايي كه ايفا مي‌كنم، حساسيت دارم و همانگونه كه مردم مرا و نقش‌هاي مرا دوست دارند و در برخورد با من اين علاقه را ابراز مي‌كنند، قصد دارم كيفيت كارهايم را حفظ كنم و نمي‌خواهم كارم با افت روبرو شود.
    وي ادامه داد: من خودم را به زحمت تا به اينجا كشانده‌ام و نمي‌خواهم نقشي را قبول كنم كه برايم افت داشته باشد. مي‌دانم كه با پخش سريال تلويزيوني «تاوان» و نيز مجموعه تلويزيوني «مختارنامه» كارم روند صعودي خواهد داشت.
    به گزارش فارس، سريال بيست و سه قسمتي تاوان (شهرام شاه‌حسيني) و مختارنامه (داوود ميرباقري) و فيلم‌هاي سينمايي زم‌هرير (علي روئين‌تن) و پشت در خبري نيست (شبنم عرفي‌نژاد) از كارهاي آماده نمايش رضا رويگري هستند.

8. این کاربر از oghtapost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال nil2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    PARADISE

پيش فرض

دوستان اينهمه گفتين ولي يكي لطف كنه خلاصه داستانو تا اينجا بگه تا ماهم نظر بديم چون ديشب تازه اولين باري بود كه ديدم سريالو ...بنظر منم فقط طنز لحظه اي داشت و از موضوع كلي سر در نياوردم...
    واقعا" حيف قهوه تلخ مديري...

10. 3 کاربر از nil2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

من الان برای اولین بار نشستم نگاش کردم... تکرار قسمت دیشبش رو....
    اونقدر بد نبود... به نظر من رابطه بین فتحعلی اویسی شوهر خواهراش خیلی باحال و جالب از آب در اومده... اما داستانش بی اشکال نبود... آخه چه جوری میشه که یهو خبر میاد که تیمور ورشکست شده...؟

داره خودمونی میشه ali7mahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

انصافا تا حالا ضعیف ترین سریال بوده تو ضعیف ترین سال سریالی.

13. 2 کاربر از ali7mahdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من تا کنون نظر چند تا از اطرافیانم رو در مورد سریال دارا و ندار پرسیدم جالبه که همشون به طرز وحشتناکی به این سریال حمله می کنند.نظر خودم هم در مورد این سریال اینه که اثری بسیار ضعیف و مزخرف هستش که می خواهد با اغراق و لوده بازی خودشو تو دل مردم جا کنه.من نمی دونم چرا بعضی از سینما گران اینقدر اقای ده نمکی رو گنده می کنند؟؟؟؟؟؟؟
    واقعآ متاسفم برای بازیگرانی که توی این سریال شرکت کردند و بیشتر از همه متاسفم برای مردم شریف ایران که وقت خودشون رو برای دیدن این سریال تلف می کنند.
    به نظرم موفق ترین سریال نوروزی امسال همون زن باباست.

15. این کاربر از mostafa_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سریال رو ندیدم تا حالا . ولی با این گفتمان کاملا مغرورانه !! دیگه ترجیح می دم نه بقیه سریال رو دنبال کنم و نه کلا کارای ده نمکی رو ببینم . اخراجی ها 1 رو دیدم ول به 2 اش که رسید نگا نکردم . کاملا معلوم بود هدف چی هست از ادامه دادنش . تازه میگه اخراجی ها 3 هم در راهه .
    انصافا کارای آقای مدیری تک هستن . مرد 3 هزار چهره هم بسازه واقعا ارزش 10 بار دیدن داره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsaaaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سریال رو ندیدم تا حالا . ولی با این گفتمان کاملا مغرورانه !! دیگه ترجیح می دم نه بقیه سریال رو دنبال کنم و نه کلا کارای ده نمکی رو ببینم . اخراجی ها 1 رو دیدم ول به 2 اش که رسید نگا نکردم . کاملا معلوم بود هدف چی هست از ادامه دادنش . تازه میگه اخراجی ها 3 هم در راهه .
    انصافا کارای آقای مدیری تک هستن . مرد 3 هزار چهره هم بسازه واقعا ارزش 10 بار دیدن داره .

بهزاد جون آفرین واقعا مزخرف هستش یه وقت نگاه نکنیا!!!

من از ده نمکی متنفرم.

با توجه به بازیگرایی که داره قبل از اینکه پخش بشه فکر می کردم سریال خوبی باشه و لی بعد از دو سه قسمت مطمئن شدم واقعا شر و وره!!!

18. این کاربر از ehsaaaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •