تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: اینجا کسی میکس ریل تایم یا ادیوس رو یاد نداره ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه rasoolsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.بازم جواب من داده نشده بود دوست من.شما فقط گفتی آقای طهماسبی درست گفته.نه توضیحی نه دلیلی ... قرار بود شما بگی کجای حرف من اشتباهه !!! یعنی اون کارتی که من میگم هست و آقای طهماسبی میگه نیست از نظر شما وجود داره یا نه ؟؟؟

آخر فروم باز Mr Andersson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درود;

دوستان اجازه هست؟؟؟

خوب هر دو دوست ما درست میگفتند و تا حدی یک حرف گفته شد فقط بعضی جاها غلط املائی بود! بحث جالبی بود و چقدر خوبه دو نفر با هم اینجوری مباحثه کنند تا دیگران استفاده کنند. در ضمن حفظ حرمت, که تا اونجایی که من متوجه شدم آقا رسول قصد اهانت نداشت و تو نوشته هاش هم به اینصورت دیده نمیشد. زیاد قضیه رو سختش کنید ... خوب..سوای اینکه بعله در معانی Real time این معنی رو میده یا اونو حالا سوال چی بود؟

.......

3. این کاربر از Mr Andersson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

mr anderson شما لطف داری عزیز
    من از این بحث اومده بودم بیرون ولی این دوست ما دوباره بازش کرد و فقط میگه آقای طهماسبی درست میگن !!! من با عکس و مدرک حرف زدم.کاملا میشه فهمید که آیا همچین کارتی هست یا نه . منم گفته بودم اگه اشتباه میگم شما درستش کن اما تا الان که جوابی ندیدم.منتظر هستم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سیستم ایندگو شرکت کانوپوس ...
    از کلیه افکت های ادیوس به صورت ریل تایم ، آنی و خطی و مناسب میکس سر صحنه استفاده می کند. ............... هر سال نرم افزار داخلی آن ارتقاء پیدا می کند ( ادیوس نئو )
    به ورودی ها و خروجی ها دقت کنید...

فقط یک توضیح تکمیلی :
    ریل تایم در معنی میکس غیر - خطی به این شکل است که ابتدا فایل کپچر و در نرم افزار اورده شده ، افکت گذاری صورت گرفته شده و بر اساس قابلیت سخت افزاری ( مثلا سه لایه و .... افکت و ... ) با اتمام کار میکس ، همان لحظه با فشردن کلید اینتر خروجی گرفته شود و نیاز به رندر نداشته باشد.
    ریل تایم در معنی میکس خطی به این شکل است که از پلیر فیلم پخش شده ، همان لحظه صدا گذاری ، افکت گذاری و .... صورت گیرد و همزمان رکوردر برنامه را ضبط کند و با استپ های پی در پی ، صحنه های مختلف و ..... دیگر با پلیرهای دیگر به فلم اضافه و رکورد صورت گیرد.
    کلیت میکس خطی یادآور دوربین های مدار بسته سالن هاست که دو یا چند دوربین به میکسر وصل است و تنها یک خروجی گرفته می شود.
    که این خروجی می تواند تصویر تنها یک دوربین باشد و می تواند بصورت تصویر در تصویر باشد.( فرض مسابقه فوتبال )
    در مسابقه فوتبال تمام دوربین ها با یک میکسر یا سوئیچر به یک تصویر تبدیل و تایتل گذاری با کامپیوتر به ورودی یا کروماکی میکیر وصل و نوشته ها بر روی تصویر منتقل می شوند و ........
    Last edited by mh2002ir; 07-04-2010 at 22:28. دليل: اضافه

6. 3 کاربر از mh2002ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن میکس و مونتاژ علي طهماسبي's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

mr anderson شما لطف داری عزیز
    من از این بحث اومده بودم بیرون ولی این دوست ما دوباره بازش کرد و فقط میگه آقای طهماسبی درست میگن !!! من با عکس و مدرک حرف زدم.کاملا میشه فهمید که آیا همچین کارتی هست یا نه . منم گفته بودم اگه اشتباه میگم شما درستش کن اما تا الان که جوابی ندیدم.منتظر هستم .
    با سلام خدمت همه دوستان
    اين عكس و مدركي كه ثابت كنه كه كارتهاي ميكسي كه روي pc نصب ميشند و همزمان مي توني خروجي كه همراه با فيل تر و افكت و ... باشه كجاست ؟

8. این کاربر از علي طهماسبي بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درود;

آقا رسول شما همچین چیزی میگی؟ کارت ميكسي كه روي pc نصب ميشند و پخش مستقیم Real Time میدند؟ البته ما نسلی هستیم که به پیشرفت علم عادت کردیم و زیاد طول نمیکشه که نسل به نسل تکنولوژی های جدید تر میاد منتها این که همچین چیزی فعلا موجود باشه پس استدیو های تدوین باید کمپلت جمع کنن برن پی کارشون! البته box های تدوین داستانشون فرق میکنه. (مثل اون دوستمون نشه میگفت هر سیستمی که کارت کپچر داره بهش میگن BOX!).

.......

10. این کاربر از Mr Andersson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درود;

یه چیز باحال پیدا کردم:

کد:
    .......

12. این کاربر از Mr Andersson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پستم دوبار ارسال شد! این بود که یه چیز دیگه هم گذاشتم تا شرمنده host نشیم (بیت الماله!)

کد:
    .......
    Last edited by Mr Andersson; 12-04-2010 at 02:22.

14. 2 کاربر از Mr Andersson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.ممنون از mh2002ir عزیز و mr anderson عزیز واسه توضیحات خوبشون.
    کد:
    اینجا همون سایتی هست که سیستم ایندگو رو معرفی کرده بود. دارم تحقیق میکنم فعلا ببینم چی میتونم پیدا کنم.من اینکاری که گفتم یعنی مثلا یه تصویرو تو قالب گذاشتن و همزمان خروجی دادن رو دیدم که انجام میدن بوسیله ی کامپیوتر.اما حالا با دیدن توضیحات خوب دوستان یه کم شک کردم که شاید وسیله ی دیگه ای به کامپیوتر متصل بوده.اما مطمئن نیستم.بعد از تحقیقاتم حتما نتیجشو میذارم اینجا.یا علی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام
    میکس ریل تایم خوب است ( هم خطی و هم غیر خطی )
    ولی در میکس غیر خطی ، اگر قرار است کاری زیبا شود ، نباید پایبند ریل تایم بودن بود.

17. این کاربر از mh2002ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •