ولی من فکر کنم هر چی هست واقعا زیر سر مخابراته
ولی من فکر کنم هر چی هست واقعا زیر سر مخابراته
دوست عزیز مقصر آسیاتک نیست
من هم آسیاتک دارم هم صبانت هر دو همین مشکل رو دارن
مشکل از مخابرات . وقتی از چیز استفاده میکنی براحتی صفحات باز می شود
چی بگم از بس این چند وقته اذیت کرده دیگه هر مشکلی ام پیش بیاد اگه هزار تا قسم هم بخورن که از مخابراته من یکی که باور نمیکنم.این مشکلی که از ساعت 11:30 شب به بعد صفحات پی سی ورلد کند باز میشن یا اصلا باز نمی شن هم خیلی عجیبه!اگه شما و دوستان دیگه هم از جاهای دیگه اینترنت میگیرید و همین مشکل رو دارید احتمالا مشکل از مخابراته ولی این خیلی عجیبه که چرا در یک ساعت خاص یک فروم خاص این بلا سرش میاد!!!
ولی مشکلی که الان آسیاتک از نظر سرعت داره واقعا دیگه رو اعصابه؛هیچ جورم پاسخگو نیستند اگه مشکل سراسری باشه که کاملا مشخصه حتی الان چند تا از دوستان میگن مشکل ندارن؛اگر از منطقه مخابراتی باشه که این منطقه خیلی خلوته؛خودشونم میگن مشکلی نداریم تو این منطقه؛من این تجربه رو با شرکت های مختلف داشتم که مثلا فلان شرکت تو یک منطقه سرویس دهیش افتضاحه ولی تو یه منطقه دیگه کاربرا ازش راضی هستند؛ولی تو منطقه ما این مشکل چند وقته بوجود اومده![]()
دوست عزیز اگر بعضی صفحات باز نمی شود مشکل DNS
با دادن DNS مشکل حل میشود
نه مشکل از dns نیست تنظیماتش درسته.در ضمن مثلا داری کار میکنی حدود 11:30 که میشه یهو وسط کار مشکل پی سی ورلد شروع میشه!
کفر منم در اورده
الان چند روزه
افت شدید سرعت داره
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
نمیدونم آسیاتک چش شده
الان چند روزه به کل بهم ریخته
قبلا اوضاش بهتر بود
من از آسیاتک سرویس 1Mb/s دارم. ولی الان که توی سایتش نگاه میکنم همچین سرویسی نداره!
سرعت دانلودم 15 و به زور به 20 میرسه.
بقیه ی شرکتها مشکلی ندارن، فقط همین آسیاتک لعنتی اینجوریه
خدا ریشه ی هر چی شرکت دزده بخشکونه به حق جمهوری اسلامی
آمین
من از آسیاتک سرویس 1Mb/s دارم. ولی الان که توی سایتش نگاه میکنم همچین سرویسی نداره!
آمین
---------- Post added at 03:34 AM ---------- Previous post was at 03:30 AM ----------
آمین
---------- Post added at 03:35 AM ---------- Previous post was at 03:34 AM ----------
.wysiwyg { BACKGROUND: #f5f5ff; FONT: 11px tahoma; COLOR: #000000 } .wysiwyg A:link { TEXT-DECORATION: none } .wysiwyg_alink { TEXT-DECORATION: none } .wysiwyg A:visited { TEXT-DECORATION: none } .wysiwyg_avisited { TEXT-DECORATION: none } .wysiwyg A:hover { TEXT-DECORATION: none } .wysiwyg A:active { TEXT-DECORATION: none } .wysiwyg_ahover { TEXT-DECORATION: none } P { MARGIN: 0px } .inlineimg { VERTICAL-ALIGN: middle } من از آسیاتک سرویس 1Mb/s دارم. ولی الان که توی سایتش نگاه میکنم همچین سرویسی نداره!
آمین
شما از کدام نماینده همچین سرویسی رو گرفتید . تو کدام شهر؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)