تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: دیسک کمر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض کمردرد

احساس درد و ناراحتی در ناحیه کمر، علامت شایع بسیاری از بیماریهای اسکلتی و غیر اسکلتی است.
    ضربه: ضربه به کمر می‌تواند به صورت رگ به رگ شدن و یا شکستگی مهره باشد. رگ به رگ شدن کمر ناشی از بلند کردن جسم سنگین، افتادن به زمین یا کشیدگی ناگهانی عضلات کمر (مثلا در تصادفات) است که در اینجا درد محدود به کمر می‌باشد. شکستگی مهره‌ها در بیماریهای پوکی استخوان شدید، سرطانهای متاستاتیک ، مصرف کورتونها و پرکاری تیروئید و پرکاری پاراتیروئید با ضربه‌های خفیف و یا حتی بدون ضربه هم ممکن است رخ دهد.
    دیسک کمری: معمولا با درد کمر که به پا انتشار پیدا می‌کنند، مشخص می‌شود.
    آرتروز ستون فقرات: بیماران غالباً دردی دارند که با حرکت افزایش می‌یابد و با سفتی و محدودیت حرکتی همراه است.
    اسپوندیلیت آنکیلوزان: بیماران غالبا مردان زیر 40 سال هستند. کمر دردی که با استراحت بدتر می‌شود و با فعالیت تسکین می‌یابد مشخصه این بیماران است.
    تنگی مجرای نخاعی: کمردردی که بالنگش کاذب همراه هست، اغلب حاکی از تنگی کانال نخاعی است.
    بیماریهای تخریبی مهره‌ها: از قبیل تومورها (اولیه یا متاستاتیک)، عفونت (عفونتهایی مثل مالاریا، سل و ...) و پوکی استخوان می‌توانند مهره‌ها را درگیر کنند.
    درد ارجاعی از بیماریهای احشایی: بیماریهای معده و روده و دستگاه تناسلی بعضی اوقات می‌توانند باعث کمر درد شوند.
    بیماریهای روانی: بسیاری از بیماران مبتلا به کمر درد مزمن (بیشتر از 3 ماه)، ممکن است دچار افسردگی، اختلال اضطراب و ناخوشی روانی باشند. ضربه‌های روحی کودکی از جمله سوء استفاده فیزیکی و جنسی می‌تواند باعث کمر درد مزمن شود.
    درد وضعیتی کمر: در بسیاری از بیماران مبتلا به درد مزمن کمر، درد آنها مربوط به وضعیت‌های نامناسب نشستن، ایستادن و کار کردن می‌باشد که دردشان با استراحت برطرف می‌شود. در اینها ورزشهای تقویت کننده عضلات کمر و شکم موثر می‌باشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از ertebatat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliBaMaram.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

9 دیسک خفیف و بدن سازی جور در می یاد؟؟

سلام خدمت همه دوستان و اساتید
    تقریبا 3 ساله بدن سازی رو یه صورت پاره و قت و نیمه حرفه ای ادامه می دم تا اینکه دو هفته پیش دچار کمردرد نسبتا شدیدی شدم که با مراجعه به پزشک بهم گفتم دیسک خفیف کمر یا عبارت دقیق که تو CTS بود نوشته بود bulging خفیف...از اون روز 3 تا دکتر رفتم که بدونم می تونم به ورزش مورد علاقم یعنی بدن سازی ادامه بدم یا نه ... ولی هنوز متاسفانه به علت کمی اطلاعات دکترا در مورد بدن سازی و تصوراتشون از این رشته جواب های متناقضی گرفتم پیش دو تا جراح مغز و اعصاب رفتم یکیش که گفت همه چی ببوس بزار کنار فقط پیاده روی و شنا! اما اون یکی گفت تو از من سالم تری اگه تو ورزش نکنی کی بکنه ؟؟ امروزم رفتم ارتوپد گفتم نه ادامه نده مربی خودمم می گه اشکالی نداره اینجا کسایی بودند که دیسک خفیف داشتند و با بدن سازی حتی خوب شدند!!! حالا موندم منتظر راهنمایی های شما اساتید

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

شما اگه هم خواستی بدنسازی کار کنی سعی کن اصلاً سنگین کار نکنی، کمر مثل دست و پا و شونه نیست که بگی یکم بگذره خوب میشه، اگه دیسک بگیری و دردت بیشتر بشه ضربات خیلی بد و جبران ناپذیری میخوری و برگشتی هم وجود نداره و اون وقت واقعاً باید همه چیز رو ببوسی بذاری کنار!
    حرکتهایی که به کمر ربط دارن رو سنگین انجام نده (از اسکات گرفته تا پرس سینه و بازو و ...) و مثلاً سعی کن جلو بازو رو ایستاده نری و از میز استفاده کنی، پشت بازو رو خوابیده بری و بقیه حرکتها هم به همین ترتیب یه جوری که به کمرت فشار نیاد.
    حرکتهای کمر هم فقط نرمشی کار کن و اگر هالتر استفاده میکنی خالی یا سبک باشه. حرکتای نرمش کمر خیلی تاثیر داره و باعث بهبود سریع و قوی شدن ستون فقرات میشه. در ضمن حرکتای زیر بغل و پا رو هم انجام بده اما سبک، چون کاملاً به کمر ربط دارن.
    اگه یه وقت به کمرت فشار وارد شد و درد احساس کردی بقیه ورزش رو ادامه نده و چند روز استراحت کن.
    اگه اینطوری ادامه بدی احتمالاً تا چند هفته یا ماه دیگه کاملاً خوب میشی و عین گذشته میشی دوباره (بعداً بازم پیش دکتر برو) اما اگه اشتباه کنی معلوم نیست چی بشه!
    موفق باشی دوست من

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

ممنون که انقدر سریع جواب دادین...بیشتر دنبال یه منبع کامل از حرکاتی که باید حذف کنم و توصیه هایی که باید رعایت کنم می گردم فعلا تمام حرکات رو سبک و تا حد امکان نشسته می زنم(هر چند اصلا بهم حال نمی ده) حرکاتی رو که گفتین رو قبلا خذف کردم می خواستم یه سری حرکات کاملا بی خطر یا اگه لطف کنین یه برنامه کامل بهم بدین چون همون طور که می دونید اگه ماهیچه های ستون فقرات محکم باشه کمتر به مهره ها فشار می یاد(اصلا فکر کنم واسه همین این مشکل پیش اومده آخه من تمام بدنم رو تمرین نمی دادم یعنی تا خالا اصلا به حرکات پشت اهمیت نمی دادم و ماهیچه های پشتم نسبت به بازو و سینه هام خیلی ضعیفه) یک سری حرکات واسه تقویت عضلات پشتیم می خواستم چون من نمی دونم کدومش خوبه کدوم ممکنه ضرر داشته باشه؟ مثلا فیله خوبه؟؟ البته تو اینترنت خیلی گشتم تا مقاله کاملی پیدا کنم فعلا که موفق نشدم بهترینش این بود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گه مقاله یا سایت با لینک خوبی تو همین سایت سراغ دارین ممنون می شم لینک بدین
    پیشاشیش از وقتی که برای پاسخ دهی می گذارید سپاسگذارم
    پاورقی: bulging بین مهره های L5 و S1 است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

نکته جالب اینه که من الان اصلا درد کمر ندارم فقط بعضی وقتا حس می کنم پام سر می شه .. مثلا امروز باشگاه بودم تو بعضا همچین حسی داشتم با حس می کردم پام می گیره نمی دونم شایدم خیلی حساس شدم ...الانم بعد دوش آب گرم نشستم پشت صندلی ... یه حس خاصیه ...حس می کنم پام یه چیزیش هست ولی اونقدر نیست که اذیت کنه...ادامه دادن ورزش خیلی برام مهمه یه جورایی اعتیاد دارم وقتی دکتر اولیه گفت همه چیو بزار کنار انگار دنیا سرم خراب شد! حتما باید راهی پیدا کنم تا خوب شم هر کاری که باشه انجام می دم ای خداااااااااا

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض دهیدراته شدن دیسک درمان میشه؟

سلام بچه ها

20 سالمه بر اثر بلند کردن جسم سنگین دیسکام اسیب دید(2 هفته پیش) البته حدودا 3 سالی هست که سالی یکی دوبار دچار همین کمر درد میشدم ولی چون خودش بعد از یکی دوهفته خوب میشد جدی نمیگرفتم.قبلا وزنم زیاد بود از 3 سال قبل که 120 بودم الان شدم 81 .

رفتم ام آر آی معلوم شده یکی از دیسکام دهیدراته شده میخاستم ببینم درمان میشه یانه؟

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام بچه ها

20 سالمه بر اثر بلند کردن جسم سنگین دیسکام اسیب دید(2 هفته پیش) البته حدودا 3 سالی هست که سالی یکی دوبار دچار همین کمر درد میشدم ولی چون خودش بعد از یکی دوهفته خوب میشد جدی نمیگرفتم.قبلا وزنم زیاد بود از 3 سال قبل که 120 بودم الان شدم 81 .

رفتم ام آر آی معلوم شده یکی از دیسکام دهیدراته شده میخاستم ببینم درمان میشه یانه؟
    دوست عزیز همانطور که خودتون اشاره کردید مشکل شما در اثر فشار های نا متعارف به دیکسهای بین مهره ای شما ایجاد شده است . در این موارد بستگی به شدت آسیب وارده به دیسک و ریشه اعصاب درمان می تواند متفاوت باشد . در موارد خفیف .کاهش وزن . مراعات از نظر فشار آوردن به کمر و فیزیوتراپی و همچنین مصرف داروهای ضد التهاب معمولا کفایت می کند .
    در موارد شدید تر با نظر پزشک متخصص عمل جراحی توصیه می شود .
    موفق باشید

9. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohamadreza24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام

منم 2 ساله دارم عغاب میکشم یکیو پیدا کردم اما میترسم تهرانه دکتر بصام پور شماره مطبش 09122032820 فوق تخصصه کاش میگن خوبه اگه نتیجه گرفتین منم مطلع کنین من میترسم از جراحی

در آغاز فعالیت maalih's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

از جراحي نترسيد .. پيش يك دكتر خوب بريد و تحقيق كنيد ..
    خيلي ها بعد از جراحي كاملاً خوب ميشن ..

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من 3 روز پیش با یه نفر دعوا کردم...بعد ضربه ای به پایین کمرم وارد شده که 3 روزه درد میکنه و خوب نمیشه دقیقا

قسمت قرمز این عکس:

آیا من دکتر باید برم یا اینکه خودش خوب میشه یا اینکه مشکلی برای دیسکم به وجود آمده؟

موقع راه رفتن درد میکنه و موقع چرخش و تغییر حالت در خواب و موقع خم شدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •