سلام.بازم جواب من داده نشده بود دوست من.شما فقط گفتی آقای طهماسبی درست گفته.نه توضیحی نه دلیلی ... قرار بود شما بگی کجای حرف من اشتباهه !!! یعنی اون کارتی که من میگم هست و آقای طهماسبی میگه نیست از نظر شما وجود داره یا نه ؟؟؟
سلام.بازم جواب من داده نشده بود دوست من.شما فقط گفتی آقای طهماسبی درست گفته.نه توضیحی نه دلیلی ... قرار بود شما بگی کجای حرف من اشتباهه !!! یعنی اون کارتی که من میگم هست و آقای طهماسبی میگه نیست از نظر شما وجود داره یا نه ؟؟؟
درود;
دوستان اجازه هست؟؟؟
خوب هر دو دوست ما درست میگفتند و تا حدی یک حرف گفته شد فقط بعضی جاها غلط املائی بود! بحث جالبی بود و چقدر خوبه دو نفر با هم اینجوری مباحثه کنند تا دیگران استفاده کنند. در ضمن حفظ حرمت, که تا اونجایی که من متوجه شدم آقا رسول قصد اهانت نداشت و تو نوشته هاش هم به اینصورت دیده نمیشد. زیاد قضیه رو سختش کنید ... خوب..سوای اینکه بعله در معانی Real time این معنی رو میده یا اونو حالا سوال چی بود؟
.......
mr anderson شما لطف داری عزیز
من از این بحث اومده بودم بیرون ولی این دوست ما دوباره بازش کرد و فقط میگه آقای طهماسبی درست میگن !!! من با عکس و مدرک حرف زدم.کاملا میشه فهمید که آیا همچین کارتی هست یا نه . منم گفته بودم اگه اشتباه میگم شما درستش کن اما تا الان که جوابی ندیدم.منتظر هستم .
سلام دوست عزیز
سیستم ایندگو شرکت کانوپوس ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از کلیه افکت های ادیوس به صورت ریل تایم ، آنی و خطی و مناسب میکس سر صحنه استفاده می کند. ............... هر سال نرم افزار داخلی آن ارتقاء پیدا می کند ( ادیوس نئو )
به ورودی ها و خروجی ها دقت کنید...
فقط یک توضیح تکمیلی :
ریل تایم در معنی میکس غیر - خطی به این شکل است که ابتدا فایل کپچر و در نرم افزار اورده شده ، افکت گذاری صورت گرفته شده و بر اساس قابلیت سخت افزاری ( مثلا سه لایه و .... افکت و ... ) با اتمام کار میکس ، همان لحظه با فشردن کلید اینتر خروجی گرفته شود و نیاز به رندر نداشته باشد.
ریل تایم در معنی میکس خطی به این شکل است که از پلیر فیلم پخش شده ، همان لحظه صدا گذاری ، افکت گذاری و .... صورت گیرد و همزمان رکوردر برنامه را ضبط کند و با استپ های پی در پی ، صحنه های مختلف و ..... دیگر با پلیرهای دیگر به فلم اضافه و رکورد صورت گیرد.
کلیت میکس خطی یادآور دوربین های مدار بسته سالن هاست که دو یا چند دوربین به میکسر وصل است و تنها یک خروجی گرفته می شود.
که این خروجی می تواند تصویر تنها یک دوربین باشد و می تواند بصورت تصویر در تصویر باشد.( فرض مسابقه فوتبال )
در مسابقه فوتبال تمام دوربین ها با یک میکسر یا سوئیچر به یک تصویر تبدیل و تایتل گذاری با کامپیوتر به ورودی یا کروماکی میکیر وصل و نوشته ها بر روی تصویر منتقل می شوند و ........
Last edited by mh2002ir; 07-04-2010 at 22:28. دليل: اضافه
با سلام خدمت همه دوستان
اين عكس و مدركي كه ثابت كنه كه كارتهاي ميكسي كه روي pc نصب ميشند و همزمان مي توني خروجي كه همراه با فيل تر و افكت و ... باشه كجاست ؟
درود;
آقا رسول شما همچین چیزی میگی؟ کارت ميكسي كه روي pc نصب ميشند و پخش مستقیم Real Time میدند؟ البته ما نسلی هستیم که به پیشرفت علم عادت کردیم و زیاد طول نمیکشه که نسل به نسل تکنولوژی های جدید تر میاد منتها این که همچین چیزی فعلا موجود باشه پس استدیو های تدوین باید کمپلت جمع کنن برن پی کارشون! البته box های تدوین داستانشون فرق میکنه. (مثل اون دوستمون نشه میگفت هر سیستمی که کارت کپچر داره بهش میگن BOX!).
.......
درود;
یه چیز باحال پیدا کردم:
.......کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پستم دوبار ارسال شد! این بود که یه چیز دیگه هم گذاشتم تا شرمنده host نشیم (بیت الماله!)
.......کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mr Andersson; 12-04-2010 at 02:22.
سلام.ممنون از mh2002ir عزیز و mr anderson عزیز واسه توضیحات خوبشون.
اینجا همون سایتی هست که سیستم ایندگو رو معرفی کرده بود. دارم تحقیق میکنم فعلا ببینم چی میتونم پیدا کنم.من اینکاری که گفتم یعنی مثلا یه تصویرو تو قالب گذاشتن و همزمان خروجی دادن رو دیدم که انجام میدن بوسیله ی کامپیوتر.اما حالا با دیدن توضیحات خوب دوستان یه کم شک کردم که شاید وسیله ی دیگه ای به کامپیوتر متصل بوده.اما مطمئن نیستم.بعد از تحقیقاتم حتما نتیجشو میذارم اینجا.یا علیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
میکس ریل تایم خوب است ( هم خطی و هم غیر خطی )
ولی در میکس غیر خطی ، اگر قرار است کاری زیبا شود ، نباید پایبند ریل تایم بودن بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)