+ در حالت هایی که ذکر کردی، چه پیام خطایی میده؟
+ آیا نرم افزاری همراه دروبین هست؟ .. با اونها هم نمیشه؟
+ در حالت هایی که ذکر کردی، چه پیام خطایی میده؟
+ آیا نرم افزاری همراه دروبین هست؟ .. با اونها هم نمیشه؟
درباره
SD Card
miniSD
microSD
SDHC
miniSDHC
microSDHC
SDXC
Speed Class
Host Controllers
SDIO
هرچی لازه باشه که بدونید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله دوست عزيز نرم افزار همراه دوربين هست ولي نصب نكردم چون با مموري با دوربين مشكل نداره
فقط با كامپيوتر فرمت نميشه يا از كامپيوتر نميشه چيزي رو انتقال بدي به مموري پيغام ميده نميتونيد اينكارو بكنيد
حتي با رم ريدر هم نميشه
ولي محتويات مموري رو ميشه انتقال داد .
---------- Post added at 08:16 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
با تشكر از شما دوست عزيز ولي اين سايت كه همش انگليسيه ما هم كه سيكلم نداريم
ببین دوست من ما چند نوع رم از لحاظ اندازه داریم:
/MICROSD/ MINI SD/SD مهمترین ها هست
این ها چند نسل داره :
SD/SDHC/SDXC
این نسل ها چند کار رو انجام داده:
1 افزایش سرعت انتقال و خواندن و...................
2 افزایش حداکثر حجم پشتیبانی
SD/MICRO SD/MINI SD تا 4 گیگابایت
SDHC/MICROSDHC/MINISDHC تا 16 گیگابایت
SDXC/MICROSDXC تا 2 ترابایت ساپرت میکنه
اون 4 که توی دایره تو این رم SDXC کشیده یک استاندارد هست که 2 و4 و6 شماره گذاری میشه هرچی شماره توی دایره بیشتر باشه یعنی رم با کیفیت تر هست و سرعت خواندن و نوشتن بیشتری داره.
و کلی تقسیم بندی و استاندارد دیگه.............
Last edited by peaceful1; 21-04-2010 at 18:50.
متشكرم دوست عزيز
رم دوربين من از نوع SD MODEL: HP CLASS 4 هستش مشكل سرعت خوندن يا رايت اطلاعاتو ندارم
مشكل من اينه كه با كامپيوتذ نميتونم رم رو فرمت كنم يا فايلي رو از كامپيوتر به رم انتقال بدم
شرمنده من اصلا مشکل شما رو نخوندم.فقط یک چیز بی ربطی گفتم.
این نرم افزار رو شما بریز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین لینک صفحه قبل این نرم افزار هست گذاشتم فقط برای آشناییکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترین formatter حافظه در دنیا همه آپشن ها رو on کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یک چیز دیگه
یک فرمت برای hard drive و ....مایکروسافت درست کرده exfat چون ntfs/ fat بقیه فرمت ها خیلی تو فرمت کردن حافظه رو تلف میکردند چون مرز کشی روی سطح هارد یا حافظه زیاد میشد توی هارد هایی که حجم به ترابایت میرسید حجم فضای اتلافی به چند 100 گیگابایت میرسید و یکی از هدف گیری های اصلی حافظه های قابل حمل هست. برای همین تاکیید میشه برای استفاده از ائن برای حافظه های hdxc که از 32گیگابایت تا 2 ترابایت هستند.
برای آشنایی باexFAT سه لینک زیر را ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود exFAT برای سیستم عامل های xp/vista/7.... این آپدیت از سایت مایکروسافت برای فرمتر خود سیستم عامل هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه درباره exFAT چیز اشتباهی گفتم از دوستان تقاضا میکنم حتما تصحیح کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
__________________________________________________ __________________________________________________ ________________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
عکسی از کلاس بندی حافظه .
انواع حافظه
SD
miniSD
microSD
Standard
(Up to 2GB)
__________________________________________________ ___________________________________________
High Capacity
(4GB to 32GB)
__________________________________________________ __________________________________________________ __
Extended Capacity
(Over 32GB up to 2TB)
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by peaceful1; 04-04-2010 at 07:15.
مموری رو به چه فرمتی فرمت کنیم:
تابه بیشترین سرعت انتقال و سازگاری و.... برسیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته زمان انجام این آزمایش آپدیت exfat برای ویندوز xp عرضه نشده بود. پس به بعضی از قسمت های نتیجه گیری خیلی دقت نکنید.
Last edited by peaceful1; 09-04-2010 at 10:46.
دوستان مثل این که اگه رم رو به فرمت exFAT فرمت کنید خیلی از دوربین ها و پلیر ها و موبایل ها امروزی اون رو نمیتونند تشخیص دهنند واگه از آپدیت ویندوز exFAT استفاده کنید فرمت ntfsاز لیست انواع فرمت های قابل استفاده سیستم عامل حذف میشه یک راه برای استفاده از ntfsاستفاده از فرمترهای کمکی تو سیستم هست مثل این فرمتر HP:
اگه بخواهیم exfat رو به ویندوز اضافه کنیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویرایش به دلیل استفاده غلط از اسم fat به جای ntfs
Last edited by peaceful1; 28-05-2010 at 18:44.
دقيقا كاري كه كردم براي افزايش سرعت ولي تو گوشي سامسونگم گذاشتم و بالا نياورد
باید دستگاهتون هم EXFat رو ساپورت کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)