تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: آرسنال 5 - پورتو 0؛ باران گل در اشبرتن گرو | فیورنتینا 3 - بایرن 2؛ باواریایی ها در یک چهارم

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

آلمونیا رو نمیدونم چی میگفت ولی برگکمپ نمیگفت میگفت بکهم البته تلفظ صحیحش هم همینه!

به نظر میاد خیلی بارش باشه هر چی باشه مدرک A یوفا داره ...

ولی از حق نگذریم آرسنال خیلی خوب بازی کرد و به نظر من تا نیمه نهایی راحت بالا میاد اگه قرعه سختی نصیبش نشه
    خوب پس من بد شنیدم. خوب حرف میزد ولی من دوست داشتم دیشب صدر میبود.

در ضمن باید از nw_nk تشکر کنم بایت زحمتهایی که میکشن. ولی من فکر نمیکنم گل اونقدر معتبر باشه همین گل چندباری سسک رو به بارسا فروخته و اینکه سایت رسمی باشگاه معتبر تره تا گل.
    ولی بازم ممنونم.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

...

در ضمن باید از nw_nk تشکر کنم بایت زحمتهایی که میکشن. ولی من فکر نمیکنم گل اونقدر معتبر باشه همین گل چندباری سسک رو به بارسا فروخته و اینکه سایت رسمی باشگاه معتبر تره تا گل.
    ولی بازم ممنونم.
    گل نیست. دقت نکردید. مصاحبه اش با Sky Sports هست.

...

And now Wenger, who has seen his side lose twice to Premier League title rivals Chelsea and Manchester United this term, insists he is now relishing the chance to gain revenge over either English club should they progress into the next phase on Wednesday night

Speaking to Sky Sports, he said: "I have a funny feeling, maybe it's good for us to play an English team

...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن سایت اختصاصی فوتبال که بهتر از Goal.com باشه معرفی کنید استفاده کنیم.

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تبریک به آرسنالی ها.خیلی خوب و شایسته بازی کردید...
    دلم میخواد یک چهارم آرسنال و بارسا با هم باشن.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ونگر: آرسنال آماده قهرماني در ليگ قهرمانان است

سرمربي تيم فوتبال آرسنال گفت: منتقدين بايد بدانند که مردان جوان من آماده قهرماني در ليگ قهرمانان هستند.

آرسن ونگر در نشست خبري پس از بازي شب گذشته برابر پورتو عنوان کرد: اميدوارم يک حريف انگليسي را در مرحله بعدي ملاقات کنم. از نصري و بنتنر هم بسيار راضي هستم. از مقامات باشگاه مي‌خواهم پاداش ويژه‌اي براي آنها در نظر بگيرند.

سرمربي تيم فوتبال آرسنال اظهار داشت: در نيمه دوم تا حدودي دچار اشتباهات فردي شديم. بايد در تمرينات آينده، اين نکات به بازيکنان خاطي تذکر داده شود. آرسنال قدم خوبي را برداشت و منتقدين اين تيم بايد بدانند که مردان جوان من، براي قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا کاملا آماده‌اند.

آرسنال با نتيجه 5 بر صفر برابر پورتو به پيروزي رسيد.

کد:
    چهارشنبه 19/12/1388

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سرمربي تيم فوتبال آرسنال گفت: منتقدين بايد بدانند که مردان جوان من آماده قهرماني در ليگ قهرمانان هستند.

آرسن ونگر در نشست خبري پس از بازي شب گذشته برابر پورتو عنوان کرد: اميدوارم يک حريف انگليسي را در مرحله بعدي ملاقات کنم. از نصري و بنتنر هم بسيار راضي هستم. از مقامات باشگاه مي‌خواهم پاداش ويژه‌اي براي آنها در نظر بگيرند.

سرمربي تيم فوتبال آرسنال اظهار داشت: در نيمه دوم تا حدودي دچار اشتباهات فردي شديم. بايد در تمرينات آينده، اين نکات به بازيکنان خاطي تذکر داده شود. آرسنال قدم خوبي را برداشت و منتقدين اين تيم بايد بدانند که مردان جوان من، براي قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا کاملا آماده‌اند.

آرسنال با نتيجه 5 بر صفر برابر پورتو به پيروزي رسيد.

کد:
    چهارشنبه 19/12/1388
    پس آرشاوین چی؟!اونم که خیلی خوب بازی کرد...

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض فان بومل: امیدوارم بارسا حریف بعدی نباشد

ستاره خط میانی باشگاه بایرن مونیخ با ابراز خوشنودی از صعود تیمش به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان به این نکته اشاره کرد که امیدوار است تیمش در این مرحله مجبور به صف آرایی مقابل بارسلونا نباشد.

سایت گل - بایرن مونیخ سه شنبه شب کار آسانی را مقابل فیورنتینا پیش رو نداشت ولی آنها در نهایت توانستند با کسب نتیجه مطلوب،رهسپار مرحله یک چهارم پایانی شوند.

در این میان مارک فان بومل که از صعود تیمش به مرحله بعدی کاملا راضی است در صحبتهایی اعلام کرده که تیمش امیدوار است که در مرحله بعدی مجبور به رویارویی با بارسلونا نشود.

فان بومل در گفتگو با یوفا گفت:« بازی سه شنبه شب مقابل فیورنتینا بازی بسیار سخت در شرایط آب و هوایی عجیب غریبی بود.باد شدیدی در ورزشگاه می وزید که هر دو تیم را به دردسر انداخته بود.این باد در نیمه دوم به نفع ما بود ولی در نهایت در به ثمر رسیدن گل فیورنتینا نیز موثر بود.»

این ستاره در ادامه در مورد عملکرد فیورنتینا در این دیدار گفت:« آنها در پیشی گرفتن از ما بسیار سریع بودند و زمانی که دروازه بان ما نتوانست توپ را مهار کند، آنها به گل رسیدند. ما گل دیگری را نیز دریافت کردیم ولی می دانستیم که اگر بتوانیم یک گل دیگر به ثمر برسانیم، بازی به وقت اضافه کشیده خواهد شد و خوشبختانه ما دو بار به گل رسیدیم.»

فان بومل در پایان صحبتهایش گفت:« اکنون باید از بابت این خوش شانسی، خوشحال باشیم. در حال حاضر مسائل زیادی وجود دارد که می بایست در باره آن به صحبت بپردازیم، در مورد اینکه آیا در مرحله بعدی در دیدار رفت میزبان خواهیم بود یا دیداراول را در خارج از خانه برگزار خواهیم کرد. تنها امیدواریم که در مرحله یک چهارم پایانی مقابل بارسلونا قرار نگیریم.»

کد:
    2010/3/10

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

گل نیست. دقت نکردید. مصاحبه اش با Sky Sports هست.

در ضمن سایت اختصاصی فوتبال که بهتر از Goal.com باشه معرفی کنید استفاده کنیم.
    آخ ببخشید اونجاشو حواشم نبود. ببخشید زود موضع گرفتم.
    آره حق با شماست اونجوری باید همش ترجمه شه که یکم وقت گیره.
    ممنون.

منتقدين اين تيم بايد بدانند که مردان جوان من، براي قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا کاملا آماده‌اند.
    ایول رئیس. یدونه ای.

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

آرسنال عالی بازی کرد
    دلم برای آرشاوین سوخت کاشکی یه گلم اون میزد .
    رئال فرت !

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

زنده باد آرسنال
    بازی فوق اعاده قشنگ بود
    مخصوصا گل نصری
    باز یه برد آورد جوگیر شد ! دفعه قبلی هم میخواست جبران کنه که دیدید چی شد ...
    شما باش تا صبح دولتت بدمد
    ----------------------------------
    منم اون چیزی که خوندم این بود که آرسنه علاقه ای با روبه رویی با تیم های انگلیسی نداره

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض بعد از حذف فيورنتينا و صعود بايرن؛ فقط خشم باقي مي ماند

دزدي يا هر چيز ديگري، قصه اين فصل شب سرد فلورانس را به يک خاطره تلخ تبديل کرد.

سایت گل - آنچه از ديدار برگشت فيورنتينا و بايرن مونيخ در مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان در آرتميو فرانکي فلورانس باقي مي ماند، خشم است. خشم هواداران که زيرلب از «دزدي» تلخ مونيخ ياد مي کنند و به داور و کمک داور آن ديدار لعنت و نفرين مي فرستند.

همان داوراني که بدون هيچ شرم و خجالتي يک گل خيلي مهم به باوارياييها تقديم کردند و روياي صعود به مرحله يک چهارم نهايي را از ويولا گرفتند. تيمي که براي از بين بردن نتيجه بي رحم و ناعادلانه بازي رفت همه توان خود را بکار گرفت ولي به هيچ چيز دست نيافت. به جز يک پيروزي که شايد بتواند مايه غرور اين گروه تلقي شود ولي مسلما باعث خوشحالي آنها نخواهد بود. راه اروپايي فيورنتينا در اين جا متوقف مي شود.

بعد از پيروزي 3-2 و لحظات شادي و وجدي که در آرتميو فرانکي رقم خوردند، کسي نتيجه نهايي را باور ندارد. يک بازي سخت به افسانه تبديل شد ولي افسانه رنگ کابوس گرفت و کابوس به يک بيداري تلخ و سرد. مثل بادي که از شمال شرق مي وزد. دست خالي به سختي مي توان لبخندهاي چمپيونز را هم به ياد آورد. فيورنتينا در برابر بايرن عالي بود. آنها هيچ اشتباهي نداشتند. در مرحله مقدماتي که فوق العاده کار کرده بودند و در يک هشتم نهايي هم تيم بزرگي داشتند. اگر ترس و دلهره هاي ديگر در کار نبود، حذف شدن بدين شکل هم حتمي به نظر نمي رسيد.

تابستان سال گذشته، همه روي حضور فيورنتينا در مرحله يک هشتم نهايي شرط بندي کرده بودند. مشکل اين است که دزدي يا هر چيز ديگري، قصه اين فصل شب سرد فلورانس را به يک خاطره تلخ تبديل کرد. حداقل اين حسي است که همه هواداران اين تيم آن را با خود حمل مي کنند. از نتيجه نهايي اين بازي، دوقصه متفاوت بيرون مي آيد. صعود به مرحله يک چهارم مسلما مي توانست رابطه پراندلي و باشگاه را نزديک تر و بهتر از قبل کند و چه بسا که ملاقاتي براي تمديد قرارداد صورت مي گرفت.

در آن مقطع ديگر براي دلا واله سخت بود که به درخواستهاي مربي خود توجه نکند. البته نه در مورد دستمزد بلکه در مورد انتخابهاي بازار نقل و انتقالات و برنامه هاي آينده. حالا که يک چهارم نهايي يک رؤياي از دست رفته بدست داوران و خط نگهداراني است که حواسشان پرت شده و قصله پراندلي و فيورنتينا هم به آخرين لحظه هاي خود نزديک شده يوونتوس از حالا براي پراندلي کمين کرده است.

ولي پراندلي تا امروز هميشه حق تقدم را به افرادي که او را استخدام کرده اند داده و تا سال 2011 با فيورنتينا قرارداد دارد. ولي مدتهاست که رابطه او و فيورنتينا تيره و تار شده است. دلا واله گفته که اگر قراردادها ارزشي دارند، مشکلي به نام پراندلي وجود نخواهد داشت. اين جمله معناي وداع مي دهد. آنچه براي باشگاه مهم است اين است که پراندلي قدم اول را بردارد براي اينکه بعد از چهارسال حضور در اين تيم و رابطه نزديک با هواداران و مردم شهر، هيچکس نمي تواند به او بگويد که از فيورنتينا برود و دل بکند. حتي اگر فيورنتينا فصل بدي را در ليگ ايتاليا تجربه کرده باشد. دلا واله حداقل چنين آدمي نيست. به هرحال هر اتفاقي که بيفتد و مربي بعدي هرکسي باشد، بايد اول منتظر ماند تا ديد فيورنتينا در پايان فصل به چه مقام و جايگاهي مي رسد و در مورد برنامه هاي آينده باشگاه و اينکه آيا واقعا دوره اين همکاري به سر آمده يا نه، هم سيگنال مشخصي دريافت کرد. اينکه در پايان فصل چه بازيکناني از فيورنتينا مي روند معلوم نيست.

ممکن است دي ناتاله جانشين موتو شود. اگر پراندلي واقعا رفتني شود، خيلي راحت نمي توان رد او را پيدا کرد. فلورانس در اين سالهاي اخير زياد رويا ديده و با هيجانهاي زيادي زندگي کرده و خود را بين بزرگان اروپا تصور کرده است. ولي در يک شب سرد چمپيونز، فقط خشم و باد و گريه و فريادي براي سردادن عليه ابرقدرتهاي فوتبال و بي عدالتي باقي مانده است. هيچ چيز تازه اي در راه نيست. اين قصه فوتبال است، يا بهتر است بگوييم اين قصه فيورنتينا است.

کد:
    2010/3/12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •