مبارک باشه
حالا چی گرفتین؟
مبارک باشه
حالا چی گرفتین؟
سلام
اولا مبارکه
دوما در فروم های خارجکی میگن رنگهاش طبیعی تره درسته ؟؟
دوستمون كه گفته XL2370....![]()
Last edited by CHEGUEVARA.; 02-03-2010 at 21:54.
سلام
مباركت باشه /شما مشهدي.....درسته....
گارانتي سام سرويسه....؟؟؟؟؟؟
چشماتو اذيت نميكنه..../ يه جا نوشته بود كه رنگهاي اين مدل مصنوعي هستند و باباي چشو در ميارن....![]()
پس شما با اين حرفا كه ميگن راجع بهش مخللفي؟
كه خوب نيستو اين حرفا؟؟؟؟؟
يعني چي 5 رقمي؟
23700 و 22500 كه جزو بدترين مدل ها بودن. منظورم كيفيت نيست خيلياا. فحش ندين.. از تعداد خرابي ميگم
مدل خوبیه اما چون به اصطلاح led هست(wled) انتظار معجزه ازش نداشته باش !من تو پاساژ رضا دیدمش تفاوت چشمگیری با 23700 نداشت و 340 تومن واقعا ارزش نداره ولی اگه افت قیمت بخره بهش حدود 300 ارزش داره!
اطلاعاتتون يه مقداري اشتباهه عزيز
اگر اينطوريه پس تلوزيون هاي ال اي دي سامسونگ هم نبايد كيفيتش از LCD بيشتر باشه
در ضمن سامسونگ WLED نيست. 2286 ال جي WLEDهست كه براي مانيتور بهتره . چون فاصله كمي كه از چشم داره WLED بهتره. علاوه بر اون LG داراي تنظيم نور Automatic هست كه براي LED خودش حسنه
سامسونگ كل پنل پشتش ال اي دي قرار داره
Last edited by LeiliBaManAst; 03-03-2010 at 10:32.
سلام
من که از XL2370 راضی هستم.گارانتی سام سرویسه.توی منوی مربوط به رنگ و برایتنس یک حالت هوشمند داره که خودش نور و رنگ رو نسبت به محیط کاری تنظیم می کنه.اگه تو بازی باشی ، فیلم می بینی ، توی وب در حاله گشت و گذار هستی یا .... خودش بهترین حالته ممکنه رو واست تنظیم می کنه.
در ضمن خریداران LCD توی قرعه کشی 5 تا BMW شرکت می کنن ولی خریداران LED توی همون 5 تا به اضافه یه BMW دیگه که فقط مخصوص قرعه کشی خریداران LED هستش شرکت می کنن.یعنی 6 تا BMW.
حالا دیگه انتخاب با خودتونه.
مرسی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)