تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: مشـــاوره بــرای خریــد MP3 Player (تا سقف 300 تومن)

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

مجتبی چه خوب میشه s9 رو بهم بندازی ..من که راضیم به رضای خدا
    یه ضد حال بزنم
    گویا این رفیقم بد بهم گفت .. من یادم نیست داشت یا نه اما اینم خیلی گیج میزنه گفت کلید من فکر نیمکردممنظورش کلیدهای لمسی باشه

الان بهش زنگیدم منظورش رو بدگرفتم کلید نداره .. من خودم تست کردمش البته بس که خصیصه دو دقیقه تو دست خودش ما فقط هدفون رو گذاشتیم تو گوشمون
    راستی این ماهک رو تو پِیسی پیدا کن cowon s9 داره خیلی میتونه کمکت کنه
    بد ضدحالی زدی ها
    کلی تو همین چند دیقه روش حساب کرده بودم ! : دی
    بابا اینا چرا دو تا دکمه نمیذارن روی این لامسباشون ! .. اه ..
    شیطونه میگه برم i9 بگیرم : دی .. خیلییییی نازه : دی

توام با این رفیقت ! ( تــه اعصاب خوردی : دی )

ممنون بابت شفاف سازی ..

ببینم نظر محمد چیه .. البته باید تا فردا صبر کرد ..

راستی این ماهک کیه خب ؟؟ .. یه لینک پروفایلی چیزی بابا : دی ..
    فعلا دارم توی تاپیک کوون میگردم ببینم کی s9 خریده : دی

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

[COLOR=Blue]
    سناریوی جالب و کاربردی ای هست به نظرم ..
    ولی خوب میدونی چیه محمد : دی .. من همین الان اگه پلیر برسه دستم 8 گیگش پره : دی .. چون اینجا آماده ست همه چی : دی

ولی خوب به صحبت شما که تجربه شو دارین اعتماد میکنم .. مجبورم اعتماد کنم دیگه : دی
    فوقش کم آوردم ، s9 رو قالب میکنم به میلاد : دی نه میلاد ؟ : دی میدمش به تو و یکی دیگه میگیرم : دی

راستی این کاور S9 چنده ؟ .. 40 ، 50 تومنه شنیدم ! .. درسته ؟ .. به هر حال هرچی باشه باید بگیرم .. حیفه ..
    و اینکه s9 و کلا محصولات کوون فک کنم خودشون توی پکشون شارژر هم دارن .. نه ؟ .. برعکس کریتیو ..

آره O2 رو عکساشو دیدم .. 205 گرمه ! .. ولی عجب ساپورت تصویری داره ! .. TS و MKV هم ساپورت میکنه لامسب !

تو چرا میگی Xfi2 واسه من بهتره محمد ؟ .. واسه من بهتره ، یا از s9 بهتر تره ! ؟

اگه D2+ با اینا تو یه سطح هست که ترجیح نمیدمش ! .. از طراحیش خیلی خوشم نیومد .. طراحی s9 در عوض خیلی چشم نوازه .. !
    راستی گفتی کارتم میخوره .. اینو بگم که با اون حرفی که در مورد کارتی ها زدی و گفتی یکپارچه نمیشه و اینا ،
    همچین دلم چرکین شد و دیگه همچین تحفه ای به نظرم نمیادش ...

حالا اگه یه فرض دیگه هم بکنیم و بحث حجم بالا رو فرضا در نظر نگیریم و این فاکتور رو بیخیال شیم ، اونوقت فقط
    فاکتور کیفیت میاد وسط .. با این تفسیر چی میشه ؟ .. کدوم گزینه مناسب تر میشه ؟ ( این یه فرضه ها : دی )

ممنون از وقتی که میذارین

الان 8 گیگت آماده اس: خب باز میشه همین سناریو رو واسه اش آداپته کرد .. اون 8 گیگ ظرف چه مدت جمع شده ... مثلاً یه سال؟ دو سال؟ .. فرضاً اگه زندگی روال عادی اش رو طی کنه، پس همونقدر طول می کشه که 16 گیگ پر بشه ... با این حساب اگه نتیجه نهایی محاسباتت به 2.5 تا 3 سال رسید خوبه که میشه مدت زمان معمول برای زندگی مشترک با پلیر!

//

S9 دکمه های غیرلمسی هم داره ... برای صدا و تعویض track .. این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید...

//

کاور: من شک دارم بیارزه .. یا حداقلش اینه که اول یه مدت پلیرت رو بخر، اگه دیدی لازمه برو کاور بگیر .. همین الان توی تاپیک آیپاد تاچ اتفاقاً بحث اش بود که کاملاً سلیقه اس و بعضی ها دوست دارن دستگاه رو بدون هیچ واسطه ای در دست بگیرن.. بعضی ها هم نمی خوان خش بیفته و ... من خودم جزو گروه اولم ..

//

شارژر: نه - فقط مدلهای گرون قیمت شارژر دارن و اون هم تازه گاهی! ... s9 متوسط محسوب میشه و شارژر همراهش نیست یا من ندیده ام.

//

بخشی از پست من که قرمزش کردی: نه؛ اشتباه شد! -- من گفتم "کارت (حافظه SD) هم میخوره..." نه اینکه "به کارت می خوره!" ..

//

بله - قطعاً D2+ بخاطر اینکه نسل قبلی محسوب میشه، اهمیت کمتری به طراحی اش داده شده .. cowon تازه یاد گرفته که اگه میخواد پلیر بفروشه باید به ظاهر دستگاه هم برسه و این خوبه.

//

مساله کارت xfi : باز البته میگم، ممکنه یکی بگه "این یه ضعف نیست - با توجه به اینکه خیلی دستگاه ها این قابلیت رو ندارن-- در واقع فلسفه اش این بوده که اون کارت حافظه بیشتر به عنوان فضایی برای swap هستش -- یعنی اطلاعات موقتی ات رو بذاری اونجا تا بعداً بفرستی توی حافظه اصلی ..."

//

s9 بسیار تحسین شده ... xfi هم بسیار تحسین شده .. اما s9 یه رده بالاتر به نظر میاد .. باز هم به نظر من تفاوت اندک s9 رو اون کاربری متوجه میشه که قبلاً با تجهیزات صوتی رده بالا تجربه داره (این یه فحش نیست!! - آخه بعضی دوستان فکر می کنن اگه بگن "خب پس ما جزو گروه اول هستیم" کسر شآن هستش ... شما البته فهمیده هستی و من صرفاً این رو گفتم چون زیاده رخ میده -- بابا یه روزی ما هم با هدفون 2 هزار تومنی و پلیر زولتریکس آهنگ گوش می کردیم!!)

3. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

S9 دکمه های غیرلمسی هم داره ... برای صدا و تعویض track .. این عکس رو ببینید...
    تایید میشه کاملا منم دوباره ازش دقیق پرسیدم و منظورم رو بهش فهموندم و اونم تاییدش کرد[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------

راستی این ماهک کیه خب ؟؟ .. یه لینک پروفایلی چیزی بابا : دی ..
    فعلا دارم توی تاپیک کوون میگردم ببینم کی s9 خریده : دی
    ......

من تو یاهو باهاش در ارتباط بودم و از طریق یاهو باهاش در صحبتم .. یه روز بهم گفت تو پیسی ورد جناب سیمور خیلی بهش کمک کرده فکر کنم این یوزرش هست:

mahek

اگه آقا محمد عزیز یادش باشه میتونه بگه دقیقا کیرو میگم من به شخصه تو پیسیورد باهاش در ارتباط نبودم
    Last edited by Gilopa; 06-03-2010 at 20:53.

5. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

الان 8 گیگت آماده اس: خب باز میشه همین سناریو رو واسه اش آداپته کرد .. اون 8 گیگ ظرف چه مدت جمع شده ... مثلاً یه سال؟ دو سال؟ .. فرضاً اگه زندگی روال عادی اش رو طی کنه، پس همونقدر طول می کشه که 16 گیگ پر بشه ... با این حساب اگه نتیجه نهایی محاسباتت به 2.5 تا 3 سال رسید خوبه که میشه مدت زمان معمول برای زندگی مشترک با پلیر!

S9 دکمه های غیرلمسی هم داره ... برای صدا و تعویض track .. این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید...
    /
    کاور: من شک دارم بیارزه .. یا حداقلش اینه که اول یه مدت پلیرت رو بخر، اگه دیدی لازمه برو کاور بگیر .. همین الان توی تاپیک آیپاد تاچ اتفاقاً بحث اش بود که کاملاً سلیقه اس و بعضی ها دوست دارن دستگاه رو بدون هیچ واسطه ای در دست بگیرن.. بعضی ها هم نمی خوان خش بیفته و ... من خودم جزو گروه اولم ..
    /
    شارژر: نه - فقط مدلهای گرون قیمت شارژر دارن و اون هم تازه گاهی! ... s9 متوسط محسوب میشه و شارژر همراهش نیست یا من ندیده ام.
    /
    بخشی از پست من که قرمزش کردی: نه؛ اشتباه شد! -- من گفتم "کارت (حافظه SD) هم میخوره..." نه اینکه "به کارت می خوره!" ..
    /
    بله - قطعاً D2+ بخاطر اینکه نسل قبلی محسوب میشه، اهمیت کمتری به طراحی اش داده شده .. cowon تازه یاد گرفته که اگه میخواد پلیر بفروشه باید به ظاهر دستگاه هم برسه و این خوبه.
    /
    مساله کارت xfi : باز البته میگم، ممکنه یکی بگه "این یه ضعف نیست - با توجه به اینکه خیلی دستگاه ها این قابلیت رو ندارن-- در واقع فلسفه اش این بوده که اون کارت حافظه بیشتر به عنوان فضایی برای swap هستش -- یعنی اطلاعات موقتی ات رو بذاری اونجا تا بعداً بفرستی توی حافظه اصلی ..."
    /
    s9 بسیار تحسین شده ... xfi هم بسیار تحسین شده .. اما s9 یه رده بالاتر به نظر میاد .. باز هم به نظر من تفاوت اندک s9 رو اون کاربری متوجه میشه که قبلاً با تجهیزات صوتی رده بالا تجربه داره (این یه فحش نیست!! - آخه بعضی دوستان فکر می کنن اگه بگن "خب پس ما جزو گروه اول هستیم" کسر شآن هستش ... شما البته فهمیده هستی و من صرفاً این رو گفتم چون زیاده رخ میده -- بابا یه روزی ما هم با هدفون 2 هزار تومنی و پلیر زولتریکس آهنگ گوش می کردیم!!)

ممنون محمد ..

باشه محمد تسلیم : دی .. 16 گیگ کافیه : دی .. ولی یه نظر دیگه ( نظر نهایی ) هم دارم که در ادامه میگم ..
    یعنی منظورت اینه که عمر پلیر دو سه ساله ؟ .. کمه که : دی .. من خسیسم ها : دی .. نمیشه یه کم زمانشو بیشتر کنید ؟ .. : دی
    حتی اگه خوب نگهداری کنیم هم عمرش همینقده ؟

میگم بابا .. من با چشای خودم دیده بودم که داره این دکمه ها رو .. میلاد خدا بگم چیکارت نکنه
    داشتی منو به کشتن میدادی : دی
    این دکمه هاش هم جای خوبی قرار گرفتن و هم مشخصا خیلی خیلی کاربردی ان ..
    شاید خنده دار باشه ، ولی یکی از دلایل پررنگ انتخاب s9 ( علاوه بر برتری کیفی ) داشتن همین دکمه هاست !..

آره خوب درسته .. منم دوست دارم بدون واسطه تو دستم بگیرم .. منظورمم اون کاورهای که مثل لباس تنش میشه نبود : دی
    منظورم این کاورهایی هست که مثلا گوشی هایی مثل 5800 دارن .. یعنی مثل لباس نباشه : دی مثل کاپشن باشه : دی که تنش کنیم در بیاریم هی : دی ( کشتم خودمو با این مثال زدن : دی )
    یا مثلا واسه اینکه بعضی اوقات بزنیم به کمر .. گرچه اهلش نیستم ولی میگم شاید لازم بشه چون یه کم گنده ست ممکنه توی بعضی جیبا جا نشه !
    و بحث خش هم هست دیگه .. + عمر دستگاه که بالا اشاره کافی بهش داشتم : دی

آقا .. محمد من موندم این پلیر رده بالا کدوماست دیگه ؟ : دی .. اونایی که هارد دارن و 600 تومن قیمتشه ؟ : دی
    راستی یه جا گفته بودی سری X سونی کیفیت صداش خیلی بالاست : دی .. حالا خیلی بالاست ؟ : دی

شارژر هم که یکی از دوستام یه آیفون چینی! داشت که یه کابل USB داشت که میخورد به گمونم به یه اداپتر و اونم میخورد تو برق ! ..
    شارژر اینا هم از اوناست ؟!

نه من منظورم از اونی که قرمز کردم این نبود که اشتباه کردی ..!
    فقط خواستم بگم با توجه به صحبتی که در مورد یکپارچه بودن نشدن رم داخلی و خارجی داشتی ، دیگه اصراری به کارت خوردن پلیرم ندارم چندان !... ( دلیل دیگری بر انتخاب s9 ! )
    همون بحث swap ی که گفتی رو احساس میکنم نیازی بهش ندارم نکبـتو ! : دی ..

آره خوب .. نه محمد جان من که تو پ.خ بهت گفته بودم .. یادت رفته .. گفته بودم که تجربه زیادم ، با گوشی w580 م بوده ..
    تک و توک پلیرهایی هم داشتم ، اما نه تو این رنج ..
    کاملا هم اینو میدونم که تفاوت صدا رو ممکنه خیلی حس نکنم ..
    بحث من فقط روی اینه که "حالا که دارم پول میدم ، جنس خوب بخرم ! ".. و خوب این خوب بودن رو یه جورایی "قیمت" مشخص میکنه .. ( هرچقد پول بدی آش میخوری! ) ..
    اصرارم هم روی بحث کیفی واسه همینه ..

خوب .. با توجه به صحبتهایی که شد ، انتخاب نهایی م همین S9 باشه به نظرم بهتره ..
    آخرین بحث ، انتخاب 16 گیگ یا 32 گیگش هست : دی...
    البته میدونم این دیگه کاملا به خودم و جیبم مربوط میشه و تو هم صحبتات در مورد حجم مورد نیاز رو کردی ..
    اما قیمتی که از جناب osmaan گرفتم ، 364 بود که بد نیست ..!
    البته میشه یه کار دیگه کرد .. اینکه این 81 تومن مازاد رو بدم و یه هدفون تقریبا خوب بگیرم ..
    اما یه مسئله هست .. این هدفون رو بعد هم میشه گرفت و مشکلی ایجاد نمیشه ..
    اما این 16 گیگی که با این 81 تومن به پلیر اضافه میشه رو دیگه بعد نمیشه خریدش ! ..
    با این حساب بود که من میگم 32 گیگ بگیرم بهتره الان .
    .

میدونم الان میگی به خودت مربوطه : دی .. ولی از لحاظ مشورت و اینا میگم ..

اگه همه چی اوکی بشه فردا میگیرم ....

ممنون محمد ..

تایید میشه کاملا منم دوباره ازش دقیق پرسیدم و منظورم رو بهش فهموندم و اونم تاییدش کرد

من تو یاهو باهاش در ارتباط بودم و از طریق یاهو باهاش در صحبتم .. یه روز بهم گفت تو پیسی ورد جناب سیمور خیلی بهش کمک کرده فکر کنم این یوزرش هست:
    mahek
    اگه آقا محمد عزیز یادش باشه میتونه بگه دقیقا کیرو میگم من به شخصه تو پیسیورد باهاش در ارتباط نبودم
    ای میلاد .. ای باعث ناآرامی من : دی .. ای دکمه ی فیزیکی نبین : دی .. ای جلاد ! : دی

داشتم کم کم به چشای خودم شک میکردم : دی

مرسی .. توی فروم abi هم که میگشتم خوبیش این بود که تعداد زیادی بودن که اینو داشتن .. چیزای خوب و گاها ترسناکی! میگفتن ..
    حالا بماند .. مشکلاتی که برای هر پلیری ممکنه پیش بیاد و شاید تنها راه حل نخریدن باشه ! .. : دی که نمیشه : دی

محمد جان اگه میدونی بگو کی خریده و این یوزر دقیق ماهک چیه که ارتباطی باهاش برقرار کنیم ببینیم چجوریاست اوضاع رضایتمندیش ! .. : دی

.

واقعا ممنون

7. این کاربر از ElmO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ی میلاد .. ای باعث ناآرامی من : دی .. ای دکمه ی فیزیکی نبین : دی .. ای جلاد ! : دی

مرسی .. توی فروم abi هم که میگشتم خوبیش این بود که تعداد زیادی بودن که اینو داشتن .. چیزای خوب و گاها ترسناکی! میگفتن ..
    حالا بماند .. مشکلاتی که برای هر پلیری ممکنه پیش بیاد و شاید تنها راه حل نخریدن باشه ! .. : دی که نمیشه : دی

محمد جان اگه میدونی بگو کی خریده و این یوزر دقیق ماهک چیه که ارتباطی باهاش برقرار کنیم ببینیم چجوریاست اوضاع رضایتمندیش ! .. : دی

.
    قربونت برم من که گفتم داره این رفیقم چیزی سرش نمیشد هی منو تو شک مینداخت .. خدا آدم رو گیر جماعت جاهل نندازه
    بهرحال شرمندتم که اذیتت کردم

9. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من از تورنت دانلود می کنم اگه flac بخوام.

البته خیلی از flac ها رو صرفاً تراکرهای شخصی منتشر می کنن (یعنی دسترسی به عموم نمیدن و فقط محدود به اعضاء هستش)
    والا من خودم نود درصد دانلودهام از تورنتهاست .. توی تورنت از بندهای مشهور و کلا مشاهیر فلک راحت پیدا میشه اما مشکل من با بندهاییت که صرفا تجاری نیستند و منزوی هستند که نتونستم پیدا کنم

11. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

این mahak رو من میشناسم ... تو اصفهان دانشجویه ... حالا بیاد اینجا میگه نیگاه همه شجره نومچمون رو در اوردن دی:
    تو تاپیک cowon بگرد پیداش میکنی...
    راستی المو چیز کن ... من میگم 32 رو بگیر ولی حد اکثر 2 ماه بعدش یه هدفون رو اوکی کن ...
    مطمئنا فاز بیشتری ازش میگیری با هدفون توپ

13. 2 کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

mahek

فکر کنم اونی رو میگی که بصورت mhak بود شناسه اش .. من هم دقیق یادم نیست؛ اینی که میگی توی تاپیک cowon پست داشته؟ (اینطوری راحت میشه پیداش کرد)

ممنون محمد ..

باشه محمد تسلیم : دی .. 16 گیگ کافیه : دی .. ولی یه نظر دیگه ( نظر نهایی ) هم دارم که در ادامه میگم ..
    یعنی منظورت اینه که عمر پلیر دو سه ساله ؟ .. کمه که : دی .. من خسیسم ها : دی .. نمیشه یه کم زمانشو بیشتر کنید ؟ .. : دی
    حتی اگه خوب نگهداری کنیم هم عمرش همینقده ؟

میگم بابا .. من با چشای خودم دیده بودم که داره این دکمه ها رو .. میلاد خدا بگم چیکارت نکنه
    داشتی منو به کشتن میدادی : دی
    این دکمه هاش هم جای خوبی قرار گرفتن و هم مشخصا خیلی خیلی کاربردی ان ..
    شاید خنده دار باشه ، ولی یکی از دلایل پررنگ انتخاب s9 ( علاوه بر برتری کیفی ) داشتن همین دکمه هاست !..

آره خوب درسته .. منم دوست دارم بدون واسطه تو دستم بگیرم .. منظورمم اون کاورهای که مثل لباس تنش میشه نبود : دی
    منظورم این کاورهایی هست که مثلا گوشی هایی مثل 5800 دارن .. یعنی مثل لباس نباشه : دی مثل کاپشن باشه : دی که تنش کنیم در بیاریم هی : دی ( کشتم خودمو با این مثال زدن : دی )
    یا مثلا واسه اینکه بعضی اوقات بزنیم به کمر .. گرچه اهلش نیستم ولی میگم شاید لازم بشه چون یه کم گنده ست ممکنه توی بعضی جیبا جا نشه !
    و بحث خش هم هست دیگه .. + عمر دستگاه که بالا اشاره کافی بهش داشتم : دی

آقا .. محمد من موندم این پلیر رده بالا کدوماست دیگه ؟ : دی .. اونایی که هارد دارن و 600 تومن قیمتشه ؟ : دی
    راستی یه جا گفته بودی سری X سونی کیفیت صداش خیلی بالاست : دی .. حالا خیلی بالاست ؟ : دی

شارژر هم که یکی از دوستام یه آیفون چینی! داشت که یه کابل USB داشت که میخورد به گمونم به یه اداپتر و اونم میخورد تو برق ! ..
    شارژر اینا هم از اوناست ؟!

نه من منظورم از اونی که قرمز کردم این نبود که اشتباه کردی ..!
    فقط خواستم بگم با توجه به صحبتی که در مورد یکپارچه بودن نشدن رم داخلی و خارجی داشتی ، دیگه اصراری به کارت خوردن پلیرم ندارم چندان !... ( دلیل دیگری بر انتخاب s9 ! )
    همون بحث swap ی که گفتی رو احساس میکنم نیازی بهش ندارم نکبـتو ! : دی ..

آره خوب .. نه محمد جان من که تو پ.خ بهت گفته بودم .. یادت رفته .. گفته بودم که تجربه زیادم ، با گوشی w580 م بوده ..
    تک و توک پلیرهایی هم داشتم ، اما نه تو این رنج ..
    کاملا هم اینو میدونم که تفاوت صدا رو ممکنه خیلی حس نکنم ..
    بحث من فقط روی اینه که "حالا که دارم پول میدم ، جنس خوب بخرم ! ".. و خوب این خوب بودن رو یه جورایی "قیمت" مشخص میکنه .. ( هرچقد پول بدی آش میخوری! ) ..
    اصرارم هم روی بحث کیفی واسه همینه ..

خوب .. با توجه به صحبتهایی که شد ، انتخاب نهایی م همین S9 باشه به نظرم بهتره ..
    آخرین بحث ، انتخاب 16 گیگ یا 32 گیگش هست : دی...
    البته میدونم این دیگه کاملا به خودم و جیبم مربوط میشه و تو هم صحبتات در مورد حجم مورد نیاز رو کردی ..
    اما قیمتی که از جناب osmaan گرفتم ، 364 بود که بد نیست ..!
    البته میشه یه کار دیگه کرد .. اینکه این 81 تومن مازاد رو بدم و یه هدفون تقریبا خوب بگیرم ..
    اما یه مسئله هست .. این هدفون رو بعد هم میشه گرفت و مشکلی ایجاد نمیشه ..
    اما این 16 گیگی که با این 81 تومن به پلیر اضافه میشه رو دیگه بعد نمیشه خریدش ! ..
    با این حساب بود که من میگم 32 گیگ بگیرم بهتره الان .
    .

میدونم الان میگی به خودت مربوطه : دی .. ولی از لحاظ مشورت و اینا میگم ..

اگه همه چی اوکی بشه فردا میگیرم ....

ممنون محمد ..

ای میلاد .. ای باعث ناآرامی من : دی .. ای دکمه ی فیزیکی نبین : دی .. ای جلاد ! : دی

.

واقعا ممنون
    حداقل دو سال .. نگهداری مناسب بخصوص از باتری، و اینکه طرف خودش هم از پلیرش راضی باشه میتونه تا 4-5 سال هم ببره .. عیناً مثل موبایل فرض کن ... یکی ممکنه 6 ماه هم زیادش باشه و یکی ممکنه 3 سال هم موبایلش رو نگه داره و آخر به زور عوض کنه ..

//

بله - رده بالا دقیقا به معنای "کیفیت بالا" نیست (که مثلاً رده پایین به معنای کیفیت پایین باشه!!) ... بلکه بیشتر براساس دو فاکتور مرتبط سایز و قیمت انجام میشه ... رده پایین (زیر 100 - جمع و جور) ، رده متوسط (بین 150 تا 300 - متوسط) و رده بالا (از 300 به بالا - PMP و کارای خاص) .. این یه تقسیم حدودیه

//

بله - جای دیگه هم گفته بودم که سری X از نظر صحت صدا بسیار بالا ارزیابی شده .. (صحت صدا همیشه به این معنی نیست که پلیر خوشصدا تر به گوش می رسه .. در واقع برعکسه و برای خوش صدا تر کردن دستگاه گاهی مجبورن توش دست ببرن!)

//

میشه از اون شارژرهای استاندارد که usb می خورن هم استفاده کرد .. اما بهرحال احتیاط داره و بد نیست اگه در مدت زمانهای کم ازش استفاده بشه ..

//

خب پس 32 گیگ بگیر ... منطقی که مطرح کرد، معقول به نظر میاد.

15. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

فکر کنم اونی رو میگی که بصورت mhak بود شناسه اش .. من هم دقیق یادم نیست؛ اینی که میگی توی تاپیک cowon پست داشته؟ (اینطوری راحت میشه پیداش کرد)
    mhek هستش .. به مجتبی پروفایلش رو دادم

17. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

قربونت برم من که گفتم داره این رفیقم چیزی سرش نمیشد هی منو تو شک مینداخت .. خدا آدم رو گیر جماعت جاهل نندازه
    بهرحال شرمندتم که اذیتت کردم
    والا من خودم نود درصد دانلودهام از تورنتهاست .. توی تورنت از بندهای مشهور و کلا مشاهیر فلک راحت پیدا میشه اما مشکل من با بندهاییت که صرفا تجاری نیستند و منزوی هستند که نتونستم پیدا کنم
    قربونت برم .. نه بابا این حرفا چیه میلاد ..
    اتفاقا شوک خوبی بود ! : دی .. خیی حال داد : دی

درسته ولی بندهای ناشناخته هم اغلب میشه پیدا کرد .. اگه نشه هم که رپید دیگه حتما داره : دی
    مثلا من فلک استتیک فیر رو از رپید گرفتم : دی ..

این mahak رو من میشناسم ... تو اصفهان دانشجویه ... حالا بیاد اینجا میگه نیگاه همه شجره نومچمون رو در اوردن دی:
    تو تاپیک cowon بگرد پیداش میکنی...
    راستی المو چیز کن ... من میگم 32 رو بگیر ولی حد اکثر 2 ماه بعدش یه هدفون رو اوکی کن ...
    مطمئنا فاز بیشتری ازش میگیری با هدفون توپ

آره به لطف میلاد پیدا شد ..
    آره همین تصمیمو گرفتیم با دوستان .. فردا 32 گیگ رو میگیرم

حداقل دو سال .. نگهداری مناسب بخصوص از باتری، و اینکه طرف خودش هم از پلیرش راضی باشه میتونه تا 4-5 سال هم ببره .. عیناً مثل موبایل فرض کن ... یکی ممکنه 6 ماه هم زیادش باشه و یکی ممکنه 3 سال هم موبایلش رو نگه داره و آخر به زور عوض کنه ..
    //
    بله - رده بالا دقیقا به معنای "کیفیت بالا" نیست (که مثلاً رده پایین به معنای کیفیت پایین باشه!!) ... بلکه بیشتر براساس دو فاکتور مرتبط سایز و قیمت انجام میشه ... رده پایین (زیر 100 - جمع و جور) ، رده متوسط (بین 150 تا 300 - متوسط) و رده بالا (از 300 به بالا - PMP و کارای خاص) .. این یه تقسیم حدودیه
    //
    بله - جای دیگه هم گفته بودم که سری X از نظر صحت صدا بسیار بالا ارزیابی شده .. (صحت صدا همیشه به این معنی نیست که پلیر خوشصدا تر به گوش می رسه .. در واقع برعکسه و برای خوش صدا تر کردن دستگاه گاهی مجبورن توش دست ببرن!)
    //
    میشه از اون شارژرهای استاندارد که usb می خورن هم استفاده کرد .. اما بهرحال احتیاط داره و بد نیست اگه در مدت زمانهای کم ازش استفاده بشه ..
    //
    خب پس 32 گیگ بگیر ... منطقی که مطرح کرد، معقول به نظر میاد.

آره درسته ..
    من که سعی میکنم 99 سال نگه دارم : دی .. اینجوری بهتره : دی

آهان .. خوب خدا روشکر .. میتونم از انتخاب رده متوسطم راضی باشم : دی
    کلا یه سری مقایسه و صحبتهایی که در موردش خوندم مخصوصا در قیاس با X-fi2 توی abi و فرومای دیگه ، کفه ترازو خیلی به نفع s9 بود !..
    که حالا در ادامه یه سریشون رو میذارم تا بقیه دوستان هم اگه خواستن استفاده کنن ..

آهان .. ممنون از توضیحات کاملت ..

احتیاط داره یعنی چی ؟ .. خطرناکه ؟ .. یعنی پیشنهاد تو اینه که با همون پی سی شارژ کنم ؟

راستی میدونی حدود مدت شارژ کاملش چند ساعته ؟
    یعنی چند ساعت طول میکشه که با کابل پی سی شارژ بشه .. ؟

آره فردا همین کارو میخوام بکنم به امید خدا ..

.

ممنون از کمک همه دوستان ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •