الان 8 گیگت آماده اس: خب باز میشه همین سناریو رو واسه اش آداپته کرد .. اون 8 گیگ ظرف چه مدت جمع شده ... مثلاً یه سال؟ دو سال؟ .. فرضاً اگه زندگی روال عادی اش رو طی کنه، پس همونقدر طول می کشه که 16 گیگ پر بشه ... با این حساب اگه نتیجه نهایی محاسباتت به 2.5 تا 3 سال رسید خوبه که میشه مدت زمان معمول برای زندگی مشترک با پلیر!
S9
دکمه های غیرلمسی هم داره ... برای صدا و تعویض track .. این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو ببینید...
/
کاور: من شک دارم بیارزه .. یا حداقلش اینه که اول یه مدت پلیرت رو بخر، اگه دیدی لازمه برو کاور بگیر .. همین الان توی تاپیک آیپاد تاچ اتفاقاً بحث اش بود که کاملاً
سلیقه اس و بعضی ها دوست دارن دستگاه رو بدون هیچ واسطه ای در دست بگیرن.. بعضی ها هم نمی خوان خش بیفته و ... من خودم جزو گروه اولم ..
/
شارژر: نه - فقط مدلهای گرون قیمت شارژر دارن و اون هم تازه گاهی! ... s9 متوسط محسوب میشه و شارژر همراهش نیست یا من ندیده ام.
/
بخشی از پست من که قرمزش کردی: نه؛ اشتباه شد! -- من گفتم "کارت (حافظه SD) هم میخوره..." نه اینکه "به کارت می خوره!" ..
/
بله - قطعاً
D2+ بخاطر اینکه نسل قبلی محسوب میشه، اهمیت کمتری به طراحی اش داده شده .. cowon تازه یاد گرفته که اگه میخواد پلیر بفروشه باید به ظاهر دستگاه هم برسه و این خوبه.
/
مساله کارت xfi : باز البته میگم، ممکنه یکی بگه "
این یه ضعف نیست - با توجه به اینکه خیلی دستگاه ها این قابلیت رو ندارن-- در واقع فلسفه اش این بوده که اون کارت حافظه بیشتر به عنوان فضایی برای swap هستش -- یعنی اطلاعات موقتی ات رو بذاری اونجا تا بعداً بفرستی توی حافظه اصلی ..."
/
s9 بسیار تحسین شده ... xfi هم بسیار تحسین شده .. اما s9 یه رده بالاتر به نظر میاد .. باز هم به نظر من تفاوت اندک s9 رو اون کاربری متوجه میشه که قبلاً با تجهیزات صوتی رده بالا تجربه داره
(این یه فحش نیست!! - آخه بعضی دوستان فکر می کنن اگه بگن "خب پس ما جزو گروه اول هستیم" کسر شآن هستش ... شما البته فهمیده هستی و من صرفاً این رو گفتم چون زیاده رخ میده -- بابا یه روزی ما هم با هدفون 2 هزار تومنی و پلیر زولتریکس آهنگ گوش می کردیم!!)