بخرم . مشکل صدا و گرما که خیلی محسوس نیست ؟ ضبط برنامه هم که دارد ؟ مشکل تصویر هم ندارد ؟
خوب پس به احتمال زیاد همین را می خرم . حالا میشه راهنمایی کنید موقع خرید به چه نکاتی توجه کنم ؟
بخرم . مشکل صدا و گرما که خیلی محسوس نیست ؟ ضبط برنامه هم که دارد ؟ مشکل تصویر هم ندارد ؟
خوب پس به احتمال زیاد همین را می خرم . حالا میشه راهنمایی کنید موقع خرید به چه نکاتی توجه کنم ؟
با اینکه با پلاسما اصلا حال نمی کنم ولی به نظرم توی پلاسماها این مناسب تر باشه.
زمانی که اومدن خونه واست نصب کنن حتما مدل تلویزیون رو چک کن.هم روی جعبه و هم خود تلویزیون،سعی کن توی اتاق تاریک تست بگیری تا بطور کامل تصویر مشهود باشه.صدای تلویزیون رو تا آخر زیاد کن که خر خر نداشته باشه.
کل بدنه هم تست کن که یوقت خطی نداشته باشه.حواست باشه که کارتن تلویزیون کاملا سالم باشه و جایی اثری از له شدگی مداشته باشه.
همه ورودی های تلویزیون رو در صورت امکان تست کن.یو اس بی رو هم تست کن.
خلاصه به نظر من همه چیز رو تست کن.
ممنون نکات خیلی خوبی بود. یک سوال دیگه هم دارم اینکه می توانم توی اصفهان مدل اروپایی را خریداری کنم. مثل اینکه مدل اروپایی دریافت کننده سیگنال های دیجیتال را دارد. آیا تفاوت قیمت هم دارند ؟
تا اونجایی که من می دونم مدل اروپایی یعنی بدون گارانتی.اگر دنبال بدون گارانتی هستی باید بگردی و از کسانی خرید کنی که جنس از بانه میارند.
خریدم. فردا میایند و نصب می کنند. اگر نکته ای هست یادآوری کنید .
بین PS3 و سینما خانگی خیلی شک کردم که کدام را بگیرم البته به اصرار پدرم فعلا سینما خانگی را خریدیم ولی اگر شما بودید چه می کردید ؟
به نظرم سینما بهتره . هرچند مقایسه ی PS3 و سینما ، چندان صحیح نیست.
قصد من مقایسه نبود. منظورم این بود که کدام را زودتر می گرفتم خوب بود. البته از نظر اقتصادی سینما خانگی خیلی به صرفه تر بود به 2 دلیل
1- تلویزیون ، میز ، سینما را اگر با هم می گرفتیم تخفیف داشت
2- 80 هزار تومان از قیمت سینما را کم می کردند
خوب پیشنهادات mr_rayan برای دقت در خرید خیلی خوب بود. کسی نکته ی دیگه ای به ذهنش می رسه که باید توجه کرد ؟
مبارک باشه.به نظر من 100% سینما بهتره.مزه دیدن فیلم به دالبی بودن صداشه.
کلا چقدر تموم شد؟سینما چی گرفتی؟
من خودم همين مدل رو 2-3 ماه پيش خريدم و واقعا ازش راضيم (خدا ازش راضي باشه)
همه چيزش عاليه فقط تنها دل مشغوليه من باقي موندن اثر تصاوير ثابت هست كه البته با يكسري ترفند قابل حله، اما خوب در كل مورد مناسبيو خريدي، شك نكن.
مباركت باشه!
قیمت تلویزیون + سینما خانگی = 2089
قیمت میز = 330
تخفیف برای ست کامل ( تلویزیون + سینما خانگی + میز ) = 1.5%
جمعا = 2383
ولی من چنین ثبات قیمتی را هیچ کجا ندیده بودم. دو مغازه که پرسیدم هر دو قیمت 2089 را می گفتند . قیمت سینمای هر دو 280 بود و اگر نمی خواستید هر دو مغازه 80 تومان کم می کردند. ولی این مغازه تخفیف می داد و کارش هم فقط تلویزیون بود.
در مورد سینما خانگی مدلش را فراموش کردم ولی همه جا ثابت هست و به احتمال زیاد این طور که یکی از سایت ها نوشته است این مدل هست . TZ215
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)