آره عزیزم خوده مولینیکس اصلا گفته که خیلی دوست داره رویه PC هم بیاد اما ... اما چه باید کرد که Microsoft is hereهمه ی اینا به مایکروسافت بستگی داره
بلاه همه قبول دارن بازی شاهکاره!
آره عزیزم خوده مولینیکس اصلا گفته که خیلی دوست داره رویه PC هم بیاد اما ... اما چه باید کرد که Microsoft is hereهمه ی اینا به مایکروسافت بستگی داره
بلاه همه قبول دارن بازی شاهکاره!
خوده Molyneux هم تو GDC گفت علاقهی زیادی به عرضه FableIII روی PC داره ولی خوب $ماکروسافت$ بعیده همچین کاری بکنه.
کلاً مدتیه که Microsoft Game Studios دست از PC کشیده من نمیدونم خوده ماکروسافت اگر از PC برای بازی پشتیبانی نکنه دیگه از کدوم شرکت میشه انتظار داشت.
در هر صورت بحث واسه اینکه برای PC عرضه بشه الکیه.مایکروسافت خیلی وقته که PC رو فراموش کرده!!!
خوب دلیلش شاید برای این باشه که کنسولش فروش بیشتری بکنه.در مورد این که ماکروسافت اگه از pc پشتیبانی نکنه کدوم شرکت دیگه این کارو میخواد بکنه من خیلی حرف دارم ولی اگه بگم مطمئنا دوباره بحث pc و کنسول به وجود میاد به خاطر همین منصرف شدم توضیح بدم...خوده Molyneux هم تو GDC گفت علاقهی زیادی به عرضه FableIII روی PC داره ولی خوب $ماکروسافت$ بعیده همچین کاری بکنه.
کلاً مدتیه که Microsoft Game Studios دست از PC کشیده من نمیدونم خوده ماکروسافت اگر از PC برای بازی پشتیبانی نکنه دیگه از کدوم شرکت میشه انتظار داشت.
بعد مگه میشه یه بازی شماره دومش برای pc نیاد بعد شماره سومش بیاد!
چرا نمیشه ؟
call of duty 3 آخرشم واسه پی سی نیومد ...
البته احتمال اینکه FABLE 2 یا 3 واسه پی سی بیاد تقریبا صفره . پس الکی به دلتون صابون نزنید .![]()
درسته بازی خیلی عالی هستش ولی حالا اگه برای pc هم نیاد مشکلی برای ما پیش نمیاد.برای من جالب هستش که یه بازی اگر انحصاری کنسول هست پس چرا شماره یکش برای pc میاد. اگه قراره انحصاری کنسول باشه پس کلا نباید برای اون بیاد.
ماکروسافته دیگه معلوم نیست چیکار میکنه فقط خودش میفهمه ولی خوب اون اوایل رقایت کنسولها مثل الان نبود الان که رقابت شدید شده از کوچکترین فرصتی هم برای برتری 360 استفاده میکنه.
به نظر من همیشه قسمتهای اول رو برای PC میدن تا بازی که قراره انحصاری بشه یک جور اشناییتی داشته باشه
و ملتی که تونستند در Pc بازی کنند تو کف ادامه ماجرا بمونن و برای ادامه مجبور بشن برن کنسول بخرن
خب میشه گفت این یک ایده برای سود بیشتر هم میشه تلقی کرد.
سازنده موزیک بازیو کسی نمی دونه همون سازنده شمار یک هست یا نه؟
نمی دونم چرا چند تا از موزیک های Fable بدجور برای من به یاد ماندنی هستن. هنوزم موزیک های این بازیو گوش میدم. مخصوصا موزیک Intro بازی که فوق العادست.
بعد یه سوال دیگه هم داشتم. شماره دوم ادامه شماره یک بودش یا کلا بازی فرق داشتش؟ این شماره یعنی شماره سوم بازی هم ادامه دو هست؟
Last edited by vahidgame; 02-05-2010 at 10:47.
Screen Shots : 10/03/11
![]()
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
![]()
New One :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)