100% تاييد ميشه براي من هم اين اتفاق افتاد و ديگه از طريق اينترنت شارژ ايرانسل نميخرم.
100% تاييد ميشه براي من هم اين اتفاق افتاد و ديگه از طريق اينترنت شارژ ايرانسل نميخرم.
کاش حرف شما رو گوش گرفته بودم. همراه اول پول منم خورد. فعلا دارم میدوم شاید بشه درستش کرد.
من سیم کارت خانواده خریدم تراکنش هم کاملا موفق بود یعنی پول رفت به حساب همراه اول کاملا با موفقیت بود اما تو صفحه آخر که باید شماره فعال سازی سیم ها را بهم میداد نداد
چند بار هم با 09990 تماس گرفتم اما فایده ای نداره یعنی نتیجه ای نداشته
از دوستان خواهش اگه چیزی در این مورد میدونید کمکم کنید
این مشکل برای خیلی ها از جمله خودم پیش اومده ولی نگران نباشید مثل خیلی مشکلات دیگه با داشتن یه پارتی درست حسابی حل میشه. البته گفته شده که با داشتن صبر ایوب و یک کفش اهنی و تماس شبانه روزی با 09990 و پشتکاری فراوان هم قابل حله ولی هنوز اثبات نشده. اگه این 2 راه جواب نداد یه راه سوم هم هست بشینید دعا کنید، نفرین کنید یا قید پولو بزنید و اونو به عنوان یه سرمایه گذاری برای خرید خانه در بهشت در نظر بگیرید.
من هم اینجور که داره بوش میاد بالاخره دارم صاحب خونه میشمخونه نو شما هم مبارک
![]()
Last edited by younes_ysf; 09-03-2010 at 19:34.
سلام
برای من هم همین مشکل پیش اومده
خواهشا اگه کسی موفق شده پولشو بگیره یا سیم کارتا را بگیره اینجا توضیح بده چه کار کرده
mer30
بانک پاسارگاد هم خیلی خوبه!
محمد درست ميگه من هميشه شارژ ايرانسل رو از پاسارگاد ميخرم هيچ مشكلي هم ندارم.
فعلا که سایتشون مشکل داره واصلا یه جورایی نمیشه ثبت نام کرد
یعنی صبح من ویکی دیگه از بچه ها دو ساعت زور زدیم تو قسمت سوم تو قسمت شماره های موجود هیچی نشون نمیداد
اینم فکر کنم کلا کلکه برای اینکه شماره های رند رو به دفاتر خدمات ارتباطی اول بدن اونام هر قیمتی خواستن
به ملت بندازن
من تو شرکتمون از این مشکل ها زیاد داریم
حتی یک بار یک بابایی کارت کشید نزدیک 15 میلیون که این پول نزدیک 72 ساعت رو هوا بود
که در نهایت با همت خود ما به حساب طرف برگشت خورد
ولی این آخر نامردیه که پول مردم باید 72 ساعت یا 48 ساعت دست خود بانک ها بچرخه
در ضمن این جالبه اگه خودت زنگ نزنی و پول برگشت نخوره
اون ها هم عمرا برات برگشت بزنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)