به نظرم اصلا این تاپیک لازم نبود !
ولی خوب شد حذف شد . . .
به نظرم اصلا این تاپیک لازم نبود !
ولی خوب شد حذف شد . . .
به نظر من بهتره اين آقاي كريمي خان شما، همونطوري كه ميگه با ملت محترم آذربايجان مشكلي ندارم، چند تا نفس عميق بكشه و با تيمش تشريف بياره تبريز و بازي رو از رو سكو مشاهده كنه.
بابا خدا رو چي ديدي شايد چند تا دسته گل رز هم به آغوشش تقديم كردن!
مشكلي كه ديگه نيست؟!
اون حركت كریمی رو بعد از خطا دیدم ، مونده بودم چطور اون بازیکن بدبخت چیزی بهش نگفت!
من اگه جاش بودم له ش میکردم!فک کرده اومده چاله میدون مرتیکه...
اینقدر حرکتش زشت و عصبی بود که حالا حالاها از ذهن کسی پاک نمیشه!
اولا درست صحبت کن ...
بعدشم هل دادن از کی تا حالا حرکت زشت محسوب میشه؟
البته شایدم من صحنه رو کامل ندیدم ولی اونی که من دیدم فقط بازیکن حریف رو هل داد !
ضمنا بد نبود اون خطایی رو هم که روی کریمی انجام شد میدیدی تا شاید 1 درصد نظرت عوض میشد!
بعدشم طرفداران تراکتور شما که به نفعتون شد که کریمی اخراج شد !
با این حرفات دیگه مجبور شدم جواب بدم
کریمی رو با مارادونا مقایسه میکنی؟
کسی هم از طرفداری علی دایی حرف نزد و شما هم حدسات اشتباهه![]()
به نفع خودش شد اگه میومد تبریز .....![]()
حقش بود بیتربیتی کرد
اگر اون کارو نمیکرد اخراج نمی شد
قبلا باحاش حال میکردم
اما الان .............................
خدا کنه اخلاقش خوب بشه
ولی اون یه تیکه عجب فیلمی بازی کرد 3 دقیقه بعد یادش افتاد باید
بخوره زمین
![]()
![]()
سپاهان بود عم...ووووووووووووووووطرقه هم یادتون رفته توی بازی پیروزی بود یا استقلال خورد به صورت سرباز کور شد
دیگه همین مونده شما بگی درست صحبت کن!
حساب نمیشه؟!عین ... یهو به طرف حمله کنن چجور حرکتی حساب میشه؟!
هر خطایی!فرق فوتبال ما با اروپا همینه!یه صحنه هایی هست توو فوتبال اروپا از خطا کردن بازیکنا روو هم.یه جوری روو هم خطا میکنن که مثلا یکی مثل رمزی از آرسنال پاش میشکنه.پس اونا دیگه باید چیکار کنن؟!
باید بکشن همو حتما!
هل دادن حین بازی ایرادی نداره ، ولی وقتی به شکل یه حرکت عصبی واسه دعوا بشه باید حتما جوابشو داد...
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
البته قبول دارم ، حرف منم زیاد جالب نبود...
میشه بفر مایید اذربایجان از کی شده ملت ؟؟
شما کی میگی ار.پا اروپا ، اگه کریمی تولیگ ایران این کارو کرده (حول داده ) زیدان تو جام جهانی 2006 که حداقل 3 ملیارد بیننده داره ، با کله زد تو شکم ماتراتزی ، فکر نکنم حرکت کریمی به ادازه حرکت زیدان بد باشههر خطایی!فرق فوتبال ما با اروپا همینه!یه صحنه هایی هست توو فوتبال اروپا از خطا کردن بازیکنا روو هم.یه جوری روو هم خطا میکنن که مثلا یکی مثل رمزی از آرسنال پاش میشکنه.پس اونا دیگه باید چیکار کنن؟!
باید بکشن همو حتما!
هل دادن حین بازی ایرادی نداره ، ولی وقتی به شکل یه حرکت عصبی واسه دعوا بشه باید حتما جوابشو داد...
هرچند کریمی در سال 2004 بعد از زیدان ورونالدینیو سومین دریبل زن برتر جهان شد
بازارگرمی موقوف
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)